Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

................Θα τα περάσεις με το odin 3.09. Το bootloader πηγαίνει στο BL και το modem στο CP. Μπορείς να τα περάσεις και μαζί.

Στο odin θα ξετικάρεις το Autoreboot και θα τικάρεις το bootloader update. ...................

Συγνώμη που σας ζαλίζω... Δε μου δίνει επιλογή να τικάρω το bootloader update..... (md5 check έχω κάνει στο *.tar

Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τα icon packs από που τα βρίσκω;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xnote.launcherthemes.leathergrey

Δεν ειναι για τον μαμα launcher αυτα όμως.

Τα αγόρασα αλλα δεν εβαλα νοβα ακόμα.

Το υπόλοιπο που ειναι leathergrey icon που έχω στις φώτο πιο πάνω ειναι από το donate για το θεμα του.

Συγνώμη που σας ζαλίζω... Δε μου δίνει επιλογή να τικάρω το bootloader update..... (md5 check έχω κάνει στο *.tar

Πρέπει να μπεις σε download Mode με τα πλήκτρα.

Κλείσε το κινητό βγάλε μπαταρία για κανα λεπτό.

Πατα power button + volume down + home button μαζί. Μπες σε download Mode.

Περνα τον bl + cp τσεκάρεις και το Bootloader Phone updater.... Πατάς start και είσαι έτοιμος.... :)

Edited by Livas

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Eρωτηση. Ειναι απαραιτητο να αλλαξει κανεις modem και bootloader? Απλα δεν το ειδα στις οδηγιες του solo και επειδη σκοπευω να την βαλω αυριομεθαυριο μην κανω καμια πατατα. Ερχομαι απο xnote v18 παρεμπιπτοντως.

Όχι απαραίτητο δεν είναι. Απλά προτείνετε.

Εγώ δεν είχα πειράξει τίποτα απλά για να πετύχει ξέχασα να σου πω πως πρέπει να βάλεις το κινητό σε boatload Mode χειροκίνητα και όχι από συντόμευση που θα βρεις στις ρομ.

Όχι απαραίτητο δεν είναι. Απλά προτείνετε.

Εγώ δεν είχα πειράξει τίποτα απλά για να πετύχει ξέχασα να σου πω πως πρέπει να βάλεις το κινητό σε boatload Mode χειροκίνητα και όχι από συντόμευση που θα βρεις στις ρομ.

Ευχαριστώ και τους δύο σας.... Χειροκίνητα μπαίνω.... Καμιά άλλη ιδέα?

Δε μου δίνει την επιλογή = φαίνεται αλλά "αχνό" και δε με αφήνει να το τικάρω

Δοκιμές που δεν έχουν "παίξει" μέχρι στιγμής

1. Αλλαγή Usb port
  2. Αλλαγή καλωδίου από usb 2 και χρήση του usb3 (original)
  3. επανεκκίνηση Pc+note3
  4. επανεγκατάσταση odin (αλήθεια πως το κάνω unistall?)

Με το που συνδέω το note στο pc μου δείχνει "added" και τη usb Που είναι συνδεμένο... Όταν δίνω το link για το BL αρχείο δε μου δείχνει "κάτι" added ... δε θα έπρεπε?

Edit: όσο περνάει η ώρα και δε βρίσκω λύση μου έρχεται στο νου η ρήση: ΠΟΤΕ μην πειράζεις κάτι που δουλεύει καλά, για να δουλέψει καλύτερα...:lol::lol::lol:

Edit2: Έχει κανείς το Odin (3,09) σε κανένα dropbox να μου δώσει link? λέω μπας και......Τι να πω.... Θα ξεχάσουμε και αυτά τα λίγα που ξέρουμε...

Edit3: το odin.exe συνοδεύεται από ένα αρχείο ini. Αν πάω εκεί και αλλάξω την τιμή του bootloader update από 0k σε 1, και ανοίξω μετά το odin μου το έχει τικαρισμένο default αλλά αχνό (δε με αφήνει να το πειράξω...) να τα φλασάρω έτσι ή θα κλαίω το Note?

Σε περίπτωση που εν τέλει τα κάνω ΟΛΑ ρόιδο, το nandbackup θα επαναφέρει Modem bootloader efs κλπ? θα με σώσει? ή δε θα μπορώ καν να μπω recovery?

FINAL EDIT: άλλαξα το .ini και έπαιξε τελικά. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν

Edited by sirgab
Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

παιδες καλημερα ...

ο κερνελ στην xnote τα παει περίφημα η μου φαινεται?:)

Θα βαλεις το αρχειο στο system/wallpaper με το ονομα και τα permissions που βλεπεις
με τον root explorer ?

kosma εγω εχω το dynamic wallpaper για την status bar . Μπορω να βαλω δικο μου gif οπως εσυ αλλαξες το wallpaper ??

Phone : LG D802 G2 16gb

Rom : CloudyG3 2.0

Kernel : Dorimanx 8.5

Χα χα πως μεγαλώνει ρε παίδες.

Για ποιόν λόγο παιδεύεστε και δεν αλλαζετε αυτήν την εικόνα πολύ εύκολα με το gravitibox και το greenify έχει αυτήν την επιλογή.

Αγόρασα το leather gray theme και τα μόνα εικονίδια που αλλάξανε είναι του Nova. Πως θα αλλάξω και τα εικονίδια στο system?

X10 mini

Xperia ARC

Galaxy Nexus

Νexus 4

Note 3

Αγόρασα το leather gray theme και τα μόνα εικονίδια που αλλάξανε είναι του Nova. Πως θα αλλάξω και τα εικονίδια στο system?

Την ίδια απορία έχω και εγώ..

Μήπως πρέπει να αγοράσουμε την εφαρμογή xnote control με τα 2 ευρώ για να γίνει η δουλειά?

X10 mini

Xperia ARC

Galaxy Nexus

Νexus 4

Note 3

Όχι... Άστο λίγο θα το δω καλύτερα μόλις πάω στο σπίτι φιλε μου γιατί και μενα με έχει μπερδέψει λίγο το θέμα..

Τι εννοειτε εικονιδια συστηματος ?? Το icon pack στο playstore ειναι μονο τα εικονιδια εφαρμογων για διαφορους launcher. Για ολα τα υπολοιπα κανεις donate για να παρεις το αντιστοιχο theme. Αφου φλασαρεις το aosp theme , φλασαρεις μετα το leather theme και τελος εγκατασταση το leather.apk και apply

Οριστε μια φωτο απο το συστημα

Donate που και πως το παίρνουμε το zip?

κάνεις ντονειτ στον δημιουργό της χνοτε του στέλνεις ένα μειλ και στο στέλνει με μειλ.

στο μαμα λανσερ μπορουμε να προσθέσουμε περισσοτερες γραμμες και στήλες οπως στον nova?

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις