Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βαγγέλη για να δουλέψει η εγγραφή κλήσεων κάνε το εξής . Πάρε το αρχείο mixer_paths.xml που βρίσκεται στο system/etc

Ανοιξε το για επερξεργασία στον υπολογιστή σου και πρόσθεσε τις μπλε γραμμές : αποθήκευσε το ξανά στο system/etc δώσε permission rw-r-r και κάνε επανεκίννηση. Λογικά θα δουλεύει πλέον.

<!-- TX part -->

<path name="audio-record">

<ctl name="MultiMedia1 Mixer SLIM_0_TX" value="1" />

</path>

<path name="audio-record bt-sco">

<ctl name="MultiMedia1 Mixer AUX_PCM_UL_TX" value="1" />

</path>

<!-- incall recording -->

<path name="incall-rec-uplink">

<ctl name="MultiMedia1 Mixer VOC_REC_UL" value="1" />

</path>

<path name="incall-rec-downlink">

<ctl name="MultiMedia1 Mixer VOC_REC_DL" value="1" />

</path>

<path name="incall-rec-uplink-and-downlink">

<ctl name="MultiMedia1 Mixer VOC_REC_UL" value="1" />

<ctl name="MultiMedia1 Mixer VOC_REC_DL" value="1" />

</path>

<!-- call part -->

<path name="voice-call">

<ctl name="SLIM_0_RX_Voice Mixer CSVoice" value="1" />

<ctl name="Voice_Tx Mixer SLIM_0_TX_Voice" value="1" />

</path>

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βαγγέλη για να δουλέψει η εγγραφή κλήσεων κάνε το εξής . Πάρε το αρχείο mixer_paths.xml που βρίσκεται στο system/etc

Ανοιξε το για επερξεργασία στον υπολογιστή σου και πρόσθεσε τις μπλε γραμμές : αποθήκευσε το ξανά στο system/etc δώσε permission rw-r-r και κάνε επανεκίννηση. Λογικά θα δουλεύει πλέον.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2784608

Κοσμά πιο εύκολος τρόπος που κάνει και για root συσκευές με μαμά rom . κατεβάζεται το application το κάνετε εγκατάσταση το δίνεται δικαίωμα superuser reboot και όλα δουλεύουν τέλεια;)

Μετά κάνουμε απ εγκατάσταση το application.

Edited by vag74

Καλησπέρα. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το πρόγραμμα του S5 με το κυκλάκι που το πατάς και βγαίνουν τα app που έχουμε ορίσει? Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2784608

Κοσμά πιο εύκολος τρόπος που κάνει και για root συσκευές με μαμά rom . κατεβάζεται το application το κάνετε εγκατάσταση το δίνεται δικαίωμα superuser reboot και όλα δουλεύουν τέλεια;)

Μετά κάνουμε απ εγκατάσταση το application.

Μπραβο ρε φιλε, μας εσωσες, παιδευομουν καιρο να κανω το xposed module της ηχογράφησης να δουλεψει και με αυτο δουλεψε κατευθείαν.

Με τοσα ωραια πραγματακια που εχουν μπει στο note μου πλεον φοβαμαι να το κανω επαναφορα εργοστασιακων, δε θυμαμαι μετα να τα ξαναβαλω.

Θα μου πεις titanium backup... αλλα εγω συνηθως θελω να καθαριζει το κινητο και να βαζω απο την αρχη μονο καποια λιγα πράγματα και να βλέπω τι μου εκανε τη ζημια.. (αν αρχιζει να καθυστερει)

Μπραβο ρε φιλε, μας εσωσες, παιδευομουν καιρο να κανω το xposed module της ηχογράφησης να δουλεψει και με αυτο δουλεψε κατευθείαν.

Με τοσα ωραια πραγματακια που εχουν μπει στο note μου πλεον φοβαμαι να το κανω επαναφορα εργοστασιακων, δε θυμαμαι μετα να τα ξαναβαλω.

Θα μου πεις titanium backup... αλλα εγω συνηθως θελω να καθαριζει το κινητο και να βαζω απο την αρχη μονο καποια λιγα πράγματα και να βλέπω τι μου εκανε τη ζημια.. (αν αρχιζει να καθυστερει)

Τίποτα φίλε μου γι αυτό είμαστε στο φόρουμ γιανα βοηθάει ο ένας τον άλλον. :)

Καλησπέρα σε όλους παίδες. ..Διάβασα όλο το νήμα από την αρχή κι έχω να πω ότι είναι πολύτιμες οι πληροφορίες που μας δίνετε. .Κάτοχος κι εγώ note 3 κι αμέσως το ρουταρα μόνο και μόνο για όλα αυτά που διάβασα. ..Ελπίζω να μην με πιάσει η μανία της αλλαγής ρομ και κερνελ..

Θα ήθελα να σας ρωτήσω για το πρόγραμμα greenify. Έχω βάλει να κλείνει κάποιες εφαρμογές πχ Facebook, messenger και άλλα. ..Αν έχω κάποια ειδοποίηση στο Facebook πχ λογικά δεν θα ειδοποιηθούν αν δεν ανοίξω την εφαρμογή ετσι; Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να προωθεί άμεσα μόνο τις ειδοποιήσεις χωρίς να είναι ενεργή η εφαρμογή ή δεν γίνεται αυτό που ρωταω;

Παίδες είμαι ο μόνος που δεν μπορώ να κρατήσω την μπαταρία πάνω από 6 ώρες? Δείτε τι τρέχει περισσότερο, σε άλλους δεν το έχω δει.

Παίδες είμαι ο μόνος που δεν μπορώ να κρατήσω την μπαταρία πάνω από 6 ώρες? Δείτε τι τρέχει περισσότερο, σε άλλους δεν το έχω δει.
Τα δυο πρώτα σου κάνουν τη δουλεία, ανέβασε μια φωτογραφία από την μπαταρία.

Επειδή έχω δει screenshot από εσένα Μένιο για αυτό απορώ τι γίνεται.
Νομίζω ότι στη φωτογραφία σου είσαι καλά εκεί παίζουν τα νούμερα.

Δες και την δικιά μου.

Αλλά εγώ έχω τρεις μέρες αναμονής.

Επειδή έχω δει screenshot από εσένα Μένιο για αυτό απορώ τι γίνεται.

Το android os δεν υπάρχει σε εμένα, έχεις τσεκάρει το advanced mode στα settings του wakelock; αν όχι τσέκαρε και ανέβασε πάλι screenshot.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Νομίζω ότι στη φωτογραφία σου είσαι καλά εκεί παίζουν τα νούμερα.

Δες και την δικιά μου.

Αλλά εγώ έχω τρεις μέρες αναμονής.

Ούτε εσύ έχεις το android os.

Τσεκαρισμένο είναι, αλλά τρώνε πολύ μπαταρία. Τώρα έχω 22 ώρες με 3 ώρες οθόνη και 47% μπαταρία. Δεν ξέρω ίσως φταίει το τελευταίο firmware nf4 στο Xnote18 γιατί πολλοί κάνουν παράπονα για την μπαταρία...

ακου με λιγο ....

θα γυρισεις την οθονη σου ΠΛΑΓΙΑ .....διαφορετικά εχεις θεμα ....

οριζοντια ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΓΟΓΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ....

ΜΕΤΑ ΔΕΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ....

ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΠΑΙΔΙΑ ΠΛΑΓΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ PHOTO ....ειναι μπαγκ και σε μενα το κανει τζαμπα παιδεύεστε αλλιως...

ΘΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΩ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ Τ Ι Π Ο Τ Α ΑΛΛΟ...

Εγω αλλαξα τα dpi του app settings για να δουλευει και σε κατακόρυφο προσανατολισμο! :)

1) Τι dpi θέλει για τον dolphin ώστε να βγάζει τις mobile σελίδες? (στα 380 βγάζει desktop versions) edit: μονο το myphone μου βγάζει σε full version

2) Πώς κανουμε fast reboot?

3) Πώς σταματάει το αυτόματο update σε επιλεγμένες εφαρμογές?

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Τσεκαρισμένο είναι, αλλά τρώνε πολύ μπαταρία. Τώρα έχω 22 ώρες με 3 ώρες οθόνη και 47% μπαταρία. Δεν ξέρω ίσως φταίει το τελευταίο firmware nf4 στο Xnote18 γιατί πολλοί κάνουν παράπονα για την μπαταρία...

Κατά πάσα πιθανότητα η nf4 είναι. Ακριβώς την ίδια κουβέντα είχαμε και στο νήμα της omega.μολις πέρασα την v21 η οποία είναι ng2 διορθώθηκε αμέσως. Από κει και πέρα κατά 99% έχει ενεργοποιημένα τα location reporting στις ρυθμίσεις Google γιαυτό σου βγάζει ψηλά το Google services. Κλειστά και θα δεις βελτίωση. Εκτός και εάν σου χρειάζονται βέβαια.

Κατά πάσα πιθανότητα η nf4 είναι. Ακριβώς την ίδια κουβέντα είχαμε και στο νήμα της omega.μολις πέρασα την v21 η οποία είναι ng2 διορθώθηκε αμέσως. Από κει και πέρα κατά 99% έχει ενεργοποιημένα τα location reporting στις ρυθμίσεις Google γιαυτό σου βγάζει ψηλά το Google services. Κλειστά και θα δεις βελτίωση. Εκτός και εάν σου χρειάζονται βέβαια.

Location Reporting για έναν περίεργο λόγο δεν το είχα απενεργοποιημένο... Ευχαριστώ για την υπενθύμιση.

Όσο αφορά την nf4 χαίρομαι που ευθύνεται αυτή, θα μου το επιβεβαιώσει και ο Soloilmeglio της Xnote απ ότι βλέπω.

Πάλι καλά που βγάλαμε άκρη γιατί σκεφτόμουν να τα περάσω όλα από την αρχή αν δεν έβγαινε κάποιο συμπέρασμα...

Εφαρμογή στην κάνει την δουλειά. Κοίτα τα wakelock σου.Εμενα μου έτυχε wakelock τηλεφώνου όπως εσένα όταν είχε κολλήσει το δίκτυο και προσπαθούσε 2 ώρες να στείλει ένα mms

Εφαρμογή στην κάνει την δουλειά. Κοίτα τα wakelock σου.Εμενα μου έτυχε wakelock τηλεφώνου όπως εσένα όταν είχε κολλήσει το δίκτυο και προσπαθούσε 2 ώρες να στείλει ένα mms

Δεν εχω εγκαταστήσει καινούρια εφαρμογή εδω και καμια βδομάδα έκανα αναβάθμιση bootloader και modem πριν 3 μέρες.

Δεν εχω εγκαταστήσει καινούρια εφαρμογή εδω και καμια βδομάδα έκανα αναβάθμιση bootloader και modem πριν 3 μέρες.

[ATTACH]47990[/ATTACH][ATTACH]47991[/ATTACH]δες και αυτά τα screenshot βγάζεις εσύ καμιά άκρη

[ATTACH]47990[/ATTACH][ATTACH]47991[/ATTACH]δες και αυτά τα screenshot βγάζεις εσύ καμιά άκρη

Επειδη εχω σβησει την εφαρμογη εντελως δεν θυμαμαι ακριβως πως λεγεται αλλα εχει σχεση με sview και ειναι στο συστημα κοιταξε το.ειχα το ιδιο με xnote 18 και γυρισα στην 15

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις