sider Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Εγώ είχα dark και είχα όλο προβλήματα την έβγαλα και ησύχασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 (edited) Βάζεις αυτήν την έκδοση http://arter97.com/browse/Note%203/kernel/Touchwiz_Lollipop/International/7.2/arter97-kernel-n9005-7.2.zip του arter97 και πάει ακόμη πιο γρήγορα με καλύτερη μπαταρία. Όσες φορές προσπάθησα να περάσω kernel το Note δεν ξεκινάει.Σταματάει στην 1η οθόνη που εμφανίζει όταν ανάβει η συσκευή... Μόνο με τον Fulgor boot-άρει.. Επίσης ενεργοποίησα την side bar αριστερά που έχει η Arya και θέλω να την βγάλω. Και δεν θυμάμαι σε ποιο μενού είναι. Θυμάται κανείς; ΥΓ: Τελικά μπήκε ο arter αλλά βγάζει μήνυμα συνεχώς πως το "τηλέφωνο διακόπηκε".Οπότε πίσω στον fulgor... Edited September 18, 2015 by dimtsag Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Όσες φορές προσπάθησα να περάσω kernel το Note δεν ξεκινάει.Σταματάει στην 1η οθόνη που εμφανίζει όταν ανάβει η συσκευή... Μόνο με τον Fulgor boot-άρει.. Επίσης ενεργοποίησα την side bar αριστερά που έχει η Arya και θέλω να την βγάλω. Και δεν θυμάμαι σε ποιο μενού είναι. Θυμάται κανείς; ΥΓ: Τελικά μπήκε ο arter αλλά βγάζει μήνυμα συνεχώς πως το "τηλέφωνο διακόπηκε".Οπότε πίσω στον fulgor...Εβαλες την έκδοση που είπα? Οι νέες έχουν θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Κατέβασα αυτόν του λινκ που πόσταρες λίγο παραπάνω. Αυτον τον kernel δοκίμασα να περάσω. Μπήκε αυτή τη φορά αλλά πετάει σφάλμα η εφαρμογή (;) "τηλέφωνο".. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Καλησπέρα παιδιά, ήρθα να σας χαιρετήσω (από αυτό το φόρουμ) γιατί μόλις αγόρασα το S6 edge+...οπότε θα είμαι σε γειτονικό thread... Να είστε καλά για όλα τα χρήσιμα πράγματα που διάβασα εδώ μέσα και τις καταπληκτικές συμβουλές που πήρα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο!!! Πραγματικά το thread αυτό έδωσε ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ στο Note 3 και το πήγε σε μια διαφορετική τελείως κατηγορία μόνο του, σε αυτήν των ΥΠΕΡ-κινητών!!!! Σας χαιρετώ και τα ξαναλέμε!!!!! Υ.Γ. Μένιο σε ευχαριστώ για όλα!!!!!!! Κώστας Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Με το peel τι γίνεται;δεν ανοιγει Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Καλημέρα έχω το Note 3 στην έκδοση 4.4.2 kitkat. Σήμερα είδα ότι μου έβγαλε το update για το S-Health στην έκδοση όπως είναι για το S5/S6. . Ξέρει κανείς εαν δουλεύει σε Note 3; Είναι ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΗ ΈΚΔΟΣΗ; Εχει βάση τροφίμων στα Ελληνικά η αναγκαστικά Αγγλικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Καλησπέρα παιδιά, Υ.Γ. Μένιο σε ευχαριστώ για όλα!!!!!!! ΚώσταςΝα είσαι καλά φίλε μου. Καλορίζικο το νέο εργαλείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Audal L v28 με καλούδια από ΝΟΤΕ5. Κατέβασα άλλα δεν προλαβαίνω να την βάλω λογικά αύριο θα την έχω περάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Audal L v28 με καλούδια από ΝΟΤΕ5. Κατέβασα άλλα δεν προλαβαίνω να την βάλω λογικά αύριο θα την έχω περάσει. Δώσε εντυπώσεις και αν μπορείς ποτέ μας αν βλέπεις προβλήματα και αν αξίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyLord Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Καμιά βοήθεια για αναβάθμιση απο 4.4.2? Το εχω απλά ρουταρισμένο κατά τα άλλα είναι μαμά. Δε με νοιάζει να περάσω custom κλπ ή αν θα γράψει ο knox ή όπως λέγεται. Μια ανανέωση θέλω γιατί τόσο καιρό μαμά βαρέθηκα. Τι μου προτείνετε για ταχύτητα μπαταρία και σταθερότητα όσο γίνεται καλύτερα στο μέτρο του δυνατού? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Καμιά βοήθεια για αναβάθμιση απο 4.4.2? Το εχω απλά ρουταρισμένο κατά τα άλλα είναι μαμά. Δε με νοιάζει να περάσω custom κλπ ή αν θα γράψει ο knox ή όπως λέγεται. Μια ανανέωση θέλω γιατί τόσο καιρό μαμά βαρέθηκα. Τι μου προτείνετε για ταχύτητα μπαταρία και σταθερότητα όσο γίνεται καλύτερα στο μέτρο του δυνατού? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Δε βοηθάς πολύ στο τι ακριβώς θες να κάνεις, δες 4-5 σελίδες πίσω, θα βρεις αυτά που θες.. Αν παρόλα αυτά έχεις απορίες εδώ είμαστε! Όλες οι ρομ που θα διαβάσεις είναι γρήγορες και σταθερές. Αυτονομία για να πετύχεις θα πρέπει να μην έχεις τίποτα από εφαρμογές ;) Είναι δύσκολο να προσδιοριστεί ακριβώς! Εγώ πχ σε όλες τις ρομ, με τη χρήση μου, φτάνω 4.5-5 ώρες οθόνη! ---------------------------------------------- Πολλά προβλήματα με τον αρτερ, reboots, σβησίματα οθόνης, αρνητικά χρώματα, κολλήματα και δεν άνοιγε το κινητό! Πολύ πολύ κακό ταίριασμα με αρυα!! Γύρισα σε fulgor... Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 ---------------------------------------------- Πολλά προβλήματα με τον αρτερ, reboots, σβησίματα οθόνης, αρνητικά χρώματα, κολλήματα και δεν άνοιγε το κινητό! Πολύ πολύ κακό ταίριασμα με αρυα!! Γύρισα σε fulgor...Ναι μετά τον 7.2 που έχω ,έχει σοβαρά θέματα. Ο Audax http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/orig-development/kernel-audax-kernel-v1-0-t3143532 που διάβασα έχει βάλει governor nteractiveX (thanks to Imoseyon) δεν τον έχω δοκιμάσει ας μας πει κάποιος που τον έβαλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Παίδες :)http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/themes-apps/app-screen-off-memo-t3196790 χα χα τώρα το είδα δουλεύει τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Παίδες :)http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/themes-apps/app-screen-off-memo-t3196790 χα χα τώρα το είδα δουλεύει τέλεια. Το πέρασα όντως δουλεύει άψογα. Εγώ πέρασα audax L 28 με κάποιες εφαρμογές νότε 5.δεθχνει τέλειο και πολύ σμουθ. Από μπαταρία θα δείξει γιατί το δουλεύω από το πρωί συνέχεια μόλις την πέρασα και το φορτιζω και ταυτόχρονα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Το πέρασα όντως δουλεύει άψογα. Εγώ πέρασα audax L 28 με κάποιες εφαρμογές νότε 5.δεθχνει τέλειο και πολύ σμουθ. Από μπαταρία θα δείξει γιατί το δουλεύω από το πρωί συνέχεια μόλις την πέρασα και το φορτιζω και ταυτόχροναΑν έβαλες και τον κερνελ του ,δες λίγο Stock governor εχει nteractiveX . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Ναι αυτόν πέρασα. Μισό να δω Ναι αυτό έχει. Μόλις το δα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Ναι αυτόν πέρασα. Μισό να δω Ναι αυτό έχει. Μόλις το δαΩραία :cool:οπότε δούλεψε τον δύο τρεις φορτίσεις να δούμε πως τα πάει. Εγώ στην DarkLordS6.v3.0 στα θέματα έβαλα Ν5 και έδεσε το γλυκό. https://www.dropbox.com/s/72b77kf4xn23jtt/Screenshot_2015-09-20-20-12-03.jpg?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Θέλω να βάλω το s6 system ui η note 5 στην audax L. Μπορεί να γίνει αυτό με zip υπάρχει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Το πέρασα όντως δουλεύει άψογα. Εγώ πέρασα audax L 28 με κάποιες εφαρμογές νότε 5.δεθχνει τέλειο και πολύ σμουθ. Από μπαταρία θα δείξει γιατί το δουλεύω από το πρωί συνέχεια μόλις την πέρασα και το φορτιζω και ταυτόχρονα Καλησπέρα. Μπορείς να πεις εντυπώσεις απο μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Καλησπέρα. Μπορείς να πεις εντυπώσεις απο μπαταρία. Από αύριο τα αποτελέσματα . μόλις τώρα ολοκλήρωσα την πρώτη φόρτιση χωρίς να το σκαλιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 (edited) Παίδες :)http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/themes-apps/app-screen-off-memo-t3196790 χα χα τώρα το είδα δουλεύει τέλεια. Επιβεβαιώνω σε 4.4.2 παίζει μια χαρά. Απλά αν έχεις ανοιχτό το κινητό και τραβήξεις πενάκι ανοίγει αυτό και πρέπει να το κλείσεις αν θες να κάνεις κατι άλλο εκτός σημείωσης. Edit. Μόλις το έφτιαξε τύπος. Μπράβο του. Edited September 21, 2015 by gmo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Μόλις την έβαλα, δεν έχω λόγια. https://www.dropbox.com/s/mmeqpjlm3dvz7r6/Screenshot_2015-09-21-20-49-49.jpg?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Για να αλλάξουμε το theme στο dialer υπάρχει κάποιο zip? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Καλησπέρα παίδες. Εψαξα τις τελευταίες 10-15 σελίδες αλλά δεν βρήκα κάτι οπότε ρωτάω εδώ. Θα βάλω την Temasek 12.1 ή την AryaMod 7.2. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Οι εργοστασιακοί kernel σε αυτές τις 2 είναι καλοί; Ποιούς προτείνετε για την κάθε μια; Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts