Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλα ο τελευταιος ultimate 44 ειναι η αφροκρεμα της αφροκρεμα. Μεχρι τωρα ο καλυτερος κερνελ

Κοσμά αυτο με τη κάρτα extsd δεν λύνεται; το synapse και το stweaks τα έχουμε απενεργοποιημενα;

Καλα ο τελευταιος ultimate 44 ειναι η αφροκρεμα της αφροκρεμα. Μεχρι τωρα ο καλυτερος κερνελ

Σε xnote 18 θα δουλευει μια χαρα η θα εχω προβληματα?

Κοσμά αυτο με τη κάρτα extsd δεν λύνεται; το synapse και το stweaks τα έχουμε απενεργοποιημενα;

Λοιπον μετακινησα μαζι δυο αρχεια video που τραβηξα με το κινητο συνολικης χωρητικοτητας 370mb απο την εξωτερικη sandisk 8gb u1 class10 στην εσωτερικη και πηγαν σφαιρα. Μετα τα ξαναπηγα πισω στην εξωτερικη και εκανε λιγο παραπανω αλλα αυτο ειναι λογικο. Η εσωτερικη του note 3 γραφει πιο γρηγορα απο μια class10 εξωτερικη. Δεν μου φανηκε κανενα προβλημα. Με τον εργοστασιακο file explorer εκανα τις αντιγραφες.

Bolek βαλτον δε θα εχεις προβλημα.

Δειτε επισης διαχειριση μνημης . Στον skyhigh με τα ιδια ειχα 1.30gb και τωρα 0.99

Μην αλλαζετε bootloader και μοντεμ δεν υπαρχει λογος. Ο καλυτερος τροπος για τα αλλαξετε ειναι να φλασαρετε ολοκληρη ρομ Nf4. Και ξανα διαδικασια root , cwm και λοιπα.

Araditsa τι wipe εκανες για να βαλεις την 18 ??

φουλ γουαιπ

γουαιπ κασε

και νταλβικ

αυτά τα κάνω πάντα.

βασικά να ξεκαθαρίσει το θέμα όντος δεν υπάρχει κανένας λόγος για μπουτλοαντερ και εγώ που τον έβαλα καμιά διαφορά άσε που τρόμαξα μετά από μπουτλοαντερ και μόντεμ κάνω όλα τα γουαιπ και βάζω την 18 και τσουπ ένα μήνυμα ότι η συσκευή κλειδώθηκε από τη σαμσουνγκ λόγο επαναφοράς εργωστασιακων ρυθμίσεων και για να σιγουρευτουν ότι η συσκευή είναι δική μου έπρεπε να συνδεθώ μα το σαμσουνγκ ακαουντ που ειχα ξανά συνδεθεί παλαιότερα για να την ξεκλειδώσει εγώ ούτε που θυμόμουν τους κωδικούς και ευτυχώς που είχα συνδεθεί μια φορά στην αρχή μετά από πολύ ψάξιμο καμιά ώρα τους πέτυχα και επανήλθε.

έχεις πειράξει καμιά ρύθμιση?

Edited by araditsas

έχεις πειράξει καμιά ρύθμιση?

Κοσμα εχεις αλλαξει κατι στις ρυθμισεις του κερνελ?
Παίδες ο 44 νομίζω ΔΕΝ παίζει στην 18 μόνο του civato.

Δοκίμασε να συνδεθείς στο pc, το βλέπει το τηλέφωνο ?

Ναι φιλε μολις δοκιμασα και το βλεπει κανονικα

Κι εγώ έχω βάλει Ultimate και σε σχέση με του civato που είχα πριν βλέπω καλύτερη μπαταρία και χαμηλότερη θερμοκρασία, χωρίς απώλεια ταχύτητας. Ο skyhigh για κάποιο περίεργο λόγο μου προκαλεί συνεχόμενα reboot, οπότε δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να τον χρησιμοποιησω.

ΑΦΒΞΞΞΗΦΤΘΚΚΝΩΧΩΝΛΠΘΓΡΕΒΛΝΓΔΣΗΗΦΓΞΞΝΝΚΓΦΗΠΛΚΔΣΨΗΘΤΓΩΩΘΞ

ΟΥΦ! Φώναξα και ξαλάφρωσα!

Όσο και να προσπαθώ να το αποφύγω, οι ~8 ώρες οθόνης που βλέπω ότι λέτε και θεωρητικά αύξηση αυτονομίας σε 2 μέρες με προκαλεί για περαιτέρω πείραγμα!

Έρχομαι από συσκευή με αυτονομία 5 ημερών και έχει αρχίσει να με ενοχλεί το καθημερινό φόρτισμα!

Όσο και να θέλω να το τρενάρω για μετά τη λήξη της εγγύησης δεν παλεύεται!

Είμαι στον ένα μήνα με τη συσκευή, πού να περιμένω δύο χρόνια?

Οπότε αρχίζουν και κάποιες απορίες!

1) Τι είναι αυτό που κάνει μεγαλύτερη οικονομία ενέργειας? Rom® ή kernel(k)? Αν έχω καταλάβει σωστά το βασικό που γίνεται με τα πειραγμένα είναι μείωση της ισχύος του επεξεργαστή, και αύξηση σε επιλεγμένες εφαρμογές?

2) knox warranty τέλος από τη στιγμή που πειραχθεί είτε το ένα είτε το άλλο έτσι?

3) backup προαιρετικό για σφάλματα? Ή φορμάρεται η μνήμη? Με τόσα που έχω δει έχω χαθεί λίγο! Titanium, helium τι backup κάνουν? Μόνο εφαρμογές ή και μηνύματα, επαφές, τα πάντα όλα?

4) Για κάθε r, k είναι ίδια η διαδικασία για να περάσουν? ΒΑΣΙΚΟ, ποια είναι αυτή? Βρίσκω οδηγούς αλλά δεν είναι για noobs οπότε δε βγάζω άκρη! (Χρειάζεται για κάτι μεσολάβηση υπολογιστή, συμβατότητα με mac-os, αν ναι)

5) Updates εφαρμογών ή λογισμικού Android συνεχίζουν αυτόματα ή χειροκίνητα?

6) modem, bootloader που συζητάτε τελευταία τι παίζει, σαν drivers πρέπει να περαστούν?

Χμμμ... Αυτά για αρχή!

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Κι εγώ έχω βάλει Ultimate και σε σχέση με του civato που είχα πριν βλέπω καλύτερη μπαταρία και χαμηλότερη θερμοκρασία, χωρίς απώλεια ταχύτητας. Ο skyhigh για κάποιο περίεργο λόγο μου προκαλεί συνεχόμενα reboot, οπότε δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να τον χρησιμοποιησω.
Πρώτη φορά είμαι με 93% και 52λεπτα οθόνη.

Ειδές βελτίωση στο σήμα σου ? νομίζω ότι έγινε πιο δυνατό (μιλαω πάντα για gsm).

Ας μου πει και κάποιος άλλος να πάρω γνώμες γιατί ο sky είχε άλλες ρυθμίσεις.

Αν κανω μονο root χωρις custom rom ο knox γραφει;μετα οι official αναβαθμισεις γινονται η θα πρεπει να κανω unroot πρωτα...
Apple Iphone 8 Plus Red Edition

Αν κανω μονο root χωρις custom rom ο knox γραφει;μετα οι official αναβαθμισεις γινονται η θα πρεπει να κανω unroot πρωτα...

Αδερφέ, τρέχεις το αρχείο αυτό μέσα από τη συσκευή και knox μένει 0x0

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5489851#post5489851

Δες κι εδώ πρώτα:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5488990#post5488990

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Πρώτη φορά είμαι με 93% και 52λεπτα οθόνη.

Ειδές βελτίωση στο σήμα σου ? νομίζω ότι έγινε πιο δυνατό (μιλαω πάντα για gsm).

Ας μου πει και κάποιος άλλος να πάρω γνώμες γιατί ο sky είχε άλλες ρυθμίσεις.

Εγώ νομίζω ότι δεν έχει καμία σχέση ο κερνελ για το σήμα είναι καθαρά θέμα μόντεμ .

Ναι για το θεμα σηματος ειναι το modem. Παντως μενιο αφου εβαλα ultimate ανοιξα 4g και κλειδωσε στο μισο λεπτο. Τοσο καιρο το ανοιγα , επαιζε Η+ κανα 5λεπτο τερμα σημα και μετα γυρνουσε 4g. Στο ιδιο σημειο το τεστ στη δουλεια σημερα το πρωι που μιλησαμε

Όχι. Έχεις παραβιασμένη:lol:την συσκευή σου.

.

Έχω γίνει root towel root και η rom έχει παραμείνει επίσημη. Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να κάνω αναβαθμίσεις μέσω ΟΤΑ κανονικά.?

Xnote 18 τα σπαει λεμε... ειναι σουπερ!!!! Εχω περασει και sky high 3.2 ...θα κανω πολυ καιρο να φλασαρω αλλη ρομ!!!!

Τούμπανο ? Πάντως καλό ειναι να βάλεις κάποιον κέρνελ από NF4 εφόσον πήγες και στην ανάλογη έκδοση ρομ. Δοκίμασε ultimate v44. Απίστευτα καλός :)

Xnote 18 τα σπαει λεμε... ειναι σουπερ!!!! Εχω περασει και sky high 3.2 ...θα κανω πολυ καιρο να φλασαρω αλλη ρομ!!!!
μακάρι να είμαι λάθος αλλα δοκίμασε να συνδεθείς στο pc, το βλέπει το τηλέφωνο ?http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=53945509&postcount=458

Μην λες μεγάλες κουβέντες. .....

Τούμπανο ? Πάντως καλό ειναι να βάλεις κάποιον κέρνελ από NF4 εφόσον πήγες και στην ανάλογη έκδοση ρομ. Δοκίμασε ultimate v44. Απίστευτα καλός :)

Ο 44 ειναι Nf4? νομιζα πως είναι μονο του σιβατο Τον εβαλα από το πρωί και είναι όντος φανταστικός.

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις