menioseten Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Μενιο nf4 ειναι ?Όχι. Μόνο ο civato έβγαλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasmertsi Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Ανδρεα, τωρα μολις τελειωσε το κατεβασμα στο κινητο μου...δεν εχω αναβαθμισει bootloader (επρεπε???)....και να σου πω σκεφτομαι να την περασω οπως ειναι με dirty install και αν δεν δουλεψει καλα τοτε να κανω clean install... Κωστα λογικα ηθελε μονο το τελευταιο μπουτλοντερ ειχα 16 μετα 17 αλλα ειχα εξ αρχης 4.4.2 και δεν ειχα ουτε ενα μπαγκ.και με σκαιχαι 3.3 το κινητο πεταει με τεραστια αυτονομια.θα περασω το βραδυ την 18 και θα σας πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 (edited) Μήπως μπαίνεις σε download mod με πρόγραμμα και όχι χειροκίνητα ? Αυτό ήταν αλλά το θυμήθηκα και μετά από πολύ κόπο το έφτιαξα . νέο μπουτμοαντερ μόντεμ ρομ ξνοτε18 και βάζω τώρα και σιβατο να δέσει το γλυκό. Edited July 7, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Μπορείς να δώσεις ένα λινκ με τον boptloader kao to modem? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Δεν μπορώ να ανοίξω κανονικά το κινητό μου γιατί κάνω setup τις ρυθμίσεις όταν ανοίγεις για πρώτη φορά το τηλέφωνο δηλαδή γλώσσα λογαριασμούς κτλ και όταν φτάνω στο τελευταίο βήμα μου βγάζει secsetupwiazard διακόπηκε και με ξεκινάει πάλι από την αρχή . Κάτι παρόμοιο μου είχε κάνει παλιά το tab2 και τελικά ήθελε φορματ η sd. Δοκίμασε και χωρίς αυτή αν την έχεις μέσα. Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Μπορείς να δώσεις ένα λινκ με τον boptloader kao to modem? κατέβασε τα απο μένα εγώ τα πείρα από την xnote https://www.dropbox.com/s/12wbegs70jseuoc/N9005_NF4_BOOTLOADER.zip https://www.dropbox.com/s/eoyqjeaso2csldw/N9005_NF4_MODEM.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 (edited) Κωστα λογικα ηθελε μονο το τελευταιο μπουτλοντερ ειχα 16 μετα 17 αλλα ειχα εξ αρχης 4.4.2 και δεν ειχα ουτε ενα μπαγκ.και με σκαιχαι 3.3 το κινητο πεταει με τεραστια αυτονομια.θα περασω το βραδυ την 18 και θα σας πω. Μια χαρα ολα...δεν εβαλα bootloader (τουλαχιστον εν γνωση μου)...ολα φαινονται να δουλευουν μια χαρα...στηνω προγραμματακια τωρα και τα σχετικα...πως θα βρω τι bootloader εχω ρε παιδια??? Το μοναδικο που δεν μπορω να ενεργοποιησω ειναι το air-view... Edited July 7, 2014 by CostasChem Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothrhsgr Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Δεν μπορώ να ανοίξω κανονικά το κινητό μου γιατί κάνω setup τις ρυθμίσεις όταν ανοίγεις για πρώτη φορά το τηλέφωνο δηλαδή γλώσσα λογαριασμούς κτλ και όταν φτάνω στο τελευταίο βήμα μου βγάζει secsetupwiazard διακόπηκε και με ξεκινάει πάλι από την αρχή . Αν και καθυστεριμενα ειναι το κλασσικο προβλημα στις 2 τελευταιες ωμεγα...Η λυση...Ανοιγεις το zip πριν κανεις εγκατασταση διαγραφεις το αρχειο αυτο (secwizard) και εφοσον το εχεις αφαιρεσει κανεις εγκατασταση την ρομ και ουτε γατα ουτε ζημια...!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Εγώ έχω X note 18 από χθες το βραδάκι κατά τις 9 και ούτε ένα μπαγκ άψογη για μπαταρία τα λέμε το απόγευμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 κατέβασε τα απο μένα εγώ τα πείρα από την xnote https://www.dropbox.com/s/12wbegs70jseuoc/N9005_NF4_BOOTLOADER.zip https://www.dropbox.com/s/eoyqjeaso2csldw/N9005_NF4_MODEM.zip Φίλε μου αυτά τα περνάμε από το recovery η με doing? ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Πέρασα την xnote 18 απο17 που είχα χωρίς να κάνω wipe data.Μέχρι τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα όλα είναι μια χαρά δεν ξέρω αν πρέπει να περάσω τον Νέο bootloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Πρόβλημα και με τον καινούργιο ultimate kernel 44 η εγγραφή αρχείων από την εσωτερική στην εξωτερική κάρτα γίνεται με πολύ μικρή ταχύτητα 1.5mb φταίει κάποια ρύθμιση; οποίος ξέρει ας βοηθήσει γιατί φαίνεται εξαιρετικός kernel . Είμαι με omega v19:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Εγώ έχω X note 18 από χθες το βραδάκι κατά τις 9 και ούτε ένα μπαγκ άψογη για μπαταρία τα λέμε το απόγευμα! Κερνελ ποιον εβαλες ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Πρόβλημα και με τον καινούργιο ultimate kernel 44 η εγγραφή αρχείων από την εσωτερική στην εξωτερική κάρτα γίνεται με πολύ μικρή ταχύτητα 1.5mb φταίει κάποια ρύθμιση; οποίος ξέρει ας βοηθήσει γιατί φαίνεται εξαιρετικός kernel . Είμαι με omega v19:mad:Κοίτα παίζουν πολλά ρόλο ,η κάρτα μνήμης η το αρχείο , εγώ μετέφερα το φάκελο igo που έχει πολλά αρχεία και έβλεπα 2,5mb 3mb και 1,5mb. Όταν όμως τον φάκελο 875mb τον έκανα zip έπαιζε με 1,8 mb η κάρτα μου είναι Kingston MicroSDHC 32GB Class 10. Κερνελ ποιον εβαλες ??ultimate kernel 44 Κλάμα. 94% 46λεπτα οθόνη με 25 λεπτά αντιγραφή αρχείων και συμπίεση 875mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 (edited) Κερνελ ποιον εβαλες ?? Eγω με xnote18 και civz κερνελ όντος πολύ καλά πάει αλλά από μπαταρία θα δείξει αύριο λογικά. ΕΡΏΤΗΣΗ o τελευταίο σιβατο είναι αυτος CivZ-KK_Xplorer-Rev1.1-sm_n9005-4.4.2 ???? Edited July 8, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Η διαδικασία αλλαγής bootloader και modem είναι ίδια με αυτή της αλλαγής του kernel? Δηλαδη πρωτα wipe cache και dalvik και μετα φλασάρισμα? Επειδή θέλω να βάλω την Xnote 18, έχει σημασία, αν θα περασω πρώτα την rom και μετα τον bootloader και το modem? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Η διαδικασία αλλαγής bootloader και modem είναι ίδια με αυτή της αλλαγής του kernel? Δηλαδη πρωτα wipe cache και dalvik και μετα φλασάρισμα? Επειδή θέλω να βάλω την Xnote 18, έχει σημασία, αν θα περασω πρώτα την rom και μετα τον bootloader και το modem? :) εγω δεν εκανα wipe cache και dalvik το ξέχασα αλλά όλα οκ και τα πέρασα στην 17 και μετά φλασαρα την 18 με φουλ wipe αλλά δεν έχει καμιά σημασία . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 (edited) Η διαδικασία αλλαγής bootloader και modem είναι ίδια με αυτή της αλλαγής του kernel? OXI.Τα βαζεις μεσω odin. Edit. δεν χρειάζεται να αλλάξεις bootloader και modem για να βάλεις την 18. Edited July 8, 2014 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 (edited) Κοίτα παίζουν πολλά ρόλο ,η κάρτα μνήμης η το αρχείο , εγώ μετέφερα το φάκελο igo που έχει πολλά αρχεία και έβλεπα 2,5mb 3mb και 1,5mb. Όταν όμως τον φάκελο 875mb τον έκανα zip έπαιζε με 1,8 mb η κάρτα μου είναι Kingston MicroSDHC 32GB Class 10. ultimate kernel 44 Κλάμα. 94% 46λεπτα οθόνη με 25 λεπτά αντιγραφή αρχείων και συμπίεση 875mb. Και εγώ τέτοιες ταχύτητες εχω με ultimate απλως με όλους τους άλλους στα ιδια αρχεία πιάνει μέχρι και 11,5mb.τι ρυθμίσεις έκανες; Edited July 8, 2014 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Μην αλλαζετε bootloader και μοντεμ δεν υπαρχει λογος. Ο καλυτερος τροπος για τα αλλαξετε ειναι να φλασαρετε ολοκληρη ρομ Nf4. Και ξανα διαδικασια root , cwm και λοιπα. Araditsa τι wipe εκανες για να βαλεις την 18 ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Δηλαδή αυτά δεν θέλουν ποτέ αλλαγή, ακόμα και αν έρχεσαι από την v14; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Και γω 14 ειμαι. Μπορεις να πας 18 χωρις να αλλαξεις bootloader και modem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Και εγώ τέτοιες ταχύτητες εχω με ultimate απλως με όλους τους άλλους στα ιδια αρχεία πιάνει μέχρι και 11,5mb.τι ρυθμίσεις έκανες;Τίποτα, με τον es explorer δουλεύω. Δηλαδή αυτά δεν θέλουν ποτέ αλλαγή, ακόμα και αν έρχεσαι από την v14;Δεν χρειάζεται http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=53928162&postcount=2502 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Φίλε μου αυτά τα περνάμε από το recovery η με doing? ? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Τίποτα, με τον es explorer δουλεύω. Άρα είμαι οκ ετσι είναι ο kernel ευχαριστώ Μένιο:o:o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts