Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν μπορέσεις να μπεις σε download mode, να φλασαρεις μέσω odin.. Μπορείς να βγάλεις τη μπαταρία, ώστε να σταματήσουν οι επανεκκινησεις!! Αυτό θα πρότεινα εγώ!

Δεν γινετε τιποτα.ποια rom να βαλω για να μην κολλαει.κατεβασα μια official rom και δεν μπαινει. :(

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όσοι βάλατε compulsion kernel 16 πως πάει η μπαταρία;

Χάλια... Και γενικά σε εμένα δεν καθισε καλα... Και ξανα γύρισα σε civz 1.8

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Χάλια... Και γενικά σε εμένα δεν καθισε καλα... Και ξανα γύρισα σε civz 1.8

Μάλιστα, πριν λίγες ώρες πόσταρε ένας στο OP του compulsion στο xda εντυπωσιασμένος από τη μπαταρία και μπήκα στον πειρασμό αλλά μάλλον θα περιμένω περισσότερα αποτελέσματα.

Παρεμπιπτόντως έχει δοκιμάσει κανείς τον κέρνελ ABYSS;

Edited by Gggggas

Θελω τα φωτα σας.αν καποιος απο εσας εχει δοκιμασει πρισφατα temasek rom η cm11.

Εχω γυρω στα 1-2 sec wake up delay κοινως ηωοθονη κανει 1-2 δευτερολεπτα να ανοιξει αφοτου πατησεις το κουμπι.μαλλον το κινητο πεφτει σε πολυυυυ βαρύ υπνο.Καπου διαβασα οτι αν αυξησεις το wakeup frequency θα φτιαξει αλλα με τι εφαρμογη το κανεις αυτο.ειμαι με cm11 + lean kernel.

Θελω τα φωτα σας.αν καποιος απο εσας εχει δοκιμασει πρισφατα temasek rom η cm11.

Εχω γυρω στα 1-2 sec wake up delay κοινως ηωοθονη κανει 1-2 δευτερολεπτα να ανοιξει αφοτου πατησεις το κουμπι.μαλλον το κινητο πεφτει σε πολυυυυ βαρύ υπνο.Καπου διαβασα οτι αν αυξησεις το wakeup frequency θα φτιαξει αλλα με τι εφαρμογη το κανεις αυτο.ειμαι με cm11 + lean kernel.

Με το trickster. Ακόμα και η free έκδοση δίνει αυτή τη δυνατότητα. Αλλιώς αφού έχεις lean θα ανοίξεις το terminal θα γράψεις su μετά enter μετά lkconfig enter και απ τις επιλογές που θα σου βγάλει θα το ρυθμίσεις. Και μια ερώτηση γιατί είχα και εγώ temasek και την ξήλωσα μόνο και μόνο για αυτό. Όταν έχεις ανοιχτά data μπορείς να στείλεις αρχεία με bluetooth? Μιλάω για μεγάλα αρχεία πχ 20 φωτογραφίες ή ένα μεγάλο βίντεο. Γιατί μέχρι τώρα έκανε reboot συνέχεια.

Μπορει καποιος να βοηθησει και εμενα που εχει μπρικαρει το κινητο και ανοιγει και κολλαει ολο ή στο ανοιγμα ή μολις ανοιξει και μπω στο μενού κολλαει,μπας και γλυτωσω την σαμσυνγκ?καποιος καμια ιδεα?ευχαριστω..

Μπορει καποιος να βοηθησει και εμενα που εχει μπρικαρει το κινητο και ανοιγει και κολλαει ολο ή στο ανοιγμα ή μολις ανοιξει και μπω στο μενού κολλαει,μπας και γλυτωσω την σαμσυνγκ?καποιος καμια ιδεα?ευχαριστω..

Αν έχεις κάρτα sd αφαίρεσέ την, ομοίως και την κάρτα sim και ξαναπέρασε μία επίσημη έκδοση με το odin. Λογικά δεν θα έπρεπε να κολλάει μετά από εγκατάσταση επίσημης έκδοσης εκτός κι αν είναι κάτι προβληματικό σε hardware. Αν είχες κρατημένο backup πριν την εμφάνιση του προβλήματος θα σου πρότεινα να επαναφέρεις το backup. Δυστυχώς εγώ δεν έχω άλλες ιδέες.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Επειδή σε διάβασα και πιο πριν είπες ότι κολλάει κάποιες φορές και δεν έχει και σήμα κλπ? Όταν ανοίξει παίζει ο ήχος ανοίγματος στο Samsung logo? Αν όχι κατά πάσα πιθανότητα την ώρα του flashαρίσματος σου χάθηκε ο efs φάκελος και το imei. Θα πρέπει να flashαρεις το modem που αντίστοιχουσε στην rom σου για να επανέλθει. Εκτός και εάν είχες flashαρει νεότερο bootloader και τώρα προσπαθείς να βάλεις παλαιότερη rom . κοίταξε τα με το Phone info και πόσταρε screen shots.

Themes για το air commant σε xnote από που κατεβάζουμε; μέσα από τα updates 1 που έχει καμία 10αρια;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2628481

Επειδή σε διάβασα και πιο πριν είπες ότι κολλάει κάποιες φορές και δεν έχει και σήμα κλπ? Όταν ανοίξει παίζει ο ήχος ανοίγματος στο Samsung logo? Αν όχι κατά πάσα πιθανότητα την ώρα του flashαρίσματος σου χάθηκε ο efs φάκελος και το imei. Θα πρέπει να flashαρεις το modem που αντίστοιχουσε στην rom σου για να επανέλθει. Εκτός και εάν είχες flashαρει νεότερο bootloader και τώρα προσπαθείς να βάλεις παλαιότερη rom . κοίταξε τα με το Phone info και πόσταρε screen shots.

Παω να βαλω αλλη ρομ και μου εμφανιζει αυτο

<OSM> N9005XXUENB7_N9005DBTENB2_N9005XXUENB1_HOME.tar.md5 is valid.

<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..

<OSM> Leave CS..

<ID:0/006> Added!!

<ID:0/006> Odin v.3 engine (ID:6)..

<ID:0/006> File analysis..

<ID:0/006> SetupConnection..

<ID:0/006> Initialzation..

<ID:0/006> Get PIT for mapping..

<ID:0/006> Firmware update start..

<ID:0/006> SingleDownload.

<ID:0/006> sbl1.mbn

<ID:0/006> NAND Write Start!!

<ID:0/006> aboot.mbn

<ID:0/006> rpm.mbn

<ID:0/006> tz.mbn

<ID:0/006> sdi.mbn

<ID:0/006> NON-HLOS.bin

<ID:0/006> boot.img

<ID:0/006> recovery.img

<ID:0/006> system.img.ext4

<ID:0/006> modem.bin

<ID:0/006> cache.img.ext4

<ID:0/006> hidden.img.ext4

<ID:0/006> FAIL! (Size)

<ID:0/006>

<ID:0/006> Complete(Write) operation failed.

<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)

και κολλαει στο τελος και δεν τελειωνει.

Επειδή η crash Rom δεν είναι multi dpi θυμηστε μου πως και αν σβήνετε αυτό το widget από την lockscreen? Η αν γίνεται η lockscreen 480 dpi πάλι (χωρίς να μπούμε με smali στο systemUi.

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

Ρε παιδιά κατεβάζω το Update μέσω του κινητού το οποίο περιλαμβάνει λέει knox Update version 2 Και βελτιώσεις στην κάμερα και όταν πάει να το κάνει install κολλάει στο 26% κάνει reboot και μετά στην αρχική λέει ότι ήταν αδύνατο να γίνει η ενημέρωση και λέει να προσπαθήσω μέσω Keys... Εν το μεταξύ μπήκα στο Keys και δεν μου βγάζει κάποιο Update για το firmware λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση... Τι μπορεί να συμβαίνει?

Επειδή η crash Rom δεν είναι multi dpi θυμηστε μου πως και αν σβήνετε αυτό το widget από την lockscreen? Η αν γίνεται η lockscreen 480 dpi πάλι (χωρίς να μπούμε με smali στο systemUi.

δοκιμασε να βαλεις το com.sec.android.app.keyguard στα 480dpi

δοκιμασε να βαλεις το com.sec.android.app.keyguard στα 480dpi

Είσαι αρχηγός να ουμε....

:)

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

Είδατε ότι πλέον η φωνητική αναζήτηση της Google υποστηρίζει ελληνικά; ☺

OK Google!

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Είδατε ότι πλέον η φωνητική αναζήτηση της Google υποστηρίζει ελληνικά; ☺

OK Google!

Ναι τη δοκίμασα μόλις τώρα. Τα βασικά τα κάνει αλλά υπολογισμούς και περίπλοκες ερωτήσεις ακόμη δεν τα έχει :p

Πως κάνουμε root μετά το τελευταίο update;
τσέκαρε τον κερνελ σου http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/general/root-root-xxufnf4-stock-firmware-knox-t2840150 και προχωράς.

#Menioseten ο #kosmas που χάθηκε;

Ακολούθησε τον #vag;

Για πες σιβατο λειν ή αελ ;;;;;

Edited by araditsas

τσέκαρε τον κερνελ σου http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/general/root-root-xxufnf4-stock-firmware-knox-t2840150 και προχωράς.

O πυρήνας μου είναι ο N9005XXUGNH1 και δεν βλέπω να είναι διαθέσιμος στο android file host. Θα δοκιμάσω άλλη φορά μην κάνω καμία πατάτα.

Παιδιά απο xposed κατέβασα το wanam xposed αλλά δεν το βλέπω τόσο πλήρες. Πχ δεν υπαρχει επεξεργασία των tiles στην Notification bar. Υπαρχει κάποιο άλλο Mod γι αυτή τη δουλειά;
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

#Menioseten ο #kosmas που χάθηκε;

Ακολούθησε τον #vag;

Για πες σιβατο λειν ή αελ ;;;;;

χα χα όχι ρε συ ,έχει ένα Sony και κάνει αποτοξίνωση χε χε

Φίλε μου τον lean δεν τον αλλάζω με τίποτα ,οι τελευταίες τρεις αναβαθμίσεις που έχει κάνει είναι ότι καλύτερο με αποκορύφωμα την τελευταία.

Και έχοντας βάλει lux+DS battery και Unbounce τα επτάωρα με όλα ανοικτά τα έχω για πλάκα,

Βέβαια μην ξεχνάμε και την V17 odex που πάει κροτίδα.

Το τηλέφωνό τώρα είναι στο πικ του και το ευχαριστίεμαι στο φουλ.

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις