truckman Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 :rolleyes:Ειμαι με οφισιαλ ρομ και απλα το εκανα ρουτ και τωρα δεν λειτουργει η περιστροφη οθονης. Γινεται γενικα αυτο; Τυχαίνει να φάει καμία φλασίά ο αισθητήρας αλλά δεν φταίει το ρουτ γι'αυτό.Κάνε μια επανεκκίνηση και κοίτα μήπως έχεις ενεργή την έξυπνη περιστροφή. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 :rolleyes: Τυχαίνει να φάει καμία φλασίά ο αισθητήρας αλλά δεν φταίει το ρουτ γι'αυτό.Κάνε μια επανεκκίνηση και κοίτα μήπως έχεις ενεργή την έξυπνη περιστροφή. Του έκανα επανεκκίνηση και πάλι τα ίδια και εννοείται είχα απενεργοποιησει την έξυπνη περιστροφή. μαλλον τωρα που το σκευτομαι απενεργοποιησα και καποια προγραμματα της ρομ (samsung hub κ.α.) λες να μου την εχει κανει αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickomarko Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Του έκανα επανεκκίνηση και πάλι τα ίδια και εννοείται είχα απενεργοποιησει την έξυπνη περιστροφή. μαλλον τωρα που το σκευτομαι απενεργοποιησα και καποια προγραμματα της ρομ (samsung hub κ.α.) λες να μου την εχει κανει αυτο; ναι απο εκει ειναι.. εσβηνα κ εγω απο το τιτανιουμ μπακ απ οτι ναναι.. την εχω παθει πολλες φορες με την κιτ κατ..κ μετα φτου κ απο την αρχη φλασαρισμα κ ροοτ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 ναι απο εκει ειναι.. εσβηνα κ εγω απο το τιτανιουμ μπακ απ οτι ναναι.. την εχω παθει πολλες φορες με την κιτ κατ..κ μετα φτου κ απο την αρχη φλασαρισμα κ ροοτ.. λεω παλι να επιστρεψω σε οφισιαλ. καμμια custom rom χωρις προβληματα υπαρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 @kouros17, δοκίμασες την 3.1 φίλε μου;; Λεω να την φλασαρω απο πάνω, να κάνω wipe cache, dalvik μονο;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 λεω παλι να επιστρεψω σε οφισιαλ. καμμια custom rom χωρις προβληματα υπαρχει; Αφού είπες ότι είσαι με official. @kouros17, δοκίμασες την 3.1 φίλε μου;; Λεω να την φλασαρω απο πάνω, να κάνω wipe cache, dalvik μονο;; Μου φάνηκε ότι είχε lags και ξανεβαλα το δεύτερο leak. Αν είσαι στην ν3.0 θεωρητικά μπορείς να κάνεις μόνο cache και dalvik. Κάνε καλύτερα και wipe system, δεν χάνεις εφαρμογές και ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Αφού είπες ότι είσαι με official. Μου φάνηκε ότι είχε lags και ξανεβαλα το δεύτερο leak. Αν είσαι στην ν3.0 θεωρητικά μπορείς να κάνεις μόνο cache και dalvik. Κάνε καλύτερα και wipe system, δεν χάνεις εφαρμογές και ρυθμίσεις. Με wipe system χάνεις εφαρμογές. Έλεγα και εγώ να περάσω aryamod αλλά πολλά bug βλέπω στο xda και αναμένω. Ακόμα με crash lollipop 1.6 είμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Με wipe system χάνεις εφαρμογές. Έλεγα και εγώ να περάσω aryamod αλλά πολλά bug βλέπω στο xda και αναμένω. Ακόμα με crash lollipop 1.6 είμαι. Μια απο τα ιδια με κρασ ακομα και περιμενω να δω τι θα βαλω.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 (edited) Με wipe system χάνεις εφαρμογές. Γιατί το λες αυτό? Δεν ισχύει. Ούτως η άλλως οταν φλασαρεις μια ρομ από recovery το wipe system γίνεται αυτόματα. Αλλοίμονο αν δεν γινόταν. Τότε θα είχαμε μαζί τις νέες εφαρμογές της ρομ μαζί με τις παλιές. Απλώς με το να το κάνουμε και εμείς εξασφαλίζουμε ότι γίνεται σωστά. Πολλά από τα bugs για τα οποία διαβάζουμε οφείλονται στο ότι δεν γίνονται σωστά τα wipes από recovery. Οι δικές μας εφαρμογές και ρυθμίσεις ΔΕΝ ΧΆΝΟΝΤΑΙ επειδή αποθηκεύονται σε διαφορετικό τμήμα και όχι στον φάκελο system. Edited February 12, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Αφού είπες ότι είσαι με official. εε ναι, αφου την χαλασα αυτη με τα πραγματα που εβγαλα, δεν πρεπει να την βαλω με odin? εκτος κι αν υπαρχει καποια αξιοπιστοι custom χωρις προβληματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Αφού είπες ότι είσαι με official. εε ναι, αφου την χαλασα αυτη με τα πραγματα που εβγαλα, δεν πρεπει να την βαλω με odin? εκτος κι αν υπαρχει καποια αξιοπιστοι custom χωρις προβληματα.. Αξιόπιστες custom rom υπάρχουν αρκετές. Αν θέλεις για lolipop θα σου πρότεινα η την masik η το δεύτερο leak που δεν έχει κανένα σοβαρό bug. Πες μας όμως ποια ρομ έχεις. Αν θέλεις να αφαιρείς εφαρμογές ο καλύτερος τρόπος είναι μέσω titanium να παγώνεις αλλά όχι να απεγκαθιστας τις εφαρμογές του συστήματος που δεν θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Αξιόπιστες custom rom υπάρχουν αρκετές. Αν θέλεις για lolipop θα σου πρότεινα η την masik η το δεύτερο leak που δεν έχει κανένα σοβαρό bug. Πες μας όμως ποια ρομ έχεις. Αν θέλεις να αφαιρείς εφαρμογές ο καλύτερος τρόπος είναι μέσω titanium να παγώνεις αλλά όχι να απεγκαθιστας τις εφαρμογές του συστήματος που δεν θέλεις. Ευχαριστω για τις πληροφοριες. εχω την γαλλικη οφισιαλ, και τωρα ειμαι αναμεσα σε ελληνικη οφισιαλ , omega και την masic που μου προτεινεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 (edited) Ευχαριστω για τις πληροφοριες. εχω την γαλλικη οφισιαλ, και τωρα ειμαι αναμεσα σε ελληνικη οφισιαλ , omega και την masic που μου προτεινεις. Αν πάντως αποφασίσεις να πας σε lolipop πρώτα είναι καλύτερο να φλασαρεις το πρώτο lolipop leak μεσω odin και μετά αν θέλεις μπορείς να περάσεις και σε κάποια custom lolipop, η στο δεύτερο leak που είναι καλύτερο από το πρώτο. Edited February 12, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Γιατί το λες αυτό? Δεν ισχύει. Ούτως η άλλως οταν φλασαρεις μια ρομ από recovery το wipe system γίνεται αυτόματα. Αλλοίμονο αν δεν γινόταν. Τότε θα είχαμε μαζί τις νέες εφαρμογές της ρομ μαζί με τις παλιές. Απλώς με το να το κάνουμε και εμείς εξασφαλίζουμε ότι γίνεται σωστά. Πολλά από τα bugs για τα οποία διαβάζουμε οφείλονται στο ότι δεν γίνονται σωστά τα wipes από recovery. Οι δικές μας εφαρμογές και ρυθμίσεις ΔΕΝ ΧΆΝΟΝΤΑΙ επειδή αποθηκεύονται σε διαφορετικό τμήμα και όχι στον φάκελο system. Αυτόματα γίνεται? Από πότε? Sorry man αλλά είσαι λάθος σε αυτό. Me wipe cache και dalvik δε σβήνεται τίποτα. Αν κάνεις wipe system / format data τα χάνεις όλα. Αυτόματα γίνεται μόνο αν έχει επιλογή σε aroma installer και την επιλέξεις κιόλας. Και αυτό που λες ακριβώς γίνεται αν δε κάνεις wipe system. Πάνω στο παλιό γράφεται το νέο system και για αυτό ακριβώς έχουμε τα bootloop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Πέρασα AryaMod v3. 1. Για κάποιο λόγο στα μνμ βλέπω μόνο τον αριθμο και όχι το όνομα της επαφής. Το ίδιο και στις εξερχομομενς εισερχομενες κλείσεις. Μήπως πάτησα κάτι εγώ και δεν το χω καταλάβει;; τι έγινε πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Αν πάντως αποφασίσεις να πας σε lolipop πρώτα είναι καλύτερο να φλασαρεις το πρώτο lolipop leak μεσω odin και μετά αν θέλεις μπορείς να περάσεις και σε κάποια custom lolipop, η στο δεύτερο leak που είναι καλύτερο από το πρώτο. μπορεις να μου στειλεις λινκ για το lollipop leak; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 (edited) Αυτόματα γίνεται? Από πότε? Sorry man αλλά είσαι λάθος σε αυτό. Me wipe cache και dalvik δε σβήνεται τίποτα. Αν κάνεις wipe system / format data τα χάνεις όλα. Αυτόματα γίνεται μόνο αν έχει επιλογή σε aroma installer και την επιλέξεις κιόλας. Και αυτό που λες ακριβώς γίνεται αν δε κάνεις wipe system. Πάνω στο παλιό γράφεται το νέο system και για αυτό ακριβώς έχουμε τα bootloop. Λάθος κάνεις. Άλλο πράγμα το format system και άλλο το wipe data. Πολλοί μπερδεύονται με αυτό. Στον φάκελο system υπάρχουν οι εφαρμογές και οι ρυθμίσεις των εφαρμογών του συστήματος ΜΟΝΟ. Οι δικές μας εφαρμογές και ρυθμίσεις υπάρχουν στον φάκελο data. Επομένως το format system δεν επηρεάζει τις δικές μας εφαρμογές και ρυθμίσεις παρά ΜΌΝΟ του συστήματος, δηλαδή της ρομ. Αλλά για να μην μιλάμε θεωρητικα μπορείς εσύ η όποιος άλλες θέλει να δοκιμάσει και να μας πει. Πάρε ένα backup recovery της ρομ που έχεις (αφού φοβάσαι ότι θα χάσεις τα δεδομένα σου) και μετά κάνε wipe cache/dalvik cache και format system στην ρομ που έχεις. Μετά φλασαρε ξανά την ρομ που έχεις και πες μου αν έχασες τις δικές σου εφαρμογές και ρυθμίσεις, όπως υποστηρίζεις. Edited February 12, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 μπορεις να μου στειλεις λινκ για το lollipop leak; http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/general/galaxy-note-3-sm-n9005-android-lollipop-t3021112 Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 (edited) μπορεις να μου στειλεις λινκ για το lollipop leak; Ακολούθα τις οδηγίες από εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2983260 Το παραπάνω link που σου έδωσε ο φίλος είναι για το δεύτερο leak αλλά αν θέλεις να το εγκαταστησεις, πιο πριν θα πρέπει να εγκαταστησεις το πρώτο, μετά να βάλεις ένα custom recovery και μετά αν θέλεις μπορείς να εγκαταστήσεις και το δεύτερο leak. Edited February 12, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 @kouros17, ευχαριστώ για την απάντηση!! Πάντως στην 3 που είμαι τώρα, ολα πηγαίνουν τέλεια!! Δεν έχω κανένα θέμα, με τέλεια μπαταρία και πολύ πιο σμουθ απο την v2.. Οποτε το ξανά σκέφτομαι και λέω να μείνω εδώ και να μην το ρισκάρω για την 3.1!! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 @kouros17, ευχαριστώ για την απάντηση!! Πάντως στην 3 που είμαι τώρα, ολα πηγαίνουν τέλεια!! Δεν έχω κανένα θέμα, με τέλεια μπαταρία και πολύ πιο σμουθ απο την v2.. Οποτε το ξανά σκέφτομαι και λέω να μείνω εδώ και να μην το ρισκάρω για την 3.1!! Και πολύ καλά κάνεις αν όλα πάνε καλά. Εξάλλου η v3.1 είναι γι αυτούς που έχουν προβλήματα με την v3.0. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Πέρασα AryaMod v3. 1. Για κάποιο λόγο στα μνμ βλέπω μόνο τον αριθμο και όχι το όνομα της επαφής. Το ίδιο και στις εξερχομομενς εισερχομενες κλείσεις. Μήπως πάτησα κάτι εγώ και δεν το χω καταλάβει;; τι έγινε πάλι Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; μπορεί να μην φταίει η ρομ αλλά κάτι να έχω πατήσει κατά λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; μπορεί να μην φταίει η ρομ αλλά κάτι να έχω πατήσει κατά λαθοςκάνε full wipe και θα στρώσει (δημιουργείται ένα κουλό της νέας leak με τον τρόπο που την βάζουμε). Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Εγω εχω το εξης κουλο προβλημα..οταν αλλαζω το dpi και παταω πχ σε ενα λινκ για να μου το ανοιξει αργει παααρα πολυ..ενω αμα τα ξανα βαλω οπως ηταν πριν το ανοιγει κανονικα..ξερουμε τιποτα; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 κάνε full wipe και θα στρώσει (δημιουργείται ένα κουλό της νέας leak με τον τρόπο που την βάζουμε). Έκανα full wipe τα πάντα 3 φορές για να στρώσει στα σίγουρα :p Και μετά ξανά εγκατέστησα .δείχνουν όλα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts