Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ξερω γιατι δεν εχω βαλει 6.4.7..ουτε ηξερα οτι υπαρχει

Δεν είναι του ίδiου dev. Ο dev που τον έφτιαχνε δεν έχει βγάλει άλλο update Μετά τον 6.3 νομίζω. Από κει και πέρα έχει αναλάβει ένας άλλος.

Λίγα Post πιο πάνω δίνουν Link και πληροφορίες τα παιδιά.

Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

Το ξερω αν και ειναι απο τς πιο σταθερες ρομ και παραμετροποιησιμες αλλα χρησιμοποιω το xinsta που ειναι για να κατεβαζεις φωτο και βιντεο απο το instagram και το χρειαζομαι..περιμενω να βγαλει ενα σταθερο update για την ρομ του note 5 και να την δοκιμασω.!!

Δοκιμασε την εφαρμογη απο το store imagine for instagram

Πολυ καλυτερη απο την official

έχει ελληνικά να την δοκιμάσω ξέρει κανείς;

Κατάλαβα ότι έχει μόνο αγγλικά μπας και κάνω λάθος;

έχει ελληνικά να την δοκιμάσω ξέρει κανείς;

Κατάλαβα ότι έχει μόνο αγγλικά μπας και κάνω λάθος;

Έχει ,αύριο βράδυ δοκιμάζω χα χα.

Αυτό είναι το καλό με το N3 δεν το βαριέσαι με τίποτα.

Το λέω για εμάς που έχουμε το μικρόβιο.

Η ρομ ειναι εξαιρετικη πραγματικα φοβερή.

Αύριο περισσοτερα για να ειμαι και σίγουρος.

Η ρομ ειναι εξαιρετικη πραγματικα φοβερή.

Αύριο περισσοτερα για να ειμαι και σίγουρος.

Είναι φοβερή απλα το μονο ψεγάδι που της βρήκα είναι στις επαφές αν το βάλεις προβολή με βαση το επώνυμο τα βγάζει ανακατεμένα.

Αυτό το προβλημα το εχω δει σε πολες ρομ απο πολύ παλιά και παντα απο τοτε γράφω στο κουτάκι για το επίθετο ολο το ονοματεπώνυμο εχω 500 επαφες λογο δουλειάς και ολα καλα .

Παντος μακαρι να ειναι εστω ιδια μπαρταρια με τις αλλες η ρομ ειναι φανταστικ

Είναι φοβερή απλα το μονο ψεγάδι που της βρήκα είναι στις επαφές αν το βάλεις προβολή με βαση το επώνυμο τα βγάζει ανακατεμένα.

Δε βλέπω να αναφέρει πουθενά bugs... Δεν έχει?

Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

Αυτό το προβλημα το εχω δει σε πολες ρομ απο πολύ παλιά και παντα απο τοτε γράφω στο κουτάκι για το επίθετο ολο το ονοματεπώνυμο εχω 500 επαφες λογο δουλειάς και ολα καλα .

Παντος μακαρι να ειναι εστω ιδια μπαρταρια με τις αλλες η ρομ ειναι φανταστικ

Ποια κάμερα πέρασες;Έχει προβλήματα ή δουλεύει σωστά;

Δε βλέπω να αναφέρει πουθενά bugs... Δεν έχει?

Εγω δεν εχω βρει κανενα

Ποια κάμερα πέρασες;Έχει προβλήματα ή δουλεύει σωστά;

Του νοτε3

Την έχω κατεβάσει και εγώ και είμαι έτοιμος να την περάσω. Χρειάζεται κάτι άλλο να κατεβάσω πριν? Πχ ειδα παραπάνω ότι κατεβάσετε την κάμερα του 3.εχει τίποτα θέματα? Περιμένω απάντηση και την πέρασα. Ευχαριστώ

Τιποτα απλα την φλασαρεις και σε ρωταει ποια καμερα θες εγω διαλεξα του νοτε3 για να εχω το κεφαλι μου ήσυχο.

Αποστόλη μιας και είχες κι εσύ audax πριν, αξίζει η αλλαγή ή είναι μια από τα ίδια; Και δεν αναφέρομαι σε αισθητικές αλλαγές αλλά σε ταχύτητα, κατανάλωση κλπ.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Αξίζει θα έλεγα πως είναι ταχύτερη και όχι λίγο.

Από μπαταρία δεν ξέρω να σου πω για δύο λόγους

Α) θέλει 2 μέρες για να στρώσει.

Β)ΔΕΝ ΈΧΕΙ στις ρυθμίσεις ένδειξη για μπαταρία για να δω πως πηγαίνει

Ρέ λες να έχω τυφλωθει και να μην τη βλέπω; μόλις το ανακάλυψα και δεν ξέρω αλλά δεν μπορώ να δω τη χρήση του έχω κάνει βέβαια είναι τόσο καλή η ρομ που απλά θα με απαλλαξει από το να σκέφτομαι την μπαταρία.

Από εμπορία βέβαια λέω πως είναι μια από τα ίδια με τις προηγούμενες σε θέμα μπαταρίας πολύ ομορφότερη στα δικά μου γούστα και γρηγορότερη δεν γίνετε.

Βαλτην αμέσως...

Την έβαλα και το πρώτο που παρατήρησα είναι η ταχύτητα. Είναι πιο αυξημένη σε σχέση με την arya. (Τώρα κατεβάζω εφαρμογές). Δεν παρατηρώ προβλήματα έως τώρα)

Την έβαλα και το πρώτο που παρατήρησα είναι η ταχύτητα. Είναι πιο αυξημένη σε σχέση με την arya. (Τώρα κατεβάζω εφαρμογές). Δεν παρατηρώ προβλήματα έως τώρα)

Βαλτε lean kernel,θα δειτε διαφορα μεγαλη στην μπαταρια!!!

Αξίζει θα έλεγα πως είναι ταχύτερη και όχι λίγο.

Από μπαταρία δεν ξέρω να σου πω για δύο λόγους

Α) θέλει 2 μέρες για να στρώσει.

Β)ΔΕΝ ΈΧΕΙ στις ρυθμίσεις ένδειξη για μπαταρία για να δω πως πηγαίνει

Ρέ λες να έχω τυφλωθει και να μην τη βλέπω; μόλις το ανακάλυψα και δεν ξέρω αλλά δεν μπορώ να δω τη χρήση του έχω κάνει βέβαια είναι τόσο καλή η ρομ που απλά θα με απαλλαξει από το να σκέφτομαι την μπαταρία.

Από εμπορία βέβαια λέω πως είναι μια από τα ίδια με τις προηγούμενες σε θέμα μπαταρίας πολύ ομορφότερη στα δικά μου γούστα και γρηγορότερη δεν γίνετε.

Βαλτην αμέσως...

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Δεν ξέρω αν σε αυτή τη ρομ που είναι και καλά Νοτε5 αν μπαίνει και πως είναι ο λειν.

Λογικά μπαίνει έχει darklord kernel v 1.5

Edited by araditsas

Δεν ξέρω αν σε αυτή τη ρομ που είναι και καλά Νοτε5 αν μπαίνει και πως είναι ο λειν.

Λογικά μπαίνει έχει darklord kernel v 1.5

Εγω για Audax μιλαω!!!εβαλες συτη την καινουρια του νοουτ 5;;

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

πηγα να την περασω κ οταν ξεκινησε εγκατασταση μου εβγαλε ενα failed με κοκκινα γραμματα κ εκανε reboot..δεν την περασε τελικα.να την ξανακατεβασω παλι μηπως ελειπε κατι??τσαμπα το wipe....k to reset:(

πηγα να την περασω κ οταν ξεκινησε εγκατασταση μου εβγαλε ενα failed με κοκκινα γραμματα κ εκανε reboot..δεν την περασε τελικα.να την ξανακατεβασω παλι μηπως ελειπε κατι??τσαμπα το wipe....k to reset:(

Πιθανόν να μην είχε κατέβει σωστά. Κατέβασε την πάλι και άνοιξε την με κάποια zip εφαρμογή. Αν δε σου βγάλει πρόβλημα και δεις όλους τους περιεχόμενους φακέλους, σημαίνει ότι το αρχείο είναι σωστό και μπορείς να προχωρήσεις στην εγκατάσταση.

Πραγματικά ο lean 3.6 λειτουργεί πολύ καλά στην Audax 31 και βελτιώνει την κατανάλωση της μπαταρίας. Γενικώς είμαι πολύ ευχαριστημένος με την Audax και μάλλον δε θα την αλλάξω (προς το παρόν).

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Εγώ πήγα να βάλω την καινούρια rom note 5 αλλά ενώ έκανε κανονικά flash στο reboot κόλλησε στο σήμα του Note 3. Το έκανα 2-3 φορές την ξανακατέβασα τίποτα. :(

Πιθανόν να μην είχε κατέβει σωστά. Κατέβασε την πάλι και άνοιξε την με κάποια zip εφαρμογή. Αν δε σου βγάλει πρόβλημα και δεις όλους τους περιεχόμενους φακέλους, σημαίνει ότι το αρχείο είναι σωστό και μπορείς να προχωρήσεις στην εγκατάσταση.

Το έκανα φίλε μου κ τις 2 φορές την άνοιξα κ είδα τους 4 φακέλους που περιέχει κ μετά στο φλασαρισμα στην αρχή του μου έβγαλε το μήνυμα κ κάνει reboot. Κ τις 2 φορές. Την ξανακατεβασα και πάλι το ίδιο.

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις