CYB3RPHR33K Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Τελικα καμια αποψη για την μπαταρια εχει κανεις; Παράθεση 1610> GA628> 3110> GF788e> CD920> V2288> T200> T65> 3410> T310> 6600> P800> K500i> 6630> N70> N82> X10 mini> Desire> Desire S> S3 > Note 3 > Note 8 > Note 9 > Note 20 Ultra... ΟΥΦ! :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Είμαι με την AryaMod V7.2 και σκέφτομαι να βάλω την Ν5 να την δοκιμάσω. Την βάζω στο καπάκι με full wipe η πρέπει να βάλω και τίποτε αλλά zip. full wipe και την περνάς Τελικα καμια αποψη για την μπαταρια εχει κανεις; εγώ βλέπω πως είναι μια από τα ίδια με τις προηγούμενες. max 4 ώρες οθόνη βλέπω και δεν μου αρέσει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Ρε παιδιά, όσοι έχετε την Note5, σας δουλεύει το usb otg; Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Τελικά επέστρεψα στην DarklordS6. Δοκίμασα την Ν5 αλλά δεν έχει την ακαριαία απόκριση της S6 (γνώμη μου) . Σαφώς ταχύτερες απο την Aryamod αλλά προτιμώ την S6 τελικά.. Όπως και να έχει και οι δύο αξίζουν...! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 H Ν5 εχει πολλα κολληματα ακομα. Εγω γυρισα σε αρυα! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Δεν είχα το παραμικρό κόλλημα με την Ν5..Το "κόλλημα" το έφαγα με την S6...!!Οπότε μένω εκεί.Έχω ξεχάσει ήδη την (πολύ καλή) Arya... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Τελικά επέστρεψα στην DarklordS6. Δοκίμασα την Ν5 αλλά δεν έχει την ακαριαία απόκριση της S6 (γνώμη μου) . Σαφώς ταχύτερες από την Aryamod αλλά προτιμώ την S6 τελικά.. Όπως και να έχει και οι δύο αξίζουν...! Καλησπέρα. η S6 έχει κανένα bug? Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Νέα ρομ απο ΑΡΥΑ - AryaMod V7.3. Την πέρασε κανείς να μας πει εντυπώσεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Κατεβάζω την βάζω και λέω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 (edited) Βλακειες, δεν εχει κανει κανενα ουσιαστικο update... Ενα υβριδιο darklord Ν5 με aryamod θα εκανε το κινητο πυραυλο. Αυτο περιμενω... Edited October 8, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Καλησπέρα. η S6 έχει κανένα bug? Παρατήρησα μόνο πως, σαν να μπερδεύεται ο αισθητήρας που αυξομειώνει τη φωτεινότητα της οθόνης όταν είναι στο αυτόματο. Χθές το βράδυ πχ μου χαμήλωσε εντελώς την φωτεινότητα μόλις το έβαλα κάτω από έντονο φώς. Αρκετές φορές μάλιστα έγινε αυτό. Ίσως να έτυχε βέβαια.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Παρατήρησα μόνο πως, σαν να μπερδεύεται ο αισθητήρας που αυξομειώνει τη φωτεινότητα της οθόνης όταν είναι στο αυτόματο. Χθές το βράδυ πχ μου χαμήλωσε εντελώς την φωτεινότητα μόλις το έβαλα κάτω από έντονο φώς. Αρκετές φορές μάλιστα έγινε αυτό. Ίσως να έτυχε βέβαια.. Αρχικά ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Πάντως αρκετές rom έχουν θέμα με την αυξομείωση της φωτεινότητας όταν είναι στο αυτόματο. Αν είναι μόνο αυτό, δε θεωρείται Bug, σιγά τα ωά. Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Αρχικά ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Πάντως αρκετές rom έχουν θέμα με την αυξομείωση της φωτεινότητας όταν είναι στο αυτόματο. Αν είναι μόνο αυτό, δε θεωρείται Bug, σιγά τα ωά. Εννοείται πως δεν τίθεται θέμα.Βέβαια με την Arya δεν το είχα αυτό το "θεματάκι". Αλλά προσωπικά δεν με ενοχλεί από την στιγμή που το Note πάει σαν του έχουν ρίξει νέφτι-ξέρετε που... :X Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Πολύ καλή καλή η νέα αρυα όπως και κάθε ρομ του τύπου. Αλλά όπως αναφέρθηκε κανένα ουσιαστικό απντειτ η ρομ πάει σφαίρα αλλά δεν έχει τα καλούδια του νοτε5. Φυσικά εγώ εδώ θα μείνω γιατί δεν μου αρέσει να έχω ούτε ένα μπαγκ στο κινητό μου... Έχω Νότε3 τώρα τι να κάνω εσείς με τα νοτε5 σας ζηλεύω. Αναμένω κανένα καλό απντειτ και θα επιστρέψω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Και πέρασα τη arya 7.3 και δείχνει απροβλημάτιστη όπως πάντα. Θα μείνω εδώ και αν παίξει η Ν5 χωρίς bugs αλλάζω. Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Πολύ καλή καλή η νέα αρυα όπως και κάθε ρομ του τύπου. Αλλά όπως αναφέρθηκε κανένα ουσιαστικό απντειτ η ρομ πάει σφαίρα αλλά δεν έχει τα καλούδια του νοτε5. Φυσικά εγώ εδώ θα μείνω γιατί δεν μου αρέσει να έχω ούτε ένα μπαγκ στο κινητό μου... Έχω Νότε3 τώρα τι να κάνω εσείς με τα νοτε5 σας ζηλεύω. Αναμένω κανένα καλό απντειτ και θα επιστρέψω Μέχρι και πριν πάρω την απόφαση να πειράξω το note μου και εγώ ζήλευα το 4αρι και το 5αρι.. Όχι πλέον.. Θα μείνω ποοοοολυ καιρό ακόμα με το 3αρακι μου... Πραγματικά άλλη συσκευή, την οποία δεν χορταίνω να χρησιμοποιώ ακόμα και χωρίς λόγο.. Έτσι για να πάρω μια δόση ταχύτητας!:) Και τα λέει αυτά κάποιος που κάθε 6μηνο άλλαζε τηλέφωνο.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rollman Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 (edited) Για την αναβάθμιση της Arya θέλει wipe πρώτα ή κατευθείαν install? Edited October 8, 2015 by Rollman Παράθεση The quieter you become, the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Απο οτι κατάλαβα δεν έχει update αρά είναι ρύθμιση από την αρχή. Άρα δεν βλέπω για πιο λόγο να μην γίνει καθαρή εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Για την αναβάθμιση της Arya θέλει wipe πρώτα ή κατευθείαν install? Απο οτι κατάλαβα δεν έχει update αρά είναι ρύθμιση από την αρχή. Άρα δεν βλέπω για πιο λόγο να μην γίνει καθαρή εγκατάσταση. Σωστά πάντα καθαρή εγκατάσταση για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Η αρυα πάει σφαίρα πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Σωστά πάντα καθαρή εγκατάσταση για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Η αρυα πάει σφαίρα πάντως. Εννοείται πως η καθαρή εγκατάσταση είναι ότι καλύτερο. Πλροφορικά πάντως, μόνο με clear dalvik + cache από χθες που την πέρασα, δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Εννοείται πως η καθαρή εγκατάσταση είναι ότι καλύτερο. Πλροφορικά πάντως, μόνο με clear dalvik + cache από χθες που την πέρασα, δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα Για minor updates ετσι την περνας.. Χωρις πολλα πολλα ;) Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Καλησπερα στη παρεα. Γραφω ως τελειως ασχετος πανω στο θεμα με rom και root. Αρχικα θελω να rootαρω το κινητο. Ο οδηγος στη πρωτη σελιδα ισχυει ακομα?? Υπαρχει καποιος καινουργιος τροπος? Οσο για τις rom. Αν καταλαβα καλα απο αυτα που διαβασα στο θεμα αν περασω καποια αλλη χανω ενα μεγαλο ποσοστο απο το πενακι?? Θελω μια σταθερη και γρηγορη με καλη διαρκεια μπαταριας. Εχετε να προτεινεται καποια?? Η καινουργια arya απο μπαταρια πως παει?? Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Ειδικά με αρυα δεν χάνεις τίποτα. Είναι πλήρες και κάτι παραπάνω. Τώρα για μπαταρία η νέα αρυα είναι ακόμα νέα οπότε σε κάνα δυο μέρες θα σου πούμε με σιγουριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Ειδικά με αρυα δεν χάνεις τίποτα. Είναι πλήρες και κάτι παραπάνω. Τώρα για μπαταρία η νέα αρυα είναι ακόμα νέα οπότε σε κάνα δυο μέρες θα σου πούμε με σιγουριά. σε ευχαριστω πολυ. οποτε ρουταρω με τροπο που λεει η πρωτη σελιδα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 (edited) Καλησπερα στη παρεα. Γραφω ως τελειως ασχετος πανω στο θεμα με rom και root. Αρχικα θελω να rootαρω το κινητο. Ο οδηγος στη πρωτη σελιδα ισχυει ακομα?? Υπαρχει καποιος καινουργιος τροπος? Οσο για τις rom. Αν καταλαβα καλα απο αυτα που διαβασα στο θεμα αν περασω καποια αλλη χανω ενα μεγαλο ποσοστο απο το πενακι?? Θελω μια σταθερη και γρηγορη με καλη διαρκεια μπαταριας. Εχετε να προτεινεται καποια?? Η καινουργια arya απο μπαταρια πως παει?? Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας. Αν έχεις lolipop rom και θέλεις να γίνεις root, ακολούθα αυτόν τον οδηγό. Ισχύει για οποιοδήποτε lolipop firmware γι'αυτό δεν έχει σημασία αν έχεις κάποιο διαφορετικό firmware από αυτό που γράφει εκεί. Όταν γίνεις root μπορείς να εγκαταστήσεις το τελευταίο custom twrp recovery (twrp-2.8.7.0-hlte-4.4) από εδώ. Μετά απ'άυτό θα είσαι έτοιμος να περάσεις όποια custom rom θέλεις. Εννοείται βεβαίως ότι θα γράψει ο knox και ότι έτσι χάνεις την εγγύηση. Με τις custom rom που είναι βασισμένες σε firmware της samsung (όπως η aryamod για παράδειγμα) δεν χάνεις τίποτα από το πενάκι και την κάμερα. Μόνο με αυτές που είναι βασισμένες σε aosp και cm χάνεις λειτουργίες από αυτά. Όσο για την μπαταρία δεν υπάρχει πιο σχετικό πράγμα. Εξαρτάται από την χρήση που κάνεις στο τηλέφωνο, τις εφαρμογές που έχεις, κλπ. κλπ. Πάντως υπάρχουν και custom kernel που μπορεί να βελτιώσουν την κατάσταση στο θέμα αυτό. Edited October 9, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts