menioseten Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Restricting access changesΦίλε μου αυτό είναι θέμα sim ,δοκίμασε χωρίς sim να δεις η με άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 ;) Σας ευχαριστώ η κάμερα είναι όλα τα λεφτά....και στον συνδυασμό ρομ λειν κερνελ κτλ είμαστε πάλι ερωτευμένοι με την κινηταρα μας. Ωχ αυτό δεν είναι καλό μόλις την έβαλα και δεν έχω τσεκάρει ακόμα. Υπάρχει τρόπος να έχουμε την κάμερα χωρίς την gallery? με το που δούλεψα gallery η μπαταριά πέφτει στο πάτωμα... κρίμα και είναι πολύ ωραία η εφαρμογή της κάμερας. Κάτι ακόμα με το που κάνω επανεκκίνηση μου βγάζει πάνω αριστερά . Δυστυχώς η περιορισμένη πρόσβαση έχει αλλάξει. Τι είναι αυτό; Μπορεις να την παγωσεις μς το titanium! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 (edited) Ιδικα στην αναμονη είναι απιστευτος από τις 12,00 μεχρι τις 7,00 με όλα κλειστα εκτος gsm εχασε 1% χα χα . ΥΓ .την Lenovo καμερα και gallery(τα δοκίμασα χθες) τα έβγαλα το δευτερο μεσα σε δυο λεπτα μου εφαγε 7% μπαταρια. Πληροφοριακά από εχθές είμαι με f2fs format σε cache και data δοκιμαστικά πάντα. Είμαι έτσι με temasek kernel που το υποστηρίζει. Μιας και ανέφερες το χρόνο αναμονής, εχθές το βράδυ κατά τις 3.30 πέφτω για ύπνο με 45%. Μετά από 13.5 ώρες με χρίση μερικών λεπτών το πρωί για μερικές εγκαταστάσεις παρέμεινε στο 45% :p Γενικά πάντως όσο αφορά τη μπαταρία για να μην αναρωτιέστε πόσες ώρες βγάζω κτλ, έχω προβλήματα γιατί αρχίζει να τα παίζει και αυτό πιστεύω οφείλεται στο γεγονός ότι ενώ αγόρασα το κινητό το Μάρτιο, η μπαταρία ήταν από το Νοέμβριο κατασκευασμένη. Ως γνωστόν οι μπαταρίες λιθίου όταν μένουν στο ράφι θέλουν 1 φορά το μήνα να τις κάνεις μια καλή φόρτιση πράγμα το οποίο δε γίνεται με τις συσκευές που είναι στις αποθήκες από την ημέρα που κυκλοφορεί ένα κινητό. Κυκλοφόρησαν και τα νέα σήμερα πως ετοιμάζουν cm12 :) Edited November 7, 2014 by Gggggas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Είναι απίστευτος ο Lean στην temasek.. Ήδη από το πρώτο λεπτό φαίνεται η διαφορά. Και μετά απο δύο μέρες που θα δέσει καλύτερα με την ρομ θα δείξει και άλλο τα δόντια του.. Κοίτα ρε τι παθαμε με την Cm.. Εκεί που έλεγα ότι δεν θα την βάλω ποτέ σε Note 3 όχι απλά την έβαλα δεν ασχολούμαι με τίποτα πλέον άλλο. Έβγαλε ο crash νέα ρομ και ούτε που μπήκα να δω το ChangeLog.. Ειδικα από την στιγμή που το πενάκι λειτουργεί όπως στην μαμά ρομ θα περάσει καιρός μέχρι να επιστρέψω σε TouchWiz.. Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Αν και δεν δουλεύω το πενακι είπα να κάνω την διαδικασία για να περάσει η ώρα. Την έκανα όμως πιο απλή γιατί για να δουλέψει το screenshot ήθελε superuser και τα λοιπά (πήγα στο επόμενο βήμα) οπότε κατέβασα τις τρεις εφαρμογές και τα δύο app και ήμουν έτοιμος σε δέκα λεπτά. Screenshot βγάζω με το power off. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Με την εφαρμογή screenshot που είχε στην σελίδα πιο πάνω απλά μπορείς αφού την πάρεις με το πενάκι να κάνεις edit πάνω κατευθείαν ... Να ζωγραφίσεις με το πενάκι να την κάνεις share κτλ κτλ κτλ..σαν να εισαι μαμά Samsung. Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 παμε για τρελα νουμερα ...δευτερη φορτιση με lean και cm 11 ...(τemasek...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Η xnote 20 me stock kernel τι λεει ειναο σταθερη τι γνωμες εχετε...τελικα φτιαχτηκε στο mirtoring? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Αν και δεν δουλεύω το πενακι είπα να κάνω την διαδικασία για να περάσει η ώρα. Την έκανα όμως πιο απλή γιατί για να δουλέψει το screenshot ήθελε superuser και τα λοιπά (πήγα στο επόμενο βήμα) οπότε κατέβασα τις τρεις εφαρμογές και τα δύο app και ήμουν έτοιμος σε δέκα λεπτά. Screenshot βγάζω με το power off. Και σε εμένα δε δούλευε και έβαλα το screenshot er που δουλεύει τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Παιδια με crash 17.1 και lean δεν εχω καθολου επανεκκινησεις ή οτιδηποτε.Μαλλον με καποια προσθετα απο s5 πανω στην εγκατασταση οποιος τα εβαζε ειχε θεματα διοτι επελεξα σε ολα τα κλασσικα του note 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Και σε εμένα δε δούλευε και έβαλα το screenshot er που δουλεύει τέλεια.Tωρα ειμαστε κομπλε.:) Παιδια με crash 17.1 και lean δεν εχω καθολου επανεκκινησεις ή οτιδηποτε.Μαλλον με καποια προσθετα απο s5 πανω στην εγκατασταση οποιος τα εβαζε ειχε θεματα διοτι επελεξα σε ολα τα κλασσικα του note 3Ώρα να δοκιμάσεις την V18 ,έχει βάλει καινούργια βάση, να μας πεις πως πάει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Βλέπω πάντως ότι η cm11 έχει σχεδόν κάθε μέρα update... Δεν εχει βέβαια νόημα να τα βάζεις κάθε μέρα γιατί έτσι δεν θα στρώσει η μπαταρία ποτέ... Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Βλέπω πάντως ότι η cm11 έχει σχεδόν κάθε μέρα update... Δεν εχει βέβαια νόημα να τα βάζεις κάθε μέρα γιατί έτσι δεν θα στρώσει η μπαταρία ποτέ... Sent from my note3Τώρα μια και καλή cm12:) Εκτός και αν δώσει κάτι δυνατό σε update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Βλέπω πάντως ότι η cm11 έχει σχεδόν κάθε μέρα update... Δεν εχει βέβαια νόημα να τα βάζεις κάθε μέρα γιατί έτσι δεν θα στρώσει η μπαταρία ποτέ... Sent from my note3 Εγώ σαν να.έχω ένα θεματάκι με την μπαταρία. Έχω Λέιν κερνελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Εγώ σαν να.έχω ένα θεματάκι με την μπαταρία. Έχω Λέιν κερνελ θεματακι οταν λες? βασικα πέτα οτι σαβουρα υπάρχει ..... εγω πεταξα πχ και το google search και ηρέμησα ....στο καλο να παει ..:) εχω αγορασμένο το swype αν θελω φωνητικη πληκτρολόγηση !;) και εχω ΠΑΓΩΣΕΙ τα ΠΑΝΤΑ με greenfy ......(τα παντα ομως ...) με Lean δεν πεφτει η μπαταρια μιλαμε ...αφηνω το κινητο με 70% μπαταρια ...το ανοιγω μετα απο μιση ωρα και παλι 70 γραφει ...:) ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παντως βλέπω τo note 3 με cm και χαζεύω ......λαγκ ουτε για αστείο ...πως καταφερε η samsung ενα τετοιο ΘΗΡΙΟ να το κανει να εχει λαγκ ενας θεος ξερει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Έβαλα την v158 γιατί με την v156(leanKernel) έπαιξε ένα παιχνίδι ο γιος μου και η θερμοκρασία πήγε στους 80:p πρώτη φορά ζεματουσε κάτω από την κάμερα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ενώ είναι ένα απλό παιδικό οι πυρήνες δουλεύουν στο φουλ ενώ με το Real Racing 3 που δοκίμασα δουλεύει και διπύρηνα Τώρα με την V158 και tema κερνελ το ίδιο παιχνίδι βλέπω το πολύ 70. Και να μην ξεχάσω το καλύτερο :D είναι ένα κλικ πιο γρήγορη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Έβαλα την v158 γιατί με την v156(leanKernel) έπαιξε ένα παιχνίδι ο γιος μου και η θερμοκρασία πήγε στους 80:p πρώτη φορά ζεματουσε κάτω από την κάμερα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ενώ είναι ένα απλό παιδικό οι πυρήνες δουλεύουν στο φουλ ενώ με το Real Racing 3 που δοκίμασα δουλεύει και διπύρηνα Τώρα με την V158 και tema κερνελ το ίδιο παιχνίδι βλέπω το πολύ 70. Και να μην ξεχάσω το καλύτερο :D είναι ένα κλικ πιο γρήγορη. δεν θα στρώσει αυτη η μπαταρια ποτε τελικα ...:p:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Τελικά είναι καλός ο τελευταίος κερνελ τις ρομ η να ξαναβάλω Λέιν στο xda τελευταίο ποστ τις ρομ λέει ότι βγήκε και τελευταίος cm kernel για ψάξτε.εσείς.που ξέρετε το αγγλικό. Εγώ φλασαρω την 158 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Τελικά είναι καλός ο τελευταίος κερνελ τις ρομ η να ξαναβάλω Λέιν στο xda τελευταίο ποστ τις ρομ λέει ότι βγήκε και τελευταίος cm kernel για ψάξτε.εσείς.που ξέρετε το αγγλικό. Εγώ φλασαρω την 158 Τα καινούργια είναι αναβαθμίσεις που δέχονται και f2fs format. Εννοείται θέλει recovery και rom που να τα υποστηρίζουν όπως του Temasek για παράδειγμα. Ξεκινώντας ο Temasek με f2fs πρότεινε στους Zion, Yank555 και τώρα ο lmoseyon να μοντάρουν τα kernel τους και έτσι έγινε. Συγκεκριμένα το μεσημέρι έδωσα το οκ στον Yank555 για το καινούργιο του kernel το οποίο λίγο αργότερα δημοσίευσε.( Δεν το κοκορεύομαι για όσους μπορεί να το παρεξηγήσουν :lol: ) Περιμένω απάντηση από το Zion τώρα για να δοκιμάσω και το δικό του kernel. Ξανά λέω είναι αναβαθμίσεις που δέχονται f2fs. lmoseyon: https://onedrive.live.com/?cid=F1ED4BADFEE3FC02&id=F1ED4BADFEE3FC02%21304 Yank555: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=56594346&postcount=5465 Για το Zeon όπως σας είπα αναμένουμε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Τελικά είναι καλός ο τελευταίος κερνελ Πρώτη φόρτιση σουπερ:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 (edited) Μιλάτε για τον κέρνελ που έχει μέσα η temasek από μόνη της έτσι παίδες; Edited November 8, 2014 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Μιλάτε για τον κέρνελ που έχει μέσα η temasek από μόνη της έτσι παίδες;Ναι. Αλλά δεν δουλεύει ο αισθητήρας εξωτερικής θερμοκρασίας αν θυμάμαι καλά στου lean δούλευε. Τον βλέπω όμως πιο σβέλτο και η οθόνη ανοίγει πιο γρήγορα από του lean και το θέμα με την θερμοκρασία που είχα σε παιχνίδι λύθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Μενιος φίλε δες μπαταρία και πες μου.. Γιατι σε μένα ο Lean στην 56 κάθισε βούτυρο.. Και διστάζω να το πειράξω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Μενιος φίλε δες μπαταρία και πες μου.. Γιατι σε μένα ο Lean στην 56 κάθισε βούτυρο.. Και διστάζω να το πειράξω..Πολύ καλά για πρώτη φόρτιση :) Και το com. Android system mui πρώτη φορά σε τόσα χαμηλά επίπεδα, πριν είχα 14%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Την έβαλα και εγω χθες δεν άντεξα.. Όντως η ρομ έγινε πιο γρήγορη και η μπαταρία δείχνει να έχει πάρει τα πάνω της. Μεγάλη βελτίωση σε σχέση με πριν.. Τούμπανο το κινητό και πάλι. Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts