king2009 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Αν είναι αυτή που νομίζω, είναι γραμμή που δείχνει την μπαταρία.Πήγαινε στην εφαρμογή της Χνοτε μπες στα extras και πάτα στο battery bar settings. Εισαι ωραιος εφυγε.Εβαλα και softkey κουμπια γιατι δεν παιζει να συνηθησω το κεντρικο hardware button με τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Παρε και ενα ξεχωριστό back up τον efs folder.. Θέλω να ρωτήσω, για backup του efs folder , μπήκα με τον root explorer και αντεγραψα το φάκελο σε ένα ασφαλές σημείο στο pc μου.Είναι αρκετό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Παιδιά αν φλασάρω επίσημη rom μέσω ODIN θα αυξήσω τον Know Counter? Ευχαριστώ! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Μετα απο 1 μερα χρησης με xnote μπορω να πω οτι το κινητο ειναι αψογο.Εβαλα swype home button και gravity screen pro και δεν παταω ποτε κουμπια. Antutu εβγαλα 36500 και απο παιχνιδια εβαλα gangstar vegas nova 3 sam andreas modern combat 4 nfs most wanted mass effect dark knight rises amazing spiderman και καμια 50αρια ακομα και τα παιζει νερακι ολα. Η μνημη ειναι μονιμως στο 1+gb ελευθερη και δεν με εχει σκαλωσει πουθενα. 2 προβληματακια που συναντησα ειναι οτι με rom manager δοκιμασα να βαλω lean kernel 2.3 και εγραψε aborted και οτι διεγραψα το samsung hub και διαγραφετε και ενα αρχειο lib απο το system αυτοματα που χαλαει το rotation.Το ξανα περασα με root explorer και ολα ετοιμα. Για 400 ευρο το κινητο ειναι πραγματικα vfm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 (edited) Κάτι κάνεις λάθος και lean έχω και το hub το έχω σβήσει και rotation έχω http://androtransfer.com/?developer=imoseyon&folder=hlte-others τον δεύτερο Edited April 9, 2014 by kaeser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 (edited) Κάτι κάνεις λάθος και lean έχω και το hub το έχω σβήσει και rotation έχω http://androtransfer.com/?developer=imoseyon&folder=hlte-others τον δεύτερο Θα δοκιμασω απευθειας απο recovery να το βαλω. Για το rotation εχει αναφερθει το προβλημα: forum.xda-developers.com/showpost.php?p=50250038&postcount=5974 Εσβησα σχεδον ολες της εφαρμογες samsung μπορει να εφταιγε καμια αλλη εφαρμογη. Τελικα εφταιγε ο rom manager.Χειροκινητα τον περασα μια χαρα Edited April 9, 2014 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Θέλω να ρωτήσω, για backup του efs folder , μπήκα με τον root explorer και αντεγραψα το φάκελο σε ένα ασφαλές σημείο στο pc μου.Είναι αρκετό; Ναι ειναι αρκετό. Τι αρχεία σου έδωσε το backup ? Στο note 3 που έχει qualcomm δεν έχει ουσία να γίνει backup μόνο το efs.img Αυτό γιατί το imei αποθηκεύετε σε δύο partition ModemST1 και ModemST2. Χρησιμοποίησε την παρακάτω εφαρμογή εδώ για το σωστό efs backup το οποίο δίνει 3 αρχεία και extra και το build.prop εκείνη τι στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Πω πω ρε παιδιά δεν παίζεστε, μας έχετε κάψει και τρέχουνε τα σάλια! Στο Galaxy S ήμουνα άρχοντας με CM 11 και τώρα δεν το έχω ρουταρει καν (αυτο ειδικα με ζοριζει λιγο) λόγω εγγύησης. Όπως και να έχει είναι κρίμα όταν είναι όλο καινούργιο κινητό και αφού έτσι κι αλλιώς φοράει 4.4.2 υπομονή και απλό customizing με αφαίρεση των παπαρούνα της Samy. Από Σεπτέμβριο που θα κάνει την εμφάνιση του το Note 4 και θα βγει καμιά καινούργια έκδοση Android Halvas τα ξαναλέμε. Μέχρι τότε, στο ρελαντι η Ferrari! Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Χαρειτε το κινητο σας παιδια.Πως μπορειτε με ολο το bloatware της samsung μεσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Εγω που δεν εχω κανει efs backup πειραζει πολυ ? Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Εγω που δεν εχω κανει efs backup πειραζει πολυ ? Λιγο...πολυ... μια φορα θα το χρειαστεις.....καντο και αστο να υπαρχει.... Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Αν μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει τι είναι το efs back up και αν χρειαστεί πώς το χρησιμοποιούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 3 post πιο πισω εχω βαλει συνδεσμο για την εφαρμογη που θα κατεβασεις για να κανεις back up το efs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Ο efs folder περιεχει σημαντικά στοιχεία της συσκευής οπως το IMEI πχ και αν για καποιο λογο η συσκευη χασει το IMEI της δεν μπορειτε να την επαναφερετε χωρις τον efs folder. Δεν ειναι σπανιο εχει συμβει και σε μενα παλαιοτερα σε note ii. Ενα απλο copy paste του φακελου δεν αρκει, το κάνετε μεσω εφαρμογης ή μεσω philz recovery στο advanced back up. Στο xda εχει διαφορους τροπους επισης. Με οποιο tool κανετε το back up τελικα, με το ιδιο θα κανετε και το restore αν χρειαστει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cj_billy Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Ξέρει. Κανείς γιατί μου πετάει αυτό συνέχεια [ATTACH]43691[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Ξέρει. Κανείς γιατί μου πετάει αυτό συνέχεια [ATTACH]43691[/ATTACH]Κάποιο αρχείο ,σου κάνει την δουλεία. Σε βλέπω για hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalism Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Ξέρει. Κανείς γιατί μου πετάει αυτό συνέχεια [ATTACH]43691[/ATTACH] Από το Applications Manager κάνε clear data, clear cache και force stop το Contacts Storage (φρόντισε να έχεις backup τις επαφές σου κλπ καλού, κακού). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 δεν εχω ασχολειθει με ρουτ κτλπ, οποτε δεν καταλαβαινω γρι...:lol: εχω την σοκογκοφρετα εγκατεστημενη, εχει βγει κατι για δαυτην ή ειναι νωρίς ακομα? και δευτερον, απο την στιγμη που το πηρα δεν εγκατεστησα αυτο το κνοξ, ουτε καν το αγγιξα δλδ, παιζει ρολο αυτο οταν καποια στιγμη το ρουταρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς κανένα toolkit και συγκεκριμένα του mskip? Έχω την donate έκδοση από την εποχή του nexus 4 ακόμα και έλεγα να δω τι κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 (edited) Εμενα που συνεχιζει το συστημα android να ειναι πρωτο και να μου τρωει μπαταρια αβερτα τι κανω;εκανα επανρκκινηση αλλα δεν εφτιαξε..εγινε πληρης φορτιση και παλι συνεχιζει.. Edited April 11, 2014 by arxontas2323 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Γραφεις σε ενα απο τα 2 θεματα για να μπορουν να συζητησουν τα παιδια που ξερουν Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Εμενα που συνεχιζει το συστημα android να ειναι πρωτο και να μου τρωει μπαταρια αβερτα τι κανω;εκανα επανρκκινηση αλλα δεν εφτιαξε..εγινε πληρης φορτιση και παλι συνεχιζει..Λογικά έχεις 4.4, εάν ναι, είσαι από αυτούς που δεν έκατσε καλά η ρομ , να κάνεις ένα hard reset και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Περνα ξανα την ρομ. Δεν γραφει ο knox. Περνα και μιας χωρας που περνει γρηγορα ενημερωσεις Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Περνα ξανα την ρομ. Δεν γραφει ο knox. Περνα και μιας χωρας που περνει γρηγορα ενημερωσεις αν λες εμενα πως το κανω αυτο?αμα κανω επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων ειναι το ιδιο?? Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 αν λες εμενα πως το κανω αυτο?αμα κανω επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων ειναι το ιδιο?? Αν κάνεις reset θα χάσεις οτιδήποτε εχεις στην εσωτερική sd ,ενω αν περάσεις ξανά την rom δεν χάνεις τίποτα . Εγώ πάντως προτείνω hard reset . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts