Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

στην εκδοση μου λεει

AP: N9005xxuenc2

CP: N9005XXUENC2

CSC: N9005ATOENB1

1) Μπορω να κανω root και με ποιον τροπο απο την πρωτη σελιδα

2) Στο sam mobile εχει αλλη εκδοση για Ελλαδα Ν9005XXUDMJ7 αυτή ποια έκδοση είναι σε σχεση με την δικια μου να αφησω αυτη που εχω η να βαλω του sam mobile ( το τηλεφωνο ειναι απο την Wind)?

Ουδεις ξερει. Εμενα αλλαξε κανονικα
Είναι να τρελαθείς δεν το έπερνε γιατί έμπενα στο download mode με πρόγραμμα και ΌΧΙ χειροκίνητα.

στην εκδοση μου λεει

1) Μπορω να κανω root και με ποιον τροπο απο την πρωτη σελιδα

2) Στο sam mobile εχει αλλη εκδοση για Ελλαδα Ν9005XXUDMJ7 αυτή ποια έκδοση είναι σε σχεση με την δικια μου να αφησω αυτη που εχω η να βαλω του sam mobile ( το τηλεφωνο ειναι απο την Wind)?

Δεν υπάρχει τρόπος να κάνεις root χωρίς να γράψει ο Knox.

Δεν υπάρχει τρόπος να κάνεις root χωρίς να γράψει ο Knox.

Αυτο συμβαινει και ας μην εχω ενεργοποιηση το Knox?

με το θεμα της εκδοσης που φοραω?

(στην εκδοση μου λεει

Στο sam mobile εχει αλλη εκδοση για Ελλαδα Ν9005XXUDMJ7 αυτή ποια έκδοση είναι σε σχεση με την δικια μου να αφησω αυτη που εχω η να βαλω του sam mobile ( το τηλεφωνο ειναι απο την Wind))?

Αυτο συμβαινει και ας μην εχω ενεργοποιηση το Knox?

με το θεμα της εκδοσης που φοραω?

(στην εκδοση μου λεει

Στο sam mobile εχει αλλη εκδοση για Ελλαδα Ν9005XXUDMJ7 αυτή ποια έκδοση είναι σε σχεση με την δικια μου να αφησω αυτη που εχω η να βαλω του sam mobile ( το τηλεφωνο ειναι απο την Wind))?

Η MJ7 είναι παλιά έκδοση ,αυτή που έχεις τώρα δεν την πειράζεις.

καλημερα παιδια,ειμαι νεος κατοχος note 3 και θα ηθελα να μου προτεινετε εναν καλο συνδιασμο rom και kernel για καλη αποδοση και καλη αυτονομια μπαταριας.ευχαριστω!!

Βγηκε σημερα lean kernel 2.4

Αν δοκιμασει καποιος ας μας πει εντυπωσεις

Άργησες να τον βάλεις:lol::lol:

Άργησες να τον βάλεις:lol::lol:

μενιο δεν αλλαξες ρομ ?? βγηκε η 2.2 . να την βαλω λες ??

Βγηκε σημερα lean kernel 2.4

Αν δοκιμασει καποιος ας μας πει εντυπωσεις

περιμενω και εγω . Απο μπαταρια ειμαι κομπλε με 2.3 . Αν ομως επιβεβαιωση ο μενιος οτι σιβατο ρομ και κερνελ πετανε θα παω προς τα εκει . Αοσπ αξιζει να δοκιμασω ?? θα καλυτερα αποτελεσματα στο θεμα δυναμης του κινητου ? και τι ακριβως χανω ?

Phone : LG D802 G2 16gb

Rom : CloudyG3 2.0

Kernel : Dorimanx 8.5

μενιο δεν αλλαξες ρομ ?? βγηκε η 2.2 . να την βαλω λες ??

περιμενω και εγω . Απο μπαταρια ειμαι κομπλε με 2.3 . Αν ομως επιβεβαιωση ο μενιος οτι σιβατο ρομ και κερνελ πετανε θα παω προς τα εκει . Αοσπ αξιζει να δοκιμασω ?? θα καλυτερα αποτελεσματα στο θεμα δυναμης του κινητου ? και τι ακριβως χανω ?

Να κάνετε υπομονή ο civato είναι έτοιμος http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=52047941&postcount=1181

Δεν θα δεις και καμία τρελή διαφορά με aosp εγώ δοκίμασα πιο πολύ από περιέργεια.

Παιδιά sos άλλαξα bootloader και δεν πιάνει σήμα καθόλου το gps ας το τεστάρει κάνεις που έχει βάλει nd3

Δεν άντεξα τελικά μπήκα και εγώ στο club :). Όλα έγιναν σχετικά εύκολα με το odin και πέρασα x note και lean kernel 2.3.κλασσικα μόλις τον πέρασα βγήκε ο 2.4 :) όλα καλά μέχρι στιγμής απλά μου την σπάνε τα toggles.αλλαξα χρώμα στα πράσινα έβαλα aosp δοκίμασα όλα από το s5 αλλά πάλι δε μου κάθονται καλά. Έχουνε καμιά άλλη επιλογή? Πάντως από μπαταρία μια χαρά φαίνεται ο lean.

Παιδιά sos άλλαξα bootloader και δεν πιάνει σήμα καθόλου το gps ας το τεστάρει κάνεις που έχει βάλει nd3
Δεν παίζει ρόλο ο bootloader στο GPS.

Σε εμένα κλείδωσε στο φτερό.

Δεν παίζει ρόλο ο bootloader στο GPS.

Σε εμένα κλείδωσε στο φτερό.

Τότε θα φταίει το πέσιμο που έφαγε χθες προφανώς. .

Ποια official rom να βάλω τώρα που άλλαξα bootloader;

Για να το στείλω smartec

Τότε θα φταίει το πέσιμο που έφαγε χθες προφανώς. .

Ποια official rom να βάλω τώρα που άλλαξα bootloader;

Για να το στείλω smartec

Εισαι root ?

Ναι με X note
Βαλε μια official με ΝD3 αλλά το knox έγραψε, έπεσε κιόλας, πάντο και γράψε μας τι θα σου πουν.

Βαλε μια official με ΝD3 αλλά το knox έγραψε, έπεσε κιόλας, πάντο και γράψε μας τι θα σου πουν.

Έχει να προτείνει κανείς καμιά;

Είναι και ελληνικό!

Μόλις πέρασα τον νέο bootloader http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2697750&d=1397995111

odin 3.09 το βαζουμε στο CP.

Και περιμενουμε:) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=52047941&postcount=1181

πως ενεργοποίησες το cp στην 3.09 εμένα είναι σε αδράνεια

εκανα λαθος ,στο BL.
οκ. έχω την ωμέγα v12 rom αν αλλάξω kernel θα αλλάξει κάτι στην συμπεριφορά του note. έχω θέμα με τις εφαρμογές ενώ έχουν κατέβει πρέπει να κάνω επανεκκίνηση στην συσκευή για να εμφανιστούν.

...καλησπέρα στην παρέα! Ερωτησούλα...

Με kit kat πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε link δύο φακέλους; Π.χ. εσωτερικής μνήμης με usb... Ενώ το scriptάκι έτρεξε με επιτυχία, δεν βλέπω στον file explorer το link!

Edited by Savvin_Diesel

οκ. έχω την ωμέγα v12 rom αν αλλάξω kernel θα αλλάξει κάτι στην συμπεριφορά του note. έχω θέμα με τις εφαρμογές ενώ έχουν κατέβει πρέπει να κάνω επανεκκίνηση στην συσκευή για να εμφανιστούν.
όταν αλλάζουμε κερνελ βλέπουμε πως παει από θέμα μπαταρίας και ταχύτητας ,αυτό που λες με τις εφαρμογές είναι θέμα ρομ.

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις