konstantinos7 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Οι rom που αναφέρετε έχουν όλες τις λειτουργίες Note όσον αφορά την πένα; Οι TW based ναι! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Χα χα θα δούμε παπάδες στο N3 .Κράτησε backup την arya και δοκίμασε την V3 με τον stock kernel θα πάθεις πλακά είναι πιο γρήγορη από την arya . Πάγωσα και αρκετές εφαρμογές και πάει τρένο, τεράστια διαφορά από την V2 που είχα δοκιμάσει. Με τόσους developers πάνω από τπ Note 3 μόνο εξελίξεις και βελτιώσεις θα έχουμε! Πάλι με βάζεις σε πειρασμό ρε Μένιο χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Εξίσου γρήγορες σε σχεση με άλλες; πχ Arya, Darklords6 κτλ κτλ? Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 (edited) Πέρασα την lollipop όταν έγινε διαθέσιμη χωρίς να κάνω factory reset είτε πριν είτε μετα. Κυρίως γιατί δεν είχα (έχω) όρεξη να χάσω δίωρο για να ξαναστησω το τηλέφωνο όπως το είχα. Αποτέλεσμα, να έχω lag κολλήματα (όχι πάντα αλλά με εκνευρίζει πολυ) και γενικώς μια λειτουργία που δεν ταιριάζει σε τέτοια συσκευή. Αποφάσισα λοιπόν να το πειράξω αφού θα πρέπει να κάνω reset να γίνουν όλα μαζί... Οι rom που αναφέρετε έχουν όλες τις λειτουργίες Note όσον αφορά την πένα; Όταν δεν κάνεις factory reset πριν και μετά την εγκατάσταση της ρομ, είναι πολύ πιθανό να συμβούν αυτά που λες. Πριν αποφασίσεις να το πειράξεις γιατί δεν κάνεις πρώτα ένα factory reset? Edited August 30, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Παίδες αξίζει να δοκιμάσετε την DarkLordS6.v3.0 . Την έχω βάλει από το πρωί με τον stock kernel που έχει στο άρωμα (τον έχει πειράξει λίγο ο dev)και τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Είναι πιο γρήγορη από την arya . την εφαρμογη s-note την εχει αυτη η rom καιν το πενακι δουλευει σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 την εφαρμογη s-note την εχει αυτη η rom καιν το πενακι δουλευει σωσταΝαι έχει snote. Το πενακι δουλευει τέλεια αλλά δεν έχει την επιλογή παράθυρο πένας. Την επιλογή αυτή την κάνεις με τα πολλά παράθυρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Παίδες αξίζει να δοκιμάσετε την DarkLordS6.v3.0 . Την έχω βάλει από το πρωί με τον stock kernel που έχει στο άρωμα (τον έχει πειράξει λίγο ο dev)και τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Είναι πιο γρήγορη από την arya . Μενιό προσπαθώ από το απόγευμα να την κατεβάσω χωρίς επιτυχία όλο σφάλμα μου βγάζει και στο mega και Google drive και δεν φταίει η σύνδεση μου..Μέχρι και με data δοκίμασα να την κατεβάσω αλλά τζίφος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 (edited) Μενιό προσπαθώ από το απόγευμα να την κατεβάσω χωρίς επιτυχία όλο σφάλμα μου βγάζει και στο mega και Google drive και δεν φταίει η σύνδεση μου..Μέχρι και με data δοκίμασα να την κατεβάσω αλλά τζίφοςΕγώ την κατέβασα στο pc από το mega χωρίς θέμα ,αν σου πει να κατεβάσεις την εφαρμογή (mega)δώσε άκυρο και θα κατέβει. Πιστεύω ότι από το κινητό είχες κατεβάσει από το play την εφαρμογή MEGA. Edited August 30, 2015 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Εγώ την κατέβασα στο pc από το mega χωρίς θέμα ,αν σου πει να κατεβάσεις την εφαρμογή (mega)δώσε άκυρο και θα κατέβει. Πιστεύω ότι από το κινητό είχες κατεβάσει από το play την εφαρμογή MEGA. Ελα μάλλον είχε θέμα ο σερβερ εκείνη την στιγμή ίσως ήταν υπερφορτωμενος. .Τώρα κατέβενει κανονικά. Πάω σπίτι και φλασαρω :) Thanks bro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Είναι όντος πολύ καλή ....την έβαλα και εγώ το μόνο που βλέπω είναι ότι με solid Explorer δεν μπορώ να σβήσω τίποτα από εξωτερική κάρτα sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Την έβαλα και εγώ με στοκ κερνελ όπως είπες πολύ ωραία και γρήγορη όντως αλλά μου την σπάει αυτό το 1.5 σεκ περίπου delay που έχει το wake up screen..πρώτα ανάβουν τα κουμπιά και μετά από 1 1.5 sec η οθόνη κλειδώματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Παίδες αξίζει να δοκιμάσετε την DarkLordS6.v3.0 . Την έχω βάλει από το πρωί με τον stock kernel που έχει στο άρωμα (τον έχει πειράξει λίγο ο dev)και τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Είναι πιο γρήγορη από την arya . Από μπαταρία πως ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Είναι όντος πολύ καλή ....την έβαλα και εγώ το μόνο που βλέπω είναι ότι με solid Explorer δεν μπορώ να σβήσω τίποτα από εξωτερική κάρτα sdΚαλημέρα σε χάσαμε ρε φίλε. Με es Explorer δεν έχω θέμα. Την έβαλα και εγώ με στοκ κερνελ όπως είπες πολύ ωραία και γρήγορη όντως αλλά μου την σπάει αυτό το 1.5 σεκ περίπου delay που έχει το wake up screen..πρώτα ανάβουν τα κουμπιά και μετά από 1 1.5 sec η οθόνη κλειδώματοςΕγώ τα έχω πάντα σβηστα αλλά το δοκίμασα και δεν έχω καμία καθυστέρηση .Ας το επιβεβαίωση και κάποιος αλλος που τα έχει ανοικτά σε άλλες ρομ. Από μπαταρία πως ειναι;Είναι νωρίς ακόμη αλλά τα πάει καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Εγώ πάντως πού έβαλα την darklord ,βλέπω στο amtutu να είναι ασταθής στις επιδόσεις και πιο αργή από την aryamod. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 (edited) Αποφάσισα να κάνω root το κινητό. Έχω να κάνω root κάποιο κινητό μου περίπου 1 χρόνο. (άντεξα, άντεξα αλλά όχι άλλο) Είμαι με lollipop (AP/CP: N9005XXUGPOF3 & CSC:N9005NEEGPOF3) Θέλω να πάω στην AryaMod V7.2 Με ποιον τρόπο να κάνω ροοτ Με αυτόν: 1) http://nasirtech.blogspot.gr/2015/05/root-n9005xxugbod6-android-50-stock.html ή με αυτόν 2) http://www.android.gs/root-install-twrp-recovery-t-mobile-galaxy-note-3-lollipop/ έχουν διαφορές ώς προς το αποτέλεσμα ? Για να ακολουθύσω τις οδηγίες πρέπει να φοράει το κινητό κάποια συγκεκριμένη έκδοση της LP ή ακολουθώ τα 13 βήματα πχ που έχει η πρώτη περίπτωση και όλα οκ? Edited September 1, 2015 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 (edited) Εγώ πάντως πού έβαλα την darklord ,βλέπω στο amtutu να είναι ασταθής στις επιδόσεις και πιο αργή από την aryamod. Ελάχιστη σημασία έχουν τα νούμερα του antutu. Σημασία έχει πως είναι η πραγματική αίσθηση του τηλεφώνου. :) Αποφάσισα να κάνω root το κινητό. Έχω να κάνω root κάποιο κινητό μου περίπου 1 χρόνο. (άντεξα, άντεξα αλλά όχι άλλο) Είμαι με lollipop (AP/CP: N9005XXUGPOF3 & CSC:N9005NEEGPOF3) Θέλω να πάω στην AryaMod V7.2 Με ποιον τρόπο να κάνω ροοτ Με αυτόν: 1) http://nasirtech.blogspot.gr/2015/05/root-n9005xxugbod6-android-50-stock.html ή με αυτόν 2) http://www.android.gs/root-install-twrp-recovery-t-mobile-galaxy-note-3-lollipop/ έχουν διαφορές ώς προς το αποτέλεσμα ? Για να ακολουθύσω τις οδηγίες πρέπει να φοράει το κινητό κάποια συγκεκριμένη έκδοση της LP ή ακολουθώ τα 13 βήματα πχ που έχει η πρώτη περίπτωση και όλα οκ? Ο πρώτος τρόπος είναι ο ενδεδειγμένος και είναι ο ίδιος για όλες τις stock lolipop rom. Αυτόν ακολούθησε και μετά για την εγκατάσταση της aryamod αν σε ενδιαφέρει θα βρεις οδηγίες στην πρώτη σελίδα της ρομ. Edited September 1, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 (edited) Γνωριζετε αν υποστηριζει f2fs η Aryamod 7.2? Edit: Τελικα η μονη rom που υποστηριζει f2fs ειναι η cm12.1.Και στην aryamod και στην darklord με εβγαζε error στο install.Ξανα ext4 και μπηκαν κανονικα. Το f2fs ειναι πολυ καλυτερο απο το ext4 και καλο θα ειναι να το υποστηριξουν ολες οι rom. Edited September 2, 2015 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 (edited) Μετά την εγκατάσταση της AryaMod V7.2 πρέπει πάλι να κάνω FULL WIPE ? ή δεν χρειάζεται? και για να έχω αυτά τα χρώματα τι επιλέγω στο άρομα Edited September 2, 2015 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Μετά την εγκατάσταση της AryaMod V7.2 πρέπει πάλι να κάνω FULL WIPE ? ή δεν χρειάζεται? και για να έχω αυτά τα χρώματα τι επιλέγω στο άρομα Όχι δεν κάνεις full wipe μετά την εγκατάσταση. Θα χάσεις τη ρομ έτσι. Σε ποια χρώματα αναφέρεσαι? Ότι χρώματα μπορείς ν'αλλάξεις το κάνεις μετά μέσα από τη ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 DarkLordS6.v3.0 Νομίζω πως είναι η καλύτερη κάνει το κινητό τόσο διαφορετικό και όμορφο που νομίζεις πως έχεις αγοράσει καινούργιο.Δουλεύουν όλα ρολόι και η μπαταρία είναι στα ίδια επίπεδα που ξέρουμε και ίσως ένα τακ καλύτερη ( ίσως ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 DarkLordS6.v3.0 Νομίζω πως είναι η καλύτερη κάνει το κινητό τόσο διαφορετικό και όμορφο που νομίζεις πως έχεις αγοράσει καινούργιο.Δουλεύουν όλα ρολόι και η μπαταρία είναι στα ίδια επίπεδα που ξέρουμε και ίσως ένα τακ καλύτερη ( ίσως ). Πολύ ωραία όντως αλλά την έβγαλα στο 20λεπτο γιατί έχει το εκνευριστικό wake up delay που είχαν παλιά και οι temasek. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Πολύ ωραία όντως αλλά την έβγαλα στο 20λεπτο γιατί έχει το εκνευριστικό wake up delay που είχαν παλιά και οι temasek. .. Δεν έχω καμιά καθυστέρηση εγώ δεν ξέρω αν κάποια εφαρμογή σου έκανε το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Έβαλα την 7.2 και όλα μια χαρά. Αυτό που θέλω τώρα να ρυθμίσω είναι το εξής Θέλω το βράδυ να μπαίνει σε λειτουργία πτήσεις, το wifi να παραμένει στο on και το πρωί να κλείνει η λειτουργία πτήσεις. Με ποιο πρόγραμμα θα το πετύχω αυτό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Η darklord είναι εύκολα η Rom με το περισσότερο bloatware που έχω βρει. 192 εφαρμογές έχει και έσβησα καμία 120. Delay δεν έχω στο άνοιγμα οθονης αλλά σε σχέση με την cm12.1 δεν συγκρίνεται καμία σχέση σε ταχύτητα. 5 φορές πιο γρήγορη η CM. Θα την κρατήσω όμως γιατί έχει το εξαιρετικό multiwindow του s6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Έβαλα την Darklord (με καθαρή εγκατάσταση την έκανα 2 φορες) αλλά απογητεύτικα γιατί αλλάζοντας το dpi (σε 390 από 440) δεν προσαρμόζεται ούτε η κάμερα ούτε το πληκτρολόγια αλλά και άλλα. Εχει κανείς δοκιμάσει το ίδιο γιατί νομίζω ότι είναι σημαντικό μειονέκτημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts