oratiosfr Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 κουστομ κερνελ,σεαρ φώτο βίντεο,σκρειν μιρονινγκ;;; Μια μεταφραση παρακαλω.Δεν καταλαβαινω τους παραπανω ορους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 χα χα στό είχα πεί ότι ήταν η θήκη, τα 4Gb ram τα ειδες χα χα. Για το πενάκι έχω αυτά τα δυό και είμαι καλυμμένος. Εγώ φλασαρα το μεσημέρι την τελευταία έκδοση... Έβαλα και τις ρυθμίσεις που με είχες προτείνει.. (χαχαχα είχα μπερδευτεί λίγο τότε εγώ νόμιζα ότι ο faux ήταν κέρνελ).. Πρώτη φόρτιση με κυριολεκτικά απίστευτο ξεσκισμα (απίστευτο όμως) και είμαι στο 70% με δύο ώρες οθόνη.... Tελικα εχουμε 4 gb η οχι? :p:p Επισης πως γραφεται στην οθονη οπως ο freddaras ποσταρε πριν screenshot?Με ποιο app? Δοκιμαζω αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.plumillonforge.android.ano Αλλα ηθελα και μια αλλη επιλογη αν υπαρχει. Ειανι το μονο που μου λειπει βασικα ΜΕ CM s pen, Note Buddy, S pen Launcher & Papyrus ειλικρινα δεν μου λειπει καθολου το Snote. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 (edited) Με το πενάκι φίλε μου ζωγραφιζω με το aviari... Ψαξτο λίγο στο playstore.. Στον εξαιρετικό Cm(στοκ) broswer που μπορούμε να δούμε το ιστορικό μας;... Ποιες σελίδες μπήκαμε σήμερα κτλ κτλ κτλ Edited December 12, 2014 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 2 φορές το γραψαμε και με link και με παράθεση στα αρχικα σου μηνύματα.ναι γίνεται. Κοίτα λίγο πιο πίσω και θα το βρεις. Φίλε σε ευχαριστώ και πάλι. Έβαλα στην κρας λειν κερνελ και δουλεύει μια χαρά, κάτι έγινε με το ταπαταλκ και δεν είδα τα μηνύματα. ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Παιδιά πως μπορώ να πάρω πλήρες backup απο το κινητό μου; Ακόμη και το supersu ώστε να μην χριαζεται να το κάνω απο την αρχή root; Ρυθμίσεις SMS/MMS ktlp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickomarko Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Παιδιά πως μπορώ να πάρω πλήρες backup απο το κινητό μου; Ακόμη και το supersu ώστε να μην χριαζεται να το κάνω απο την αρχή root; Ρυθμίσεις SMS/MMS ktlp μπες recovery mode κai κάνε back up..στην sdcard.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Εγώ έμεινα στην 2.1 και η μπαταρία είναι σουπερ. MENIO εβγαλε την 2.4... πιο γρηγορη πιο σφαιρατη και με ανανεωμένο broswer... δοκιμασε την ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 (edited) MENIO εβγαλε την 2.4... πιο γρηγορη πιο σφαιρατη και με ανανεωμένο broswer... δοκιμασε την ... Και εγώ απο το πρωί με 2.4 είμαι. Βασικά πήρα την απόφαση να ακολουθησω το development της lollipop αφού δεν έχει καμια σχέση με το αντίστοιχο της KitKat. Πρωτη φορά βλέπω τόσο σταθερή εκδοση της cm χωρίς reboots κλπ. Το μόνο που παρατήρησα είναι οτι που και που κολλάει το WiFi σε on off αλλά μόνο από το quick setting toggle. Απο τις ρυθμίσεις είναι ολα οκ. Κατα τα άλλα απίστευτα smooth γρήγορη και μπαταρία οκ. Από τη στιγμη που πήρα δεύτερη με εξωτερικο φορτιστή σταμάτησε να με απασχολεί το θέμα αυτονομία. Edit 2.5 έχω τελικά. Με τοσα flashαρίσματα έχασα το μέτρημα. Παλιές καλές nexus εποχές :) Edited December 13, 2014 by firekostas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Και εγώ απο το πρωί με 2.4 είμαι. Βασικά πήρα την απόφαση να ακολουθησω το development της lollipop αφού δεν έχει καμια σχέση με το αντίστοιχο της KitKat. Πρωτη φορά βλέπω τόσο σταθερή εκδοση της cm χωρίς reboots κλπ. Το μόνο που παρατήρησα είναι οτι που και που κολλάει το WiFi σε on off αλλά μόνο από το quick setting toggle. Απο τις ρυθμίσεις είναι ολα οκ. Κατα τα άλλα απίστευτα smooth γρήγορη και μπαταρία οκ. Από τη στιγμη που πήρα δεύτερη με εξωτερικο φορτιστή σταμάτησε να με απασχολεί το θέμα αυτονομία. Edit 2.5 έχω τελικά. Με τοσα flashαρίσματα έχασα το μέτρημα. Παλιές καλές nexus εποχές :) 2.5 ειναι την εβγαλε σημερα .....οντως,... εχει μεγαλη διαφορα παντως απο την 2.1 που εχει ο μενιος τωρα ...! ο δε στοκ browser της cm ειναι σκετη απολαυση ...! το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν κραταει ιστορικο ...(εκτος και αν δεν το βλεπω εγω ...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Δεν κρατάει όντως. Εγώ χρησιμοποιώ chrome beta εδώ και καιρό και δουλεύει ρολόι. Ειδικά η λειτουργεία με τις καρτέλες στα recent σκοτώνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 2.5 ειναι την εβγαλε σημερα .....οντως,... εχει μεγαλη διαφορα παντως απο την 2.1 που εχει ο μενιος τωρα ...! ο δε στοκ browser της cm ειναι σκετη απολαυση ...! το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν κραταει ιστορικο ...(εκτος και αν δεν το βλεπω εγω ...) Δεν κρατάει όντως. Εγώ χρησιμοποιώ chrome beta εδώ και καιρό και δουλεύει ρολόι. Ειδικά η λειτουργεία με τις καρτέλες στα recent σκοτώνει!χα χα η v2.5 σπέρνει. Παίδες δοκιμάστε στα προφίλ όταν κάνουμε τικ να κλείνουν τα data και το επιλέγουμε σε εμένα δεν κλείνουν μήπως κάνω κάτι λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 χα χα η v2.5 σπέρνει. Παίδες δοκιμάστε στα προφίλ όταν κάνουμε τικ να κλείνουν τα data και το επιλέγουμε σε εμένα δεν κλείνουν μήπως κάνω κάτι λαθος. βασικα δεν ασχολούμαι καν με τα προφιλ ..θα το δω μετα και θα σου πω ....:) ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν κρατάει όντως. Εγώ χρησιμοποιώ chrome beta εδώ και καιρό και δουλεύει ρολόι. Ειδικά η λειτουργεία με τις καρτέλες στα recent σκοτώνει! ο chrome Θα ηταν ο νο1 αν ειχε επιλογη για full screen ....(με xposed το εκανα και ηταν ....) τωρα ξενερώνω .... θελω οταν σερφαρω ολη την οθονη στο φουλ .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 leanKernel v3.14 (12/12/14) view commit • ramdisk: fix power off charge animation view commit • f2fs: updated to "avoid to ra unneeded blocks in recover flow" view commit • cpufreq: interactive: don't skip waking up speedchange_task if target_freq > policy->cur view commit • Linux 3.4.105 view commit • Upgraded toolchain to gcc 4.9.3 Download https://onedrive.live.com/?cid=f1ed4...FEE3FC02%21110 Θα τον δοκιμασει κανεις; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Γύρισα σε TouchWiz και δοκιμάζω αυτήν. http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-n9005-kitkat-4-4-4-beta1-note4-t2956717/page153 Πραγματικά πολύ γρήγορη και ολα τα features Note 4. Στην cm12 το μόνο που με εκνευρίζει είναι ο dialer. ΑΑν το κλείσεις με το back το ξανά φορτώνει κάθε φορά όπως και τις επαφές. ΟΌπως και από lockscreen για να μπεις dialer περνάει 1-2 secs. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Παιδες, εγω εβαλα την X-Note με lean kernel και σφυριζει!!!Και μπαταρια πολυ καλυτερη απο τη μαμα!!Να πω οτι εβαλα custom rom για πρωτη φορα και χαλαλι το γραψιμο του ΚΝΟΧ!!! :) Λεω να δοκιμασω και ROM N9005 kitkat 4.4.4 beta4 Note4!!!Τι λετε??Αξιζει??Και τελος παντων,υπαρχει καποια καλυτερη,σταθερη και με καλη μπαταρια+εκμεταλευση της πενας κλπ.?? Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 leanKernel v3.14 (12/12/14) view commit • ramdisk: fix power off charge animation view commit • f2fs: updated to "avoid to ra unneeded blocks in recover flow" view commit • cpufreq: interactive: don't skip waking up speedchange_task if target_freq > policy->cur view commit • Linux 3.4.105 view commit • Upgraded toolchain to gcc 4.9.3 Download https://onedrive.live.com/?cid=f1ed4...FEE3FC02%21110 Θα τον δοκιμασει κανεις; μολις τον περασα.ξεκινησα τη φορτιση γιατι ειχα 14% και απο αυριο εντυπωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontari1977 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 (edited) Γύρισα σε TouchWiz και δοκιμάζω αυτήν. http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-n9005-kitkat-4-4-4-beta1-note4-t2956717/page153 Πραγματικά πολύ γρήγορη και ολα τα features Note 4. Στην cm12 το μόνο που με εκνευρίζει είναι ο dialer. ΑΑν το κλείσεις με το back το ξανά φορτώνει κάθε φορά όπως και τις επαφές. ΟΌπως και από lockscreen για να μπεις dialer περνάει 1-2 secs. εχει ελληνικη γλωσσα?την δοκιμασες? τωρα το προσεξα...εχουμε θεμα... bug: WiFi hotspot Video recording The need to update the latest baseband Edited December 13, 2014 by liontari1977 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 εχει ελληνικη γλωσσα?την δοκιμασες? τωρα το προσεξα...εχουμε θεμα... bug: WiFi hotspot Video recording The need to update the latest baseband Πάει σφαίρα. Έχει ελληνικά και τα features Note 4. Video recording έχω κανονικά. Δεν έχω Screen mirroring KAI WiFi hotspot. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Μιας και όπως βλέπω εσείς κύριοι την έχετε τεντώσει τη συσκευή σας για όποιον ενδιαφέρεται εδώ υπάρχει η νέα έκδοση Hangouts-2.5.81636427 σε μαύρο, παίρνουμε ένα backup τη προηγούμενη έκδοση, μεταφέρουμε τη καινούργια στη θέση της (system/app/), αλλάζουμε permissions και έτοιμοι. Οφείλω να ομολογήσω πως κάτι περίεργα lags εδώ κι εκεί φαίνεται να έχουν εξαφανιστεί.. Credits to Team Blackout. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 (edited) Παιδιά στο αθόρυβο δεν χτυπάει το google caledar αν έχω βάλει μια ειδοποίηση . . . Ξέρει κανείς πως να χτυπάει στο αθόρυβο σαν το ξυπνητήρι ένα πράγμα; Χωρίς πρόσθετη εφαρμογή από το PlayStore αν γίνεται Edited December 14, 2014 by hackertom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Παίδες Καλημέρα ένα link για τον lean v3.14? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 V2.5 πρώτη φόρτιση. Κλάμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 V2.5 πρώτη φόρτιση. Κλάμα. Όποια ρομ και να βάλεις εσύ ρε Μένιο, για κλάμα είναι η μπαταρία σου. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Το βρήκα. ...τον φλασαρα για να δούμε τώρα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Όποια ρομ και να βάλεις εσύ ρε Μένιο, για κλάμα είναι η μπαταρία σου. :pχα χα εδώ μιλάμε για επίπεδα crash. Ασε και το άλλο το έβγαλα από την πρίζα στις 04.00 και στίς 07.00. ήμουν 100%:) Για αυτό σου λέω κλάμα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts