menioseten Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Καλησπερα στη παρεα!!Λοιπον, εχω μια ερωτηση ισως αφελη!!!Ασφαλες root και περασμα οποισδηποτε custom rom χωρις να γραψει το knox, γινετε???Το Note 3 ειναι Αγγλικο BTU στη 4.4.2 και με CSC: N90050XAGNJ3Γίνετε με αυτόν τον τρόπο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=54657188&postcount=1 και ρομ εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=50342425&postcount=1 σε καμία περίπτωση δεν βάζεις custom kernel ή άλλη ρομ (εκτός αν γράφει 0χ0). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickomarko Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 (edited) Kαλησπέρα μάγκες.. μια ερωτησούλα.. είμαι stock ρομ (GNH1) με root.. έχω ξεφορτωθεί όλες της επιπλέων εφαρμογές της samsung με (titanium backup).. η ερώτηση είναι.. αν βάλω temasek cm11 με έναν lean kernel θα έχω καλητερη αυτονομία μπαταρίας?? γιατί προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένος.. με έχει πάει κ 4 μέρες με την stock. και οθόνη 4.5 ώρες (έχω και screenshot για όποιον ενδιαφέρετε) Edited November 14, 2014 by nickomarko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Γίνετε με αυτόν τον τρόπο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=54657188&postcount=1 και ρομ εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=50342425&postcount=1 σε καμία περίπτωση δεν βάζεις custom kernel ή άλλη ρομ (εκτός αν γράφει 0χ0). Οκ!!Σ ευχαριστω φιλε μου!!Θα δοκιμασω μαλλον... ;) :) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Kαλησπέρα μάγκες.. μια ερωτησούλα.. είμαι stock ρομ (GNH1) με root.. έχω ξεφορτωθεί όλες της επιπλέων εφαρμογές της samsung με (titanium backup).. η ερώτηση είναι.. αν βάλω temasek cm11 με έναν lean kernel θα έχω καλητερη αυτονομία μπαταρίας?? γιατί προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένος.. με έχει πάει κ 4 μέρες με την stock. και οθόνη 4.5 ώρες (έχω και screenshot για όποιον ενδιαφέρετε) Όχι, καλύτερη μπαταρία δεν θα έχεις είναι λίγο χειρότερη , αλλά η ταχύτητα στο κινητό σου θα είναι φανταστική , δουλεύουν όλα αστραπιαία. Εγώ το έχω ερωτευτεί και έχω χειρότερη μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickomarko Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Όχι, καλύτερη μπαταρία δεν θα έχεις είναι λίγο χειρότερη , αλλά η ταχύτητα στο κινητό σου θα είναι φανταστική , δουλεύουν όλα αστραπιαία. Εγώ το έχω ερωτευτεί και έχω χειρότερη μπαταρία Οκ σε ευχαριστώ για την απάντηση... Ποια λες να περάσω 158 η 159? και αν σου είναι εύκολο στείλε ένα λινκ.. να ερωτευτούμε και εμείς λίγο ρε παιδί μου :love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Εδώ και μια βδομάδα που την έχω, δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το φλας. Κάνε backup την rom και δοκίμασε κάποια άλλη. Ευχαριστώ αλλά ψάχνοντας ανακάλυψα ότι έβαλα μια εφαρμογή με φακό και οταν την απεγκατεστησα λύθηκε το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Απορώ τι βρίσκεται στis aosp roms. Έβαλα και carbon και liquid και την temasek. Αθλιες. Ειδικά που βάζετε την temasek όλοι το Skype σας δουλεύει? Γιατί ούτε παίρνει ούτε κάνει κλήσεις. Πολύ πιο όμορφες ειναι οι μαμα ρομς της μαμας σαμμυς. Τώρα για γρηγοραδα εγώ θα διαφωνήσω το να ανοίξει πιο γρήγορα dialer / contacts / message δεν το θεωρώ και κάτι. Γιατί στα υπόλοιπα ειναι τα ιδια για να μην πω και σε μερικά πιο αργό. Γούστα είναι αυτά βέβαια. Αλλα to ui της Samsung ειναι απο τα ομορφότερα και πιο βολικό (για εμένα). Και η μεγαλύτερη απογοήτευση ειναι η κάμερα στις cm roms. :) Απο τον μακαρονα κανένα νεο είχαμε? Για την Xnote v21? Πολύ ησυχία έχει πέσει στο θεμα του. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Απο τον μακαρονα κανένα νεο είχαμε? Για την Xnote v21? Πολύ ησυχία έχει πέσει στο θεμα του. Την ετοιμάζει. Να κοιτάς εδώ: https://www.facebook.com/xnotedevelopment Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Την ετοιμάζει. Να κοιτάς εδώ: https://www.facebook.com/xnotedevelopment Thanks..! Κοιτούσα στο ιταλικό φόρουμ που ειναι.. Αλλα πολύ ησυχία εκεί μεσα... Αντε να δούμε..! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 (edited) Φίλε lives δεν συμφωνώ μαζί σου . _Βασικά είναι γρηγορότερη παντού ακόμα και στο μπροουσινγκ. _Για σκαιπ δεν ξέρω δεν με ενδιαφέρει δεν το δουλεύω _το γνωρίζεις πως στις αοςπ μπορείς να βάλεις Θέματα και να αλλάξουν τα πάντα ςμς επαφές τα πάντα όμως με χρώματα του γούστου σου;;;; Οπότε αδύνατον να είναι ομορφότερη μια ρομ χωρίς Θέματα... _ Μας λες πως δεν σου είναι κάτι το να ανοίγει ποιό γρήγορα τις επαφές και τα μυνήματα Ε ΟΧΙ ρε φίλε επαγγελματικό τηλέφωνο είναι και θέλω Όταν πατάω επαφές να ανοίγουν αστραπή. _στα ίδια δεν είναι είναι πολλά κλικ γρηγορότερη αλλά με κόστος την λίγο περισσότερη μπαταρία _συμφωνούμε βέβαια ότι είναι γούστα και ότι είναι βολική για σένα η Samsung αλλά αν δεν είχες σαμσουνγκ και είχες νεξους θα έλεγες το αντίθετο είναι θέμα συνήθειας _η κάμερα στην cm είναι μέτριοκακη αυτό λύνετε εύκολα με το να βάλεις άλλη εφαρμογή για φώτο και βίντεο που είναι το δύσκολο;;;; Σου λέω την δική μου άποψη για να μην παρεξηγηθώ. Είναι ωραίο να κάνεις και καμία αλλαγή 5 χρόνια σαμσουνγκ ρομ βλέπω Ε μια στο τόσο έβαζα cm έτσι για αλλαγή στα τελειώματα τού Νοτε1 με cm είναι.απογειωθεί Ε και τώρα είναι λουκούμι στο κινητό μάς. Νικομαρκο βάλε κατευθείαν την ν160 http://temasek.hopto.org/?dir=Samsung%20Galaxy%20Note%203%20-%20HLTE/CM11 τα gapps που τα έχει βάλει από κάτω ο Μένιος πρέπει να τα φλασαρεις και αυτά μετά από την ρομ. Πάρε μπακαπ στην ρομ σου δοκίμασε και αν δεν σου αρέσει γυρνάς όπως ήσουν... Ευχαριστώ menioseten Edited November 15, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 NANO MODULAR https://www.androidfilehost.com/?fid=95784891001608849 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Καλημέρα παιδιά, μόλις κατεβάζω cm11 Temasek v160....προτείνετε κάποιον κέρνελ? Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Φίλε lives δεν συμφωνώ μαζί σου . _Βασικά είναι γρηγορότερη παντού ακόμα και στο μπροουσινγκ. _Για σκαιπ δεν ξέρω δεν με ενδιαφέρει δεν το δουλεύω _το γνωρίζεις πως στις αοςπ μπορείς να βάλεις Θέματα και να αλλάξουν τα πάντα ςμς επαφές τα πάντα όμως με χρώματα του γούστου σου;;;; Οπότε αδύνατον να είναι ομορφότερη μια ρομ χωρίς Θέματα... _ Μας λες πως δεν σου είναι κάτι το να ανοίγει ποιό γρήγορα τις επαφές και τα μυνήματα Ε ΟΧΙ ρε φίλε επαγγελματικό τηλέφωνο είναι και θέλω Όταν πατάω επαφές να ανοίγουν αστραπή. _στα ίδια δεν είναι είναι πολλά κλικ γρηγορότερη αλλά με κόστος την λίγο περισσότερη μπαταρία _συμφωνούμε βέβαια ότι είναι γούστα και ότι είναι βολική για σένα η Samsung αλλά αν δεν είχες σαμσουνγκ και είχες νεξους θα έλεγες το αντίθετο είναι θέμα συνήθειας _η κάμερα στην cm είναι μέτριοκακη αυτό λύνετε εύκολα με το να βάλεις άλλη εφαρμογή για φώτο και βίντεο που είναι το δύσκολο;;;; Σου λέω την δική μου άποψη για να μην παρεξηγηθώ. Είναι ωραίο να κάνεις και καμία αλλαγή 5 χρόνια σαμσουνγκ ρομ βλέπω Ε μια στο τόσο έβαζα cm έτσι για αλλαγή στα τελειώματα τού Νοτε1 με cm είναι.απογειωθεί Ε και τώρα είναι λουκούμι στο κινητό μάς. Νικομαρκο βάλε κατευθείαν την ν160 http://temasek.hopto.org/?dir=Samsung%20Galaxy%20Note%203%20-%20HLTE/CM11 τα gapps που τα έχει βάλει από κάτω ο Μένιος πρέπει να τα φλασαρεις και αυτά μετά από την ρομ. Πάρε μπακαπ στην ρομ σου δοκίμασε και αν δεν σου αρέσει γυρνάς όπως ήσουν... Ευχαριστώ menioseten Φιλε σεβαστή η άποψη σου.. Αλλα να ξανά πω ολα τα παραπάνω που λες τα γνωρίζω παρα πολύ καλα. Να πω επίσης ότι είχα νεξους το κράτησα οσο το κράτησα.. Αλλα το γυμνό κινητό δεν μαρεσει καθόλου. Το ότι με ενα απλό apk κάνεις ότι θεμα θέλεις ειναι συν αυτό δεν λέω.. Αλλα πάλι απο θέμα και στα σαμμυ ρομς παίζει πολύ όμορφα. Επίσης για την κάμερα που λες θα συμφωνήσω ως ενα σημείο. Αλλα πάλι θα σου πω ότι ο αλγόριθμος της σαμσουνκ με της Google δεν συγκρίνεται. Ειναι μερα με την νύχτα. Δες note me sony z ιδιο φακο φοράνε αλλα οι φώτο στο σονυ ειναι άθλια...! Όπως λες επαγγελματική συσκευή είναι. Με το να βάλεις aosp rom χάνεις αυτο το πλεονέκτημα. Και το κινητό υπο λειτουργεί η δεν λειτουργεί καθόλου το πενάκι. (και το επαγγελματικό κινητό δςν κρίνεται αν ανοιγει 0.3 δευτερόλεπτα τις επαφές πιο γρήγορα). Χάνεις ολα τα συν της σαμμυς.. Για άλλους χρήσιμα για άλλους όχι. Γνώμη μου ειναι. Δεν κατηγορώ κανέναν. Ότι γουστάρει κάνει ο καθένας στην συσκευή του. Απλα το θεώρησα λίγο παράξενο να βάλεις στο θηρίο aosp rom...!! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickomarko Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 (edited) ευχαριστώ μένιο + araditsa την πέρασα .. είναι σαφώς πιο γρήγορη τα προγραματα ανοίγουν πιο γρήγορα.. αλλά πολύ μεγάλα εικονίδια .. και γενικά με το menu έχω ψιλοχαθεί.. σε γενικές γραμμές πολύ ικανοποιημένος σε σχέση με παλιότερα κινητά που είχα με cm. ένα μοντάκi μου λείπει τώρα για το πενάκι και είμαι jet Edited November 15, 2014 by nickomarko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Στο θέμα του tema γίνετε σασιρμας , προσπαθει να κανει boot cm12.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Στο θέμα του tema γίνετε σασιρμας , προσπαθει να κανει boot cm12.:D Ωρε γλεντια.. Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Σε cm δουλεύει το πενάκι όχι τέλεια αλλά έχουν καταφέρει να δουλεύει αξιοπρεπώς δεν το χρειάζομαι δεν το έχω βάλει... Άντε να έρθει.και η 12 να αρχίσουμε τεςταρισματα... Nickomarko άστο μια δύο μέρες με τον ΜΑΜΑ κερνελ και μετά να βάλεις Λέιν κερνελ για να μπορέσεις να δεις και τις διαφορές θα έλεγα. Με Λέιν καλύτερη μπαταρία σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Έχω το τιτανιουμ. Τώρα είμαι με χνοτε 20. Το μπακ απ το έχω στην εξωτερική μου κάρτα. Αν πω ότι κάνω φακτορι ρεσετ πως κάνω πλήρη επαναφορά των εφαρμογών και των ρυθμίσεων μου όταν εγκαταστήσω πχ άλλη ρομ. Ποια τα βήματα στο τιτανιουμ. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Όχι, καλύτερη μπαταρία δεν θα έχεις είναι λίγο χειρότερη , αλλά η ταχύτητα στο κινητό σου θα είναι φανταστική , δουλεύουν όλα αστραπιαία. Εγώ το έχω ερωτευτεί και έχω χειρότερη μπαταρία Χειρότερη άλλο την official ρομ μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Έχω το τιτανιουμ. Τώρα είμαι με χνοτε 20. Το μπακ απ το έχω στην εξωτερική μου κάρτα. Αν πω ότι κάνω φακτορι ρεσετ πως κάνω πλήρη επαναφορά των εφαρμογών και των ρυθμίσεων μου όταν εγκαταστήσω πχ άλλη ρομ. Ποια τα βήματα στο τιτανιουμ. Ευχαριστώ Πλήρες μπακαπ και να γυρίσεις γρήγορα στην ρομ με τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις που είχες πρέπει να το πάρεις από ρεκοβερι . Χειρότερη άλλο την official ρομ μπαταρία? Δεν σε κατάλαβα για ξαναπες ... Αν εννοείς Χειρότερη απο την official ρομ μπαταρία Ναι έχει ελαφρώς χειρότερη μπαταρία η cm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickomarko Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 O Mενιος έχει κάποιες συντομευσεις στην αρχική του από ότι είδα στο video που ανέβασε..με 2g, ram, μπαταρία, wifi, k θερμοκρασία.. ξέρει κανείς πιο προγραμα είναι ?? κ κάτι ακόμα δυστυχώς στην cm11 το skype δεν δουλεύβει :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 O Mενιος έχει κάποιες συντομευσεις στην αρχική του από ότι είδα στο video που ανέβασε..με 2g, ram, μπαταρία, wifi, k θερμοκρασία.. ξέρει κανείς πιο προγραμα είναι ?? κ κάτι ακόμα δυστυχώς στην cm11 το skype δεν δουλεύβει :cry: Elixir widget 2 από play store;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 O Mενιος έχει κάποιες συντομευσεις στην αρχική του από ότι είδα στο video που ανέβασε..με 2g, ram, μπαταρία, wifi, k θερμοκρασία.. ξέρει κανείς πιο προγραμα είναι ?? κ κάτι ακόμα δυστυχώς στην cm11 το skype δεν δουλεύβει :cry: Τι εννοείτε δεν δουλεύει; γιατί εγώ όσο την είχα έκανα βιντεοκλησεις κανονικά με τον αδερφό μου Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickomarko Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Τι εννοείτε δεν δουλεύει; γιατί εγώ όσο την είχα έκανα βιντεοκλησεις κανονικά με τον αδερφό μου Sent from my note3 πάω να κάνω κλήση και με πετάει έξω δοκίμασα και full wipe και πάλι τα ίδια (V160) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 ποια ρομ κραταει παραπανω μπαταρια?? Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts