Hierophant Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Ξέρουμε ότι με τον ExDialer παίρνουμε τηλέφωνο. Υπάρχει αντίστοιχο πρόγραμμα που να ανοίγει όταν μας καλούν; Έχω αυτό το lag στις εισερχόμενες κλήσεις. Δεν ανοίγει η οθόνη για να δω ποιος με καλεί. Και αν παγώσω την εφαρμογή τότε χτυπάει το τηλέφωνο αλλά δεν έχω τρόπο να απαντήσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Σε ολα τα υπολοιπα μπορεις να με βοηθησεις;γιατι βλεπω οτι ξερεις πολλα πανω στο συγκεκριμενο θεμα!! το power saving mode δεν μου χρειάστηκε ποτέ αν όμως το θέλεις πρέπει να βάλεις TW ROM, η cm που έχω έχει κάτι ανάλογο. Σου προτείνω για αρχή να βάλεις μια TW ROM που είναι πιο εύκολη στις ρυθμίσεις. Οι cm rom είναι πολύ παραμετροποίησημες και θα χαθεις,εγώ που τις δουλεύω χρόνια μερικές φορές δυσκολευομε να βρω κάτι που θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 (edited) Μιας και άνοιξε το θέμα cyanogenmod ο Μένιος απλά επιβεβαιώνω αυτά που σας είπε και επιπλέον άλλα τόσα όσο αφορά τις λειτουργίες. Συγκεκριμένα τους τελευταίους μήνες έχω δοκιμάσει ένα κάρο roms. Του temasek έχει εξελιχθεί πολύ και σας την προτείνω ανεπιφύλακτα! Όσο αφορά το πενάκι είχα δώσει και παλαιότερα ένα σύνδεσμο, αν και στου temasek έχει βάλει να ενεργοποιείς ότι πρόγραμμα θες με διάφορα swypes απλά κρατώντας πατημένο το κουμπί. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2611415 με εχετε μπριζωσει ασχημα ..ηδη εχω παρει back up και ετοιμαζομαι .. Edited November 3, 2014 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 (edited) να κανω μια ερωτησουλα στα γρηγορα? αλλαζει το dpi της ρομ ? κατα τα αλλα δειχνει σουπερ ..:) Edited November 3, 2014 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hudjw Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Textdroider απο playstore για αλλαγή dpi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 (edited) Textdroider απο playstore για αλλαγή dpi τωρα ειδα οτι μπαινει το xposed σε cm ..κανονικα ...νταξει παιδια χαζεψα τωρα ...:) επαθα την πλακα μου ... Μένιος δλδ με αυτήν στην cm έχεις περισσότερη οθόνη και καλύτερη ταχύτητα γιατί οι cm πάντα είχαν καλύτερη αυτονομία στο στανμπαι αλλά οταν το δουλεύες έπεφτε σφαίρα η μπαταρία. φιλε μου εγω ειχα να βαλω cm απο το Note 1 ....ειχα μεινει ακομη εκει .... εχω χαζεψει τωρα ..πραγματικα ... ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ....τα παντα μιλαμε ...και το call rec ....(μονο το πενακι αλλα αυτο θα το δω με τις εφαρμογες που εδωσε ο φιλος πιο πανω ...) cm+greenify ....παναγια μου !!!!:):) Πάντως συνεχίζει να έχει wake up lag και όταν πατάς το power button καιβκατα τηβδιαρκεια της κλήσης όταν βγαζεις το τηλεφωνο απο το αυτί.. Μάλλον με βλέπω παλι πισω στην αγαπημενη μας crash wake up lag δεν εχω δει ουτε για πλακα ...θα δειξει ομως...θα το δω και αυτο ..και θα επανελθω .. για την ωρα τουμπανο .... Edited November 3, 2014 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 χα χα πλάκα έχεις ρε @freddaras σαν παιδάκι που του πήραν νεο παιχνίδι χα χα Εγώ έβαλα και τον τεράστιο lean https://onedrive.live.com/?cid=f1ed4badfee3fc02&id=F1ED4BADFEE3FC02%21218# 3.11.4 Το μόνο πρόβλημα που είδα είναι το com android systemui έχει αρκετή κατανάλωση και δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη αν ξέρει κάποιος ας μας πεί πως το σταματάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 χα χα πλάκα έχεις ρε @freddaras σαν παιδάκι που του πήραν νεο παιχνίδι χα χα Εγώ έβαλα και τον τεράστιο lean https://onedrive.live.com/?cid=f1ed4badfee3fc02&id=F1ED4BADFEE3FC02%21218# 3.11.4 Το μόνο πρόβλημα που είδα είναι το com android systemui έχει αρκετή κατανάλωση και δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη αν ξέρει κάποιος ας μας πεί πως το σταματάμε. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: για μενα μενιο η cm ηταν μια μακρινη ανάμνηση απο note 1 εως galaxy 2 ... εδω το κανανε λειτουργικό συστημα ολοκληρο ...οταν λεμε δουλεύουν τα παντα δουλεύουν τα παντα ομως ...:) θύμισε μου ρε φιλε πως κανω πανω στο notifications panel πρωτα να μου ανοιγει τι εχω σαν ειδοποίηση και μετα η κλασσικη μπαρα της cm με τις επιλογές της ...μονο εδω κολλησα ....(στο Note1 ηταν η πρωτη επιλογη που αλλαζα εδω κολλησα ....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: για μενα μενιο η cm ηταν μια μακρινη ανάμνηση απο note 1 εως galaxy 2 ... εδω το κανανε λειτουργικό συστημα ολοκληρο ...οταν λεμε δουλεύουν τα παντα δουλεύουν τα παντα ομως ...:) θύμισε μου ρε φιλε πως κανω πανω στο notifications panel πρωτα να μου ανοιγει τι εχω σαν ειδοποίηση και μετα η κλασσικη μπαρα της cm με τις επιλογές της ...μονο εδω κολλησα ....(στο Note1 ηταν η πρωτη επιλογη που αλλαζα εδω κολλησα ....)με το ένα δάχτυλο τέρμα αριστερά notifications panel και τέρμα πάνω δεξιά μπαρα της cm. Ενεργοποίησε και dynamic system bar όλα τα λεφτά. Βάλε και lean και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 ρε τι πάθαμε ... freddaras θα μου το πληρώσεις αυτό που με ξεσήκωσες χαχαχαχα.... εξποσειντ σε cm έχω τρελαθεί Μόλις βρω ευκαιρία φλασαρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Η διαφορά με τον lean φάνηκε αμέσως η μπαταρία κόλλησε σαν του crash, ο άνθρωπος κάνει παπάδες και στις cm11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billavg Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 ξερετε αν υπαρχει κανενας τροπος στη cm του temasek να δουλεψει το all share με το dongle της samsung? ολα καλα, γρηγορη, σχετικα καλη μπαταρια αλλα την εβγαλα για αυτο το λογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 ρε τι πάθαμε ... freddaras θα μου το πληρώσεις αυτό που με ξεσήκωσες χαχαχαχα.... εξποσειντ σε cm έχω τρελαθεί Μόλις βρω ευκαιρία φλασαρω φιλε σου λεω το εχουν κανει ΣΥΣΤΗΜΑ ολοκληρο .....(ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ....) επαθα την πλακα μου ...καμια σχεση με Note 1 ....(απο τοτε εχω να βαλω cm ....:lol:) "γλιστράει" το νοτελι πλεον ... δες και αμα δεν πιστευεις ..... https://www.dropbox.com/s/oggz3q7rdbsxtvv/SCR_20141103_224926.mp4?dl=0 :):):) ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- με το ένα δάχτυλο τέρμα αριστερά notifications panel και τέρμα πάνω δεξιά μπαρα της cm. Ενεργοποίησε και dynamic system bar όλα τα λεφτά. Βάλε και lean και είσαι έτοιμος. ΜΕΝΙΟ μονο το πενακι με τις ρυθμισεις που εβαλε ο φιλος πιο πανω δεν καταφερα ακομη να δουλεψω σωστα ...(αυριο με καθαρο κεφαλι και χωρις ουισκι .....:lol::lol::lol::lol:) παντως το papyrus κλασεις ανώτερο και απο snote ....τα σπαει το προγραμμα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 φιλε σου λεω το εχουν κανει ΣΥΣΤΗΜΑ ολοκληρο .....(ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΜΕ . επαθα την πλακα μου ...καμια σχεση με Note 1 ....(απο τοτε εχω να βαλω cm ...) "γλιστράει" το νοτελι πλεον ... δες και αμα δεν πιστευεις ..... https://www.dropbox.com/s/oggz3q7rdbsxtvv/SCR_20141103_224926.mp4?dl=0 :):):) ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΜΕΝΙΟ μονο το πενακι με τις ρυθμισεις που εβαλε ο φιλος πιο πανω δεν καταφερα ακομη να δουλεψω σωστα ...(αυριο με καθαρο κεφαλι και χωρις ουισκι .....:lol::lol::lol::lol:) παντως το papyrus κλασεις ανώτερο και απο snote ....τα σπαει το προγραμμα ....βάζεις lean και 390 dpi και είσαι έτοιμος. Χα χα τα καλύτερα φλασαρισματα γίνονται πάντα με κάνα ποτηράκι παραπανω;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 δωσε μου ρε κολλητέ λινκ για τον κερνελ του lean ....:) για cm παντα .... (χωρις πλακα νομιζω οτι ο φιλος μου αραδιτσας θα παθει ζημια αυριο ...αυτος ειναι ακομη στο note 1 .....οπως ημουν και εγω τοσο καιρο για cm :lol: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 υπαρχει τροπος να δοκομασω art στο νοτε ? στο lg g3 ειχε μεσα την επιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 λοιπών ακόμα την ψάχνω αλλά όντος είναι φανταστική αυτή η cm βασικά όντος δουλεύουν και αλλάζουν τα πάντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 δωσε μου ρε κολλητέ λινκ για τον κερνελ του lean ....:) για cm παντα .... (χωρις πλακα νομιζω οτι ο φιλος μου αραδιτσας θα παθει ζημια αυριο ...αυτος ειναι ακομη στο note 1 .....οπως ημουν και εγω τοσο καιρο για cm :lol: )3.11.4. https://onedrive.live.com/?cid=f1ed4badfee3fc02&id=F1ED4BADFEE3FC02%21218#cid=F1ED4BADFEE3FC02&id=F1ED4BADFEE3FC02%21304 Κόλλησε η μπαταρία λέμε !,!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 υπαρχει τροπος να δοκομασω art στο νοτε ? στο lg g3 ειχε μεσα την επιλογη Για τη μαμά ρομ δε θυμάμαι με σιγουριά γιατί μόνο 1 εβδομάδα την άντεξα αλλά γενικά η επιλογή υπάρχει στις ρυθμίσεις για προγραμματιστές ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Για τη μαμά ρομ δε θυμάμαι με σιγουριά γιατί μόνο 1 εβδομάδα την άντεξα αλλά γενικά η επιλογή υπάρχει στις ρυθμίσεις για προγραμματιστές ;) me χνοτε 20 ειμαι. δεν το βρισκω καπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 δωσε μου ρε κολλητέ λινκ για τον κερνελ του lean ....:) για cm παντα .... (χωρις πλακα νομιζω οτι ο φιλος μου αραδιτσας θα παθει ζημια αυριο ...αυτος ειναι ακομη στο note 1 .....οπως ημουν και εγω τοσο καιρο για cm :lol: ) χαχαχα Μέσα έπεσες έχω πάθει πλάκα και έχω δοκιμάσει άλλες τρείς φορές cm στο νοτε3 . Δεν υπάρχει λέμε. να βάλω και τον κερνελ τι λέτε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 να βάλω και τον κερνελ τι λέτε ;Εγώ είδα καλύτερη μπαταρία και η διαχείριση ραμ είναι απίστευτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Εγώ είδα καλύτερη μπαταρία και η διαχείριση ραμ είναι απίστευτη. και φυσικά για να το λες τον βάζω αμέσως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontari1977 Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 και φυσικά για να το λες τον βάζω αμέσως... http://forum.xda-developers.com/galaxy-s5/general/4-4-4-coming-t2904354 παιδια το εχει δει κανενας αυτο?οκτωμβριο γραφουν θα ειχαμε 4.4.4 και φτασαμε νοεμβριο..... ξερει κανεις το γιατη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 http://forum.xda-developers.com/galaxy-s5/general/4-4-4-coming-t2904354 παιδια το εχει δει κανενας αυτο?οκτωμβριο γραφουν θα ειχαμε 4.4.4 και φτασαμε νοεμβριο..... ξερει κανεις το γιατη? Με τη Samsung ποτέ δεν είσαι σίγουρος πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει κάτι. Ακόμα αναμένεται αλλά το σημαντικότερο είναι πως από εχθές η Google αρχίζει και κυκλοφορεί το Lollipop σε AOSP άρα σύντομα θα το έχουμε και στο Note μας. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts