Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πραγματικά εντυπωσιακό το βίντεό σου Μενιο. Και με έβαλες σε πειρασμό. Όμως από αύριο ο soloilmeglio θα ξεκινήσει να φτιάχνει την έκδοση 21 της x-note και θα περιμένω να περάσω αυτή. Αν δε μου αρέσει τότε θα έρθω κι εγώ στου Temasek!

Δεν ξέρω αν είδατε την x-note για το Note 4. Είναι εντυπωσιακή.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

V159 με Temasek Kernel v3.98.4 ακόμη πιο γρήγορη https://www.dropbox.com/s/xw5sjg7l8a6uwzh/SCR_20141111_220638.mp4?dl=0

Μενιο, μπορουμε να την περασουμε με dirty flash ???...η πρεπει full wipe παλι?????

S8+

Μενιο, μπορουμε να την περασουμε με dirty flash ???...η πρεπει full wipe παλι?????
Ναι ,θα κάνεις μόνο WIPE CACHE/DALVIK Βάζεις την ρομ και είσαι έτοιμος, δεν χάνετε τίποτα.

Μετά βαλε και τον τελευταίο κερνελ του tema .

Recommended Trickster Settings

Intelliplug on

Mpdecision off

# menioseten

τώρα βάζω και εγώ την τελευταία αλά σε όλες τις προηγούμενες ήμουν καλύτερα με λειν κερνελ πολύ καλύτερη μπαταριά και χωρίς προβλήματα θερμοκρασίας ας δούμε και αυτόν..

πάντως με cm πάνω απο 5 ώρες οθόνη δεν έχω δει. πάραυτα αξίζει η κατανάλωση η ρομ πετάει.

# menioseten

τώρα βάζω και εγώ την τελευταία αλά σε όλες τις προηγούμενες ήμουν καλύτερα με λειν κερνελ πολύ καλύτερη μπαταριά και χωρίς προβλήματα θερμοκρασίας ας δούμε και αυτόν..

πάντως με cm πάνω απο 5 ώρες οθόνη δεν έχω δει. πάραυτα αξίζει η κατανάλωση η ρομ πετάει.

Σίγουρα ο lean έχει καλύτερη μπαταρία αλλά του tema είναι πιο γρήγορος και για αυτό θα του δώσω λίγο χρόνο, άλλωστε για εμάς που το φορτίζουμε κάθε βραδύ δεν με χαλαει αν θα πάω με 45% η 35 % μέχρι αργά το βραδύ.

παιδια λινκ για ulimate kernel v72 Νομιζω ειναι η τελευταια του εκδοση !

βρηκα ενα αλλα ειναι στα ρωσικα και δεν καταλαβαινω τιποτα !

:P

ειμαι με crash v18 odex και lean τελευταιο κερνελ αλλα ο λεαν δεν μου αρεσει καθολου και ποτε δεν καθεται καλα στο δικο μου κινητο !!

:)

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Πάντως παιδιά από ότι είδα εδώ μέσα άλλα και στο xda άργησε αλλά επιτέλους ωρίμασε και έγινε bug free η cm στο Note. Μέχρι πριν λίγο καιρό γινόταν το έλα να δεις στο gerrit και στο jirra από bugs κλπ. Από οτι είδα και στο thread του temasek ετοιμάζεται και cm12 lollipop άρα σιγά σιγά θα έχουμε και custom lollipop. Ελπίζω μόνο η cm να παρατήσει επιτέλους το caf και να το γυρίσει σε aosp. Από τότε που το γύρισε στα test builds πήγαν περίπατο τα stable builds ανεξαρτήτως συσκευής.

Ναι ,θα κάνεις μόνο WIPE CACHE/DALVIK Βάζεις την ρομ και είσαι έτοιμος, δεν χάνετε τίποτα.

Μετά βαλε και τον τελευταίο κερνελ του tema .

Recommended Trickster Settings

Intelliplug on

Mpdecision off

Dirty flash Ακόμα και πάνω από samsung based roms; π.χ. όπως η Omega;

Μπορεί να μου πει κάποιος σχετικά με την ποιότητα των φωτογραφιών που βγάζει η cm11;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

βοηθεια παρακαλω. πηγα να περασω την οφισιαλ ρομ ειμαι χωρις ροοτ κτλπ ..το odin κολλησε και μου εβγακε ενα μηνυμα στην συσκευη firm..upgrade encounted an issue please select recovery mode in kies and try again. τι πρεπει να κανω? οταν πηγα να κανω αυτ στο kies μου ζηταει ενα κωδικο..

Κανεις???

Edited by Carpe_Diem

#Carpe_Diem

Kατέβασε το αρχείο My-N9005.pit (4kb) και φλασαρέτο στο odin μαζί με την official ρομ.. δεν είναι τίποτα μην ανησυχείς..

Edited by nickomarko

Τελικά ξανάρχισαν την διαδικασία και πέρασα την official τον 442 σωστά. Θέλω όμως να σβήσω τα πάντα να την έχω σαν καινούρια συσκευή με καθαρό λειτουργικό .Τι πρεπει να κάνω?

Dirty flash Ακόμα και πάνω από samsung based roms; π.χ. όπως η Omega;

Μπορεί να μου πει κάποιος σχετικά με την ποιότητα των φωτογραφιών που βγάζει η cm11;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Όχι για μετάβαση από samsung based roms μόνο φουλ γουαιπ.

Μια χαρά οι φωτο και το βίντεο βέβαια η ενσωματωμένη εφαρμογή είναι χάλια και αναγκαστικά πρέπει να βάλεις καμία καλή αν ασχολείσαι με φωτο όπως εγώ.

Να δες και ένα δείγμα με φως δωματίου 11 ώρα πρωί χωρίς καμία ρύθμιση για να βελτιώσω την ποιότητα

Όχι για μετάβαση από samsung based roms μόνο φουλ γουαιπ.

Μια χαρά οι φωτο και το βίντεο βέβαια η ενσωματωμένη εφαρμογή είναι χάλια και αναγκαστικά πρέπει να βάλεις καμία καλή αν ασχολείσαι με φωτο όπως εγώ.

Να δες και ένα δείγμα με φως δωματίου 11 ώρα πρωί χωρίς καμία ρύθμιση για να βελτιώσω την ποιότητα

... προτεινεις καποια καλη εφαρμογη για φωτος να αγορασουμε ???

S8+

Τελικά ξανάρχισαν την διαδικασία και πέρασα την official τον 442 σωστά. Θέλω όμως να σβήσω τα πάντα να την έχω σαν καινούρια συσκευή με καθαρό λειτουργικό .Τι πρεπει να κάνω?

δες στο π.μ σου

... προτεινεις καποια καλη εφαρμογη για φωτος να αγορασουμε ???

Ξεπέρασα την τσιγκουνιά μου χαχαχα και τις αγόρασα δεν μπορούσα να τις βρώ στην γύρα και τα έσκασα αλλά είναι καλές αξίζουν αλήθεια.

Βέβαια Μην ξεχνάμε ότι και η μαμά κάμερα Στις ρομ της σαμη είναι πολύ καλή αλλά γούσταρα τόσο πολύ την cm και για τον λόγο ότι τραβάω φώτο τις πήρα

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flavionet.android.camera.pro

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flavionet.android.cinema.pro

Ξεπέρασα την τσιγκουνιά μου χαχαχα και τις αγόρασα δεν μπορούσα να τις βρώ στην γύρα και τα έσκασα αλλά είναι καλές αξίζουν αλήθεια.

Βέβαια Μην ξεχνάμε ότι και η μαμά κάμερα Στις ρομ της σαμη είναι πολύ καλή αλλά γούσταρα τόσο πολύ την cm και για τον λόγο ότι τραβάω φώτο τις πήρα

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flavionet.android.camera.pro

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flavionet.android.cinema.pro

Οποτε αλλη επιλογη για φωτογραφιες και αλλη για βιντεο???

S8+

Οι δύο.αυτές συνεργαζόντε και δουλεύουν σαν την ΜΑΜΑ εφαρμογή με ένα κουμπί κατευθείαν εναλλαγή φώτο βίντεο

Οι δύο.αυτές συνεργαζόντε και δουλεύουν σαν την ΜΑΜΑ εφαρμογή με ένα κουμπί κατευθείαν εναλλαγή φώτο βίντεο

Πω...αγορασα την πρωτη...αλλα τωρα πρεπει να διαβασω καποιο manual για να δω τις ρυθμισεις...παλια τα ειχα ολα σε auto... :-)

S8+

Πω...αγορασα την πρωτη...αλλα τωρα πρεπει να διαβασω καποιο manual για να δω τις ρυθμισεις...παλια τα ειχα ολα σε auto... :-)

Μπαααα θα ασχοληθείς 20 λεπτά και θα τα έχεις βρει όλα.

Πάντως παίδες και σε odex crash με Lean το πενταρακι στην οθόνη στο χαλαρό..

Τρομερή μπαταρία.. Γενικώς

Sent from my note3

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις