Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε φιλε με το odin τον εβαλα ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

και μου λεει οκ...Pass κτλ ....

φακ...

ρε σου ειναι ευκολο να μου δωσεις απεθυειας το λινκ να το δοκιμασω?

ξερω ειμαι σπαστικος αλλα λυσσαξα τωρα ....:lol::lol:

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όχι δεν τα έβαλες .

Θα μπεις χειροκίνητα σε download mode και όχι με πρόγραμμα ,,για αυτό δεν στο περνάει.

ρε μαμοτι με odin το εκανα και μου λεει pass...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με την εγκατάσταση νέας rom αλλάζει ο bootloader και το modem;

Γιατί τέτοιος καημός να αλλαχθεί ο bootloader, τι κερδίζουμε;

Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

ρε φιλε με το odin τον εβαλα ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

και μου λεει οκ...Pass κτλ ....

φακ...

ρε σου ειναι ευκολο να μου δωσεις απεθυειας το λινκ να το δοκιμασω?

ξερω ειμαι σπαστικος αλλα λυσσαξα τωρα ....:lol::lol:

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ρε μαμοτι με odin το εκανα και μου λεει pass...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κλείσε το τηλέφωνο βγάλε τη μπαταρία για μερικά δευτερόλεπτα και μετά μπες σε download mode κάπου θα σου βγάλει να τσεκάρεις το update bootloader να το κάνεις αλλά να προσέξεις μην τσεκάρεις κάτι που γράφει για efs.

το εκανα φιλε μου vag...

χειροκίνητα το επιασε με την μια....(τα γνωστα πλήκτρα κτλ ....):)

Με την εγκατάσταση νέας rom αλλάζει ο bootloader και το modem;

Γιατί τέτοιος καημός να αλλαχθεί ο bootloader, τι κερδίζουμε;

Εγώ είχα τα nf4 booatloader, modem και έπιανα 5 ώρες οθόνη με το ζόρι με το com.android.sustem .ui να είναι πρώτο η δεύτερο στην κατανάλωση μπαταρίας και όχι πάντα η οθόνη οπως είναι λογικό τωρα δες και μονος σου.Με πολύ κακο σήμα στο σπίτι και στη δουλειά φουλ συγχρονισμό δυο email και λειτουργία wifi συν καποιες ώρες 4g φωτεινότητα αυτοματο -2 και παντα σε λειτουργία LTE.[ATTACH]48272[/ATTACH][ATTACH]48273[/ATTACH][ATTACH]48274[/ATTACH][ATTACH]48275[/ATTACH]

Ξέχασα και τις κλήσεις με πολύ κακό σήμα που παίζει πολύ μεγάλο ρόλο.:)[ATTACH]48276[/ATTACH]

[ATTACH]48277[/ATTACH]:cool::cool::cool:

Παιδιά εγώ αυτά έχω. Πιο θα κατεβάσω από το Link που έδωσες και θα τα βάλω μέσω οντιν στο bl και το άλλο;

Παιδιά εγώ αυτά έχω. Πιο θα κατεβάσω από το Link που έδωσες και θα τα βάλω μέσω οντιν στο bl και το άλλο;

https://www.dropbox.com/s/13bdofd2mwzefhk/BL_N9005XXUFNG2.tar.md5

https://www.dropbox.com/s/21df5bapyeap779/CP_N9005XXUFNG2.tar.md5

Το πρώτο στο bl το δεύτερο στο cp προσοχή να μπεις χειροκίνητα σε download mode;)

Οπότε μάλλον περνάω αυτά τα 2 μέσω οντιν από download mode σωστά.; πείτε μου αν κάνω κάποιο λαθος

Ναι αυτά είναι.

Ωραία. Vag κάτι τελευταίο περνάω μόντεμ και bootloader μέσω οντιν και τα 2 μαζί η ξεχωριστά δηλαδή ένα την φορά; εκτός αυτό κάνω κάποια wipe; προτεινόμενο να βαλω και ng2 rom κατευθείαν με φουλ wipe μιας και είμαι με x note 18 nf4;σορρυ αν ζαλίζω. Ευχαριστώ πάντως.

Ωραία. Vag κάτι τελευταίο περνάω μόντεμ και bootloader μέσω οντιν και τα 2 μαζί η ξεχωριστά δηλαδή ένα την φορά; εκτός αυτό κάνω κάποια wipe; προτεινόμενο να βαλω και ng2 rom κατευθείαν με φουλ wipe μιας και είμαι με x note 18 nf4;σορρυ αν ζαλίζω. Ευχαριστώ πάντως.

Τα περνάς και τα 2 μέσω odin με τη μία, το καλύτερο είναι να ξετσεκαρεις το autoreboot στο odin και να έχεις κατεβάσει την rom ng2 που θέλεις να βάλεις. Μόλις τελειώσει το odin θα αποσυνδέσεις το τηλέφωνο βγάζεις μπαταρία ξανά βάζεις και μπαίνεις χειροκίνητα σε recovery και εκεί κάνεις full wipe και install την rom αυτό έκανα εγώ με την βοήθεια του kosmagr.:)

Τα περνάς και τα 2 μέσω odin με τη μία, το καλύτερο είναι να ξετσεκαρεις το autoreboot στο odin και να έχεις κατεβάσει την rom ng2 που θέλεις να βάλεις. Μόλις τελειώσει το odin θα αποσυνδέσεις το τηλέφωνο βγάζεις μπαταρία ξανά βάζεις και μπαίνεις χειροκίνητα σε recovery και εκεί κάνεις full wipe και install την rom αυτό έκανα εγώ με την βοήθεια του kosmagr.:)

τελεια φιλε μου θα τα περασω σε λιγο και θα αναφερω.λογικα δεν θα εχω θεμα.κατεβαζω κρας 14 να την δοκιμασω αν και ειμαι ολο τον καιρο με χ νοτε 18 να δω τι λεει και αυτη.ανεβαζω και screenshot με μπαταρια απο χνοτε για συκριση.ευχαριστω παντως που ασχολειστε μπραβο.

τελεια φιλε μου θα τα περασω σε λιγο και θα αναφερω.λογικα δεν θα εχω θεμα.κατεβαζω κρας 14 να την δοκιμασω αν και ειμαι ολο τον καιρο με χ νοτε 18 να δω τι λεει και αυτη.ανεβαζω και screenshot με μπαταρια απο χνοτε για συκριση.ευχαριστω παντως που ασχολειστε μπραβο.

Τίποτα φίλε περιμένω νεα σου:D

Παιδια καμια ιδεα γιατι παρολο που εχω το adaway σαν module και το εχω κανει update σε καποιες εφαρμογές και στο youtube βγαινουν ακομα διαφημίσεις?

Πρεπει να εχω και επιπλεον εφαρμογη για καποιες?

Εγώ είχα τα nf4 booatloader, modem και έπιανα 5 ώρες οθόνη με το ζόρι με το com.android.sustem .ui να είναι πρώτο η δεύτερο στην κατανάλωση μπαταρίας και όχι πάντα η οθόνη οπως είναι λογικό τωρα δες και μονος σου.Με πολύ κακο σήμα στο σπίτι και στη δουλειά φουλ συγχρονισμό δυο email και λειτουργία wifi συν καποιες ώρες 4g φωτεινότητα αυτοματο -2 και παντα σε λειτουργία LTE.[ATTACH]48272[/ATTACH][ATTACH]48273[/ATTACH][ATTACH]48274[/ATTACH][ATTACH]48275[/ATTACH]

Όταν περνάμε μια rom μέσω recovery (π.χ. φλασάρω omega v21 π.χ.) αλλάζουν ο bootloader και το modem, ή πρέπει να "παίξει" odin και ο τρόπος που περιγράφετε στα προηγούμενα post...?

Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

Όταν περνάμε μια rom μέσω recovery (π.χ. φλασάρω omega v21 π.χ.) αλλάζουν ο bootloader και το modem, ή πρέπει να "παίξει" odin και ο τρόπος που περιγράφετε στα προηγούμενα post...?

Οχι δεν περνάει πρέπει να γίνει μέσω odin:cool:

Firstly a big thanks to @geohot for his awesome app - Towelroot, so don't forget to hit "Thanks" in this thread:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2783157

Unfortunately, this app does not work in case of Samsung stock ROMs: XXUFNF4 or newer :(

Fortunately I have found a way :D A way is based on my very old idea, published 14 January 2013 (but only HERE, because I'm XDA member since March 2013).

Ready? Let's start! :)

1. Download and install Towelroot app (https://towelroot.com/), but do not use it yet.

2. Download XXUEND3 100% stock kernel (PC Odin flashable file):

Kernel XXUEND3: boot_N9005XXUEND3.tar.md5

3. Go to Download Mode, load file as AP using PC Odin, connect the phone, click Start, wait for start up your phone.

4. Run Towelroot app and tap "let it ra1n" (after that you can remove Towelroot app)

5. Download your original kernel, matched to the ROM version you are using. Flash it in the same way as in p.2

Kernel XXUFNF4: boot_N9005XXUFNF4.tar.md5

Kernel XXUFNG2: boot_N9005XXUFNG2.tar.md5

6. This step is not mandatory, but I recommend to install SuperSU app from Play Store (thanks to @Chainfire).

7. Enjoy your rooted ROM and KNOX 0x0 :D

Above scenario has been tested on original stock N9005XXUFNG2 firmware (Germany, DBT), but I can't guarantee anything! Everything you are doing at your own risk ;)

Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Θα το δοκιμάσω μάλλον σήμερα αύριο αλλά λογικά δουλεύει μια χαρά.

Τίποτα φίλε περιμένω νεα σου:D

Όλα καλά φίλος κανένα θέμα και κανένα πρόβλημα μόνο που ήθελα περισσότερα απς να περάσω από το άρωμα. Γραμματόσημα από που βάζω άλλη και πως ενεργοποιώ να φαίνεται το απλοουντ και download στην στατους μπαρ?

Όλα καλά φίλος κανένα θέμα και κανένα πρόβλημα μόνο που ήθελα περισσότερα απς να περάσω από το άρωμα. Γραμματόσημα από που βάζω άλλη και πως ενεργοποιώ να φαίνεται το απλοουντ και download στην στατους μπαρ?

Αν θες περισσότερες εφαρμογές ξανά πέρνα την rom χωρίς καθόλου wipe και πρόσθεσε στο aroma οτι θέλεις δεν θα χαλάσει το στήσιμο πο έκανες. Γραμματοσειρα εννοείς τα dpi;για την status bar δες το screenshot[ATTACH]48305[/ATTACH]

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις