Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανα full wipe τα πάντα 3 φορές για να στρώσει στα σίγουρα :p

Και μετά ξανά εγκατέστησα .δείχνουν όλα οκ

Μεγια παιδια....ορματε :D

http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N9005

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ξεκίνησαν δλδ τα επίσημα updates?

δείτε λίγο το screenshot και πείτε μου αν είναι λογικό αυτό. .Ο browser να έχει παραπάνω κατανάλωση από την οθονη

https://mega.co.nz/#!81MyXChQ!MGSQUhWfw2zw81d7LTkp9zb-XDyh0d5simxVz93K9x0

πως το περναμε ?

εμενα ειναι απο luxemburg

SM-N9005ZKELUX

qcom/ MSM8974

Tech fusion

Επιτέλους η πρώτη official lolipop για το κινητό μας!!!! :D:D:D

Οδηγίες εγκατάστασης εδώ.

να ρωτήσω; αν βάλω αυτή με odin φαντάζομαι ότι έχω μέχρι τώρα θα σβηστεί, εννοώ απο τη custom rom που τρέχω τώρα!

έχουμε με τη έκδοση της official rom καμμιά καλή custom να περάσω απο recovery?

Baseband: N9005XXUGNG1

Build Number: KOT49H.N9005DXUGNH1

Αν φλασαρω την official πάνε ρουτ κλπ. Αν μετά βγει καμια καλη custom και θέλω να την περάσω πρέπει να κάνω downgrade ρουτ και custom recovery να φανταστώ? Αξίζει η όλη διαδικασία η να περιμένουμε κανέναν dev να σηκώσει την δικιά του?

να ρωτήσω; αν βάλω αυτή με odin φαντάζομαι ότι έχω μέχρι τώρα θα σβηστεί, εννοώ απο τη custom rom που τρέχω τώρα!

έχουμε με τη έκδοση της official rom καμμιά καλή custom να περάσω απο recovery?

Baseband: N9005XXUGNG1

Build Number: KOT49H.N9005DXUGNH1

Ναι ότι έχεις θα διαγραφεί. Και καλό είναι πριν την εγκαταστήσεις να κάνεις εσύ full wipe από recovery, αφού πρώτα κρατήσεις κάποιο backup της rom που έχεις.

Δεν έχουν βγει ακόμα custom rom και kernel, τα περιμένουμε τις επόμενες μέρες, αλλά καλό θα είναι αν θέλεις να είσαι σε lolipop από δω και πέρα να κάνεις την εγκατάσταση αυτής της ρομ ώστε να περαστούν σωστά τα πιο πρόσφατα modem και bootloader.

Αν φλασαρω την official πάνε ρουτ κλπ. Αν μετά βγει καμια καλη custom και θέλω να την περάσω πρέπει να κάνω downgrade ρουτ και custom recovery να φανταστώ? Αξίζει η όλη διαδικασία η να περιμένουμε κανέναν dev να σηκώσει την δικιά του?

Δεν είναι μεγάλη η διαδικασία. Αφού φλασάρεις τη ρομ μέσω odin, μετά πάλι από odin βαζεις το πιο πρόσφατο custom recovery, μετά μέσα από αυτό φλασάρεις το root και είσαι έτοιμος. Κράτησε και ένα backup από recovery σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά.

Edited by kouros17

Μαγκες μου ξεζιπαρα την νεα oficial samsung rom και εχει μονο ενα αρχειο μεσα (tar) δεν χρειαζετε τπτ αλλο;; ισως κανενα αρχειο pit;; ειμαι σε leaked τωρα και λεω μην κανω καμια πατατα σκευτομαι να κανω κ full wipe system/davlik/cache κ πριν και μετα την εγκατασταση .. Edited by nickomarko

Ναι ότι έχεις θα διαγραφεί. Και καλό είναι πριν την εγκαταστήσεις να κάνεις εσύ full wipe από recovery, αφού πρώτα κρατήσεις κάποιο backup της rom που έχεις.

Δεν έχουν βγει ακόμα custom rom και kernel, τα περιμένουμε τις επόμενες μέρες, αλλά καλό θα είναι αν θέλεις να είσαι σε lolipop από δω και πέρα να κάνεις την εγκατάσταση αυτής της ρομ ώστε να περαστούν σωστά τα πιο πρόσφατα modem και bootloader.

Δεν είναι μεγάλη η διαδικασία. Αφού φλασάρεις τη ρομ μέσω odin, μετά πάλι από odin βαζεις το πιο πρόσφατο custom recovery, μετά μέσα από αυτό φλασάρεις το root και είσαι έτοιμος. Κράτησε και ένα backup από recovery σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά.

Ευχαριστω πολυ!

Μαγκες μου ξεζιπαρα την νεα oficial samsung rom και εχει μονο ενα αρχειο μεσα (tar) δεν χρειαζετε τπτ αλλο;; ισως κανενα αρχειο pit;; ειμαι σε leaked τωρα και λεω μην κανω καμια πατατα λεω να κανω full wipe davlik-cache- system κ πριν και μετα την εγκατασταση ..

Δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Μην ξεχάσεις να κάνεις και format data. Full wipe σημαίνει wipe cache/dalvik cache/system/data. Αν μετά το φλασάρισμα δεν ανοίγει ξαναμπες recovery και κάνε ότι wipe υπάρχει.

Εννοείται ότι κρατάμε κάποιο backup εφαρμογών και της ρομ ολόκληρης. Αν κάτι δεν πάει καλά φλασάρεις το custom recovery που έχεις μέσω odin και ξανακάνεις restore τη ρομ που έχεις τώρα.

Δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Μην ξεχάσεις να κάνεις και format data. Full wipe σημαίνει wipe cache/dalvik cache/system/data. Αν μετά το φλασάρισμα δεν ανοίγει ξαναμπες recovery και κάνε ότι wipe υπάρχει.

Εννοείται ότι κρατάμε κάποιο backup εφαρμογών και της ρομ ολόκληρης. Αν κάτι δεν πάει καλά φλασάρεις το custom recovery που έχεις μέσω odin και ξανακάνεις restore τη ρομ που έχεις τώρα.

εχω κανει back up και εκανα και ολα τα wipe εκτος απο την micro sd μου γιατι εκει εχω και το back up.. θελω ακομα 1 λεπτο για το odin κ σας λεω τα αποτελεσματα ..

wipe data

wipe cache

wipe dalvic

format data ?

μετα την εγκατατασταση της ρομ η πριν;

ωραια γιατι ειχα περασει την masik οπως μου ειχες πει και δε μου αρεσε...

wipe data

wipe cache

wipe dalvic

format data ?

μετα την εγκατατασταση της ρομ η πριν;

πριν !!! εγω εκανα ολα τα wipe.. μολις ανοιξε το κινητο και φεναιτε αρκετα ζβελτο.. και κατι ακομα.. Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΟΚΑΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ..δεν εχω ξαναδει τετοιο πραμα :D

Edited by nickomarko

λοιπουν κανω παλι wipe και format data και ξαναπερναω την ρομ !

root υπάρχει ή οχι ακόμη;

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις αυτό μέσω recovery, αφού πρώτα εγκαταστήσεις ένα custom recovery μέσω odin.

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις αυτό μέσω recovery, αφού πρώτα εγκαταστήσεις ένα custom recovery μέσω odin.

ποιο custom recovery να κατεβασω;

ο knox μετα το φλασαρισμα της οφισιαλ λολιποπ θα δειχνει 0χ0 απο 0χ1 που δειχνει τωρα;

Αν "καεί" η ασφάλεια του knox δεν επανέρχεται. Δεν έχει βρεθεί ακόμα τρόπος.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Αυτό εδώ και το φλασάρεις μέσω odin (το τοποθετείς στο AP).

έβαλα την recovery Που ειπες και μετά το root που είπες.... μέσω της recovery μόλις ανοίγω το κινητό λέει ότι διεργασία system δεν ανταποκρίνεται..και μαυρίζει η οθόνη...

Τελικά το εκανα παλι και ανοιξε το κινητο αλλα ροοτ δεν εχει!

Λίγη βοήθεια παρακαλώ!

Edited by apsogos

Αν "καεί" η ασφάλεια του knox δεν επανέρχεται. Δεν έχει βρεθεί ακόμα τρόπος.

σε ευχαριστω

καλοριζικη κ σε εμενα η πολωνικη..!!!

Συνεχόμενα Μηνύματα

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!:

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by truckman

Παιδια ειμαι με οφισιαλ κιτκατ σε γερμανικο νοτε 3 Ν9005.Αν πςερασω με οντιν την πολωνικη λολιποπ θα χασω οτι εφαρμογες εχω περασμενες στο κινητο?Δεν εχω καρτα μνημης και ειναι ολαστο τηλεφωνο.Με τις επαφες το γινετε θα χαθουνε?

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις