Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια χαρουλα, σε ευχαριστω!!

Ερωτηση: εβαλα το wakelock 0. Οταν κλεισω την οθονη και μετα κανω μονό κλικ ανοιγει...αλλα αν περασει καμποσος χρονος εφοσον κλεισει η οθονη, δεν ανοιγει. Ξερουμε τι πρεπει να αλλαξω στις ρυθμισεις?

Εν τω μεταξυ, μιλαμε για μονό κλικ και οχι διπλο οπως νομιζα....

S8+

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι πρεπει να κανω τωρα με το αποτυχημενο root που εκανα???
Βαλε το Samsung info από play για να δεις αν έγραψε ο knox.

Αν είσαι 0x0 εδώ με Towelroot http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2840150

καλησπερα , θελω να δοκιμασω να ρουταρω το νοτε μου με το towelroot αλλα δεν εχει ακομα κατεβασει την τελευταια update 19μβ (βελγικη ρομ) που λενε οτι κλεινει

και την επιλογη ρουτ ..

απορια ..αν το χρησιμοποιησω τωρα θα μπορει να παρει αβιαστα την νεα αναβαθμιση η θα εχω προβλημα και θα πρεπει να το κανω unroot manually ?

Tech fusion

Μου γραφει... KNOX warranty void 0x0!Τι σημαινει αυτο;;;

Στο λέει ο Μένιος απο πάνω δεν έχει γράψει ο knox κάνε root με το πρόγραμμα που σου λέει.

Στο λέει ο Μένιος απο πάνω δεν έχει γράψει ο knox κάνε root με το πρόγραμμα που σου λέει.

Φιλε μου,τυχαινει να ειμαι ανιδεος με το sport αυτο.Το οτι το λεει ο Μενιος πιο πανω,δε σημαινει οτι το πετυχα κιολας.Ολα αυτα τα αρχεια πρεπει να κατεβουν στον υπολογιστη ή στο τηλεφωνο?Γιατι μεχρι τωρα ολο το towelroot γινεται απο τη συσκευη χωρις χρηση Η/Υ.Με τα συγκεκριμενα τι γινεται γιατι μου φαινονται ολιγον "κινεζικα" κ στο τελος εχω την εντυπωση πως το Note μου θα βγει αχρηστο!!!

Έβαλα την x-note 20 και αυτό που παρατηρώ είναι ότι έχω καθυστέρηση στο internet. Συγκεκριμένα αν πάω να κατεβάσω εφαρμογή από το Google play αργεί να ξεκινήσει το κατέβασμα. Ή αργεί να συνδεθεί σε κάποιες σελίδες. Παίζει καμία ρύθμιση; Άλλαξα και kernel (έβαλα civato) αλλά μια από τα ίδια. Το πρόβλημα υπάρχει σε όλα τα δίκτυα που συνδέθηκα και μάλιστα άλλες συσκευές στο ίδιο δίκτυο φόρτωναν την ίδια σελίδα αμέσως.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Έβαλα την x-note 20 και αυτό που παρατηρώ είναι ότι έχω καθυστέρηση στο internet. Συγκεκριμένα αν πάω να κατεβάσω εφαρμογή από το Google play αργεί να ξεκινήσει το κατέβασμα. Ή αργεί να συνδεθεί σε κάποιες σελίδες. Παίζει καμία ρύθμιση; Άλλαξα και kernel (έβαλα civato) αλλά μια από τα ίδια. Το πρόβλημα υπάρχει σε όλα τα δίκτυα που συνδέθηκα και μάλιστα άλλες συσκευές στο ίδιο δίκτυο φόρτωναν την ίδια σελίδα αμέσως.
modem NG1.

Φιλε μου,τυχαινει να ειμαι ανιδεος με το sport αυτο.Το οτι το λεει ο Μενιος πιο πανω,δε σημαινει οτι το πετυχα κιολας.Ολα αυτα τα αρχεια πρεπει να κατεβουν στον υπολογιστη ή στο τηλεφωνο?Γιατι μεχρι τωρα ολο το towelroot γινεται απο τη συσκευη χωρις χρηση Η/Υ.Με τα συγκεκριμενα τι γινεται γιατι μου φαινονται ολιγον "κινεζικα" κ στο τελος εχω την εντυπωση πως το Note μου θα βγει αχρηστο!!!

SOS παιδια.Τι γινεται με το root που εκανα?Το κιν. δουλευει οπως παλια κ στο Root checker PRO μου δειχνει οτι η συσκευη ειναι root-αρισμενη κανονικα.Τι αλλα πρεπει να κανω με τις εφαρμογες Terminal Emulator και SU?Τι αλλο χρειαζεται???

SOS παιδια.Τι γινεται με το root που εκανα?Το κιν. δουλευει οπως παλια κ στο Root checker PRO μου δειχνει οτι η συσκευη ειναι root-αρισμενη κανονικα.Τι αλλα πρεπει να κανω με τις εφαρμογες Terminal Emulator και SU?Τι αλλο χρειαζεται???
Ωραία τώρα είσαι root ,το SU δίνει δικαιώματα στις εφαρμογές.

Τη εννοείς λέγοντας το τηλεφωνο είναι όπως πριν ? Το μόνο που άλλαξε στην συσκευή σου είναι ότι μπορείς να τρέξεις εφαρμογές που χρειάζεται να είσαι root.

Παίδες έβαλα τον ael 7.7 και δείχνει πολύ καλός.

Επιτέλους έβγαλα άκρη πως δουλεύει το διπλό κτύπημα,πρέπει στα επόμενα 5 δεύτερα που θα κλείσει η οθόνη να πατήσεις διπλό κτύπημα :)μετά δεν ανοίγει.

ουλτιματε ν59 αν δοκιμάσει κανείς να μας πει εγώ δείτε οι παλαιοί αν θυμάστε τι κερνελ έβαλα να δω πως πάει ...

είναι σφαιρατος χωρίς καμία ρύθμιση και μπαταρία μια από τα ίδια άριστη δλδ.

παλαιός κερνελ αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά σε σχέση με τους νέους τον έβαλα για να δω από περιέργεια

compulsion kernel v 15.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2480353

τώρα περιμένω να βγει τίποτα καλό για να φλασαρω αν όχι μένω ως έχει.

ουλτιματε ν59 αν δοκιμάσει κανείς να μας πει εγώ δείτε οι παλαιοί αν θυμάστε τι κερνελ έβαλα να δω πως πάει ...

είναι σφαιρατος χωρίς καμία ρύθμιση και μπαταρία μια από τα ίδια άριστη δλδ.

παλαιός κερνελ αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά σε σχέση με τους νέους τον έβαλα για να δω από περιέργεια

compulsion kernel v 15.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=24803563

τώρα περιμένω να βγει τίποτα καλό για να φλασαρω αν όχι μένω ως έχει.

Φίλος βάλε τον ael 7.7 βγαίνει idle στο δευτερόλεπτο.

Μπαταρία τώρα που τον δοκιμάζω τρένο.

Μόλις τον έβαλε και Κοσμάς και θα μας πει και αυτός.

Είναι εύκολο να δώσετε λινκ παίδες;

Sent from my note3

πολύ καλά δείγματα μέχρι τώρα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2747807

πολύ καλά δείγματα μέχρι τώρα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2747807

βαλατε τιποτα επιπλέον ρυθμισεις?:)

Τιποτα φρεντος :-) Στοκ ειναι πολυ smooth

παιδια δεν νομιζω να εχω δει το κινητο πιο σμουθ και πιο γρηγορο!!!!:blink::blink:

καλα μιλαμε καθε μερα αυτο το νοτελι ειναι μια έκπληξη ...:happy:

ευχομαι να τα παει καλα και στην μπαταρια ..

καλησπερα , θελω να δοκιμασω να ρουταρω το νοτε μου με το towelroot αλλα δεν εχει ακομα κατεβασει την τελευταια update 19μβ (βελγικη ρομ) που λενε οτι κλεινει

και την επιλογη ρουτ ..

απορια ..αν το χρησιμοποιησω τωρα θα μπορει να παρει αβιαστα την νεα αναβαθμιση η θα εχω προβλημα και θα πρεπει να το κανω unroot manually ?

τι λετε να το τολμησω ? αξιζει το ρισκο .. τι εφαρμογες θα μπορω να τρεξω περιληπτικα?

Tech fusion

παιδια δεν νομιζω να εχω δει το κινητο πιο σμουθ και πιο γρηγορο!!!!:blink::blink:

καλα μιλαμε καθε μερα αυτο το νοτελι ειναι μια έκπληξη ...:happy:

ευχομαι να τα παει καλα και στην μπαταρια ..

Να σου θυμίσω πως το νοτε1 μετά από ένα χρόνο άρχισαν να βγαίνουν οι καλές ρομ και και κερνελ και φτάσαμε σε σημείο να είμαστε όσο σμουθ ήταν το ΝΟΤΕ 2.

Τώρα λοιπών η ιστορία επαναλαμβανετε και πάμε εύκολα άλλον ένα χρόνο για τι νοτε5 ίσως.

τι λετε να το τολμησω ? αξιζει το ρισκο .. τι εφαρμογες θα μπορω να τρεξω περιληπτικα?

είναι τόσα Πόλα που μπορείς να κάνεις που τι να σου λέμε τώρα.

περιληπτικά κάποιες εφαρμογές μπορείς να αλλάξεις εμφάνιση θέμα δλδ να έχεις καλύτερη διαχείριση μνήμης και μπαταρίας

googlare και δες και κανένα βιντεακι YouTube να δεις και ρωτάς μετά ότι θες να σου πούμε.

να ξέρεις πως το ρπυταρισμα δεν γίνετε ντε και καλά μόνο γιατί το κινητό γίνετε καλύτερα ναι γίνεται αλλά μικρές διαφορές

ο λόγος να το κάνεις είναι ότι συνέχεια θα βγαίνει κάτι νέο θα έχεις πάντα τις τελευταίες αναβαθμίσεις θα είσαι εσύ το αφεντικό στο κινητό σου

και πάνω απ όλα είναι χόμπι τρελά γουστάρουμε φλασαρισματα γιατί είμαστε αρρωστακια.

Edited by araditsas

Το μεγαλου ντου θα γινει μολις παρουμε επισημα το επομενο android.

Θα βγαινουν σαν μανιταρια οι ρομ

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις