araditsas Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Σήμερα έβγαλε τον sky-high 2.3 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2757805 X note εδώ. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2472301 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 (edited) Σήμερα έβγαλε τον sky-high 2.3 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2757805 X note εδώ. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2472301 ωραιος...:D:D μολις το ρουταρα!!!:lol::lol: (σιγα μην κρατιομουν...χεχεχε) θα τις τσεκαρω... με τον κερνελ που λες ειδες διαφορα στην αποδοση του κινητου? Edited June 14, 2014 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Καλημερα παιδια....τελικα μετα απο απειρα φλασαρισματα με ολα τα versions του skyhigh, επελεξα τον skyhigh 1.5...δινει τα καλυτερα benchmarks... antutu πανω απο 40k. Και με το καινουργιο που εβαλα για τεστ, παλι σουπερ φαινεται!!! Επισης να πω οτι απο μπαταρια παει σφαιρα...χθες το βραδυ ειδα στο κινητο Ισπανια-Ολλανδια streaming σε full οθονη και καταναλωσε ενα 20κατι%...απο 93% πηγε 67% ....επαθα σοκ! Εγω περιμενα να μην βγαλει ουτε καν ημιχρονο!!! Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Με ποια εφαρμογη costa ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 ωραιος...:D:D μολις το ρουταρα!!!:lol::lol: (σιγα μην κρατιομουν...χεχεχε) θα τις τσεκαρω... με τον κερνελ που λες ειδες διαφορα στην αποδοση του κινητου? Ναι έχει διαφορά. Καλά του έκανες να σε έχουμε στην παρέα μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Ναι έχει διαφορά. Καλά του έκανες να σε έχουμε στην παρέα μας. ok φλασαρω και επανερχομαι...:D δεν την πάλευα αλλο στοκ φιλε..! απιστευτη σαβουρα να τρεχει απο πισω και καταναλωση μπαταριας στο φουλ.. για μενα android χωρις ροοτ δεν υπαρχει.. και ας λεει η samsung οτι θελει.. τωρα το κινητο ηρθε στα ισια του...(και δεν εχω βαλει ακομη custom...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Οποιος ειναι παλαβος με τα bench να βαλει τον ultimate v33 εγραψε antutu X 41093 και cpu prime 8188 με performance governor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 παιδες κολλησα λιγο τωρα... ειμαι ροοτ.. απο recovery πως βαζω custom.... δεν βρισκω την επιλογη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 παιδες κολλησα λιγο τωρα... ειμαι ροοτ.. απο recovery πως βαζω custom.... δεν βρισκω την επιλογη... Instal zip from sdcard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Instal zip from sdcard δεν εχω τετοια επιλογη...:rolleyes::rolleyes: πφφφφφφ τι μαμακια εκανα εδω... εχω μονο reboot apply update και wipes... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 δεν εχω τετοια επιλογη...:rolleyes::rolleyes: πφφφφφφ τι μαμακια εκανα εδω... εχω μονο reboot apply update και wipes... Πρεπει να βαλεις αλλο recovery για να μπορεις να φλασαρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Πρεπει να βαλεις αλλο recovery για να μπορεις να φλασαρεις εχει καποιος λινκ? γιατι χαοθηκα τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 εχει καποιος λινκ? γιατι χαοθηκα τωρα... Με odin το βαζειςhttp://d-h.st/users/xiaolu/?fld_id=31963 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 δεν εχω τετοια επιλογη...:rolleyes::rolleyes: πφφφφφφ τι μαμακια εκανα εδω... εχω μονο reboot apply update και wipes...Όπως έβαλες το root βάλε αυτό http://d-h.st/bLx πιστεύω ότι έχεις 4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Με odin το βαζειςhttp://d-h.st/users/xiaolu/?fld_id=31963 ωραιος ...με σωζεις...:D Όπως έβαλες το root βάλε αυτό http://d-h.st/bLx πιστεύω ότι έχεις 4.4 thanks και σε σενα φιλε μου...ειμαι 4.4 .... να στε καλα με σωσατε...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 (edited) ωραιος ...με σωζεις...:D Αντε καλο φλασαρισμα τωρα Edited June 14, 2014 by bolek76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Αντε καλο φρασαρισμα τωρα ρε μαμοτι μου παταω τα 3 κουμπια και δεν με βαζει ρε recovery.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 ρε μαμοτι μου παταω τα 3 κουμπια και δεν με βαζει ρε recovery.... Βαλε το quick boot απο το playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Βαλε το quick boot απο το playstore ok ola Καλα φιλε μου thanks...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 xmmmmm παιδες με την xnote αργει το κινητο να ξυπνησει ενω παταω το κεντρικο μενου.....! ειναι οντως ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 (edited) xmmmmm παιδες με την xnote αργει το κινητο να ξυπνησει ενω παταω το κεντρικο μενου.....! ειναι οντως ετσι? Όχι δεν είναι μήπως δεν σου δουλεύει το κεντρικό κουμπί έχει ρύθμιση για να το ενεργοποίησεις Xnote control / extra/ xnote custom mods/ home bottom wake. Edited June 14, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Όχι δεν είναι μήπως δεν σου δουλεύει το κεντρικό κουμπί έχει ρύθμιση για να το ενεργοποίησεις Xnote control / extra/ xnote custom mods/ home bottom wake. ok σωστος το βρηκα φιλε μου...:):) ενα ακομη θελω και ειμαστε κομπλε... εχω αγορασμενο το weather screen αλλα δεν με αφηνει να βαλω το wallpaper απο πισω.... παταω select και μου λεει οτι η εφαρμογη δεν ειναι εγκατεστημένη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zkm Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 καλησπερα το note 3 εδω και δυο βδομαδες δεν μου κραταει τους κωδικους wifi απο διαφορα μαγαζια αλλα και απο ρουτερ στο σπιτι μηπως μπορει καποιος να μου πει τι πρεπει να κανω ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 καλησπερα το note 3 εδω και δυο βδομαδες δεν μου κραταει τους κωδικους wifi απο διαφορα μαγαζια αλλα και απο ρουτερ στο σπιτι μηπως μπορει καποιος να μου πει τι πρεπει να κανω ευχαριστω και εγω τωρα το ιδιο προβλημα εχω (μαζι με τα αλλα....:p ) μαλλον δεν λυνεται αυτο....για την ωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 και εγω τωρα το ιδιο προβλημα εχωα...με xnote ?πότε πρόλαβες και τους έχασες ? Κάνα δυο ώρες έχει που την έβαλες, εγώ γιατί δεν έχω θέμα. Και δεν είχα ποτέ με custom(ούτε βέβαια μαμά γιατί δεν την είδε καθόλου το τηλέφωνο:lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts