Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του forum θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα. Όταν βάζω για να φορτίσω το κινητό δεν φορτίζει αν δεν βγάλω την μπαταρία και να την ξανά βάλω. Αν έχει κάποιος πρόταση στη λύση του προβλήματος δεκτή. Ξέχασα να αναφέρω ότι το ξεκίνησε μετά την εγκατάσταση της lollipop και γύρισα σε kit Kat αλλά το πρόβλημα παρέμεινε.

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τον kernel τον διαλέγεις μέσα από το aroma installer της rom.:rolleyes:

Ε κανε ενα extract το boot.img και ανεβασε τον καπου σε κανενα dropbox να δοκιμασουμε.

Ε κανε ενα extract το boot.img και ανεβασε τον καπου σε κανενα dropbox να δοκιμασουμε.
Από την στιγμή που δεν μπορείς να κάνεις OC για ψιλό παπά τον κόβω αλλά δοκίμασε.

Από ότι πιστεύω έχει αλλάξει κάποιες ρυθμίσεις και τον ονόμασε mod.

https://www.dropbox.com/s/t3pt8ojlg504bge/boot.img?dl=0

Από την στιγμή που δεν μπορείς να κάνεις OC για ψιλό παπά τον κόβω αλλά δοκίμασε.

Από ότι πιστεύω έχει αλλάξει κάποιες ρυθμίσεις και τον ονόμασε mod.

Ναι ρε παιδιά έτσι είναι. Δεν είναι ολοκληρωμένο custom kernel αυτό. Αν η samsung δεν δημοσιοποιήσει τον κώδικα δεν μπορεί να φτιαχτεί custom kernel. Αυτό θα γίνει με την επίσημη εμφάνιση της lolipop rom.

Edited by kouros17

Καλησπέρα και από εμένα. Έχω ένα θεματάκι και θα ήθελα την άποψή σας. Δεν μου δουλεύει ο ασθητηρας εγγύτητας με καμιά από τις Lolipop που έχω δοκιμάσει ως τώρα. Τώρα είμαι με την Masik 3.0 και έχω δοκιμάσει και όλες τις άλλες που έχουν βγει. Η Masik πραγματικά είναι η καλύτερη από όλες αλλά και πάλι έχω θέμα με τον αισθητήρα που δεν δουλεύει με τις τηλεφωνικές κλήσεις. Έχει κανένας άλλος το ίδιο θέμα? Για ενημέρωση αναφέρω ότι έχω ενεργοποίησει την ρύθμιση που έχει στο τηλέφωνο να κλείνει την οθόνη όταν μιλάς. Αν κάποιος έχει το ίδιο θέμα και το έχει λύσει ας μου πει με ποιο τρόπο το έκανε. Επίσης να σας πω ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα όταν δούλευα kitkat.

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Τι bootloader και modem έχεις

Modem GNK1 bootloader που τον βρίσκω?

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Double tap για ξεκλειδωμα οθονης πως στην lolipop;

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Πρέπει να βάλεις modem και bootloader lolipop από ότι καταλαβαίνω έχεις kit kat και αυτό σου δημιουργεί το πρόβλημα.

----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχει το note3 τέτοια λειτουργία; νομίζω στην 4.4.2 γινόταν με custom kernel αλλά είχε battery drain.

Πρέπει να βάλεις τα τελευταία mobem και bl.

Όταν με το καλό βγει costum kernel βλέπουμε.

Καθ που βρίσκουμε το bl της Lolipop? Αν μπορείτε ένα link......

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Καθ που βρίσκουμε το bl της Lolipop? Αν μπορείτε ένα link......
Στις οδηγίες της ρομ έχει τα τρία αρχεία, δεν ξέρω όμως αν έχεις κάποιο θέμα αν τα βάλεις χωρίς να βάλεις την ρομ.

Ας μας πει κάποιος που τα έβαλε μετά.http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-crash-rom-v1-t2989617

Με αναβάθμιση βλέπω...

Τι λέει εδώ ρε παιδιά πρέπει να κάνουμε γουαιπ στην ιντερναλ SD δεν θα χάσουμε ότι έχουμε μέσα στο κινητό μας πατώντας αυτό;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=58376760

Κατεβαίνει παρά πολύ αργά γιατί πως μπορώ να κατεβάσω από το μεγκα που έχει;;;

Με αναβάθμιση βλέπω...

Τι λέει εδώ ρε παιδιά πρέπει να κάνουμε γουαιπ στην ιντερναλ SD δεν θα χάσουμε ότι έχουμε μέσα στο κινητό μας πατώντας αυτό;

Μην κάνεις wipe την εσωτερική, το θέμα είναι αν είναι πιο γρήγορη από την odex.

πια είναι η Black edition ? Τη έδωσε ? Δεν έδωσε ακόμη ?Χα χα χάσαμε την μπάλα.

Με αναβάθμιση βλέπω...

Από που κατεβάζεις απο το τηλέφωνο η από pc;

----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μην κάνεις wipe την εσωτερική, το θέμα είναι αν είναι πιο γρήγορη από την odex.

πια είναι η Black edition ? Τη έδωσε ? Δεν έδωσε ακόμη ?Χα χα χάσαμε την μπάλα.

Τώρα θα την βρεις την μπάλα,aryamod 1.8 πάρα πολύ καλή και αυτή η rom.:rolleyes:

Τώρα που σταματάει η masik, πάω για aryamod και εγώ.

Με την masik ησουν ικανοποιημενος??την εχω τωρα 3 μερες δουλεύει απροβληματιστα

DEVICES OMNIA,SGSI(I9000),SGSII(I9100),SGSIII(I9300), SGSIII(I9305),SGSIV,NOTEIII iPHONE6,LgG3,SGS7 SGS7EDGE,SGS8!!:D

Φίλε η masik ήταν πολύ καλή rom αλλά ο dev πήρε το note 4 και σταματάει την υποστήριξη της . Νομίζω ότι η aryamod 1.8 είναι λίγο καλύτερη και με περισσότερα mod,o dev της aryamod πήρε τώρα το note 3 μετα από το note1 που είχε αν δεν κάνω λάθος για 3 χρόνια οπότε η υποστήριξη του θα είναι για καιρό :o

Επίσης ένας εξαιρετικός dev είναι ο gooh που φτιάχνει συνέχεια port rom περιμένω και από αυτόν την νεα έκδοση της note 3 base note 4 rom που θα είναι πιστεύω πολυ σταθερή αν κρίνω από την προηγούμενη :rolleyes:

Edited by vag74

Ναι πολύ ικανοποιημένος και τελικά μένω σ'αυτήν. Δεν αντέχω να βλέπω όλο αυτό το bloatware που έχει η aryamod. Αν και όντως έχει κάποια mods, που ίσως να ενδιαφέρουν κάποιους.

Μέχρι να βγει η πρώτη official lolipop δεν με βλέπω να το κουνάω από εδώ. Λέμε τώρα...:)

Edited by kouros17

Ναι πολύ ικανοποιημένος και τελικά μένω σ'αυτήν. Δεν αντέχω να βλέπω όλο αυτό το bloatware που έχει η aryamod.

Μέχρι να βγει η πρώτη official lolipop δεν με βλέπω να το κουνάω από εδώ. Λέμε τώρα...:)

Θα συμφωνήσω για το bloatware αλλά υπάρχει και το titanium οπότε μικρό το κακό,αν και σε μερικούς όπως εμένα μερικές εφαρμογές από το bloatware μας είναι χρήσιμες όπως πχ το sketchbook for galaxy που είναι η καλύτερη εφαρμογή για ζωγραφική που χρησιμοποιεί η κόρη μου. Η rom είναι σταθερή χωρίς fc και με πολύ περισσότερη παραμετροποιηση από την masik,μπαταρία βράχος τι άλλο να θέλουμε από μια rom:o

Μάλλον χρειάζεται αναβάθμιση το modem σου. Ακολούθησες τις οδηγίες εγκατάστασης που έχει στην πρώτη σελίδα ή όχι;

Πάντως ο ασφάλέστερος τρόπος για να αναβαθμίσεις modem και booloader είναι να φλασάρεις μέσω odin την stock lolipop και μετά αφού εγκαταστήσεις custom recovery και γίνεις root, να φλασάρεις όποια custom lolipop θέλεις με τον γνωστό πλέον τρόπο μέσω recovery.

καλημερα παιδια!αρα βγηκε και official για εμας?ενα link παρακαλω!

αν την φλασαρω 3 αρχεια φανταζομαι μεσω odin αλλαζει και ο bootloader?υστερα ειμαι ετοιμος για custom lolipop?

καλημερα παιδια!αρα βγηκε και official για εμας?ενα link παρακαλω!

αν την φλασαρω 3 αρχεια φανταζομαι μεσω odin αλλαζει και ο bootloader?υστερα ειμαι ετοιμος για custom lolipop?

Δεν εχει βγει official...leaked ειναι η lollipop

DEVICES OMNIA,SGSI(I9000),SGSII(I9100),SGSIII(I9300), SGSIII(I9305),SGSIV,NOTEIII iPHONE6,LgG3,SGS7 SGS7EDGE,SGS8!!:D

Δεν εχει βγει official...leaked ειναι η lollipop

α!γιατι το αλλο παιδι εγραφε κατεβαζεις πρωτα την official και με μπερδεψε αυτο.Εχουμε Link για την Leaked?

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις