CostasChem Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 # CostasChem - Κώστα Ρε φίλε που να το ξέρω πάλι καλά που φλασαρεις δεν ξέρω αν θα το έκανα στην θέση σου. Σορυ... #aopvet - Αγγελε Κανένα πρόβλημα εδώ κακίες δεν χωράνε γιατί ο γραπτώς λόγος είναι πολύ υπουλος. Χαχαχαχ άσχετο αλλά την λέξη υπουλος με οτοκορεκτ στο σουιφτκει την βγάζει υπουργός ΤΥΧΑΊΟ δεν νομίζω χαχαχ Κανενα απολυτως προβλημα αμιγγο!! Ειναι πολυ μεγαλη μου χαρα και αγχολυτικο να μπαινω και να διαβαζω τι κανετε και οσο μπορω να ακολουθω και εγω...και αισθανομαι μεγαλη ασφαλεια πως οτι και αν κανω, θα με ξελασπωσετε!!! :beer: Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Το πιο πιθανό. Το μόνο που με προβληματίζει είναι αν πρέπει να αφήνουμε το κινητό για λίγη ώρα με τον φορτιστή στο 100% ή να προχωράμε αμέσως στην επανάληψη της διαδικασίας.Το αφήνεις κάνα πεντάλεπτο και μετά. Όλα αυτά είναι παπάδες κάνε τα τρία βασικά και θα δεις διαφορά. 1) απενεργοποιήσε τον φωτισμό τον πλήκτρων. 2) βάλε την οθόνη auto -2 ή -3 3)βάλε μαύρα wallpapers και ότι σαβούρα δεν δουλεύεις πάγωσε με TB εννοείτε ότι και από την οθόνη κλειδώματος απενεργοποιήσε τον υδατογράφημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Απο καθαροαιμο android τι προτεινετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Temasek, ασχολείται αρκετά με τη ρομ του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Απο καθαροαιμο android τι προτεινετε ? Ψάχνεις αλλαγές:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Τελικά τα κατάφερα. Δεν ξέρω τι κάνει αυτή η διαδικασία αλλά έχει αποτέλεσμα. Η μπαταρία μου έχασε μόνο 1% αν και ασχολούμαι με το κινητό αρκετή ώρα. Να είστε καλά όλοι! Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Και για του λόγου το αληθές δείτε τα screenshots. [ATTACH]50079[/ATTACH][ATTACH]50080[/ATTACH] Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Όντος και εγώ 1:30 ώρα αναμονή με 55λεπτα οθόνη και έχασα 10% πολύ καλά αλλά ας το δούμε σε όλη τη διάρκεια οπότε θα ξέρουμε σε 1 με 2 μέρες αν είναι αλήθεια ή πλασεμπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriskoy Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Ρε παιδια, σημερα το πηρα, το ρουταρα, αλλα δε μπορω να περασω στην καρτα μου αρχεια!!! Μου την εχει βιδωσει!! Εψαξα για λυσεις οπως sdfix, αλλα καμια δε κανει!!! Καμια βοηθεια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 περασε μια custom rom αφού ρούταρες. Σε όλες ειναι διορθωμένο το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriskoy Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 περασε μια custom rom αφού ρούταρες. Σε όλες ειναι διορθωμένο το πρόβλημα. Η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν εχω δοκιμασει custom και με βολευει η μαμισια. Καποια οπως την μαμισια αλλα με διορθωμενο το προβλημα, υπαρχει?? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Ολες ειναι stock based. Βάλε crashrom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Ολες ειναι stock based. Βάλε crashromο crash έδωσε το fix. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriskoy Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 ο crash έδωσε το fix. Δεν υπαρχει δηλαδη fix? Πρεπει οπωσδηποτε να βαλω custom?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Παιδιά, έχετε αναφέρει ότι βλέπετε περίπου 2,7Gb RAM. Σε όλα τα videos που έχω δει το ευρωπαϊκό μοντέλο (με το snapdragon) έχει 2420 διαθέσιμη και όχι 2,7Gb (αυτό το έχει η έκδοση με τον exynos). Μπορεί κάποιος με το 9005 να ποστάρει ένα screenshot με τη διαθέσιμη RAM ? Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Ρε παιδια, σημερα το πηρα, το ρουταρα, αλλα δε μπορω να περασω στην καρτα μου αρχεια!!! Μου την εχει βιδωσει!! Εψαξα για λυσεις οπως sdfix, αλλα καμια δε κανει!!! Καμια βοηθεια??? Κοιτα μια στo XDA εχει αναφερθει πολλες φορες.Γραψε στο google note 3 sdcard problem xda και θα στο βγαλει. περασε μια custom rom αφού ρούταρες. Σε όλες ειναι διορθωμένο το πρόβλημα. Και αν το εκανε με Towelroot δλδ τζαμπα να χασει εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Παιδιά, έχετε αναφέρει ότι βλέπετε περίπου 2,7Gb RAM. Σε όλα τα videos που έχω δει το ευρωπαϊκό μοντέλο (με το snapdragon) έχει 2420 διαθέσιμη και όχι 2,7Gb (αυτό το έχει η έκδοση με τον exynos). Μπορεί κάποιος με το 9005 να ποστάρει ένα screenshot με τη διαθέσιμη RAM ? Δες το δικό μου. [ATTACH]50082[/ATTACH] Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Δεν υπαρχει δηλαδη fix? Πρεπει οπωσδηποτε να βαλω custom??το fix που λέω είναι για την crash rom εσύ έκδοση stock έχεις ? Παιδιά, έχετε αναφέρει ότι βλέπετε περίπου 2,7Gb RAM. Σε όλα τα videos που έχω δει το ευρωπαϊκό μοντέλο (με το snapdragon) έχει 2420 διαθέσιμη και όχι 2,7Gb (αυτό το έχει η έκδοση με τον exynos). Μπορεί κάποιος με το 9005 να ποστάρει ένα screenshot με τη διαθέσιμη RAM ?Με τα 4.4 είμαστε 2.7GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 αραδιτσα εκανα και γω αυτό με την μπαταρία , μετά την φόρτιση πάτησα *#0228# , αποσύνδεσα φορτιστή και πάτησα quickstart. μαύρισε η οθόνη και μόλις πάτησα power και ξεκλείδωσε ήταν και τα δύο 100%. με την πρώτη φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriskoy Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Δυστυχως δεν εχει δουλεψει τιποτα μεχρι στιγμης... Ναι εχω stock... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 αραδιτσα εκανα και γω αυτό με την μπαταρία , μετά την φόρτιση πάτησα *#0228# , αποσύνδεσα φορτιστή και πάτησα quickstart. μαύρισε η οθόνη και μόλις πάτησα power και ξεκλείδωσε ήταν και τα δύο 100%. με την πρώτη φορά.Δεν χρειάζεται να το ξανακάνεις. Δυστυχως δεν εχει δουλεψει τιποτα μεχρι στιγμης... Ναι εχω stock... :cry:Αν είσαι root με know 0x1 βάλε recovery και τρέξε το fix. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 αραδιτσα εκανα και γω αυτό με την μπαταρία , μετά την φόρτιση πάτησα *#0228# , αποσύνδεσα φορτιστή και πάτησα quickstart. μαύρισε η οθόνη και μόλις πάτησα power και ξεκλείδωσε ήταν και τα δύο 100%. με την πρώτη φορά. Μια χαρά έχει κολλήσει η μπαταρία νομίζω χαχαχαχα. Εμένα πήγε 100% με την 4 φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Δηλαδή ειχα σωστά calibrated την μπαταρία ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Δηλαδή ειχα σωστά calibrated την μπαταρία ;) Έχεις και τίποτα λάθος εσύ :D:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Μια χαρά έχει κολλήσει η μπαταρία νομίζω χαχαχαχα. Εμένα πήγε 100% με την 4 φορά.Από ότι κατάλαβα η δικιά σου χρειαζόταν και του Κοσμά ήταν εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts