geoxraslap Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Παρακαλώ ας μου πει κάποιος πως θα φύγει αυτό το widget απο την οθονη κλειδωματος,επίσης το μικροφωνο που βλέπω την ίδια στιγμή στη status bar. Κανείς ρε παιδιά? Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Κανείς ρε παιδιά? ξανακανε την ερώτηση εγώ δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θες . ποιο γουιτζετ; μικρόφωνο;;; δώσε μας μια φώτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Λουλούδι! !!!! Χωρίς Facebook viber χαίρω πολύ. Θα μου πεις δικό σου τηλ δικιά σου χρήση αλλά δεν παύει να είναι ψιλό Light χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Back to Xnote 20 με civz 1.8 και τα μυαλά στα καγκελα! Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Αυτο του λεω και γω. Χαχαχχα. 7 βγαζω και γω και με messenger , auto sync και viber ολη μερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Αυτο του λεω και γω. Χαχαχχα. viber ολη μεραχαχα πιο viber όλη μέρα ,οπότε σε παίρνω δεν έχεις σήμα μου λες :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Δεν εχω καλο wifi :-) αλλα τρεχει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Δεν εχω καλο wifi :-) αλλα τρεχει κανονικαΈβγαλε update http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=55534648&postcount=3532 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Ένας ειδικός ρε παιδιά. Γιατί έχω τόση κατανάλωση; Stock rooted 4.4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Ένας ειδικός ρε παιδιά. Γιατί έχω τόση κατανάλωση; Stock rooted 4.4.2Πέτα την θερμοκρασία cpu και θα στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Πέτα την θερμοκρασία cpu και θα στρώσει. Είχες δίκιο. Ευχαριστώ. Κάτι άλλο τώρα. Εσείς με custom rom και άλλο kernel έχει γράψει ο knox σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Για την καινούρια crash πρέπει να την ξανά κάνω odex να την περάσω με full wipe; αξίζει έχει κάτι καλύτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 και άλλο kernel έχει γράψει ο knox σας;Ναι. Για την καινούρια crash πρέπει να την ξανά κάνω odex να την περάσω με full wipe ; αξίζει έχει κάτι καλύτερο;Ναι,ξανα odex δεν θελει full wipe,δεν ειδα και καποια τρελή διαφορά εγώ δεν θα την βάλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Πέτα την θερμοκρασία cpu και θα στρώσει. Μένιο το cpu temp είναι τόσο ενεργοβόρο;Το έχω και εγώ και δεν δείχνει να καταναλώνει μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 (edited) Ένας ειδικός ρε παιδιά. Γιατί έχω τόση κατανάλωση; Stock rooted 4.4.2 Το πιθανότερο ειναι το module για την θερμοκρασία της CPU αλλά και όχι σίγουρο. Σε μένα με άλλη ρομ ηταν το cpu_stats καθώς έτρεχε συνέχεια για να δείχνει συχνότητα και πυρήνες. Για να το εξακριβώσεις ακριβώς θα κάνεις το παρακάτω. Λοιπόν θα δώσεις στο terminal emulator τις εξής εντολές : - Su - cd /sdcard dumpsys alarm Μετά θα τρέξεις πάλι στο terminal emulator την εντολή : dumpsys alarm και θα σου ανοίξει ολόκληρο κατεβατό με τις υπηρεσίες που ξυπνάνε το alarmmanager και θα σου γράφει αναλυτικά πόσα wakeups. Από την μέση και κάτω περίπου έχει κατηγορία Top Alarms stats και Stats. Θα ειναι της μορφής : 1 alarms: act=com.motorola.blur.weather.LOCATION_UPDATE_GUARD flg=0x4 com.google.android.gsf 8324ms running, 66 wakeups Οπότε θα δεις ακριβώς ποια εφαρμογή ξυπνάει και πόσα wakeups εχει. Την ξηλώνεις και εισαι ΟΚ Έβγαλε update http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=55534648&postcount=3532 Μικρές διαφορές. Για να δουλέψουν οι S5ported εφαρμογές θέλει clean install και βαριέμαι να στήνω τηλέφωνο πάλι ;) Οπότε πάμε για 18 Edited September 19, 2014 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Κοσμά τα σπάς... Ωραίος. Ήταν τελικά το cpu temp όπως προανέφερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIRESTARTER1975 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Με το camera failed to initialize τι κάνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Με το camera failed to initialize τι κάνουμε; Ποια ρομ έχεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barrcode Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Παιδιά έβαλα την crash ROM αλλά στο keyboard δεν έχει την επιλογή να γράφω με το s pen όπως στην stock. Μπορώ κάπως να το φτιαξω αυτό? Παράθεση Νέα ARoMA-CN-28s-Rooted- και Debloated Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Ποιο πληκτρολογιο εβαλες ? Αν εβαλες S5 γιαυτο δε μπορεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barrcode Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Μπορεί. Μπορώ κάπως να το αλλάξω? Παράθεση Νέα ARoMA-CN-28s-Rooted- και Debloated Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Ξαναφλασαρε την ρομ χωρις κανενα wipe και επελεξε το stock keyboard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barrcode Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Η στοκ έχει swipe? Παράθεση Νέα ARoMA-CN-28s-Rooted- και Debloated Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Η στοκ έχει swipe? Και βέβαια έχει. Αν και οφ τόπικ δοκίμασα σήμερα το SwiftKey μετά από κανένα τρίμηνο και έχω ενθουσιαστεί δουλεύει τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIRESTARTER1975 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Ποια ρομ έχεις ? Δεν είναι root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts