vag74 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Μήπως με αυτόν τον τρόπο γίνεται χωρίς odin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Kernel bolek ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Kernel bolek ?? Ο καινουριος φιλε ο compulsion που λεγαμε χθες,παει και σφαιρα ο ατιμος. εκανα και το προηγουμενο ποστ εντιτ να φαινεται ο κερνελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Μπαταρια βραχος ?? Τον βαζω τωρα. Τεσταρα ετσι και αλλιως ultimate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Μπαταρια βραχος ?? Τον βαζω τωρα. Τεσταρα ετσι και αλλιως ultimate Ναι σου λεω επαθα πλακα,αν προσεξεις τα data απο chrome ειναι 1.02 γιγα απο τα βινετακια που χαζευα και εβγαλα 8+ ωρες οθονη με στοκ ρυθμισεις μονο uv -40 εκανα να δω αν θα εχω reboot αλλα ολα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 (edited) Πιο προγραμμα εχεις για τον κερνελ. Στο θεμα του στο xda προτεινει trickster το οποιο στο min εχει 1194 αλλα το κινητο δουλευει κανονικα με min 300. Ποτς γενεν αυτο ?? :-) Edited June 23, 2014 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Πιο προγραμμα εχεις για τον κερνελ. Στο θεμα του στο xda προτεινει trickster Αυτο εχω κι εγω αλλα δεν πειραξα τιποτα εκτος του αντερβολτ και εχεις δικιο ενω δειχνει 1194 πεφτει κανονικα στο 300 τωρα πως και γιατι δεν ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Α οκ μια χαρα. Αν δεις στην καρτελα general το min το γραφει 1194 αλλα δουλευει κανονικα στα 300. Αν μπορεις επιβεβαιωσε το σε παρακαλω. Undervolt σε ποια καρτελα ? Διορθωθηκε μονο του το min στο 300 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Α οκ μια χαρα. Αν δεις στην καρτελα general το min το γραφει 1194 αλλα δουλευει κανονικα στα 300. Αν μπορεις επιβεβαιωσε το σε παρακαλω. Undervolt σε ποια καρτελα ? Δεν σε προλαβαινω ρε φιλε...uv στην τελευταια καρτελα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 [ATTACH]46467[/ATTACH][ATTACH]46468[/ATTACH] Τι κουφό είναι αυτό που μου έκανε σήμερα το πρωί; Και το χειρότερο είναι ότι δε χτύπησε και το ξυπνητήρι. Από τη στιγμή που το έβγαλα από τον φορτιστή στις 5 περίπου το πρωί έχασε 44% σε 3 περίπου ώρες. Το είναι αυτό που έφαγε το 80% της κατανάλωσης; Έχει συμβεί και κάποιον άλλο;; Είμαι με Ultimate και x-note. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Χαχαχχα. Πρεπει να εισαι γρηγορος. Αν μπορεις και ενα screenshot να δω τη ρυθμιση σου στο uv γιατι δε το βρισκω. Θα σου ειμαι ευγνωμων. Παντως χωρις πλακα ειναι η πρωτη φορα που βλεπω ενα κλικ παραπανω στην εμπειρια χρησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Ελα ρε φιλε δεν κανει τιποτα [ATTACH]46469[/ATTACH][ATTACH]46470[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Πιο προγραμμα εχεις για τον κερνελ. Στο θεμα του στο xda προτεινει trickster το οποιο στο min εχει 1194 αλλα το κινητο δουλευει κανονικα με min 300. Ποτς γενεν αυτο ?? :-) Αυτο εχω κι εγω αλλα δεν πειραξα τιποτα εκτος του αντερβολτ και εχεις δικιο ενω δειχνει 1194 πεφτει κανονικα στο 300 τωρα πως και γιατι δεν ξερω Α οκ μια χαρα. Αν δεις στην καρτελα general το min το γραφει 1194 αλλα δουλευει κανονικα στα 300. Αν μπορεις επιβεβαιωσε το σε παρακαλω. Undervolt σε ποια καρτελα ? Διορθωθηκε μονο του το min στο 300Έτσι δουλεύει μην πειράζεται τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Κροτιδα μενιο. Πολυ σασηρμα πρωι πρωι. Ναι ετσι δουλευει. Ουσιαστικα σου δειχνει το min εκεινη τη στιγμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Κροτιδα μενιο. Πολυ σασηρμα πρωι πρωι. Ναι ετσι δουλευει. Ουσιαστικα σου δειχνει το min εκεινη τη στιγμη Και κροτιδα και φοβερη μπαταρια χωρις να καθεσαι και να ρυθμιζεις 10 παραμετρους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Κροτιδα μενιο. Πολυ σασηρμα πρωι πρωι. Ναι ετσι δουλευει. Ουσιαστικα σου δειχνει το min εκεινη τη στιγμηΔείχνει πολύ καλά στοιχεία ,εγώ τον έβαλα χθες το βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Ουσιαστικα καμοια ρυθμιση. Διαβαζα χτες για τον conservativex governor. Ειναι δυναμιτης στην εξοικονομηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 (edited) Καμιά ιδέα για μένα παιδιά please.... Edited June 23, 2014 by aris1976 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Καλά ιδέα για μένα παιδιά please....Τι έπαθες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Του βγαζει μεγαλη καταναλωση το andoid system και συγκεκριμενα το gsiff_deamon. Νομιζω ειναι κατι με το gyroscope Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 [ATTACH]46467[/ATTACH][ATTACH]46468[/ATTACH] Τι κουφό είναι αυτό που μου έκανε σήμερα το πρωί; Και το χειρότερο είναι ότι δε χτύπησε και το ξυπνητήρι. Από τη στιγμή που το έβγαλα από τον φορτιστή στις 5 περίπου το πρωί έχασε 44% σε 3 περίπου ώρες. Το είναι αυτό που έφαγε το 80% της κατανάλωσης; Έχει συμβεί και κάποιον άλλο;; Είμαι με Ultimate και x-note. Αυτό 10 posts πριν και είχα πρόβλημα και με το ξυπνητήρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Αυτό 10 posts πριν και είχα πρόβλημα και με το ξυπνητήρι...Άλλαξε κερνελ και δες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 (edited) Στον complusion δε μπαινουν σε κατασταση idle οι πυρηνες. Δουλευουν στο min. Στο trickster εχει ενεργοποιημενο το mp decision. Μενιο απενεργοποιησε το και ενεργοποιησε το intelli plug και δες τους πυρηνες Edited June 23, 2014 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpapakos Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Να κάνω μια ερώτηση; αν έχει κάποιος ροοτ με towelroot και θέλει να περάσει κερνελ πχ μέσω mobile Odin θα τριπαρει το Knox? Δε λέω να φλασαρει μέσω cwm ή twrp...αλλά με κάποιο flash tool...Ευχαριστώ. Παράθεση noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Στον complusion δε μπαινουν σε κατασταση idle οι πυρηνες. Δουλευουν στο min. Στο trickster εχει ενεργοποιημενο το mp decision. Μενιο απενεργοποιησε το και ενεργοποιησε το intelli plug και δες τους πυρηνες Εμενα μπαινουν κανονικα φιλε με mp decicion και δουλευει μονο ο ενας στα 300 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts