Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Nαι,ολα αυτα τα εχεις μονο εσυ και μερικες ακομα χιλιαδες ατομα που διαβαζουν τα θεματα του Νote 3 στο XDA.Ιδιως το ''σ6 λανσερ'' και ''σ6 καιρο'' τα σπανε,εχεις δικιο.Εισαι και ο πρωτος.:yahoo::yahoo::superman::superman:

για την καμερα 4κ γιατη δεν ειπες τιποτα?και ειναι οριτζιναλ απο σαμσουνκ...δουλεβουν ολα αψογα:chair:

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

για την καμερα 4κ γιατη δεν ειπες τιποτα?και ειναι οριτζιναλ απο σαμσουνκ...δουλεβουν ολα αψογα:chair:

Γιατί υπάρχει κάποιο θέμα με 4κ ;

Τι δεν καταλαβαίνω;

Τι δεν βλέπω;

Έτσι είναι και η δική μου κάμερα χωρίς να πειράξω τπτ.

Edited by araditsas

Τι ακριβως θες να σου πω για την καμερα;Να σου πω μπραβο επειδη αλλαξες γραμματοσειρα;Ολων μας η καμερα εχει την αναλυση που εβαλες.

αν βαλω την 5.0 και βγει σε λιγο η 5.0.2 ξανα factory reset κ ξαναστησιμο του κινητου?η' θα ειναι σαν update κ το περναμε χωρις παρατραγουδα.

Κάτι δεν πάει καλά νομίζω.

+1

... θα ειναι σαν update κ το περναμε χωρις παρατραγουδα.

Επειδή είναι εντελώς διαφορετικό στήσιμο στη μετάβαση από μια εκδοση σε άλλη, προτείνεται το factory reset ώστε να μη μείνουν άσχετοι φάκελοι συστήματος.

οπότε στην ενημέρωση δε χρειάζεται.

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

αν βαλω την 5.0 και βγει σε λιγο η 5.0.2 ξανα factory reset κ ξαναστησιμο του κινητου?η' θα ειναι σαν update κ το περναμε χωρις παρατραγουδα.

Τι εννοείς 5.0 ποια λες; γιατί λογικά όλες οι τελευταίες λολι 5.0.2 είναι αν δεν κάνω λάθος.

Κάτι αλλάζουμε εύκολα στο build.prop γ'αυτήν την καθυστέρηση της οθόνης που αναφέρεις, αλλά δεν το θυμάμαι τώρα, θα το κοιτάξω κάποια στιγμή και θα ενημερώσω.

kouros17 σώσε με!! Κοίταξε το σε παρακαλώ όποτε μπορείς και πες μου τι να κάνω. Άλλαξα ρομ κ κερνελ και συνεχίζω να έχω το ίδιο πρόβλημα. Κάθε φορά που πατάω το κουμπί για να "ξυπνήσει" το τηλ, έχω στιγμιαία έντονη φωτεινότητα και μετά πέφτει αμέσως στο χαμηλό που το έχω.

kouros17 σώσε με!! Κοίταξε το σε παρακαλώ όποτε μπορείς και πες μου τι να κάνω. Άλλαξα ρομ κ κερνελ και συνεχίζω να έχω το ίδιο πρόβλημα. Κάθε φορά που πατάω το κουμπί για να "ξυπνήσει" το τηλ, έχω στιγμιαία έντονη φωτεινότητα και μετά πέφτει αμέσως στο χαμηλό που το έχω.

Έχεις κάνει πριν την εγκατάσταση της νέας ρομ full wipe;

Αν ναι, τότε εκείνο που απομένει είναι να εγκαταστήσεις μια stock rom μέσω odin κάνοντας πριν και μετά την εγκατάσταση full wipe και hard reset.

Edited by kouros17

Μέσα από το Ρυθμίσεις 》Συσκευή 》 Εμφάνιση 》Λειτουργία οθόνης επέλεξε μια λειτουργία εκτός της αυτόματης προσαρμογής (πχ τυπική) μήπως και φταίει αυτό.

Επίσης αποτσέκαρε την αυτόματη ρύθμιση της απόχρωσης της οθόνης.

Edited by aopvet

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Τι ακριβως θες να σου πω για την καμερα;Να σου πω μπραβο επειδη αλλαξες γραμματοσειρα;Ολων μας η καμερα εχει την αναλυση που εβαλες.

Ρε παιδια καλημερα εχω χασει επεισοδια την καμερουλα πως τη βαζουμε?ειμαι με loli omega.Τη φλασαρουμε χωριστα απο recovery?και εχουμε link?

ok παιδια γραψτε λαθος,ειναι πρωι ακομα που θα παει θα ξυπνησουμε,χα χα χα υπαρχει ηδη η επιλογη

Edited by notarius

Καλημέρα και καλό μήνα, πήρα επίσημα lolipop είναι ιταλικό το κινητό, αλλά είδα ότι υπάρχει το foul install και update, έκανα το δεύτερο γιατί δεν γνώριζα, άρα για το πρώτο απλά το σύνδεω στο Kies και κάνω factory reset και wipe και ξαναπερναει ολόκληρο? Η δεν χρειάζεται να ασχοληθώ???

Καλησπέρα

Πήρα την lollipop bob6 εκανα και επαναφορα εργ. Ρυθμίσεων και πολλές φορές δεν μου ανοίγει τις επαφές. Επίσης και η μπαταρία ειναι χάλια σε σχέση με την kit kat. Εχετε καμια ιδεα τι να κανω?

Καλησπέρα

Πήρα την lollipop bob6 εκανα και επαναφορα εργ. Ρυθμίσεων και πολλές φορές δεν μου ανοίγει τις επαφές. Επίσης και η μπαταρία ειναι χάλια σε σχέση με την kit kat. Εχετε καμια ιδεα τι να κανω?

Δοκίμασε να ξανακάνεις factory reset, μπες σε recovery mode (Volume Up, Home button and Power button ταυτόχρονα) και απο κει ξανακάνε wipe data/cache/dalvik cache.

Όσο για την μπαταρία διάφορα μπορεί να φταίνε, αλλά αν έχεις τις πληροφορίες καιρού ενεργοποιημένες στην οθόνη κλειδώματος, καλό είναι να τις απενεργοποιήσεις. Σε πολλούς καταναλώνει πολύ μπαταρία.

Edited by kouros17

Είναι σίγουρο πως έχει χειρότερη μπαταρία η λολι από κιτ κατ.

Τώρα για το πρόβλημα με τις επαφές αν δεν λυθεί με αυτό που σου είπε ο Κουρος δοκίμασε το έξεις.

Ρυθμίσεις /γενικά/ διαχείριση εφαρμογών/όλα βρες τις επαφές κάνε εκαθαριση δεδομένων.

Αν δεν στρώσει αναγκαστικά πας για φουλ γουαιπ.

Απο τις εφαρμογές είχα κανει καθαρισμό τις επαφές άλλα τίποτα. Ξανα κανω wipe και αν ξαναγίνει με βλέπω πισω σε kit kat. Ευχαριστώ πάντως παιδια για τις γρηγορες απαντησεις σας

Έχω το arter kernel και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Του civato επίσης είναι πολύ καλό, ενώ υπάρχει και το lean. Δοκιμάζεις και αποφασίζεις. :)

Όπως έχει πει ξανά και ξανά ο kouros, παίζει ρόλο το κινητό του καθένα μας. Δηλαδή η χρήση που κάνουμε και τα επίπεδα της "υγείας" της μπαταρίας(όταν κοιτάμε για αυτονομία).

Καλός είναι ο arter(δες την υπογραφή μου για λινκ). Κι ο omega που δοκίμασα σταθερός ήταν.

Και τώρα έχω περάσει τον 3.8 του civato(το λινκ έχει τα πάντα, μη μπερδευτείς με τη ρομ). Καλός φαίνεται, αλλά σε στοκ ρυθμίσεις, νομίζω από θέμα αυτονομίας ήταν καλύτερα ο arter. Θα δείξει. Είμαι και καινούριος στο άθλημα και δεν έχω ψάξει να δω για περαιτέρω ρυθμίσεις προς το παρόν.

Σας ευχαριστω πολύ και τους 2,το σκ έχει να πέσει φλασαρισμα :D

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Παιδιά έβαλε κανείς την aryamod 5.1; Ρωτάω γιατί έχω πολύ καλά στημένη την 5.0 και βαριέμαι να στήνω από την αρχή. Αν όμως την έβαλε κάποιος από εσάς και βλέπει σημαντικές διαφορές ας μου πει μπας και αναβαθμίσω.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Παιδιά έβαλε κανείς την aryamod 5.1; Ρωτάω γιατί έχω πολύ καλά στημένη την 5.0 και βαριέμαι να στήνω από την αρχή. Αν όμως την έβαλε κάποιος από εσάς και βλέπει σημαντικές διαφορές ας μου πει μπας και αναβαθμίσω.

Την έβαλα και η μοναδική διαφορά είναι ότι έχεις πιο πολλές επιλογές για να "πειράξεις" την status bar και το notification panel, όπως επίσης ότι έχει προσθέσει εφαρμογές από το s6. Επίσης έχει προεπιλεγμένο το 0.5 στα animations (από "επιλογές για προγραμματιστές"), με αποτέλεσμα να είναι πιο γρήγορη.

Οι διαφορές για μένα δεν είναι σημαντικές και αν δεν είχα ελεύθερο χρόνο και όρεξη σήμερα το μεσημέρι, δεν θα αναβάθμιζα. Εδώ είναι όλες οι αλλαγές.

καλησπέρα παιδιά δυστυχώς πέρασα official lollipop μέσω kies και δεν είμαι ευχαριστημένος και ένας λόγος είναι ότι έχω χάσει το root ρωτάω γιατι κάπου πήρε το μάτι μου πως υπάρχει θέμα στο downgrade.Υπάρχει τρόπος να ξαναπεράσω την kit kat?

Ευχαριστώ!

καλησπέρα παιδιά δυστυχώς πέρασα official lollipop μέσω kies και δεν είμαι ευχαριστημένος και ένας λόγος είναι ότι έχω χάσει το root ρωτάω γιατι κάπου πήρε το μάτι μου πως υπάρχει θέμα στο downgrade.Υπάρχει τρόπος να ξαναπεράσω την kit kat?

Ευχαριστώ!

Υπάρχει θέμα λένε να πας από την 5 στην 4.εγω είχα περάσει BL*/*CP*/*PERSIST μέσω odin από lollipop γιατί ήθελα να περασω μια 5 custom.στη συνέχεια όμως δεν ήθελα να έχω αυτά τα τρία από lollipop και ήθελα να επιστρέψω σε kit kat.κατεβασα την 4 .4.2 που είχα. Πήγα να τη φλασαρω αλλά και στις 3 προσπάθειες που έκανα μου έβγαζε fail.σε άσχετες φάσεις της αναβάθμισης. Μια στη αρχή μια στη μέση και μετά προς το τέλος. Δηλαδή δεν την πέρναγε. Έτσι και εγώ φλασαρω τον bootloander της 4.4.2 που είχα και μετά φλασαρω ολόκληρη την 4.4.2 που είχα και την πέρασε με τη πρώτη. Για μένα γίνεται να γυρίσεις .

Edited by antriou23
T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

Ελπίζω με αυτόν τον τρόπο που λες να μην γράφει ο knox......

----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπάρχει θέμα λένε να πας από την 5 στην 4.εγω είχα περάσει BL*/*CP*/*PERSIST μέσω odin από lollipop γιατί ήθελα να περασω μια 5 custom.στη συνέχεια όμως δεν ήθελα να έχω αυτά τα τρία από lollipop και ήθελα να επιστρέψω σε kit kat.κατεβασα την 4 .4.2 που είχα. Πήγα να τη φλασαρω αλλά και στις 3 προσπάθειες που έκανα μου έβγαζε fail.σε άσχετες φάσεις της αναβάθμισης. Μια στη αρχή μια στη μέση και μετά προς το τέλος. Δηλαδή δεν την πέρναγε. Έτσι και εγώ φλασαρω τον kernel της 4.4.2 που είχα και μετά φλασαρω ολόκληρη την 4.4.2 που είχα και την πέρασε με τη πρώτη. Για μένα γίνεται να γυρίσεις .

----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όχι. Ότι πέρασεις μέσω odin και είναι επίσημο οχι. Οπότε όχι δε γραφει.αν δεν σου περάσει δηλαδή την ρομ την επίσημη που θες με τη πρώτη βρες τον bootloander της ρομ που θες να περάσεις και φλασαρε πρωτα αυτον και μετα τη ρομ ολοκληρη.αν και παλι δεν στη περναει θα σου προτεινα να βρεις απο τη ρομ που θες και το μοντεμ και να φλασαρεις και αυτο μαζι.δηλαδη ενα ενα τμηματικα και μετα ολοκληρη την ρομ την επισημη.πιστευω οτι θα τα καταφερεις.

Edited by antriou23

Όχι. Ότι πέρασεις μέσω odin είναι επίσημο. Οπότε όχι δε γραφει.αν δεν σου περάσει δηλαδή την ρομπότ την επίσημη που θες με τη πρώτη βρες τον κερνελ της ρομ που θες να περάσεις και φλασαρε πρωτα αυτον και μετα τη ρομ ολοκληρη.αν και παλι δεν στη περναει θα σου προτεινα να βρεις απο τη ρομ που θες και το μοντεμ και να φλασαρεις και αυτο μαζι.δηλαδη ενα ενα τμηματικα και μετα ολοκληρη την ρομ την επισημη.πιστευω οτι θα τα καταφερεις.

Σ ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω και θα σου πώ!

Σ ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω και θα σου πώ!

Καλη επιτυχια.πιστευω θα τα καταφερεις.μη σε τρομαξουν τα fail αν σου βγαλει.προσπαθησε παλι οπως σου ειπα.κοιτα τι σου εγραψα ...εκει που γραφω για τον κερνελ εννοω bootloander.οποτε οπου γραφω κερνελ εννοω bootloander.απλως μπερδευτηκα.τα αλλα οπως στα ειπα.

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις