Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω το εβαλα αλλα τωρα πως βαζω την ομεγα??την εχω περασει στην καρτα μνημης κανω μετα στο recovery update apo sd αλλα τπτ...

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ειδα το βιντεο και οντως ειναι πολυ ευκολο.Αλλα εχω μια ερωτηση.Τι ακριβως κανει η custom recovery???Αν κανω root χρειαζομαι και custom recovery???

ναι χρειάζεται και αυτο αν θες να περάσεις κουστομ ρομ

εγω το εβαλα αλλα τωρα πως βαζω την ομεγα??την εχω περασει στην καρτα μνημης κανω μετα στο recovery update apo sd αλλα τπτ...

θα κάνεις όλα τα γουαιπ από ρικοβερι 2 είναι και μετά θα πατήσεις ινσταλ θα βρεις που έχεις την ωμέγα θα το τρέξεις και μετά ακόλουθα το τι προγράμματα θες να έχει ότι δεν ξέρεις τι είναι βάλτο και αν είναι το σβήνει μετα.

.την διαδικασία αυτή όλη θα την κάνεις μέσα από ρικοβερι αν δεν ξέρεις πως μπενεις πατώ στο YouTube και θα το βρεις

πιστεύω να σε βοήθησα. ..

ναι χρειάζεται και αυτο αν θες να περάσεις κουστομ ρομ

θα κάνεις όλα τα γουαιπ από ρικοβερι 2 είναι και μετά θα πατήσεις ινσταλ θα βρεις που έχεις την ωμέγα θα το τρέξεις και μετά ακόλουθα το τι προγράμματα θες να έχει ότι δεν ξέρεις τι είναι βάλτο και αν είναι το σβήνει μετα.

.την διαδικασία αυτή όλη θα την κάνεις μέσα από ρικοβερι αν δεν ξέρεις πως μπενεις πατώ στο YouTube και θα το βρεις

πιστεύω να σε βοήθησα. ..

Το μαμα recovery μου βγαζει...δεν ειναι σαν αυτο στα βιντεο που εχω δει..

kit kat φιλε 4.4.
με τον ίδιο τρόπο που έβαλες το cf θα βάλεις και το recovery http://d-h.st/zVa θα πας γενικά ασφάλεια και θα ξετικαρεις επαλήθευση εφαρμογων. Εάν έχεις αντιβαιρους στο pc απενεργοποίησε το.

με τον ίδιο τρόπο που έβαλες το cf θα βάλεις και το recovery http://d-h.st/zVa θα πας γενικά ασφάλεια και θα ξετικαρεις επαλήθευση εφαρμογων. Εάν έχεις αντιβαιρους στο pc απενεργοποίησε το.
με odin το περναω?

ναι χρειάζεται και αυτο αν θες να περάσεις κουστομ ρομ.

αν δεν θελω να περασω custom rom (τουλαχιστον για τωρα!!) χρειαζεται???Τι ακριβως κανει???

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

Και μια ακομη απορια...οταν θελησω να κανω unroot απλα περναω καποιο επισημο firmware η θελει καποια διαδικασια?

Και μια ακομη απορια...οταν θελησω να κανω unroot απλα περναω καποιο επισημο firmware η θελει καποια διαδικασια?

Αν θες να κανεις unroot και να γενικα να ξανακανεις την συσκευη τελειως εργοστασιακη τοτε ξανα φλασαρεις μεσο odin stock firmware και το κινητο ειναι σαν καινουργιο.Τωρα αν στο υπαρχον λειτουργικο που εχεις θες να κανεις απλα unroot χωρις wipe data κτλ απλα πας στην εφαρμογη του super su και πατας την επιλογη για unroot.

Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD

X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look

Arctic Black

Θελω να ξαναπερασω με odin την ρομ που ηδη εχω..(.ΧΕF) ΔΕΝ εχω κανει root σε ποιο σημειο βαζω το αρχειο?? BL-AP-CP-SCS??

δεν αντεξα εκανα και εγω ροοτ . απλα βαριεμαι πολυ να αλλαζω ρομς !!! απο οτι καταλαβα ολοι λετε omega . κερνελ? αυτον που εχει ?? καποιον στοκ ?? τι να βαλω και αμα μπορειτε στειλτε και λινκ . τελος απο προγραμματα ποια κραταω ποια σβηνω ? υπαρχει καμια λιστα ?? thanks in advance !! σε ολα να ληφθουν υποψην οτι με νοιαζει η διαρκεια της μπαταριας και να μην κολλαει !!

Phone : LG D802 G2 16gb

Rom : CloudyG3 2.0

Kernel : Dorimanx 8.5

Θελω να ξαναπερασω με odin την ρομ που ηδη εχω..(.ΧΕF) ΔΕΝ εχω κανει root σε ποιο σημειο βαζω το αρχειο?? BL-AP-CP-SCS??

Θα πρεπει να το βαλεις στο AP :)

----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δεν αντεξα εκανα και εγω ροοτ . απλα βαριεμαι πολυ να αλλαζω ρομς !!! απο οτι καταλαβα ολοι λετε omega . κερνελ? αυτον που εχει ?? καποιον στοκ ?? τι να βαλω και αμα μπορειτε στειλτε και λινκ . τελος απο προγραμματα ποια κραταω ποια σβηνω ? υπαρχει καμια λιστα ?? thanks in advance !! σε ολα να ληφθουν υποψην οτι με νοιαζει η διαρκεια της μπαταριας και να μην κολλαει !!

Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει η Omega ειναι πολυ απλη και δεν σου δινει την αισθηση οτι εισαι σε custom ROM.Aν θες να νιωσεις οτι εχεις περασει κατι διαφορετικο στο κινητο σου με οση παραμετροποιηση εσυ θες και καταπληκτικη αυτονομια μπαταριας δοκιμασε την ROM X-Note και lean kernel.

Arctic Black

οσο περισσοτερα πραγματα ομως εχει μια ρομ τοσο πιο βαρια δεν ειναι ?? θελω κατι as vanilla as possible με τις εφαρμογες μου και το πενακι μου . thats all :P αν δεν ισχυει αυτο που λεω τοτε παμε και για χνοτε και βλεπουμε ποια θα μας κατσει . με κερνελς δεν ξερω τιποτα . οποτε δωστε τα φωτα σας αν θελετε :)

Phone : LG D802 G2 16gb

Rom : CloudyG3 2.0

Kernel : Dorimanx 8.5

Πάνω κάτω όλες ίδιες είναι. Έχουν ελάχιστες διαφορές μεταξύ τους. H X-note για παράδειγμα είναι απίστευτα φορτωμένη από mods. Αν θες κάτι απλό, απλά βάλε το xposed + greenify και είσαι οκ. Μέσα απο το xposed μπορείς να κάνεις οτι και με τις custom rom πάνω-κάτω.

οσο περισσοτερα πραγματα ομως εχει μια ρομ τοσο πιο βαρια δεν ειναι ?? θελω κατι as vanilla as possible με τις εφαρμογες μου και το πενακι μου . thats all :P αν δεν ισχυει αυτο που λεω τοτε παμε και για χνοτε και βλεπουμε ποια θα μας κατσει . με κερνελς δεν ξερω τιποτα . οποτε δωστε τα φωτα σας αν θελετε :)

As vanilla (TW) as possible τοτε πηγαινε σε καποια Omega καλυτερα να εξικειωθείς με τα X-posed framework και τα modules του.Αν φτασεις σε ενα σημειο που δεν θα σε καλύπτει αυτό θα δοκιμασεις κατι αλλο μετα οπως αυτο που σου προτεινα παραπανω.

Πάνω κάτω όλες ίδιες είναι. Έχουν ελάχιστες διαφορές μεταξύ τους. H X-note για παράδειγμα είναι απίστευτα φορτωμένη από mods. Αν θες κάτι απλό, απλά βάλε το xposed + greenify και είσαι οκ. Μέσα απο το xposed μπορείς να κάνεις οτι και με τις custom rom πάνω-κάτω.

'Ολες ιδιες επειδη εχουν την ιδια βαση αλλα οχι σε επιλογες σιγουρα και οσο για την X-note ναι ειναι φορτωμενη με πολλα mods που αν θες τα χρησιμοποιεις αλλιως τα κανεις disable και δεν τα ξαναβλεπεις ποτε.Ουσιαστικα σου δινει την επιλογη να κανεις οπως θες την ROM στα δικα σου μετρα και σταθμα και μεσα απο τον Aroma Installer που κοβεις και ραβεις εσυ την ROM και μεσα απο το κινητο προφανως που μπορεις να κλεισεις οτι module δεν θες.

Arctic Black

Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει η Omega ειναι πολυ απλη και δεν σου δινει την αισθηση οτι εισαι σε custom ROM.Aν θες να νιωσεις οτι εχεις περασει κατι διαφορετικο στο κινητο σου με οση παραμετροποιηση εσυ θες και καταπληκτικη αυτονομια μπαταριας δοκιμασε την ROM X-Note και lean kernel.

όντως είναι απλή αλλά βάζεις ότι θες εσύ χειροκίνητα πχ θέμα ή ότι εφαρμογές θες.

Επίσης η χνοτε είναι μια ρομ που αν ξεκινήσεις από αυτήν θα ξέρεις τι υπάρχει για να βάλεις στην ωμέγα γιατί η χνοτε τα έχει όλα. Νομίζω πως είναι μια ρομ που όλοι πρέπει να δοκιμάσουν.

Εγώ βέβαια είμαι με ωμέγα που έχω πετάξει και από αυτήν λίγο σαβούρα και έχω προσθέσει δικά μου μοντ.

κερνελ άσε για ποίο μετά για να μπορείς να καταλάβεις και τις διαφορές το ότι είναι ποιο βαριά μη νομίζεις ότι σέρνεται κιόλας κάθε άλλο όλοι λένε ότι είναι πολύ καλή ρομ. ..

Συγνωμη το εγραψα σε λάθος θέμα

Και δεν ξερω πως να σβησω τα συνημμένα

χάχα μας έκανες να τρίβουμε τα μάτια μας και δεν μας είπες τι έχεις βάλει για ξεκίνα να λες χάχα. ...

Καλησπερα και απο εμενα!μια ερωτηση γιατι ειμαι μισο βημα πριν ττην αγορα του!αν κανω ροοτ πειραματιστω με δια φορες ρομ για να το επαναφερω ξανα σε εργοαστασιακη κατασταση γινεται;το knox δεν θα γραψει;και απο εγγυηση μετα τι γινεται;

Καλησπερα και απο εμενα!μια ερωτηση γιατι ειμαι μισο βημα πριν ττην αγορα του!αν κανω ροοτ πειραματιστω με δια φορες ρομ για να το επαναφερω ξανα σε εργοαστασιακη κατασταση γινεται;το knox δεν θα γραψει;και απο εγγυηση μετα τι γινεται;

Δεν γίνεται. Το KNOX γράφει και με απλό ρουτ.

Για την εγγύηση πολλά έχουν λεχθεί. Υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν δεχθεί στην αντιπροσωπία κανονικά στην εγγύηση κινητά παρότι έχει γράψει το KNOX.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Παιδια υπαρχει καποιος που να εχει αλλαξει επιτυχως το modem?

πρέπει να φλασαρεις με odin στην θέση Phone

Το Gsm και μετά το lte modem

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις