kiots Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Σ'ευχαριστώ φίλε μου.Με ποια εφαρμογή μπαίνεις στις ρυθμίσεις του kernel;Τον πείραξες εσύ καθόλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Με το setupcpu. Μονο governor και i/o αλλαξα. Εβαλα lionheart και zen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Δηλαδή σε σχέση με τον λειν τον βλέπεις καλύτερο? Αν ναι δώσε ενα λινκ και γιατί άλλαξες γκοβερνο και σιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 (edited) Με το setupcpu. Μονο governor και i/o αλλαξα. Εβαλα lionheart και zen Όντως είναι γρήγορος.Την cpu την άφησες να τρέχει στα 2800Mhz όπως ήταν ρυθμισμένη;araditsa λινκ γιατον κερνελ http://www.androidfilehost.com/?fid=23487008491963540 Edited May 17, 2014 by kiots Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Αυτος που εβγαλε τον κερνελ προτεινε τη ρυθμιση αυτη :-) την cpu συχνοτητα δεν την αφησα 2.8 Την επανεφερα 2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Τη minimum cpu speed την πήγες 300; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Έλα δε παιδιά ποίος ο λόγος να βάλεις έναν κερνελ που έχει φτιαχτεί μόνο και μόνο για να βγάλει μεγάλα μπεντσμαρκ και να τον ρυθμίζεις να τον κάνεις μαμά? Αν είναι δεν βρίσκω λόγο να αλλάζεις κερνελ. Εμένα δεν μου γεμίζει το μάτι να πω την αλήθεια αλλά αν πείτε ότι αξίζει σε μπαταρία θα τον δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro123 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Το πιθανοτερο ειναι να εβαλες καποια καινουργια εφαρμογη που προκαλει wakelocks οταν ειναι σε αναμονη το κινητο με αποτελεσμα να σου τρωει μπαταρια.Δοκιμασε να διαγραψεις τις τελευταιες εφαρμογες που εβαλες και μετα εγινε αυτο και δες πως θα παει. Βασικά Κατέβασα το Greenify και από τότε έχω δει διαφορά ευχαριστώ ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Βασικά Κατέβασα το Greenify και από τότε έχω δει διαφορά ευχαριστώ ! :) Yep το greenify ειναι must.Με το donation pack κανεις αδρανοποιηση και εφαρμογες συστηματος και δεν καιει τιποτα σε αναμονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 (edited) Παιδιά σκέφτομαι να πάω σε custom Rom και kernel για πρώτη φορά στο Note, μια και δεν έχω και πολύ καλή μπαταρία ακόμα και με greenify σε στοκ KitKat. Σκεφτόμουν την X note λόγω multi dpi αλλά ποιος kernel προτείνεται για καλό συνδυασμό μπαταριας-απόδοσης?O lean, ο civ, κάποιος άλλος? Edited May 18, 2014 by Erartemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 (edited) Παιδιά σκέφτομαι να πάω σε custom Rom και kernel για πρώτη φορά στο Note, μια και δεν έχω και πολύ καλή μπαταρία ακόμα και με greenify σε στοκ KitKat. Σκεφτόμουν την X note λόγω multi dpi αλλά ποιος kernel προτείνεται για καλό συνδυασμό μπαταριας-απόδοσης?O lean, ο civ, κάποιος άλλος?ένας πολύ καλός συνδυασμός που δοκιμάζω σήμερα είναι οι ρυθμίσεις του http://forum.xda-developers.com/member.php?u=4466180 με civato κερνελ. Βέβαια χάνεις λίγο σε ταχύτητα(μιλάμε για μισό κλικ κάτω ) αλλά κερδίζεις πολύ σε μπαταρία. Τώρα με αυτές τις ρυθμίσεις αντε να βγάλεις καμιά ώρα παραπάνω σε οθόνη από ότι interactive 2265 Mhz. Edit: Είχα κάνει τικ την μεσαία επιλογή και έχανα σε επίδοση, μπορώ να πω ότι πάει σφαίρα. Edited May 18, 2014 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Αν ειχε φωνη το τηλεφωνο θα σε κραζε μενιο. Χαχαχα :-) πως παει απο μπαταρια ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 (edited) Αν ειχε φωνη το τηλεφωνο θα σε κραζε μενιο. Χαχαχα :-) πως παει απο μπαταρια ??Αρκετά καλά. Αλλά εμένα το τηλέφωνο δεν εχει μάθει στα χαμηλά:lol: και γύρισα interactive 2226 Mhz. Είπαμε δεν γίνεται να έχεις Ferrari και να τις κατεβάσεις τα άλογα:lol: Edited May 19, 2014 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Παιδες είμαι με την τελευταία ΧΝΟΤΕ. Ολα καλα, εκτος απο το κλασικό πρόβλημα. Εξακολουθεί να χανει τα wifi. Eχετε υποψη σας καποιο φιξακι για αυτο; Η αληθεια ειναι πως άρχισε να με κουραζει... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Παιδες είμαι με την τελευταία ΧΝΟΤΕ. Ολα καλα, εκτος απο το κλασικό πρόβλημα. Εξακολουθεί να χανει τα wifi. Eχετε υποψη σας καποιο φιξακι για αυτο; Η αληθεια ειναι πως άρχισε να με κουραζει... Μπορείς με τιτανιουμ μπακαπ να αποθηκεύσεις τα wifi και όταν τα χάνεις να κάνεις μια επαναφορά και θα είσαι οκ μου το έκανε μια φορά και εμενα και τα επανέφερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Παιδες είμαι με την τελευταία ΧΝΟΤΕ. Ολα καλα, εκτος απο το κλασικό πρόβλημα. Εξακολουθεί να χανει τα wifi. Eχετε υποψη σας καποιο φιξακι για αυτο; Η αληθεια ειναι πως άρχισε να με κουραζει...εδω εισαι http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=51681251&postcount=9 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=51681827&postcount=11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 (edited) Ael kernel με echoe rom [ATTACH]45275[/ATTACH] Edited May 19, 2014 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Η μπαταρία πως είναι σε σχέση με λειν κερνελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Η μπαταρία πως είναι σε σχέση με λειν κερνελεάν θέλεις μπαταρία καλή βάζεις αυτόν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2745819 και κάνεις αυτές της ρυθμίσεις http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=52747074&postcount=155 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Τον έχεις δοκιμάσει αυτόν τον συνδυασμό τι λέει από ταχύτητα και τι από μπαταρία με σχέση τον λειν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Τον έχεις δοκιμάσει αυτόν τον συνδυασμό τι λέει από ταχύτητα και τι από μπαταρία με σχέση τον λεινΕχθές και τα πήγε περίφημα. Ο lean σε εμένα δεν κάθεται καλά. Τώρα έχω civato 1.9 ακόμη γιατί πάει κροτίδα ,τον 2.0 δεν τον έβαλα γιατί δεν είδα και καμιά τρελή αλλαγή. Το μόνο που άλλαξα ( δες φωτογραφίες)όλα τα άλλα τα άφησα μαμά. Σε σχέση ταχύτητας η κατανάλωση είναι αμελητέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 (edited) Δλδ από όλους λες να δοκιμάσω του σιβα? Μόνο λειν έχω δοκιμάσει και του σιβατου πριν πολύ καιρό και είχα ρειμπουτ. Αυτά στις φώτο να πειράξω στον σιβατο καλά κατάλαβα? Από εδώ κατεβάζω ε? Μη και γίνει κάνα λάθος http://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=13807 Edited May 19, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Δλδ από όλους λες να δοκιμάσω του σιβα? Μόνο λειν έχω δοκιμάσει και του σιβατου πριν πολύ καιρό και είχα ρειμπουτ. Αυτά στις φώτο να πειράξω στον σιβατο καλά κατάλαβα?Ναι.Ειναι δοκιμασμένες ρυθμίσεις. Άστο interactive και δεν παίζει reboot. Βγάλε ότι πρόγραμμα έχεις για ρυθμίσεις κερνελ θα παίξεις με αυτό που έχει μέσα, θα το εμφανίζει μόλις μπουτάρει το τηλέφωνο. Edit βάλε τον 2.0 http://www.androidfilehost.com/?fid=23487008491964954 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Οκ φλασαρω και επανέρχομαι όταν έχω άποψη με εντυπώσεις. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Οκ φλασαρω και επανέρχομαι όταν έχω άποψη με εντυπώσεις. ..Μόλις πέρασα τον 2.0 (δεν αντεξα:lol:)νομίζω ότι είναι λίγο πιο γρήγορος από τον 1.9 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts