menioseten Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 πήρα χ8ες το κινητό απο το service ,αλλαγή μητρικής (245 ευρουλλάκια :mad:),και με μαμά ρομ το βράδυ -30% μπαταρία.αχχχχχχΓιατί πλήρωσες ? δεν έχεις εγγύηση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Vag εγω έβαλα 3.2 και εχω παθει πλάκα εχω απο τις 8.00 ανοιχτό 4g συγχρονισμό και είμαι σχεδόν συνέχεια Facebook instagram και στο forum και εχει πεσει 3% χωρίς ρυθμίσεις! !! Υπάρχουν τίποτα ρυθμίσεις για καλύτερη μπαταρία; με ποιο πρόγραμμα; Θα τον βάλω το βράδυ και εγώ, η μείωση φωτεινότητας είναι η ρύθμιση που ανεβάζει την αυτονομία, απλώς εγω δεν μπορώ πιο κάτω θέλω την οθόνη φωτεινή καλοκαίρι +2 auto χειμώνα +5 auto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Αφου δουλευετε lean βαλτε τον 3.2 γιατι εχουμε νεα sources Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Τι εννοείς Κοσμά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Μπες στο thread να δεις changelog. NF1 based ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Μπες στο thread να δεις changelog. NF1 based ειναι Και τι σημαίνει αυτό; είμαι και λίγο γκασμάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Γιατί πλήρωσες ? δεν έχεις εγγύηση ? οχι ημουνα ροοτ και εκανα καποια μαμακια με efs back up .... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 οχι ημουνα ροοτ και εκανα καποια μαμακια με efs back up .... Δεν έπρεπε να πληρώσεις ,υπάρχουν αρκετοί τρόποι ώστε να το απέφευγες .Δεν ξέρω βέβαια τι όλη ιστορία αλλα τρόποι υπάρχουν .:cool: Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 είμαι από εχθές με τον τελευταίο σκει και ενώ διάβαζα για τον νέο λειν λέω καλά δεν φλασαρω πάλι θα περιμένω 2-3 μέρες και μετά είπα να μην φλασαρω 2 φορές την μέρα. και ξαφνικά μετά από 2 ώρες παγώνει το κινητό καμιά αντίδραση στο τατς της οθόνης ούτε έκλεινε από το κουμπί ούτε τίποτα και μου έδειχνε μια πράσινη οθόνη με γραμμές τρόμαξα λίγο έβγαλα μπαταρία πέρασα τον νέο λειν στην κάρτα φλασαρω και όλα καλά... τώρα ελπίζω να αντέξω μέχρι το βράδυ χωρίς φλασαρισμα χαχαχα Λέτε να φτιάξουμε κανένα μη κυβερνητικό ίδρυμα απεξάρτησης φλασαρισματος κερνελ;;;;; έχω τέσσερις πέντε υποψήφιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 είμαι από εχθές με τον τελευταίο σκει και ενώ διάβαζα για τον νέο λειν λέω καλά δεν φλασαρω πάλι θα περιμένω 2-3 μέρες και μετά είπα να μην φλασαρω 2 φορές την μέρα. και ξαφνικά μετά από 2 ώρες παγώνει το κινητό καμιά αντίδραση στο τατς της οθόνης ούτε έκλεινε από το κουμπί ούτε τίποτα και μου έδειχνε μια πράσινη οθόνη με γραμμές τρόμαξα λίγο έβγαλα μπαταρία πέρασα τον νέο λειν στην κάρτα φλασαρω και όλα καλά... τώρα ελπίζω να αντέξω μέχρι το βράδυ χωρίς φλασαρισμα χαχαχα Λέτε να φτιάξουμε κανένα μη κυβερνητικό ίδρυμα απεξάρτησης φλασαρισματος κερνελ;;;;; έχω τέσσερις πέντε υποψήφιος Κι εγω χθες αλλαξα τρεις κερνελ και σημερα δεν αντεξα παλι και εβαλα lean 3.2 ,δεν παμε καθολου καλα μου φαινεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Μα καθόλου καλά.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Μα καθόλου καλά.:D Δεν σας καταλαβαίνω...γιατί το λέτε αυτό ??? :lol: :lol: :lol: Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 οχι ημουνα ροοτ και εκανα καποια μαμακια με efs back up ....Δηλαδή για να καταλάβω έχασες το ιμει σου η μπρικαρισε η συσκευή ,αν θες γράψε με δυο λόγια τι έπαθες γιατί μόνο αν μπρικαρη η συσκευή αλλάζουν πλακέτα. Λέτε να φτιάξουμε κανένα μη κυβερνητικό ίδρυμα απεξάρτησης φλασαρισματος κερνελ;;;;; έχω τέσσερις πέντε υποψήφιος Κι εγω χθες αλλαξα τρεις κερνελ και σημερα δεν αντεξα παλι και εβαλα lean 3.2 ,δεν παμε καθολου καλα μου φαινεται...Είναι το γνωστό σε όλους μικρόβιο, σε τρώει από μέσα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsow Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Καλησπέρα στην παρέα, με την τελευταία έκδοση του σκαι κρασαρει η αναζήτηση google μήπως έχει συμβεί Κ σε κάποιον αλλον;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 (edited) Δηλαδή για να καταλάβω έχασες το ιμει σου η μπρικαρισε η συσκευή ,αν θες γράψε με δυο λόγια τι έπαθες γιατί μόνο αν μπρικαρη η συσκευή αλλάζουν πλακέτα. προσπάθησα να κάνω back up με αυτό και δεν διεβασα πως δεν δουλεύει με το νοτε.Με αποτέλεσμα unknown ιμει και null baseband.Για 1 βδομάδα δοκίμασα σχεδο΄ν όλες τες λυσεις που βρίκα στο xda αλλά τίποτα.Δοκίμασα και πράγματα που μου λέγανε κάτι παιδιά στο xda .Με αποτέλεσμα η συσκευή να ανάβει αλλά να βγάζει sto responding σχεδόν για το ότιδιποτε.Είχα ρωτήσει και εδώ αν γνωρίζει κάποιος κάτι ,όμως δεν μπορούσε κάποιος να βοηθείσει.Στο service to πήρα με μαμά ρομ αλλά λόγο του knox και status anofficial δεν το κάλυψε η εγγυηση.Αν και μου είπαν πως και με κνοξ 1 αν παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα που δεν προκλείθηκε απο software η εγγυηση ισχυει Edited June 26, 2014 by valentinosael Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 προσπάθησα να κάνω back up με αυτό και δεν διεβασα πως δεν δουλεύει με το νοτε.Με αποτέλεσμα unknown ιμει και null baseband.Για 1 βδομάδα δοκίμασα σχεδο΄ν όλες τες λυσεις που βρίκα στο xda αλλά τίποτα.Δοκίμασα και πράγματα που μου λέγανε κάτι παιδιά στο xda .Με αποτέλεσμα η συσκευή να ανάβει αλλά να βγάζει sto responding σχεδόν για το ότιδιποτε.Είχα ρωτήσει και εδώ αν γνωρίζει κάποιος κάτι ,όμως δεν μπορούσε κάποιος να βοηθείσει.Στο service to πήρα με μαμά ρομ αλλά λόγο του knox και status anofficial δεν το κάλυψε η εγγυηση.Αν και μου είπαν πως και με κνοξ 1 αν παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα που δεν προκλείθηκε απο software η εγγυηση ισχυειΔυο ερώτησης μόνο, σου άλλαξαν πλακέτα γιατί δεν είχες ιμει ? τώρα ο κνοχ είναι 0 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Δυο ερώτησης μόνο, σου άλλαξαν πλακέτα γιατί δεν είχες ιμει ? τώρα ο κνοχ είναι 0 ? ναι και ναι. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Το πάτε καλά πάντως. Η συνειδητοποίηση είναι η αρχή. Σας βλέπω σε λίγο σε κύκλο και να σηκώνεται ένας ένας και να φωνάζει "Με λένε............... και έχω μισή μέρα να φλασάρω" Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Αφου δουλευετε lean βαλτε τον 3.2 γιατι εχουμε νεα sources Σα να ήταν λίγο καλύτερος ο 3.1 από μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Μετά από αρκετές μέρες με lean,λέω να δοκιμάσω τον καινούργιο compulsion kernel.Ποιο app χρησιμοποιείτε για τις ρυθμίσεις του kernel και ποια έκδοση να βάλω;Ultimate ή standart ποιες οι διαφορές τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Μετά από αρκετές μέρες με lean,λέω να δοκιμάσω τον καινούργιο compulsion kernel.Ποιο app χρησιμοποιείτε για τις ρυθμίσεις του kernel και ποια έκδοση να βάλω;Ultimate ή standart ποιες οι διαφορές τους; έβγαλε σήμερα ν15... βλέπω αλλά εγώ βράχος στον λειν δεν φλασαρω δε φλασαρω δε φλασαρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 έβγαλε σήμερα ν15... βλέπω αλλά εγώ βράχος στον λειν δεν φλασαρω δε φλασαρω δε φλασαρω.χα χα εδω εισαι Ο τούμπανος http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2757805 OC bus to 1000 MHz OC CPU 2.88 GHz step @ 1000 MHz bus hard limit max freq now 2.88 GHz ksm: Provide support to use deferred timers for scanner thread drivers: slimbus: slimbus enhancements mkII (better sound Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 θελω να βαλω στο νοτε το ui s5 settings . υπαρχει καπου να δω την διαδικασια ? κατεβασα απο xda to .apk αλλα λεει να το μεταφερω αλλου και δεν βγαζς ακρη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 χα χα εδω εισαι Ο τούμπανος http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2757805 OC bus to 1000 MHz OC CPU 2.88 GHz step @ 1000 MHz bus hard limit max freq now 2.88 GHz ksm: Provide support to use deferred timers for scanner thread drivers: slimbus: slimbus enhancements mkII (better sound Αντε να δουμε τι λεει και αυτος...ΑΛΛΑ τι δηλωνω: δεν ξαναφλασαρω αλλον για αρκετο καιρο!!! :D Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Αντε να δουμε τι λεει και αυτος...ΑΛΛΑ τι δηλωνω: δεν ξαναφλασαρω αλλον για αρκετο καιρο!!! :DΚαι ο Μενιος είναι εντάξει και ο 3.1 είναι εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts