bolek76 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Όρε ρε φιλέ, ποιο πάνω και από την κονσόλα. Ο τελευταιος κερνελ που εβγαλε με extreme perfomance profile uv-25 oc 2880 και io vr 3072 με θερμοκρασια cpu 35 ετρεξα το τεστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Ο τελευταιος κερνελ που εβγαλε με extreme perfomance profile uv-25 oc 2880 και io vr 3072 με θερμοκρασια cpu 35 ετρεξα το τεστΔώσε κάνα antutu με αυτές τις ρυθμίσεις να δούμε τη λέει και αν έχεις reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Δώσε κάνα antutu με αυτές τις ρυθμίσεις να δούμε τη λέει και αν έχεις reboot. Ετρεξα 3 auntutu χωρις reboot και εβγαλα μεχρι 42252 αλλα με ξεκλειδωμενα τα fps και εχω bin1 με uv -25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 (edited) Ετρεξα 3 auntutu χωρις reboot και εβγαλα μεχρι 42252 αλλα με ξεκλειδωμενα τα fps και εχω bin1 με uv -25Έμενα έχει bin2 ? ξεκλειδωμένα τα fps ? δώσε οδηγίες. Edited June 16, 2014 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Μενιο εχεις pm [ATTACH]46212[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Παιδιά άλλο kernel πως φλασαρουμε με τον ίδιο τρόπο οπως και με τις rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Παιδιά άλλο kernel πως φλασαρουμε με τον ίδιο τρόπο οπως και με τις rom; Ναι αλλα χωρις τα wipe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Δωρεάν το έξυπνο πληκτρολόγιο SwiftKey δεν ξέρω για πόσες ημέρες από εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Ναι αλλα χωρις τα wipe χωρίς καθόλου wipe κατευθείαν install Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 (edited) Δωρεάν το έξυπνο πληκτρολόγιο SwiftKey δεν ξέρω για πόσες ημέρες από εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey&hl=el Ευχαριστω το κατεβασα μολις τωρα ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- χωρίς καθόλου wipe κατευθείαν install Κανε αν θες το cache και το dalvik cache η μονο το δευτερο Edited June 16, 2014 by bolek76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 (edited) Καλησπέρα, Έκανα root με το tool του geohot και πλέον είμαι root με knox 0x0. :!: [ATTACH]46229[/ATTACH] [ATTACH]46230[/ATTACH] Edited June 16, 2014 by aleman Παράθεση “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 για εμάς που έχουμε γράψει το κνοξ τι λέει θα κάνει τίποτα; Ναι αλλα χωρις τα wipe Εγώ κάνω πάντα γουαιπ κάσε και νταλβικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Καλησπέρα, Έκανα root με το tool του geohot και πλέον είμαι root με knox 0x0. :!: [ATTACH]46229[/ATTACH] [ATTACH]46230[/ATTACH] Προσωρινά καλά νέα.Ας δούμε και την απάντηση της τσαμτσουνγκ σε αυτή τη λύση root.Θυμίζω de la vega Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 (edited) για εμάς που έχουμε γράψει το κνοξ τι λέει θα κάνει τίποτα; Εγώ κάνω πάντα γουαιπ κάσε και νταλβικ. παιδιά σας ευχαριστώ όλους,κατάφερα να εγκαταστήσω την s5 stock rom v4 του funhali με τον kernel aurora r11 και βλέπω από τις πρώτες ώρες πως είναι μια σπουδαία rom απο άποψη μπαταρίας και ομορφιάς, το note sn-9005 έγινε sn-G900F και πραγματικά το tw του s5 ειναι κατά πολύ ανώτερο απο του note.Τα γραφικά είναι ίδια μέχρι και το ultra power saving mode λειτουργεί, και η κάμερα του s5 σε ταχύτητα ειναι πολύ ανώτερη, μόνο που δεν λειτουργεί η επιλεγμένη εστίαση γιατί δεν υπάρχει τέτοια λειτουργία στο note3 πραγματικά ενα s5 με πενάκι και πιο μεγάλη ram. Όποιος ενδιαφέρεται για την rom μπορώ να τον βοηθήσω με τις επιλογές που έχει στο aroma installer και με zip αρχεία απο fix broblems. Edited June 16, 2014 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Μενιο εχεις pm [ATTACH]46212[/ATTACH]μπράβο ρε φίλος, επιτέλους 40.000+ Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 μπράβο ρε φίλος, επιτέλους 40.000+ Ευχαριστώ. Μπορεις πολυ περισσοτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Μπορεις πολυ περισσοτερο Το τηλέφωνο είναι λειτουργικό για καθημερινή χρήση ή το έχεις φτιάξει έτσι ώστε να πετύχεις το μεγαλύτερο σκορ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Μόλις τώρα μου έχασε και τις επαφές όλες... Και σαν τους κωδικούς του wifi. Τι κουφό ήταν αυτό πάλι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Μόλις τώρα μου έχασε και τις επαφές όλες... Και σαν τους κωδικούς του wifi. Τι κουφό ήταν αυτό πάλι; κάνε μια επανεκκίνηση και θα είσαι οκ έχει ξανασυμβεί στην χνοτε όταν αλλάξεις κερνελ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Έκανα αλλά έχω εδώ και 5 μέρες που άλλαξα kernel... Θα έχουμε και αυτό το άγχος από δω και πέρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Το τηλέφωνο είναι λειτουργικό για καθημερινή χρήση ή το έχεις φτιάξει έτσι ώστε να πετύχεις το μεγαλύτερο σκορ? Το τηλεφωνο μου το εχω και σαν pc αρα ειναι λειτουργικοτατο,αν αφαιρεσεις καποιες ρυθμισεις που αλλαζω για να τρεξω τα benchmarks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Έκανα αλλά έχω εδώ και 5 μέρες που άλλαξα kernel... Θα έχουμε και αυτό το άγχος από δω και πέρα;v14 ή v15 έχεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 15, και μου έχει χάσει ήδη κάνα 2 φορές και τα wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 15, και μου έχει χάσει ήδη κάνα 2 φορές και τα wifi.τελικά η v14 είναι η πιο σταθερή δεν την αλλάζω με τίποτα ,θα παίζω μόνο με kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts