kosmasgr Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Synapse ή stweaks ?? Dvfs δεν πειραξες ετσι ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Synapse ή stweaks ?? Dvfs δεν πειραξες ετσι ??Άστα όλα μαμά και κάνε επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 εγώ παντός με λειν πρώτη φορά θα αφήσω κερνελ στο κινητό και δεν τον αλλάζω εκτός κάποιου θαύματος χαχαχαχ. με ουλτιματε η θερμοκρασία ήταν ψηλότερα και αυτό δεν το θέλω καθόλου είναι ότι χειρότερο για τον επεξεργαστή... Κι εγω με lean απο χθες και οντως εχει φοβερη μπαταρια,μαλλον ειναι πως θα κατσει στο καθε κινητο καποιος κερνελ γιατι εχει πολυ μεγαλη διαφορα ο lean με ultimate στο δικο μου τουλαχιστον. Ειχες δικιο araditsas για τον lean και την μπαταρια,menioseten αλλαξα στρατοπεδο τελικα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Κι εγω με lean απο χθες και οντως εχει φοβερη μπαταρια,μαλλον ειναι πως θα κατσει στο καθε κινητο καποιος κερνελ γιατι εχει πολυ μεγαλη διαφορα ο lean με ultimate στο δικο μου τουλαχιστον. Ειχες δικιο araditsas για τον lean και την μπαταρια,menioseten αλλαξα στρατοπεδο τελικα:DΤι να πω ρε φίλε σε εμένα ο lean δεν κάθεται καλά με ultimate η μπαταρία δεν κουνιέται, ας ελπίσουμε να είναι το ίδιο και στου Κοσμά γιατί θα φάω κράξιμο:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Τον περασα μενιο. Μεχρι αυριο θα δοκιμαστει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Με το root το γλιτώσαμε το knox. Αν περασω custom recovery ή kernel ή rom το χάνω σίγουρα το 0x0; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Το χανεις θα γραψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Με το root το γλιτώσαμε το knox. Αν περασω custom recovery ή kernel ή rom το χάνω σίγουρα το 0x0;Ναι αλλά με root μπορείς να αλλάξεις άρδην το τηλέφωνο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Ναι αλλά με root μπορείς να αλλάξεις άρδην το τηλέφωνο;) Ναι αλλά τουλάχιστον recovery θέλω Να βάλω cwm. Οπότε αν είναι να γράψει ο knox θα αλλάξω και rom και kernel. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Ναι αλλά τουλάχιστον recovery θέλω Να βάλω cwm. Οπότε αν είναι να γράψει ο knox θα αλλάξω και rom και kernel.ε βουρ τότε ,τι περιμένεις:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Σκεφτομαι να κανω ρουτ το τηλεφωνο με το towelroot.Βασικα το θελω για να μπορω να εχω ηχογραφηση κλησης,για το greenify για το screencast κλπ 1)Κανοντας το δεν γραφει το knox αλλα η συσκευη παραμενει με τη δυνατοτητα αναβαθμισης ota? τι αρνητικο θα προκυψει γενικοτερα; Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Κοσμά καλέ μου φίλε ,μόλις δοκίμασα τον lean και ένα θα σου πω ,βάλε τον ultimate και θα κλαις, η διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας είναι χαοτική. Και από ταχύτητα άστο . Edit :και μία που είμαι Χαλκιδική κάτω από το υπόστεγο κλείδωσε σε τρία δευτερόλεπτα. ποια ωραια εφαρμογη ειναι αυτη για gps???? Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Σκεφτομαι να κανω ρουτ το τηλεφωνο με το towelroot.Βασικα το θελω για να μπορω να εχω ηχογραφηση κλησης,για το greenify για το screencast κλπ 1)Κανοντας το δεν γραφει το knox αλλα η συσκευη παραμενει με τη δυνατοτητα αναβαθμισης ota? τι αρνητικο θα προκυψει γενικοτερα; Ευχαριστω πολυΑναβάθμιση δεν θα παίρνεις αλλά σιγά τα αυγά:lol: Τα οφέλη από το root δεν συγκρίνονται, μπορείς να αλλάξεις ριζικά το τηλέφωνο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
General_lee Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Σκεφτομαι να κανω ρουτ το τηλεφωνο με το towelroot.Βασικα το θελω για να μπορω να εχω ηχογραφηση κλησης,για το greenify για το screencast κλπ 1)Κανοντας το δεν γραφει το knox αλλα η συσκευη παραμενει με τη δυνατοτητα αναβαθμισης ota? τι αρνητικο θα προκυψει γενικοτερα; Ευχαριστω πολυ Kι εμενα με ενδιαφερει να μαθω απο καποιον που δοκιμασε και ξερει. Απο αυτα που διαβαζω οχι δεν γραφει το Knox αλλα δεν παιρνεις ΟΤΑ νομιζω. Εμενα η απορια μου ειναι ποσο ευκολα γινεσαι unroot. Βλεπω σε καποια φορουμ να εχουν προβλημα. Με απλό reset σε εργοστασιακες βλεπω δεν επανερχεται σε unrooted κατασταση. Θελει reset μεσω της εφαρμογής superuser? Δεν ξερω ακριβως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Αναβάθμιση δεν θα παίρνεις αλλά σιγά τα αυγά:lol: Τα οφέλη από το root δεν συγκρίνονται, μπορείς να αλλάξεις ριζικά το τηλέφωνο σου.Νταξει εχω κανει ρουτ στο παρελθον και σε s3 και s4 απλα απεχω πανω απο 6 μηνες. Πολυ σημαντικο γνωριζετε ποιο προγραμμα ηχογραφησης κλησεων παιζει καλα χωρις να χρειαζεται να βαλω custom rom απλα με ρουτ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Αναβάθμιση δεν θα παίρνεις αλλά σιγά τα αυγά:lol: Τα οφέλη από το root δεν συγκρίνονται, μπορείς να αλλάξεις ριζικά το τηλέφωνο σου. ποια ωραια εφαρμογη ειναι αυτη για gps????Igo primo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nousidiola Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 [ATTACH]46419[/ATTACH] ρε παιδιά εγώ πιοv kernel έχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 [ATTACH]46419[/ATTACH] ρε παιδιά εγώ πιοv kernel έχω? τον μαμά ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Εχετε υποψη καλο call recorder για rooted note3 χωρις να περασω custom rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nousidiola Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Επειδη δεν ειμαι πολυ εξεικοιωμενος με τις ρομ ρωταω εαν μπορω να περασω τον ultimate kernel στην παραπανω ρομ που εχω περασμενη. Επεισης με ποιον τροπο τον περναμε? Με odin ή σαν zip αρχειο? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 [ATTACH]46419[/ATTACH] ρε παιδιά εγώ πιοv kernel έχω? 1168347 ρουταρεις με τη μια χωρίς να γραψει, εχω τον ιδιο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Παιδιά αν θέλετε δοκιμάστε αυτόν τον kernel βασίζεται στον stock N900TUVUDNE6 kernel δείχνει την καλύτερη διαχείριση μνήμης απο οποιονδήποτε έχω δοκιμάσει,smooth και η μπαταρία ταύρος. (Compulsion kernel) https://www.dropbox.com/s/qqfp5jinwe44g01/N9005_Compulsion_Kernel_KK_14_ULTIMATE.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nousidiola Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Αν καταλαβα καλα κατεβαζω το zip αρχειο, μπαινω σε cwm με τα 3 πληκτρα και install zip file? Σωστα ή θα κανω πατατα? Χρειαζεται πριν wipe cash που διαβασα παραπανω? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 (edited) Αν καταλαβα καλα κατεβαζω το zip αρχειο, μπαινω σε cwm με τα 3 πληκτρα και install zip file? Σωστα ή θα κανω πατατα? Χρειαζεται πριν wipe cash που διαβασα παραπανω? Ευχαριστω αν αλλάξεις kernel καλύτερα κάνε wipe cache, wipe dalvik cache και μετά install,αλλά πρώτα κάνε ένα backup την rom σου. Edited June 21, 2014 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nousidiola Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Ευχαριστώ παιδιά. Όλα καλά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts