menioseten Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Και πως πάει με μπαταρία;;; Είμαι με τον ultimate 44 και είναι super. Απλά έχω παρατηρήσει κάτι. Όταν δεν κάνω τίποτα με το τηλ και τα έχω όλα κλειστά μου καίει 0,2% την ώρα αλλά όταν το δουλεύω ρουφάει αρκετά...Έτσι είναι ο ultimate ,βαλε τον civato θα δεις διαφορά στην κατανάλωση και όσο για την ταχύτητα που λέμε είναι μικρή η διάφορα δύσκολα θα την καταλάβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Έτσι είναι ο ultimate ,βαλε τον civato θα δεις διαφορά στην κατανάλωση και όσο για την ταχύτητα που λέμε είναι μικρή η διάφορα δύσκολα θα την καταλάβεις. Σ ευχαριστώ. Και από ρυθμίσεις κάνω κάτι ή τον αφήνω όπως είναι;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Σ ευχαριστώ. Και από ρυθμίσεις κάνω κάτι ή τον αφήνω όπως είναι;;;Εγω εχω κανει τικ το intelli hotpluq τιποτα αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Παιδιά, επειδή είμαι διακοπές μακριά από PC, αν αλλάζοντας το DPI στηv στοκ ΚIT ΚΑT, πέσω σε boot loop, μπορώ να επαναφέρω το κινητό από το recovery menu έστω και αν φορμαριστεί η εσωτερική μνήμη? Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Ναι, με επαναφορά εργοστασιακών. . Αν και δεν θα πέσεις . Φαντάσου εγω γυρισα 320dpi σε στοκ ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Το gravity box δουλευει με stock rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 (edited) Ναι, με επαναφορά εργοστασιακών. . Αν και δεν θα πέσεις . Φαντάσου εγω γυρισα 320dpi σε στοκ ρομ. Ωραία, σε ευχαριστώ. Ρώτησα γιατί το Texdroider_dpi που έβαλα προειδοποιεί για bootloop με μόνη λύση την αλλαγή του build.prop. Ποια ανάλυση δένει με την οθόνη μας αρμονικοτερα? #eddiedimitris# Δουλεύει ναι. Edited July 15, 2014 by djhoulio Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Ο civato έσπασε τα ρεκόρ πρώτη φορά 90% και 1:20 οθόνη. Κοσμά άλλαξε αυτά που έχω στην φωτογραφία και θα πάθεις πλάκα τα έχει η ρομ του βαγγου και πάει ρουκέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 μπαταρια αριστη του civato αλλα στην τελικη την χρειαζομαστε ?? ειναι απο μονη της τουμπανη . στις αρχες που ειχα το κιν ειχα απενεργοποιηση τα εφε κινησης , το ενα , το αλλο . τωρα αυτο που βλεπω ειναι οτι με ultimate το κινητο ειναι πανεμορφο , εχω πολυ καλη μπαταρια και φορτιζω καθε 2 μερες . Ξεκολατε και απολαυστε το κιν σας :) Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 1.4b απο civato με βελτιωσεις στο network. Φυσεκι ο civato. Προχτες ειπα να βαλω τον stock NF4 kernel , αλλα δεν λειτουργουσε το wifi. Δεν ανοιγε καν. Οποτε χρειαζομαστε NF4 based rom για να βαλουμε stock kernel. Υ.Γ. Τσακισατε τα μπυρονια χτες οταν εφυγα μενιο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Το gravity box δουλευει με stock rom? Ναί φίλε μου δουλεύει.Είναι και ο λόγος που πολλοί δεν το κουνάνε απο στοκ ρόμ.! Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Υ.Γ. Τσακισατε τα μπυρονια χτες οταν εφυγα μενιο ??Ναι κανονικά:lol:. Έκανες τις πιο πάνω ρυθμίσεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Οχι ρε τι να αλλαξω τα animation ? Φαινεται πιο γρηγορο επειδη τα εβαλε ολα 0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Οχι ρε τι να αλλαξω τα animation ? Φαινεται πιο γρηγορο επειδη τα εβαλε ολα 0. Πάνω στην μπάρα στην xnote έχει μια λευκη ψιλή γραμμή πως τη βγάζουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Πάνω στην μπάρα στην xnote έχει μια λευκη ψιλή γραμμή πως τη βγάζουμε;X-NOTE menu /Extra/ Battery bar settings/ show battery καλημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 X-NOTE menu /Extra/ Battery bar settings/ show battery καλημερα. Είσαι ωραίος:D Καλημέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Καλησπέρα. Στο link για να κατεβάσω του civato μου δείχνει Α και Β έκδοση 12 και 15 Ιουλίου αντίστοιχα. Ξέρουμε τη διαφορά? Είμαι με omega 19 & ultimate. Αρκεί wipe cache και dalvik cache ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο? Μένιο το 1.4 που φαίνεται στην πάνω αριστερά γωνία των ss σου τι είναι? Το άλλο υποθέτω ότι είναι από το cool tool και δείχνει τους πυρήνες..... Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Καλησπέρα. Στο link για να κατεβάσω του civato μου δείχνει Α και Β έκδοση 12 και 15 Ιουλίου αντίστοιχα. Ξέρουμε τη διαφορά? Είμαι με omega 19 & ultimate. Αρκεί wipe cache και dalvik cache ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο? Μένιο το 1.4 που φαίνεται στην πάνω αριστερά γωνία των ss σου τι είναι? Το άλλο υποθέτω ότι είναι από το cool tool και δείχνει τους πυρήνες.....Κατέβασε τον B είναι ο τελευταίος. Δεν χρειάζεται wipe μόνο βγάλε τα δύο προγράμματα του ultimate. Το 1.4 είναι η ταχύτητα του επεξεργαστή εκείνη την στιγμή cpu stats από το play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Κατέβασε τον B είναι ο τελευταίος. Δεν χρειάζεται wipe μόνο βγάλε τα δύο προγράμματα του ultimate. Το 1.4 είναι η ταχύτητα του επεξεργαστή εκείνη την στιγμή cpu stats από το play. Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Synapse και STweaks είναι και τα δύο του Ultimate? Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Synapse και STweaks είναι και τα δύο του Ultimate?Ναι,βγαλτα βαλε civato άστο κάνα πεντάλεπτο και μετά άνοιξε το Synapse δώσε ok και μετά επανεκκίνηση . Ίσως η καλύτερη κατανάλωση που είχα ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Civato εγγυηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Civato εγγυηση Το πήρες το μήνυμα; όντως είναι εγγύηση ο civato:o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Πως αλλάζουμε dpi στα toggles που είναι στη μπάρα και γενικά στο σύμβολα wifi, μπαταρία, ωρα κτλ δεν μπορώ να το βρω με το app settings Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Κάτι τέτοιο θέλω να κάνω κι εγώ. Πέρασα αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2655984 Αλάζει όλη η ρόμ αλλα τα toggles στο notification μένουν τα ίδια. Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 κανενας που να εχει καποια aosp rom στο κινητο? εντυπωσεις απο μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts