aopvet Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Δεν ξερω αν ειδες οτι δεν μπορω να μπω στο x-note extras....:) Αν εννοείς την εφαρμογή x-note control κατέβασε την αναβάθμιση από εδώ http://xnote.chilly-stuff.de/v20.0%20KitKat%20UGNG1/-%20UPDATES-FIXES/02_xnote_control_free%20updated.apk μπας και διορθωθεί το πρόβλημα που αναφέρεις. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 (edited) ακριβως αυτο που ειπε το παλικαρι και επισης...στην x-note 20 με το κεντρικο πληκτρο δεν "αναβει" η οθονη οταν ειναι κλειδωμενο ....και πρεπει να πατησω το πλαινο...αλλαζει αυτο; και πως; στο x-note extras βαραει ....unfortunately settings has stopped.... τι κανω; Αλλάζει αυτό από την εφαρμογή χνοτε αλλά δεν την έχω τώρα για να σου πω που ακριβώς είναι. Βασικά δοκίμασε να κάνεις την αναβαθμιση που σου λέει ο φίλος από πάνω Ξανα γύρισα σε crash v17 odex.. Αλλα στο greenify γιατί μου βγάζει αυτό το μήνυμα συνέχεια? Το έχω αγορασμένο κανονικά.... Τι φάση τώρα? Μήπως επανέφερε την εφαρμογή με τιτανιουμ αν ναι μπες σβήσε την εφαρμογή της αγοράς και κατέβασε την πάλι από το πλέι στορ Edited September 30, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Μήπως επανέφερε την εφαρμογή με τιτανιουμ αν ναι μπες σβήσε την εφαρμογή της αγοράς και κατέβασε την πάλι από το πλέι στορ Το έχω κάνει χίλιες φορές αυτό.... Όχι δεν το επαναφέρω απο τιτανίουμ γιατί ξέρω ότι δεν το πιάνει... Το έχω σβήσει το έχω ξανα περάσει απο playstore.. Τα ίδια. Εκανα wipe cache Καθαρισμό με sd maid pro Clear master Ccleaner Κάτι άλλο δεν μου έρχεται στο μυαλό.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Το έχω κάνει χίλιες φορές αυτό.... Όχι δεν το επαναφέρω απο τιτανίουμ γιατί ξέρω ότι δεν το πιάνει... Το έχω σβήσει το έχω ξανα περάσει απο playstore.. Τα ίδια. Εκανα wipe cache Καθαρισμό με sd maid pro Clear master Ccleaner Κάτι άλλο δεν μου έρχεται στο μυαλό....πρέπει να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση γιατί η crash έχει άλλο firm από την X note. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 πρέπει να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση γιατί η crash έχει άλλο firm από την X note. Πια τελευταία έκδοση? Του greenify? Από το playstore το κατεβάζω αλλά τίποτα... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Αν εννοείς την εφαρμογή x-note control κατέβασε την αναβάθμιση από εδώ http://xnote.chilly-stuff.de/v20.0%20KitKat%20UGNG1/-%20UPDATES-FIXES/02_xnote_control_free%20updated.apk μπας και διορθωθεί το πρόβλημα που αναφέρεις. Δοξα τον Κυριο!!!!επιτελους!ευχαριστω...ενα link για να περασω τον τελευταιο lean kernel στη xnote 20? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Δοξα τον Κυριο!!!!επιτελους!ευχαριστω...ενα link για να περασω τον τελευταιο lean kernel στη xnote 20?lk_hlteeur-kk-v3.10 http://1drv.ms/1pXzyT1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 lk_hlteeur-kk-v3.10 http://1drv.ms/1pXzyT1 Ευχαριστω....μπορω να φλασαρω απο recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Το έχω κάνει χίλιες φορές αυτό.... Όχι δεν το επαναφέρω απο τιτανίουμ γιατί ξέρω ότι δεν το πιάνει... Το έχω σβήσει το έχω ξανα περάσει απο playstore.. Τα ίδια. Εκανα wipe cache Καθαρισμό με sd maid pro Clear master Ccleaner Κάτι άλλο δεν μου έρχεται στο μυαλό.... Λίγο χαζό αλλά έχεις βάλει xposed; Δεν είναι απαραίτητο αλλά μπας και Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Λίγο χαζό αλλά έχεις βάλει xposed; Δεν είναι απαραίτητο αλλά μπας και Ναι βρε... Εννοείται έχω και xposed και ενεργοποιημενο απο το xposed.... Αλλα όταν πάω να τσεκάρω τις επιλογές απο τα πειραματικά χαρακτηριστικά με βγάζει εκείνο το μήνυμα..... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Ρε παιδιά το screen recording από το wanam σας δουλεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Ευχαριστω....μπορω να φλασαρω απο recovery? Ακριβώς. Θα πάθεις πλάκα με αυτόν τον kernel. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Ακριβώς. Θα πάθεις πλάκα με αυτόν τον kernel. Έχεις δοκιμάσει τον αελ 7.9;; Αν ναι λες να είναι καλύτερος ο λειν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Ακριβώς. Θα πάθεις πλάκα με αυτόν τον kernel. Ωχ ωχ ωχ τετοια λεγε μου ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σκοτωνει απο ταχυτητα!απο μπαταρια να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Έχεις δοκιμάσει τον αελ 7.9;; Αν ναι λες να είναι καλύτερος ο λειν; Δεν τον δοκίμασα αλλά δεν το κουνάω ρούπι από εδώ. ☺ Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Παιδια στην xnote 20 δεν εχει το photos autobackup... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Δεν τον δοκίμασα αλλά δεν το κουνάω ρούπι από εδώ. ☺ Τον έβαλα δεν ξέρω από μπαταρία και δεν με νοιάζει είναι τόσο σφαίρα που χαλάλι του ότι και να είναι. Πραγματικά σφαίρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Το κατάφερα με Lucky patcher το greenify.. Γιατί με έσκασε.... Δεν ξέρω γιατί τέτοιο σκαλωμα έφαγε... Αλλα τώρα όλα οκ..! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 (edited) Παιδιά Καλησπέρα , μόλις παρέλαβα .. Έχω αυτή τη τον ! Μπορώ να κάνω root με το towel?? Ευχαριστώ πολύ :) EDIT: Επειδή λογικά δεν πιάνει το towel λόγω νέας έκδοσης , να χρησιμοποιήσω αυτο τον οδηγό;; Είναι αξιόπιστος; Edited October 1, 2014 by dimitrissa Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKORPIOS007 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Παιδιά Καλησπέρα , μόλις παρέλαβα .. Έχω αυτή τη τον ! Μπορώ να κάνω root με το towel?? Ευχαριστώ πολύ :) EDIT: Επειδή λογικά δεν πιάνει το towel λόγω νέας έκδοσης , να χρησιμοποιήσω αυτο τον οδηγό;; Είναι αξιόπιστος; Εγω με αυτόν εκανα και πηγαν όλα μια χαρα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katharma1 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Με αυυον τον οδηγο γραφει ο knox;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Εγω με αυτόν εκανα και πηγαν όλα μια χαρα !!! Ευχαριστώ φίλε μου .. Εχω τη ρομ N9005XXUGNG1 , Ιταλική. Φλασάρω αυτον τον κερνελ ( KERNEL_N9005XXUGNG1.tar.md5 ) έτσι;; Και κάτι ακόμη , αν χρειαστώ εγγύηση unroot πως γίνεται;; Ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Παιδιά Καλησπέρα , μόλις παρέλαβα .. Έχω αυτή τη τον ! Μπορώ να κάνω root με το towel?? Ευχαριστώ πολύ :) EDIT: Επειδή λογικά δεν πιάνει το towel λόγω νέας έκδοσης , να χρησιμοποιήσω αυτο τον οδηγό;; Είναι αξιόπιστος;Προχώρα άφοβα από ότι διάβασα το επιβεβαιώνει και ο @skorpios007 απλώς να ξέρεις ότι με αυτόν τον τρόπο δεν μπορείς να βάλεις custom kernel , νομίζω όμως ότι μπορείς να βάλεις κάποιες custom rom με μαμά κερνελ. Πρώτη φορά σήμερα το τηλέφωνο (το έχω δέκα μήνες) έπεσε σε τόσο deep sleep που δεν ξυπνούσε με τίποτα , έβγαλα την μπαταρία . Μάλλον την δουλειά μου τη έκανε το BootManager , γιατί ήταν το τελευταίο πρόγραμμα που έβαλα εχθες , δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Προχώρα άφοβα από ότι διάβασα το επιβεβαιώνει και ο @skorpios007 απλώς να ξέρεις ότι με αυτόν τον τρόπο δεν μπορείς να βάλεις custom kernel , νομίζω όμως ότι μπορείς να βάλεις κάποιες custom rom με μαμά κερνελ. Πρώτη φορά σήμερα το τηλέφωνο (το έχω δέκα μήνες) έπεσε σε τόσο deep sleep που δεν ξυπνούσε με τίποτα , έβγαλα την μπαταρία . Μάλλον την δουλειά μου τη έκανε το BootManager , γιατί ήταν το τελευταίο πρόγραμμα που έβαλα εχθες , δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου. Δεν με πειράζει.. Ενα ροοτ θελω για 2 3 εφαρμογες... Επισης xposed framework εχουμε κανονικά; Εχει αξιολογα modules ;; Αν ναι , υπαρχει καποιο λινκ; :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Δεν με πειράζει.. Ενα ροοτ θελω για 2 3 εφαρμογες... Επισης xposed framework εχουμε κανονικά; Εχει αξιολογα modules ;; Αν ναι , υπαρχει καποιο λινκ; :)εχει http://forum.xda-developers.com/xposed/xposed-installer-versions-changelog-t2714053 Βλέπεις και βάζεις ότι σου αρέσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts