Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγώ παντός με λειν πρώτη φορά θα αφήσω κερνελ στο κινητό και δεν τον αλλάζω εκτός κάποιου θαύματος χαχαχαχ.

με ουλτιματε η θερμοκρασία ήταν ψηλότερα και αυτό δεν το θέλω καθόλου είναι ότι χειρότερο για τον επεξεργαστή...

Κι εγω με lean απο χθες και οντως εχει φοβερη μπαταρια,μαλλον ειναι πως θα κατσει στο καθε κινητο καποιος κερνελ γιατι εχει πολυ μεγαλη διαφορα ο lean με ultimate στο δικο μου τουλαχιστον.

Ειχες δικιο araditsas για τον lean και την μπαταρια,menioseten αλλαξα στρατοπεδο τελικα:D

Κι εγω με lean απο χθες και οντως εχει φοβερη μπαταρια,μαλλον ειναι πως θα κατσει στο καθε κινητο καποιος κερνελ γιατι εχει πολυ μεγαλη διαφορα ο lean με ultimate στο δικο μου τουλαχιστον.

Ειχες δικιο araditsas για τον lean και την μπαταρια,menioseten αλλαξα στρατοπεδο τελικα:D

Τι να πω ρε φίλε σε εμένα ο lean δεν κάθεται καλά με ultimate η μπαταρία δεν κουνιέται, ας ελπίσουμε να είναι το ίδιο και στου Κοσμά γιατί θα φάω κράξιμο:lol::lol:

Με το root το γλιτώσαμε το knox. Αν περασω custom recovery ή kernel ή rom το χάνω σίγουρα το 0x0;
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Με το root το γλιτώσαμε το knox. Αν περασω custom recovery ή kernel ή rom το χάνω σίγουρα το 0x0;
Ναι αλλά με root μπορείς να αλλάξεις άρδην το τηλέφωνο;)

Ναι αλλά με root μπορείς να αλλάξεις άρδην το τηλέφωνο;)

Ναι αλλά τουλάχιστον recovery θέλω Να βάλω cwm. Οπότε αν είναι να γράψει ο knox θα αλλάξω και rom και kernel.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Ναι αλλά τουλάχιστον recovery θέλω Να βάλω cwm. Οπότε αν είναι να γράψει ο knox θα αλλάξω και rom και kernel.
ε βουρ τότε ,τι περιμένεις:)

Σκεφτομαι να κανω ρουτ το τηλεφωνο με το towelroot.Βασικα το θελω για να μπορω να εχω ηχογραφηση κλησης,για το greenify για το screencast κλπ

1)Κανοντας το δεν γραφει το knox αλλα η συσκευη παραμενει με τη δυνατοτητα αναβαθμισης ota?

τι αρνητικο θα προκυψει γενικοτερα;

Ευχαριστω πολυ

Κοσμά καλέ μου φίλε ,μόλις δοκίμασα τον lean και ένα θα σου πω ,βάλε τον ultimate και θα κλαις,

η διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας είναι χαοτική.

Και από ταχύτητα άστο .

Edit :και μία που είμαι Χαλκιδική κάτω από το υπόστεγο κλείδωσε σε τρία δευτερόλεπτα.

ποια ωραια εφαρμογη ειναι αυτη για gps????

S8+

Σκεφτομαι να κανω ρουτ το τηλεφωνο με το towelroot.Βασικα το θελω για να μπορω να εχω ηχογραφηση κλησης,για το greenify για το screencast κλπ

1)Κανοντας το δεν γραφει το knox αλλα η συσκευη παραμενει με τη δυνατοτητα αναβαθμισης ota?

Ευχαριστω πολυ

Αναβάθμιση δεν θα παίρνεις αλλά σιγά τα αυγά:lol:

Τα οφέλη από το root δεν συγκρίνονται, μπορείς να αλλάξεις ριζικά το τηλέφωνο σου.

Ευχαριστω πολυ

Kι εμενα με ενδιαφερει να μαθω απο καποιον που δοκιμασε και ξερει.

Απο αυτα που διαβαζω οχι δεν γραφει το Knox αλλα δεν παιρνεις ΟΤΑ νομιζω.

Εμενα η απορια μου ειναι ποσο ευκολα γινεσαι unroot. Βλεπω σε καποια φορουμ να εχουν προβλημα. Με απλό reset σε εργοστασιακες βλεπω δεν επανερχεται σε unrooted κατασταση. Θελει reset μεσω της εφαρμογής superuser? Δεν ξερω ακριβως.

Τα οφέλη από το root δεν συγκρίνονται, μπορείς να αλλάξεις ριζικά το τηλέφωνο σου.

Νταξει εχω κανει ρουτ στο παρελθον και σε s3 και s4 απλα απεχω πανω απο 6 μηνες.

Πολυ σημαντικο γνωριζετε ποιο προγραμμα ηχογραφησης κλησεων παιζει καλα χωρις να χρειαζεται να βαλω custom rom απλα με ρουτ;;

ποια ωραια εφαρμογη ειναι αυτη για gps????
Igo primo.

Επειδη δεν ειμαι πολυ εξεικοιωμενος με τις ρομ ρωταω εαν μπορω να περασω τον ultimate kernel στην παραπανω ρομ που εχω περασμενη. Επεισης με ποιον τροπο τον περναμε? Με odin ή σαν zip αρχειο? Ευχαριστω

Παιδιά αν θέλετε δοκιμάστε αυτόν τον kernel βασίζεται στον stock N900TUVUDNE6 kernel δείχνει την καλύτερη διαχείριση μνήμης απο οποιονδήποτε έχω δοκιμάσει,smooth και η μπαταρία ταύρος. (Compulsion kernel)

https://www.dropbox.com/s/qqfp5jinwe44g01/N9005_Compulsion_Kernel_KK_14_ULTIMATE.zip

Αν καταλαβα καλα κατεβαζω το zip αρχειο, μπαινω σε cwm με τα 3 πληκτρα και install zip file? Σωστα ή θα κανω πατατα? Χρειαζεται πριν wipe cash που διαβασα παραπανω? Ευχαριστω

Αν καταλαβα καλα κατεβαζω το zip αρχειο, μπαινω σε cwm με τα 3 πληκτρα και install zip file? Σωστα ή θα κανω πατατα? Χρειαζεται πριν wipe cash που διαβασα παραπανω? Ευχαριστω

αν αλλάξεις kernel καλύτερα κάνε wipe cache, wipe dalvik cache και μετά install,αλλά πρώτα κάνε ένα backup την rom σου.

Edited by vag74

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις