araditsas Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 (edited) Πως τσεκάρω από ρεκοβερι αν την βλέπει και τι πρέπει.να.πατήσω. Αν έχω χάσει τα αρχεία θα το σπάσω Από ρεκοβερι λέει δεν βρέθηκε κάρτα και πάτησα μουντ αλλά λέει δεν υπάρχει. Τι λες; Τίποτε πουθενά η κάρτα μάλλον κάηκε πρέπει να το δω αύριο. ****το μου χάλασε το βράδυ να σκάσω είμαι.... Edited November 5, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Πως τσεκάρω από ρεκοβερι αν την βλέπει και τι πρέπει.να.πατήσω. Αν έχω χάσει τα αρχεία θα το σπάσω Από ρεκοβερι λέει δεν βρέθηκε κάρτα και πάτησα μουντ αλλά λέει δεν υπάρχει. Τι λες; Τίποτε πουθενά η κάρτα μάλλον κάηκε πρέπει να το δω αύριο. ****το μου χάλασε το βράδυ να σκάσω είμαι.... φιλε δεν νομιζω αυτο να εχει σχεση με την ρομ ....! απλα (αν συμβαινει αυτο) ετυχε η καρτα σου να χαλασει τωρα ..:mad: και μενα οι 2 προηγούμενες ετσι καηκαν ...ξαφνικα δεν τις διαβαζε το κινητο... για αυτο παντα back up ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ORIGINAL SAMSUNG CARD....ειναι τελικα οι μονες που δεν εχουν θεμα ποτε... ελπιζω να ειχες dropbox ανοιχτο ωστε να μην εχασες photos.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Έχασα πολα αρχεία και φωτο . Έχω μπακαπ αλλά έχασα πολλά που δεν είχα κάνει κανένα μήνα. Ορίτζιναλ σαμσουνγκ 64άρα είχα. Λοιπών μιλάμε είμαι έτοιμος να το πετάξω από το μπαλκόνι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Έχασα πολα αρχεία και φωτο . Έχω μπακαπ αλλά έχασα πολλά που δεν είχα κάνει κανένα μήνα. Ορίτζιναλ σαμσουνγκ 64άρα είχα. Λοιπών μιλάμε είμαι έτοιμος να το πετάξω από το μπαλκόνι Τι να πω ρε φιλε μου.. . Αλλά να σου χαλάσει την εξωτερική κάρτα η ρομ χλωμό το βλέπω δεν ξέρω.. Κρίμα πάντως... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Μπα δεν νομίζω να είναι από ρομ ίσως όλα μαζί ξέρεις ο συνδυασμός ρομ κερνελ ίσως έτσι απλά ήρθε η ώρα της.... αλλά είναι γνήσια σαμη και την έχω μόνο 10 μήνες. Τώρα τον ήπια περαστικά μου... Αλλά μιλάμε είναι απίστευτο ξενέρωμα . Και είχα στο μυαλό μου να το δώσω για να πάω στο iPhone 6+ τώρα το σκέφτομαι πιο ζεστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Μπα δεν νομίζω να είναι από ρομ ίσως όλα μαζί ξέρεις ο συνδυασμός ρομ κερνελ ίσως έτσι απλά ήρθε η ώρα της.... αλλά είναι γνήσια σαμη και την έχω μόνο 10 μήνες. Τώρα τον ήπια περαστικά μου... Αλλά μιλάμε είναι απίστευτο ξενέρωμα . Και είχα στο μυαλό μου να το δώσω για να πάω στο iPhone 6+ τώρα το σκέφτομαι πιο ζεστά. Φιλε μου σε καταλαβαινω μ εχουν χαλασει 2 καρτες χωρις λογο... μαρεσει που δινουν εφορου ζωης εγγυηση τρομαρα τους... μεχρι 8 δεν εχουν θεμα 16 + ειναι ολες για πεταμα... παντως σκεψου το για νοτη 4,,, παρα να πας απο κει... δε πηγαν στο γιωτοφονο με ΤΙΠΟΤΑ !:cry: Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 (edited) Τι να πω ρε φιλε μου.. . Αλλά να σου χαλάσει την εξωτερική κάρτα η ρομ χλωμό το βλέπω δεν ξέρω.. Κρίμα πάντως... :(Δεν παίζει τέτοιο σενάριο απλά έτυχε. Σε εμένα με την 156 δεν μου δίνει επιλογή όταν πάω να κατεβάσω κάτι να το αποθήκευσω στην εξωτερική. Edit: όλα καλά ήθελε ρύθμιση ο browser . Edited November 6, 2014 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Ρε παιδιά εγώ έχω άλλο θέμα είμαι με X note 20 και lean 3.11.3 και από χθες που πέρασα κάποια mp3 στην κάρτα sd ξεκινούν να παίζουν σε άσχετες στιγμές και το θέμα είναι ότι έχω 2 προγράμματα μουσικής το power amp και το κλασικό της Samsung και τα δύο είναι κλειστά την ώρα που παίζει το τραγούδι από που έρχεται αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Freddaras αυτήν έβαλες για κάμερα; 2€ μπας και λες άλλη; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.almalence.opencam_plus Έχω τρελαθεί.Τώρα.ξαφνικά.Δεν.μου διαβάζει την εξωτερική sd μου το έκανε με το που πέρασα την αναβάθμιση της ρομ Την κατέβασα και γω χθες αλλά δεν έβλεπε την sd samsung 32 οπότε έβγαλα 2 φώτο και την πέταξα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Την κατέβασα και γω χθες αλλά δεν έβλεπε την sd samsung 32 οπότε έβγαλα 2 φώτο και την πέταξα Εμένα πάντως μια χαρά την βλέπει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Εμένα πάντως μια χαρά την βλέπει.. Είναι όντος καλή να την αγοράσω? Με την κάρτα τελικά στο κινητό μου δεν την έβλεπε πουθενά και την έβαλα σε ενα lg g3, την διάβασε κατεστραμμένη αλλά έβγαλε επιλογή για διαμόρφωση ,την έκανα και δουλεύει η κάρτα τώρα και στο δικό μου αλλά έχασα ότι είχα μέσα.:mad: Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση...lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Είναι όντος καλή να την αγοράσω? Με την κάρτα τελικά στο κινητό μου δεν την έβλεπε πουθενά και την έβαλα σε ενα lg g3, την διάβασε κατεστραμμένη αλλά έβγαλε επιλογή για διαμόρφωση ,την έκανα και δουλεύει η κάρτα τώρα και στο δικό μου αλλά έχασα ότι είχα μέσα.:mad: Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση...lol Δοκίμασε την Lenovo από το Xda είναι μια χαρά και τζάμπα. Με ένα search στο apps and themes του note 3 θα το βρεις κατευθείαν. Απλό apk είναι αν δε σου αρέσει το βγάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Ρε παιδιά εγώ έχω άλλο θέμα είμαι με X note 20 και lean 3.11.3 και από χθες που πέρασα κάποια mp3 στην κάρτα sd ξεκινούν να παίζουν σε άσχετες στιγμές και το θέμα είναι ότι έχω 2 προγράμματα μουσικής το power amp και το κλασικό της Samsung και τα δύο είναι κλειστά την ώρα που παίζει το τραγούδι από που έρχεται αυτο; Κοίτα στις ρυθμίσεις του power amp. Λογικά έχει ρυθμίσει να ξεκινάει να παίζει μουσική μόλις συνδέσεις τα ακουστικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Ακολουθει noobοερωτηση…… Αν καποιες εφαρμογες που δεν χρειαζομαι, τις απενεργοποιησω μεσα απο το apps manager με απλο disable…… Στο επομενο restart ξαναενεργοποιουνται ? υ.γ Δεν ειμαι ρουτ, μαμα κανονικο ειναι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Εξαρτάται ποιες θα παγώσεις ,άλλες θα αρχίσουν ξανά στο επόμενο startup και άλλες όχι ,δοκιμάζεις και βλεπεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Δεν βρίσκω ποιό από όλα τα αρχεία πρέπει να κατεβάσω για την λενοβο κάμερα ένα που κατέβασα είναι ζιπ και όχι απκ που είπε ο φίλος. Παρακαλώ ένα λινκ αν κατάλαβα καλά με τα λίγα αγγλικά μου θέλω και γκαλερί. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Δεν βρίσκω ποιό από όλα τα αρχεία πρέπει να κατεβάσω για την λενοβο κάμερα ένα που κατέβασα είναι ζιπ και όχι απκ που είπε ο φίλος. Παρακαλώ ένα λινκ αν κατάλαβα καλά με τα λίγα αγγλικά μου θέλω και γκαλερί. ΕυχαριστώΔες το pm σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Δεν βρίσκω ποιό από όλα τα αρχεία πρέπει να κατεβάσω για την λενοβο κάμερα ένα που κατέβασα είναι ζιπ και όχι απκ που είπε ο φίλος. Παρακαλώ ένα λινκ αν κατάλαβα καλά με τα λίγα αγγλικά μου θέλω και γκαλερί. Ευχαριστώ Ελα φίλε μου στο ανέβασα στο dropbox μου :) https://www.dropbox.com/s/5xe1rvnvv5xt80s/SC3.6.7-removed-perm-popup-qrscanner.apk?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Δεν θυμάμαι να είχα καλύτερη κατανάλωση ποτέ, ο lean στου temasek's έκατσε βράχος. Πρώτη φορά με το που το βγάζω από την μπρίζα χωρίς να το δουλέψω πέφτει στο 99% μετά από 4/5ωρες η μεγάλη διαφορά όμως από του temasek's kernel είναι όταν γράφεις την μπαταρία την πίνει νερό ενώ του lean είναι όπως στις TW rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Δεν θυμάμαι να είχα καλύτερη κατανάλωση ποτέ, ο lean στου temasek's έκατσε βράχος. Πρώτη φορά με το που το βγάζω από την μπρίζα χωρίς να το δουλέψω πέφτει στο 99% μετά από 4/5ωρες η μεγάλη διαφορά όμως από του temasek's kernel είναι όταν γράφεις την μπαταρία την πίνει νερό ενώ του lean είναι όπως στις TW rom. Γενικά η temasek μαμαει μενιο. Εξαιρετική ρομ.. Σήμερα θα περάσω και εγω Lean kernel... Την έβαλα και TouchWiz Theme και ειμαι κομπλέ εντελως τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Σήμερα θα περάσω και εγω Lean kernel... .Ιδικα στην αναμονη είναι απιστευτος από τις 12,00 μεχρι τις 7,00 με όλα κλειστα εκτος gsm εχασε 1% χα χα . ΥΓ .την Lenovo καμερα και gallery(τα δοκίμασα χθες) τα έβγαλα το δευτερο μεσα σε δυο λεπτα μου εφαγε 7% μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 (edited) Δες το pm σου. ;) Ελα φίλε μου στο ανέβασα στο dropbox μου :) https://www.dropbox.com/s/5xe1rvnvv5xt80s/SC3.6.7-removed-perm-popup-qrscanner.apk?dl=0 Σας ευχαριστώ η κάμερα είναι όλα τα λεφτά....και στον συνδυασμό ρομ λειν κερνελ κτλ είμαστε πάλι ερωτευμένοι με την κινηταρα μας. Ιδικα στην αναμονη είναι απιστευτος από τις 12,00 μεχρι τις 7,00 με όλα κλειστα εκτος gsm εχασε 1% χα χα . ΥΓ .την Lenovo καμερα και gallery(τα δοκίμασα χθες) τα έβγαλα το δευτερο μεσα σε δυο λεπτα μου εφαγε 7% μπαταρια. Ωχ αυτό δεν είναι καλό μόλις την έβαλα και δεν έχω τσεκάρει ακόμα. Υπάρχει τρόπος να έχουμε την κάμερα χωρίς την gallery? με το που δούλεψα gallery η μπαταριά πέφτει στο πάτωμα... κρίμα και είναι πολύ ωραία η εφαρμογή της κάμερας. Κάτι ακόμα με το που κάνω επανεκκίνηση μου βγάζει πάνω αριστερά . Δυστυχώς η περιορισμένη πρόσβαση έχει αλλάξει. Τι είναι αυτό; Edited November 7, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 ;) Κάτι ακόμα με το που κάνω επανεκκίνηση μου βγάζει πάνω αριστερά . Δυστυχώς η περιορισμένη πρόσβαση έχει αλλάξει. Τι είναι αυτό;Γύρισε τη γλωσσά στα αγγλικά και γράψε πως το λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Γύρισε τη γλωσσά στα αγγλικά και γράψε πως το λέει. Restricting access changes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Ιδικα στην αναμονη είναι απιστευτος από τις 12,00 μεχρι τις 7,00 με όλα κλειστα εκτος gsm εχασε 1% χα χα . ΥΓ .την Lenovo καμερα και gallery(τα δοκίμασα χθες) τα έβγαλα το δευτερο μεσα σε δυο λεπτα μου εφαγε 7% μπαταρια. Ρε συ τι είναι αυτός ο Lean...;; Και σε cm παπάδες κάνει Ήδη από την πρώτη στιγμή η διαφορά στην αυτονομία είναι απίστευτη.. (τεράστια θα έλεγα σε σχέση με τον Cm κερνελ) Έχει κάνει τρομερή δουλειά ο άνθρωπος πραγματικά.. Sent from my note3 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts