arxontas2323 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 system /app Odex πως μπορω να το κανω;crash με lean εχω..ειναι ευκολο; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Odex πως μπορω να το κανω;crash με lean εχω..ειναι ευκολο;πιο εύκολο δεν γίνεται ::) Ανοίγεις το Terminal emulator Γράφεις su και πατας enter * γραφεις odex και πατας enter * γράφεις all και πατάς enter Μόλις τελειώσει γράφεις 1 και enter και κάνει reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 (edited) πιο εύκολο δεν γίνεται ::) Ανοίγεις το Terminal emulator Γράφεις su και πατας enter * γραφεις odex και πατας enter * γράφεις all και πατάς enter Μόλις τελειώσει γράφεις 1 και enter και κάνει reboot. Οταν παω system δεν μου βγαζει τς εφαρμογες!!απο κει δεν καταλαβαινεις οτι ειναι odex?? edit:θελω να βαλω την crash 18.5..παω μεσα απο το recovery και εγκαθιστω την rom?χωρις full wipe? Edited November 29, 2014 by arxontas2323 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Τελικά έκανα και εγώ odex τώρα είμαι xnote 21 - lean 13 - odex.... Για να δούμε πως θα παει τώρα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Παιδιά έχει φλασαρει κανείς από το OTA της Rom bootloader η modem να μας πει εντυπώσεις ή διαφορές? Είναι τα ίδια η είναι βελτιωμένα αυτά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Παίδες μόλις βγήκε το build V1 του Temasek σε Lollipop! Εννοείται το δοκιμάζω αύριο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 (edited) Καινούριος lean kernel παιδιά. 3.13 ☺ https://onedrive.live.com/?cid=f1ed4badfee3fc02&id=F1ED4BADFEE3FC02%21125 Τον 3.13 κατεβάζουμε? ΟΚ Τώρα το είδα. Τον 3.13 άρα. Edited November 30, 2014 by artakigeorge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Παιδιά υπάρχει τρόπος 1ον για ρουτ χωρίς να γράψει ο Knox και 2ον να βάλω άλλη ρομ πάλι χωρίς να γράψει ο Knox? Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Παιδιά έχει φλασαρει κανείς από το OTA της Rom bootloader η modem να μας πει εντυπώσεις ή διαφορές? Είναι τα ίδια η είναι βελτιωμένα αυτά?Μόνο με Odin τα βάζουμε ,διαφορά είδα όταν έβαλα το NG1 modem σε σήμα gsm και gps προς το καλυτερο βεβαια. Παίδες μόλις βγήκε το build V1 του Temasek σε Lollipop! Εννοείται το δοκιμάζω αύριο!Φιλέ μου οι δόκιμες έδειξαν ότι οι cm έχουν τραγική μπαταρία και τώρα που κάνουμε τις tw odex είναι ταχύτατες και μην σου πω στα ιδία επίπεδα με τις cm. Τον 3.13 κατεβάζουμε? ΟΚ Τώρα το είδα. Τον 3.13 άρα.Ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Παίδες, πάνω απο crash 17.1 μπορώ χωρίς κανένα wipe να βάλω την 18.5 και μετά lean 13.3 και τέλος να την κάνω odex? Γίνεται και είναι σωστή η σειρά που είπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Παίδες, πάνω απο crash 17.1 μπορώ χωρίς κανένα wipe να βάλω την 18.5 και μετά lean 13.3 και τέλος να την κάνω odex? Γίνεται και είναι σωστή η σειρά που είπα?Το καλύτερο είναι να την βάλεις από την αρχή γιατί άλλαξε firm αλλά αν βαριέσαι βαλτην από πάνω WIPE CACHE/DALVIK βαλε τον lean και μετά odex . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Παίδες, πάνω απο crash 17.1 μπορώ χωρίς κανένα wipe να βάλω την 18.5 και μετά lean 13.3 και τέλος να την κάνω odex? Γίνεται και είναι σωστή η σειρά που είπα? Ακριβώς το ίδιο έκανα εχθές. Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKORPIOS007 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Εβαλα την crash v18.5 την εκανα odex αλλα τωρα θελω περασω τον καινουργιο Lean τι πρεπει να κανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Εβαλα την crash v18.5 την εκανα odex αλλα τωρα θελω περασω τον καινουργιο Lean τι πρεπει να κανω ?Τον βαζεις απο το recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKORPIOS007 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Ευχαριστω πολύ για την απαντηση απλα ρωταω αν θα εχω θεμα επειδή εκανα odex την ρομ μηπως πρεπει να κανω και κατι άλλο ταυτόχρονα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Η διαφορά στην μπαταρία στην crash odex φαίνεται από την αρχή σε σχέση με την xnote 21 είχες δίκιο μενιο.. Γενικά το τελευταίο φιρμ ειναι ολα τα λεφτα.. Έδωσε άλλη πνοή στο θηρίο μας.. Sent from my note3 I Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Ευχαριστω πολύ για την απαντηση απλα ρωταω αν θα εχω θεμα επειδή εκανα odex την ρομ μηπως πρεπει να κανω και κατι άλλο ταυτόχροναΤον βάζεις κανονικά δεν έχεις θέμα με το odex. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 (edited) Εχω προβλημα με τα mail και τα μηνυνατα..οταν μου ερχεται καποιο νεο μηνυμα και στα 2 κολλαει και μου κλεινει την εφαρμογη..τι μπορω να κανω; edit:ειχα σβησει το περιοδικο μου και μου κρασαρε τς εφαρμογες οσο παραξενω και αν ακουγεται.. Edited November 30, 2014 by arxontas2323 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKORPIOS007 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Τον βάζεις κανονικά δεν έχεις θέμα με το odex. Σε ευχαριστω πολύ νασαι καλα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Χα χα σπάω τα κοντέρ σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Χα χα σπάω τα κοντέρ σήμερα. θα σπασεις ρεκορ αυτη την φορα...για πες μας τι εχεις κανει!!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 θα σπασεις ρεκορ αυτη την φορα...για πες μας τι εχεις κανει!!! Τι να έχει κάνει. Το δουλεύει σαν Nokia 5130.Δεν είναι χρήση smartphone αυτή. Με όλο το συμπάθιο αλλά τέτοια νούμερα με "κανονική" χρήση δε βγαίνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 θα σπασεις ρεκορ αυτη την φορα...για πες μας τι εχεις κανει!!!Εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5791118#post5791118 Σήμερα βλέπω λόγο καιρου είμαστε όλοι σπίτι οποτε μέχρι το βράδυ βλέπω να παω τρελό σκορ:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5791118#post5791118 Σήμερα βλέπω λόγο καιρου είμαστε όλοι σπίτι οποτε μέχρι το βράδυ βλέπω να παω τρελό σκορ:lol: αμα παγωσεις ολα αυτα θα υπολειτουργει το κινητο και δεν θα ανοιγουν ουτε οι επιλογες απο το πενακι!!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 αμα παγωσεις ολα αυτα θα υπολειτουργει το κινητο και δεν θα ανοιγουν ουτε οι επιλογες απο το πενακι!!!φίλε μου δεν θα τα παγωσεις όλα μόνο ότι ξέρεις δεν σου χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts