Da_rudakos Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Παιδια εχω συσκευη Αυστριακη με csc:Ato η οποια δειχνει ξεχασμρνη τελειως για κιτ κατ.Αν αλλαξω csc με εφαρμογη απο playstore ωστε μετα να ερθει update θα δουλεψει ; Το'χει δοκιμασει κανεις,παντα ειχα root στα τηλεφωνα και δουλευε.. Λετε να γραψει κανενας knox ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά αν ήταν τόσο απλό θα το ξέραμε λογικά γράφει το κνοξ. Μπορείς όμως να περάσεις με οντιν επίσημο φίρμ κιτ κατ και θα είσαι οκ χωρίς να γράψει κνοξ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά αν ήταν τόσο απλό θα το ξέραμε λογικά γράφει το κνοξ. Μπορείς όμως να περάσεις με οντιν επίσημο φίρμ κιτ κατ και θα είσαι οκ χωρίς να γράψει κνοξΔεν είναι σίγουρο πλέον. Κάποιο παιδί πέρασε με odin official 4.4 και έγραψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 (edited) τελικα το ροοτ απετυχε. τωρα το τσεκαρα με τιτανιουμ . δεν μου δινει δικαιωμα και επισης δεν εγραψε ο κνοξ. δεν ξερω αν στεναχωριεμαι η αν χαιρομαι . και πανω που σκεφτομαι να βαλω 4.4.2 γιατι και εγω με αυστριακο ειμαι λετε οτι ισως γραψει ! τα νευρα μου :) σχετικα με τις custom roms , lte εχουμε κανονικα ε ?? επισης πως βαζουμε official ? ποια official να βαλω ?? και μεχρι να μου απαντησετε να κατσω να σκεφτω τι θα κανω με κνοξ . απο την προηγουμενη δευτερα 17 μαρτη μεχρι και σημερα δεν θα ειχε βγαλει κανα θεμα ?? τι να κανωωωωω ???? και κατι τελευταιο . περνωντας ειτε οφφισιαλ ειτε ρομ τα παντα χανονται απο μεσα ε ? Edited March 26, 2014 by TorroRosso Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 λοιπον ξεκινησα το κατεβασμα !! xnote τελικα και σβηνω οτι δεν θελω :) δεν εχω ροοταρει ακομα γιατι θελω να περασω κιτ κατ αλλα πως βρισκω μια καλη οφφισιαλ ??επισης δεν καταλαβαινω ολα τα βηματα . οποτε μπορει καποιος να βοηθησει βημα βημα ?? επισης μετα θα πρεπει να περασω το χ νοτε κερνελ η περναει με την κουστομ ρομ ? Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 λοιπον ξεκινησα το κατεβασμα !! xnote τελικα και σβηνω οτι δεν θελω :) δεν εχω ροοταρει ακομα γιατι θελω να περασω κιτ κατ αλλα πως βρισκω μια καλη οφφισιαλ ??επισης δεν καταλαβαινω ολα τα βηματα . οποτε μπορει καποιος να βοηθησει βημα βημα ?? επισης μετα θα πρεπει να περασω το χ νοτε κερνελ η περναει με την κουστομ ρομ ?δες τα βήματα εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=47658687&postcount=2 θα έχουμε ξενύχτι σημερα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 δες τα βήματα εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=47658687&postcount=2 θα έχουμε ξενύχτι σημερα:lol: ooo yeah !! δεν υπαρχει θεμα που αυτο το ποστ ειναι για αλλη ρομ ?? επισης που μπορω να κατεβασω οφφισιαλ ρομ ?? δεν βρισκω πουθενα Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas013 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 τι θα γινει με αυτα τα αυστριακα πια? μου τη σπαει που ειχα το σ4 με 4.4.2 και το νοτε3 που τα σπαει ειναι σε 4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Αν θες να κανεις unroot και να γενικα να ξανακανεις την συσκευη τελειως εργοστασιακη τοτε ξανα φλασαρεις μεσο odin stock firmware και το κινητο ειναι σαν καινουργιο.Τωρα αν στο υπαρχον λειτουργικο που εχεις θες να κανεις απλα unroot χωρις wipe data κτλ απλα πας στην εφαρμογη του super su και πατας την επιλογη για unroot.ενω τα εκανα ολα εβαλα επισημο firmware ολα οκ αλλα οταν παταω ελεγχο για update μου λεει η συσκευη σας εχει τροποποιηθει..γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 ooo yeah !! δεν υπαρχει θεμα που αυτο το ποστ ειναι για αλλη ρομ ?? επισης που μπορω να κατεβασω οφφισιαλ ρομ ?? δεν βρισκω πουθεναεάν δεις έχει λινκ κάτω από το πρώτο βίντεο https://mega.co.nz/#!jZYkyY5a!HfiJlXRgp_ZGWoQncFNWeEn5FnY_0i9iFb23EGfg2Nk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 http://live.samsung-updates.com/index.php?nonag=1 απο εδω να κατεβασω ?? την αγγλικη για παραδειγμα Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 ενω τα εκανα ολα εβαλα επισημο firmware ολα οκ αλλα οταν παταω ελεγχο για update μου λεει η συσκευη σας εχει τροποποιηθει..γιατι? Αφου εβαλες επίσημο firmware κανε και μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων..Βασικά θυμαμαι σε s4 μερικά παιδιά έπρεπε να βγάλουν την sd και να κανουν επαναφορα,για τσεκαρε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas013 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 στη καταναλωση της μπαταριας κατω δευτερο σε σειρα μετα την οθονη ειναι το Google+ με 17% τι ειναι αυτο? να του κανω επιβολη διακοπης η θα κανω μακακια? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ποια εφαρμογή έχει η συσκευή που την κάνει χειριστηριο για διάφορες συσκευές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 στη καταναλωση της μπαταριας κατω δευτερο σε σειρα μετα την οθονη ειναι το Google+ με 17% τι ειναι αυτο? να του κανω επιβολη διακοπης η θα κανω μακακια? :O Κάντο διακοπή δεν θα έχεις πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas013 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Κάντο διακοπή δεν θα έχεις πρόβλημα το εκανα και δεν ανατιναχθηκε :p τι κανει αυτο? γιατι ειχε τοση καταναλωση μπαταριας αφου δε χρησιμοποιησα κατι τετοιο:mad::mad: ΒΤW 24ωρες και 58% και με αρκετη χρηση δεδομενων χθες που ημουν εξω :cool: very good very nice :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Επελεξε ανενεργο καλυτερα να κλεισει τελειως..Φοβαμαι οτι με το διακοπη μετα απο λιγο η μετα απο επανεκκίνηση θα ξαν'ανοιξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas013 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Επελεξε ανενεργο καλυτερα να κλεισει τελειως..Φοβαμαι οτι με το διακοπη μετα απο λιγο η μετα απο επανεκκίνηση θα ξαν'ανοιξει. gia δωσε περισσοτερα ινφο εκανα επιβολη διακοπης πως επιλεγω ανενενργο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbanoglou Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ποια εφαρμογή έχει η συσκευή που την κάνει χειριστηριο για διάφορες συσκευές? Ειναι το Watch On στη καταναλωση της μπαταριας κατω δευτερο σε σειρα μετα την οθονη ειναι το Google+ με 17% τι ειναι αυτο? να του κανω επιβολη διακοπης η θα κανω μακακια? :O Ειναι σαν το facebook της google μπρορεις να το διακοψεις αφοβα δεν υπαρχει προβλημα και αν θες βγαλτο και απο την λιστα με το sync για να μην σου τρωει μπαταρια. ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://live.samsung-updates.com/index.php?nonag=1 απο εδω να κατεβασω ?? την αγγλικη για παραδειγμα Κατεβασε απο εδω την αγγλικη http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=26476 ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παράθεση Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look Arctic Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas013 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ειναι σαν το facebook της google μπρορεις να το διακοψεις αφοβα δεν υπαρχει προβλημα και αν θες βγαλτο και απο την λιστα με το sync για να μην σου τρωει μπαταρια. πως το βγαζω? ειμαι σχετος βοηθατε χριστιανοιιιι και μωμαθεθανοι και βουδιστες και εσεις που πιστευετε σε μια ντοματα σε μια κιθαρα η οτι θελει ο καθενας ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πηγα διαχειριστης εφαρμογων πατησα απενεργοποιηση και μου ειπε θα καταργησει τις ενημερωσεις του πατησα ναι και στη συνεχεια ξανα ανενεργο η καπως ετσι πλεον δε το εμφανιζει στις διεργασιες θα εχω το νου μου μηπως το βγαλει οταν ανοιξει ξανα η συσκευη :D κατι αλλο που πρεπει να καταργησω? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Θελει root για πληρη απεγκατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 λοιπον λοιπον . εβαλα xnote . δεν την παλεψα καθολου ! πολυ χαοτικο και οχι για τα γουστα μου . βαζω τωρα omega v12. τι kernel να βαλω λετε ?? Θελω καλη μπαταρια :) Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbanoglou Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 πως το βγαζω? ειμαι σχετος βοηθατε χριστιανοιιιι και μωμαθεθανοι και βουδιστες και εσεις που πιστευετε σε μια ντοματα σε μια κιθαρα η οτι θελει ο καθενας ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πηγα διαχειριστης εφαρμογων πατησα απενεργοποιηση και μου ειπε θα καταργησει τις ενημερωσεις του πατησα ναι και στη συνεχεια ξανα ανενεργο η καπως ετσι πλεον δε το εμφανιζει στις διεργασιες θα εχω το νου μου μηπως το βγαλει οταν ανοιξει ξανα η συσκευη :D κατι αλλο που πρεπει να καταργησω? :D ακριβως θελει root για πληρη απενεργοποιηση αλλα σαν app λογικα μπρορεις να το βγαλεις γιατι δεν νομιζω να ειναι απαραιτητο σαν google app μπορει να σε αφηνει αν δεν ειναι system app. Παράθεση Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look Arctic Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Εγω εχω καταργήσει αυτα Κωστα [ATTACH]43050[/ATTACH][ATTACH]43051[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonady Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Εγω εχω καταργήσει αυτα Κωστα [ATTACH]43050[/ATTACH][ATTACH]43051[/ATTACH] Μια από τα ίδια εχω καταργήσει και εγω αφού δεν το εχω rootαρει....! Παράθεση 1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts