Dark-Shadow Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Είμαι με Official εδώ και κάνα μηνα που έχω αγοράσει το Note 3. Έχω rooted την συσκευή και αυτό που παρατηρώ τον τελευταίο καιρό είναι ότι δεν μου κρατάει ούτε μέρα η μπαταρία. Αυτό που έχω παρατηρήσει και όλας είναι ότι το βραδυ που πέφτω μέχρι το πρωί που θα ξυπνήσω με πολύ χαμηλή φωτεινότητα και κλειστά wifi/4g χάνει κοντά στο 24%. Μου φαίνεται υπερβολικό. Έχω εγκαταστήσει το greenify από τον θείο αλλα ως χρόνιος iOS χρήστης με τα android τα βρίσκω λίγο σκούρα. Ποίες εφαρμογές πρέπει να κάνω greenify? Τι άλλο προτείνεται για να αυξήσω την διάρκεια της μπαταρίας? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 (edited) Καλημέρα φίλε μου.. Ψάχνω να βρω ένα τρόπο να κανω Full screen τον Opera και τον Chrome.. Πάντως σε μένα όταν σκρολάρω ο chrome μόνος του είναι σε full screen. Πρέπει να βάλω το δάκτυλο επάνω για να εμφανιστεί η μπάρα της αναζήτησης. Και όταν ξανασκρολάρω πάλι full screen γίνεται και παραμένει μέχρι να τον ακουμπήσω. Edited December 28, 2014 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Πάντως σε μένα όταν σκρολάρω ο chrome μόνος του είναι σε full screen. Πρέπει να βάλω το δάκτυλο επάνω για να εμφανιστεί η μπάρα της αναζήτησης. Και όταν ξανασκρολάρω πάλι full screen γίνεται και παραμένει μέχρι να τον ακουμπήσω. EDIT: Άρχισαν να βγαίνουν και τα πρώτα mods για Lolipop. Θελω φουλ 100% full screen! να μην φαίνεται τιποτα επανω ...ουτε τα notifications ...:) να πιανει ο chrome ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Με τη μπαταρία έχω και εγώ θέμα.. Stock rooted 4.4.2.... Μήπως με την echoes θα δω καλύτερη μπαταρία; τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Καλημέρα φίλε μου.. Προσπάθησα να γυρίσω σε kit kat stable note 4 αλλα το κινητό δεν μπουταρε. Κολλούσε στο αρχικό logo.. Ξαναγυρισα απο recovery σε lollipop και δεν το κουνάω από δω.. Άσε που δεν εχει νόημα πλέον. Ψάχνω να βρω ένα τρόπο να κανω Full screen τον Opera και τον Chrome.. Μέσω Xposed και την εφαρμογή appl το έκανα.. Αν δεις κάτι πες μου.. Το άλλο το πρόγραμμα το βάζω και εγώ να το δοκιμάσω. ναι αλλα η λολιποπ ειναι πολυ αργη..σταθερη αλλα πολυυυ αργη... δλδ antutu test me xnote21 45000 ...lolipop 34000.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 ναι αλλα η λολιποπ ειναι πολυ αργη..σταθερη αλλα πολυυυ αργη... δλδ antutu test me xnote21 45000 ...lolipop 34000.... Ένα link για xnote φίλε μου; θέλω να αλλάξω την μαμά την ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Ένα link για xnote φίλε μου; θέλω να αλλάξω την μαμά την ρομ Εδώ είσαι: http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-x-note-build-21-nj4-t2947649 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Εδώ είσαι: http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-x-note-build-21-nj4-t2947649 με προλαβες...παντως ασε λιγο καιρο για εγγυηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 (edited) ναι αλλα η λολιποπ ειναι πολυ αργη..σταθερη αλλα πολυυυ αργη... δλδ antutu test me xnote21 45000 ...lolipop 34000.... Λες ότι είναι αργή επειδή την αισθάνεσαι όντως αργή, ή επειδή το λέει το antutu; Σε μένα είναι το ίδιο γρήγορη, περισσότερο smooth και έχω τα ίδια αποτελέσματα στο antutu (44000+). Μήπως δεν σου έκατσε καλά στο τηλέφωνο. Edited December 28, 2014 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Είμαι με Official εδώ και κάνα μηνα που έχω αγοράσει το Note 3. Έχω rooted την συσκευή και αυτό που παρατηρώ τον τελευταίο καιρό είναι ότι δεν μου κρατάει ούτε μέρα η μπαταρία. Αυτό που έχω παρατηρήσει και όλας είναι ότι το βραδυ που πέφτω μέχρι το πρωί που θα ξυπνήσω με πολύ χαμηλή φωτεινότητα και κλειστά wifi/4g χάνει κοντά στο 24%. Μου φαίνεται υπερβολικό. Έχω εγκαταστήσει το greenify από τον θείο αλλα ως χρόνιος iOS χρήστης με τα android τα βρίσκω λίγο σκούρα. Ποίες εφαρμογές πρέπει να κάνω greenify? Τι άλλο προτείνεται για να αυξήσω την διάρκεια της μπαταρίας? Ευχαριστώ Καλησπέρα.Όντως είναι υπερβολικός ο χρόνος κατανάλωσης.Και χρησιμοποιείς και το greenify!Φαντάσου χωρίς αυτό!Αν έχεις facebook να το κλείνεις με το greenify.Από εκεί και πέρα δε μπορούμε να ξέρουμε ποιες εφαρμογές χρησιμοποιείς.Αν συνεχίζει να σου τρώει τη μπαταρία σ' αυτό το βαθμό,κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.Και αν πάλι συνεχίζει,αναγκαστικά πας για σέρβις. Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 για να βαλω την echoe πρεπει να την βαλω μεσω odin ή μπορω οπως φλασαρα μεχρι τωρα? Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanoucos_ Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Καλησπέρα στην παρέα. Για άλλη μια φορά θέλω την βοήθεια σας. Αυτή την στιγμή έχω Custom Rom (X Note) και θα ήθελα να βάλω την stock rom. Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω? Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος Note 3:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 για να βαλω την echoe πρεπει να την βαλω μεσω odin ή μπορω οπως φλασαρα μεχρι τωρα? Όχι δεν χρειάζεται τo odin. Μέσω recovery, κατά τα γνωστά. Καλησπέρα στην παρέα. Για άλλη μια φορά θέλω την βοήθεια σας. Αυτή την στιγμή έχω Custom Rom (X Note) και θα ήθελα να βάλω την stock rom. Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω? Φλασαρεις απλά την stock μέσω Odin. Πιο πριν κάνε από recovery όλα τα wipe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Όχι δεν χρειάζεται τo odin. Μέσω recovery κατά τα γνωστά. επιστροφη γινεται ευκολα?δηλαδη μεσω recovery παλι βαζουμε crash?ρωταω κατι που σιγουρα εχει ξανα ειπωθει!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 (edited) για να βαλω την echoe πρεπει να την βαλω μεσω odin ή μπορω οπως φλασαρα μεχρι τωρα?Μέσα από το recovery με WIPE DALVIK/CACHE/FACTORY RESET. Καλησπέρα στην παρέα. Για άλλη μια φορά θέλω την βοήθεια σας. Αυτή την στιγμή έχω Custom Rom (X Note) και θα ήθελα να βάλω την stock rom. Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω?Βήμα ένα http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=47658687&postcount=2 κάτω από το βίντεο έχει λινκ για τα εργαλεία. Edited December 28, 2014 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 επιστροφη γινεται ευκολα?δηλαδη μεσω recovery παλι βαζουμε crash?ρωταω κατι που σιγουρα εχει ξανα ειπωθει!! Κράτα ένα back-up από recovery όπως είχαμε πει παλιότερα της Rom που έχεις τώρα και αν μετά δεν σου αρέσει η xnote μπαίνεις recovery και κανείς restore το backup. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Κράτα ένα back-up από recovery όπως είχαμε πει παλιότερα της Rom που έχεις τώρα και αν μετά δεν σου αρέσει η xnote μπαίνεις recovery και κανείς restore το backup. :) Αμα δν μου αρεσει η λολιποπ εννοεις..!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Παίδες όσοι έχετε lollipop ποιο recovery έχετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Αμα δν μου αρεσει η λολιποπ εννοεις..!! Ώπα ναι, μπερδεύτηκα με τον άλλο φίλο που ήθελε xnote. :) Παίδες όσοι έχετε lollipop ποιο recovery έχετε; TWRP 2.8.3.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Παίδες όσοι έχετε lollipop ποιο recovery έχετε;-cwm-6.0.4.6 δεν το άλλαξα από τότε που έβαλα KK. Ο friedrich420 ετοιμάζει σασιρμά http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=57801398&postcount=8071 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 -cwm-6.0.4.6 δεν το άλλαξα από τότε που έβαλα KK. Ο friedrich420 ετοιμάζει σασιρμά http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=57801398&postcount=8071 Χα, χα...το είδα ναι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Λες ότι είναι αργή επειδή την αισθάνεσαι όντως αργή, ή επειδή το λέει το antutu; Σε μένα είναι το ίδιο γρήγορη, περισσότερο smooth και έχω τα ίδια αποτελέσματα στο antutu (44000+). Μήπως δεν σου έκατσε καλά στο τηλέφωνο. την αισθανομαι και στις εφαρμογες ..οντως ειναι πολυ σμουθ ..σαν το μηλο το δαγκωμενο..αξιζει να την βαλει καποιος παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stp78 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/12/28/c6b48076401c1e5b25adc9d83e2ac814.jpg Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stp78 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 (edited) Μπορεί κάποιος να βοηθήσει με αυτό το πρόβλημα? ειμαι με echoe lollipop Edited December 28, 2014 by stp78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Προφανώς δεν είσαι Root.. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts