Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημερα θα την περασω τα εχω ολα ετοιμα στο κινητο

Kernel ποιον πρεπει να περασω?

Μεσω ODIN τον περναω?

Τον kernel τον περνάς με recovery, civ 1.5 είναι ο πιο σταθερός custom kernel μέχρι στιγμής.

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δηλαδη τον πεταω παλι μεσα στο κινητο ετσι οπως ειναι zip παω σε recovery mode και παταω install?

Οπως περναω την custom rom δηλαδη.

Καποιο download link απο kernel civato1.5.

Edited by Thanoucos_
Ευτυχισμένος κάτοχος Note 3:p

Δηλαδη τον πεταω παλι μεσα στο κινητο ετσι οπως ειναι zip παω σε recovery mode και παταω install?

Οπως περναω την custom rom δηλαδη.

Καποιο download link απο kernel civato1.5.

Ναι έτσι οπως και την custom rom κάνεις install οταν μπεις σε recovery.

http://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=16387

Για το n9005 είναι αυτοί τον 1.5 κατέβασε και εγκατέστησε.θα σου εγκαταστήσει δυο προγράμματα στο ένα το synapse ασε το τηλέφωνο 5 λεπτά να ηρεμήσει, δώσε δικαίωμα superuser στο synapse και ενεργοποίησε το intellihotplug.

Και οι δύο είναι πολύ σταθερές, αν θες stock εμπειρία νομίζω καλύτερη είναι ή omega αν έχεις βαρεθεί τη stock φάση νομίζω μονόδρομος είναι η xnote.

Καλημέρα παίδες

Η τελευταία omega βασίζεται σε νεότερη βάση από ότι η xnote?

Sent from my note3

Ναι είναι απο το τελευταίο firmware.

Αυτό που υποτίθεται βελτιώνει την μπαταρία έτσι;

Sent from my note3

Βαζω custom rom και kernel και ενημερωνω

Edit: Ολα οκ.

Μπηκε η Omega v21 και kernel civato 1.5

Ευχαριστω πολυ:D:cool:;)

Edited by Thanoucos_

Δεν το ξέρω εγώ είμαι με xnote 18.

Κάπου λίγο πιο πάνω διάβασα ότι υπάρχουν παράπονα για την βάση της ρομ που βασίζεται η xnote ότι έχει θέμα με την μπαταρία.

Για αυτο ρωτάω αν της τελευταίας ομεγκα βασίζεται σε νεότερο.

Sent from my note3

Κάπου λίγο πιο πάνω διάβασα ότι υπάρχουν παράπονα για την βάση της ρομ που βασίζεται η xnote ότι έχει θέμα με την μπαταρία.

Για αυτο ρωτάω αν της τελευταίας ομεγκα βασίζεται σε νεότερο.

Sent from my note3

Τρεις φορές το έγραψα. Η v21 δεν έχει θέμα γιατί βασίζεται σε ng2 το οποίο είναι και το τελευταίο. Η v20 είχε θέμα γιατί ήταν σε nf4.

Τρεις φορές το έγραψα. Η v21 δεν έχει θέμα γιατί βασίζεται σε ng2 το οποίο είναι και το τελευταίο. Η v20 είχε θέμα γιατί ήταν σε nf4.

Η xnote βασίζεται σε nf4. Αυτό ήθελα να δω φιλε μου άρα η ομεγκα είναι πιο φρέσκια ... Για να δούμε αν θα έχουμε εξελίξεις εδώ.

Sent from my note3

Καλησπερα παιδια...ειπα να κανω ενα restore για να "ανακτησω" κατι αρχεια που ειχα σβησει στο μελλον...αλλα ενω το Rom Manager βλεπει τα 2 backups που ειχα κανει...οταν μπαινει στο recovery δεν τα βλεπει...καμμια ιδεα γιατι???
S8+

Καλησπερα

Αν μπορει καποιος πιο εμπειρος να μου πει.

1)Ποιες εφαρμογες απ τις προεγκατεστημενες της Samsung μπορω να αφαιρεσω χωρις να εχει αντικτυπο στη λειτουργια του τηλεφωνου;

2)Ποια module του xposed χρησιμοποιειτε;;;

Ευχαριστω

Καλησπερα παιδια...ειπα να κανω ενα restore για να "ανακτησω" κατι αρχεια που ειχα σβησει στο μελλον...αλλα ενω το Rom Manager βλεπει τα 2 backups που ειχα κανει...οταν μπαινει στο recovery δεν τα βλεπει...καμμια ιδεα γιατι???

Επίσης, τώρα είδα ότι γράφει MD5 mismatch...????? :blink:

S8+

Όσοι έχετε Omega v21 και civato 1.5, η πόσες ώρες screen time σας κρατάει;

3η φόρτιση.Με κάποια σκαλισματα βέβαια στο synapse και όλο wifi με auto φωτεινότητα.

Edit : Δε με αφήνει να το ποσταρω γιατί τα έχω ξαναβάλει στο νήμα με την μπαταρία. Κοίτα εκεί.

Edited by firekostas

θα μου πει κάποιος αν ξέρει ποιόν bootloader χρειάζεται η v21 omega για να δουλέψει σωστά και αν ξέρετε και το ling ευχαριστώ.

Καλησπερα παιδια για αλλη μια φορα θελω την βοηθεια σας

Εχω Omega V21 και civato 1.5 .

Πως βαζεται διπλα απο την ωρα να λεει θερμοκρασια cpu και διπλα απο το σημα για τα mb?

Ειναι καποιο mod?

Καλησπερα παιδια για αλλη μια φορα θελω την βοηθεια σας

Εχω Omega V21 και civato 1.5 .

Πως βαζεται διπλα απο την ωρα να λεει θερμοκρασια cpu και διπλα απο το σημα για τα mb?

Ειναι καποιο mod?

Network speed indicator, cpu temp in status bar και τα 2 είναι xposed modules εκεί θα τα βρεις.

Καλησπέρα σε όλους.... Αγόρασα πρόσφατα από το skourtz το note III sm-9005 το θέμα είναι πως το κινητό ήταν της T-mobile με αποτέλεσμα να έχει εφαρμογές της μέσα και τα animation για άνοιγμα και κλείσιμο... Βρήκα ένα thread από το xda developers και κατάφερα μέσο root και σβήσιμο τον αρχείον αυτών και εγκατάσταση των εργοστασιακων animation να τα κάνω όπως το stock... Το θέμα που προέκυψε είναι το εξής... Πήγα να τσεκάρω το update software της συσκευής και μου λέει ότι δεν είναι δυνατό γιατί το τηλέφωνο έχει τροποποιηθεί.... Υπάρχει λύση στο να καταφέρω να έχω τα εργοστασιακά software updates?

Καλησπέρα σε όλους.... Αγόρασα πρόσφατα από το skourtz το note III sm-9005 το θέμα είναι πως το κινητό ήταν της T-mobile με αποτέλεσμα να έχει εφαρμογές της μέσα και τα animation για άνοιγμα και κλείσιμο... Βρήκα ένα thread από το xda developers και κατάφερα μέσο root και σβήσιμο τον αρχείον αυτών και εγκατάσταση των εργοστασιακων animation να τα κάνω όπως το stock... Το θέμα που προέκυψε είναι το εξής... Πήγα να τσεκάρω το update software της συσκευής και μου λέει ότι δεν είναι δυνατό γιατί το τηλέφωνο έχει τροποποιηθεί.... Υπάρχει λύση στο να καταφέρω να έχω τα εργοστασιακά software updates?

Τσέκαρε αν έχει γράψει το knox.

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις