Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Kernel bolek ??

Ο καινουριος φιλε ο compulsion που λεγαμε χθες,παει και σφαιρα ο ατιμος. εκανα και το προηγουμενο ποστ εντιτ να φαινεται ο κερνελ

Μπαταρια βραχος ?? Τον βαζω τωρα. Τεσταρα ετσι και αλλιως ultimate

Ναι σου λεω επαθα πλακα,αν προσεξεις τα data απο chrome ειναι 1.02 γιγα απο τα βινετακια που χαζευα και εβγαλα 8+ ωρες οθονη με στοκ ρυθμισεις μονο uv -40 εκανα να δω αν θα εχω reboot αλλα ολα οκ

Πιο προγραμμα εχεις για τον κερνελ. Στο θεμα του στο xda προτεινει trickster το οποιο στο min εχει 1194 αλλα το κινητο δουλευει κανονικα με min 300. Ποτς γενεν αυτο ?? :-) Edited by kosmasgr

Πιο προγραμμα εχεις για τον κερνελ. Στο θεμα του στο xda προτεινει trickster

Αυτο εχω κι εγω αλλα δεν πειραξα τιποτα εκτος του αντερβολτ και εχεις δικιο ενω δειχνει 1194 πεφτει κανονικα στο 300 τωρα πως και γιατι δεν ξερω

Α οκ μια χαρα. Αν δεις στην καρτελα general το min το γραφει 1194 αλλα δουλευει κανονικα στα 300. Αν μπορεις επιβεβαιωσε το σε παρακαλω. Undervolt σε ποια καρτελα ?

Διορθωθηκε μονο του το min στο 300

Α οκ μια χαρα. Αν δεις στην καρτελα general το min το γραφει 1194 αλλα δουλευει κανονικα στα 300. Αν μπορεις επιβεβαιωσε το σε παρακαλω. Undervolt σε ποια καρτελα ?

Δεν σε προλαβαινω ρε φιλε...uv στην τελευταια καρτελα

[ATTACH]46467[/ATTACH][ATTACH]46468[/ATTACH] Τι κουφό είναι αυτό που μου έκανε σήμερα το πρωί; Και το χειρότερο είναι ότι δε χτύπησε και το ξυπνητήρι. Από τη στιγμή που το έβγαλα από τον φορτιστή στις 5 περίπου το πρωί έχασε 44% σε 3 περίπου ώρες. Το είναι αυτό που έφαγε το 80% της κατανάλωσης; Έχει συμβεί και κάποιον άλλο;;

Είμαι με Ultimate και x-note.

Χαχαχχα. Πρεπει να εισαι γρηγορος. Αν μπορεις και ενα screenshot να δω τη ρυθμιση σου στο uv γιατι δε το βρισκω. Θα σου ειμαι ευγνωμων.

Παντως χωρις πλακα ειναι η πρωτη φορα που βλεπω ενα κλικ παραπανω στην εμπειρια χρησης.

Πιο προγραμμα εχεις για τον κερνελ. Στο θεμα του στο xda προτεινει trickster το οποιο στο min εχει 1194 αλλα το κινητο δουλευει κανονικα με min 300. Ποτς γενεν αυτο ?? :-)

Αυτο εχω κι εγω αλλα δεν πειραξα τιποτα εκτος του αντερβολτ και εχεις δικιο ενω δειχνει 1194 πεφτει κανονικα στο 300 τωρα πως και γιατι δεν ξερω

Διορθωθηκε μονο του το min στο 300

Έτσι δουλεύει μην πειράζεται τίποτα.

Κροτιδα μενιο. Πολυ σασηρμα πρωι πρωι.

Ναι ετσι δουλευει. Ουσιαστικα σου δειχνει το min εκεινη τη στιγμη

Και κροτιδα και φοβερη μπαταρια χωρις να καθεσαι και να ρυθμιζεις 10 παραμετρους

Δείχνει πολύ καλά στοιχεία ,εγώ τον έβαλα χθες το βράδυ.

Ουσιαστικα καμοια ρυθμιση. Διαβαζα χτες για τον conservativex governor. Ειναι δυναμιτης στην εξοικονομηση

Του βγαζει μεγαλη καταναλωση το andoid system και συγκεκριμενα το gsiff_deamon.

Νομιζω ειναι κατι με το gyroscope

[ATTACH]46467[/ATTACH][ATTACH]46468[/ATTACH] Τι κουφό είναι αυτό που μου έκανε σήμερα το πρωί; Και το χειρότερο είναι ότι δε χτύπησε και το ξυπνητήρι. Από τη στιγμή που το έβγαλα από τον φορτιστή στις 5 περίπου το πρωί έχασε 44% σε 3 περίπου ώρες. Το είναι αυτό που έφαγε το 80% της κατανάλωσης; Έχει συμβεί και κάποιον άλλο;;

Είμαι με Ultimate και x-note.

Αυτό 10 posts πριν και είχα πρόβλημα και με το ξυπνητήρι...

Στον complusion δε μπαινουν σε κατασταση idle οι πυρηνες. Δουλευουν στο min. Στο trickster εχει ενεργοποιημενο το mp decision. Μενιο απενεργοποιησε το και ενεργοποιησε το intelli plug και δες τους πυρηνες Edited by kosmasgr

Να κάνω μια ερώτηση; αν έχει κάποιος ροοτ με towelroot και θέλει να περάσει κερνελ πχ μέσω mobile Odin θα τριπαρει το Knox? Δε λέω να φλασαρει μέσω cwm ή twrp...αλλά με κάποιο flash tool...Ευχαριστώ.
noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4

Στον complusion δε μπαινουν σε κατασταση idle οι πυρηνες. Δουλευουν στο min. Στο trickster εχει ενεργοποιημενο το mp decision. Μενιο απενεργοποιησε το και ενεργοποιησε το intelli plug και δες τους πυρηνες

Εμενα μπαινουν κανονικα φιλε με mp decicion και δουλευει μονο ο ενας στα 300

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις