Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Leanaros 3.5 πρωτη φορτιση
χα χα παίξε κάνα παιχνίδι καμιά ώρα και μια ώρα YouTube και μετά να σε δούμε.

Ασε που είναι και ποίο αργός για να σου βγάζει μπαταρια:p

Κροτίδας ειναι ;)
χα χα πάθε τώρα σοκ ,4.3 μαμά του αδελφού μου.

Δεν το δουλεύει καθόλου μόνο κάνα τηλέφωνο και λίγο browsing.

Από ultimate V52 πως πάμε σε lean 3.5 ?

Πρέπει να τρέξω κάποια εφαρμογή clean πρώτα?

GTZ (George)

S25 ultra SM-S938B

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Από ultimate V52 πως πάμε σε lean 3.5 ?

Πρέπει να τρέξω κάποια εφαρμογή clean πρώτα?

Όχι, βγάζεις τα δύο προγράμματα που έχει ο ultimate και βάζεις τον lean χωρίς πρόγραμμα.

Όχι, βγάζεις τα δύο προγράμματα που έχει ο ultimate και βάζεις τον lean χωρίς πρόγραμμα.

Ευχαριστω...

Και για τον Civato το ίδιο κάνω?

GTZ (George)

S25 ultra SM-S938B

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Ευχαριστω...

Και για τον Civato το ίδιο κάνω?

Ακριβώς αλλά στον civz θα ενεργοποίησης το synapse.

Έφαγα μια φρίκη χθες το βράδυ όλα τα λεφτά. Δεν ήμουν ευχάριστημένος από τη συσκευή τον τελευταίο καιρό και αποφάσισα να flashαρω official να καθαρίσει λίγο και να ξεκινήσω από τη αρχή. Κατέβασα λοιπό το firmware της Ελλάδας για τη συσκευή μας πήρα όλα τα απαραίτητα backup και ξεκίνησα σιγά σιγά για μια και καλά τυπική διαδικασία. Αμ δε. Πρώτο flashαρισμα με odin 3.09 άκυρο. Έκανε restart σε recovery ξανά restart αλλά pass δεν έβγαλε πότε. Όλα λέω πάμε με 3.07. Εκεί όλα οκ αλλά δεν περνούσε το Samsung logo με τππ. Φυσιολογικό λέω αφού το system ήταν 3μπούρδελο. Μπαίνω σε stock recovery κάνω τα wipes και ανοίγει το κινητό κανονικά. Χωρίς όμως να ακουστεί ο ήχος του boot animation. Ξεκινάω στήνω κανονικά αλλά συνηδειτοποιώ ότι δεν μου έχει ζητήσει pin και δεν έχω σήμα....Τα περνάω όλα μάνι μάνι και πηγαίνω στις ρυθμίσεις και τρώω το σοκ . unknown baseband και IMEI null.Δε πειράζει λέω είχα πάρει backup τον Efs. Εσύ είσαι που το λες? Δεν τον επανέφερε με τπτ γιατί το modem version ήταν διαφορετικό από του backup. Κάνω side load ένα backup που είχα από omega αλλά και πάλι τίποτα. Flashαρω για δοκιμή crash με full wipe πάλι τίποτα. Τελικά αφού διάβασα το ποστ του @Torrorosso και με κάτι search στο Xda ανακάλυψα ότι εάν flashαρεις παλιότερο baseband από ότι build number χάνεται ο Efs. Μόνος τρόπος να βρεις το modem που αντιστοιχεί στο build σου το οποίο στην δική μου περίπτωση ήταν nd4 και να flashαρεις ένα pit file αν δε γίνει κάτι με πολύ μεγάλη πιθανότητα να το κάνεις τσιμεντόλιθο. Έδωσε τη λύση ο civato αφού είχε στα αρχεία του το modem που ήθελα και μετά το flash ακούστηκε ο ήχος του boot animation και επιτέλους είχα σήμα αλλά και IMEI! Όλα αυτά έγιναν από τις 10 εχθές το βράδυ μέχρι τις 5.30 τα ξημερώματα αφού με 2αρα σύνδεση το να κατεβάσω 2 official Rom μου πήρε το μισό βράδυ και στην αναμονή κόντεψα να σπάσω όλο το κτίριο. Τώρα είναι όλα οκ και είμαι με stock Rom nd4 lean kernel 2.5.1 και full του xposed και όλα βαίνουν άψογα!

Να σημειώσω εδώ ότι μεγαλύτερη απάτη απ το odin δεν υπάρχει. Αν είναι δυνατόν official flashtool να μη κάνει full wipe από μόνο του.Αν είναι δυνατόν όμως. Ρε nexus και πάλι nexus.

Γερή λαχτάρα έπαθες...Δηλαδή εγώ που πέρασα χθες Bootloader και modem GNG1, έτσι και βάλω με odin στοκ ρομ που έχω κατεβάσει εδώ και κανα δυο μήνες θα χάσω το efs?

X10 mini

Xperia ARC

Galaxy Nexus

Νexus 4

Note 3

Γερή λαχτάρα έπαθες...Δηλαδή εγώ που πέρασα χθες Bootloader και modem GNG1, έτσι και βάλω με odin στοκ ρομ που έχω κατεβάσει εδώ και κανα δυο μήνες θα χάσω το efs?

Αυτό ακριβώς έπαθα φίλε μου.Ειχα omega 21 με gng1 bootloader modem. Η stock που πήγα να περάσω ήταν η μοναδική ελληνική unbranded από το sammobile. Δε ξέρω αν γίνει και σε σένα αλλά αν γίνει ξέρεις τι να κάνεις πλέον :)

Ε ναι οσοι ειστε σε gng1 φροντιστε οταν θελετε να γυρισετε σε στοκ να ειναι gng1 :-) μη σας νοιαζει το csc.

Xnote γιατι κλειδωσε το thread ?

Πάντως με τα τόσα modules του xposed είναι περιττό να πας σε custom Rom. Ότι bloat υπάρχει το σουτάρεις με titanium και για τα υπόλοιπα ας είναι καλά οι custom kernel.Γενικα πολύ απογοήτευση το θέμα custom Rom στο note.Νηπιακο θα το χαρακτήριζα το επίπεδο.

Δε ξερω τι ιδιαιτερο περιμενετε απο τις custom,εγω πχ εχω μια ρομ βασισμενη σε touchwiz με custom kernel Και ακομα μια πανω σε cyanogenmod η οποια τρεχει αψογα για τις απαιτησεις μου

Γενικοτερα βρισκεις 1-2 που σε ικανοποιουν και μενεις εκει,αλλο αν αλλαζουμε συνεχως για να λεμε οτι εχουμε κατι να κανουμε(εγω το ψιλοσταματησα το αθλημα)

Εγώ παιδιά πιστεύω πως το ιδανικό είναι μαμά Rom και root.... Βγαίνει Official update? Το περνάς με Keys στην τελική και ξαναRootαρεις.... Έχεις Καβατζα από backup titanium η sync και τελειώνει η υπόθεση....

Πάντως με τα τόσα modules του xposed είναι περιττό να πας σε custom Rom. Ότι bloat υπάρχει το σουτάρεις με titanium και για τα υπόλοιπα ας είναι καλά οι custom kernel.Γενικα πολύ απογοήτευση το θέμα custom Rom στο note.Νηπιακο θα το χαρακτήριζα το επίπεδο.

κάνεις μεγάλο λάθος .δοκίμασε τες πρώτα και μετά μας λες.

Εγώ παιδιά πιστεύω πως το ιδανικό είναι μαμά Rom και root.... Βγαίνει Official update? Το περνάς με Keys στην τελική και ξαναRootαρεις.... Έχεις Καβατζα από backup titanium η sync και τελειώνει η υπόθεση....

??? δεν νομίζω ....δοκίμασε χνοτε η ωμέγα αν θες μαμά κατάσταση και πες μας μετά.

κάνεις μεγάλο λάθος .δοκίμασε τες πρώτα και μετά μας λες.

??? δεν νομίζω ....δοκίμασε χνοτε η ωμέγα αν θες μαμά κατάσταση και πες μας μετά.

Φίλε μου για να το λέω πάει να πει ότι τις δοκίμασα. Αν όχι όλες τις περισσότερες. Xnote Civz Crash Omega και όλες τις aosp. Νηπιακο επίπεδο είναι γιατί πέρα από το xposed που έχουν όλες δεν έχουν κάτι πραγματικά καινοτόμο και διαφορετικό. Το να γράφει ένας dev ότι η Rom του είναι deodexed de bloated battery scripts κλπ συγνώμη αλλά είναι για παιδάκια. Εγώ Rom development εννοώ κάτι καινούριο. Όπως η paranoid android με τα pie halo peek hover.Οπως η cm με το theme engine.Οπως η aokp με τα ribbon. Όπως στο note 2 με το dual boot . Από τότε που βγήκε το xposed τελείωσαν όλα αυτά.

Ε ναι οσοι ειστε σε gng1 φροντιστε οταν θελετε να γυρισετε σε στοκ να ειναι gng1 :-) μη σας νοιαζει το csc.

Xnote γιατι κλειδωσε το thread ?

Παραβίασε λένε την πολιτική του XDA γιατί προωθούσε το Xnote Control App και τα Leather themes... Φυσικά αυτό έγινε μετά από καταγγελίες κάποιων χρηστών που συγκεκριμένα ο ένας λέει πως τον ρώτησε κάτι για τα default notification toggles και πως να τα βάλει (touchwiz) και πως ο Solo και καλά του είπε δε γίνεται πρέπει να βάλεις τα donation.

Προσωπικά αμφιβάλω και με λίγη παρακολούθηση που έκανα το διευθετούν το θέμα με τους admins.

Καλημέρα και χρόνια πολλά

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.

................................

Γιαννης

Εγώ πιστεύω εδω δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης, εγώ είχα το S2 και πραγματικά εκεί γινότανε χαμός από developers, darky, gonkhamoral, κλπ. Εδώ είναι όλοι γατάκια

Η επιλογή μιας rom πολύ κοντά στην custom είναι προσωπικά ότι καλύτερο για μένα. Είμαι με omega και δύο τρία Mods και πάπαλα.

Αυτό με την αλλαγή modem - bootloader με γαργαλάει, αλλά λέω να κάτσω στα αυγά μου, καθώς το τηλέφωνο δουλεύει παραπάνω από άψογα.

Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

Από σήμερα και εγώ ευτυχής κάτοχος του 3αριου, χάρις σε συμφορουμίτη. (Thx a lot!!!)

Μια ερώτηση έχω, μπορώ να ρουτάρω χωρίς να γράψει ο ΚΝΟΧ?

Έχω την έκδοση Ν9005XXUENC2.

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις