Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

[ATTACH]42371[/ATTACH]

Όλο το παραπάνω.

Πηγαινε στο Xnote Extra Menu> Extra> Status Bar Color Mods και παιξε με τα Toggle Color

Aν τωρα θελεις να τα κανεις σε στυλ S5 ή Aosp πας στο Xnote Extra Menu> Extra > Complete Status Bar Switch

:)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Παιδιά την x-note σε τι τιμές την δουλεύετε και με ποιον governor???

Παρατηρώ ότι όταν βάζω τον επεξεργαστή στο minimum 300 μου κάνει επανεκκίνηση αρκετές φορές.

Τώρα τον δουλεύω στο 422 και πάει καλά.

Επίσης υπάρχει ένα bug με το YouTube ...

Δεν μου ανοίγει με την χθεσινή αναβάθμιση.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Δοκιμασε intellidemand και cfq . Ξαναβαλε min 300 και δες το πως παει

Οσον αφορα το youtube το πιθανοτερο ειναι να οφειλεται στο module του xposed για τις διαφημισεις. Κανε απεγκατασταση το youtube ad away και δοκιμασε παλι. Μολις τωρα εδωσαν και αναβαθμιση στο module για να υποστηριζει την τελευταια εκδοση του youtube. Οποτε αν εχεις το module αναβαθμισε το

Edited by kosmasgr

Παιδιά την x-note σε τι τιμές την δουλεύετε και με ποιον governor???

Παρατηρώ ότι όταν βάζω τον επεξεργαστή στο minimum 300 μου κάνει επανεκκίνηση αρκετές φορές.

Τώρα τον δουλεύω στο 422 και πάει καλά.

Επίσης υπάρχει ένα bug με το YouTube ...

Δεν μου ανοίγει με την χθεσινή αναβάθμιση.

http://www.androidfilehost.com/?fid=23329332407576834 Δοκίμασε εάν θέλεις αυτόν τον kernel το έχει αυτόματο minimum 300 και συνεργάζεται με την x-note, αλλά τις ρυθμίσεις θα τις κάνεις μέσα από το synapse που υπάρχει μέσα στον kernel όταν τον κάνεις εγκατάσταση, ΟΧΙ από άλλο πρόγραμμα.

Δοκιμασε intellidemand και cfq . Ξαναβαλε min 300 και δες το πως παει

Οσον αφορα το youtube το πιθανοτερο ειναι να οφειλεται στο module του xposed για τις διαφημισεις. Κανε απεγκατασταση το youtube ad away και δοκιμασε παλι. Μολις τωρα εδωσαν και αναβαθμιση στο module για να υποστηριζει την τελευταια εκδοση του youtube. Οποτε αν εχεις το module αναβαθμισε το

Το YouTube έστρωσε.

Μετά την αναβάθμιση του module...

Όλα καλά λοιπόν...

Έτσι... Σωστά τα λες... Όντως η Ρομ είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει.

Την 4.4.2. θα την rootαρεις με αυτον τον οδηγο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2466423

1)Ο de la vega ειναι χρησιμος μονο για καποιες εκδοσεις της 4.3 οποτε δε σου χρειαζεται.

2)εγω προσωπικα χρησιμοποιω αυτην την recovery http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2567283 η οποια ειναι πληρης.

πρωτα rootaρεις και μετα παιρνας την recovery. Το αρχειο rootαρησματος και η ανωτερω recovery ειναι .tar αρχεια τα οποια τα παιρνας στο κινητο με odin. Πρεπει να εχεις επισεις ηδη επιλεγμενη την αποσφαλματωση usb στις επιλογες προγραμματιστη και απενεργοποιημενο το ''κλειδ. επανενεργοποιησης'' απο την καρτελα ασφαλεια. Βαζεις το κινητο σε download mode power+home+volume down και μετα τα παιρνας με odin.

Σχετικα με την εγγυηση ο Knox Counter θ σου γραφει 0x1 warranty void το οποιο προς το παρον δεν γυριζει πισω.Ειναι επισεις αδυνατο να rootaρεις στην kit kat χωρις να ενεργοποιησεις τον knox. Η samsung hellas ειναι πολυ πιθανο να ΜΗ σου ακυρωσει την εγγυηση αν o knox εχει ενεργοποιηθει ( αν καποιος γνωριζει το αντιθετο ας το παραθεσει) διαβασε για αυτο εδω εχει post απο Ελληνες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2517816.

η ολη διαδικασια δεν θα σου παρει πανω απο 15 λεπτα αν τα κανεις ολα σωστα. παντα με ασφαλεια και με δικη σου ευθυνη.

ποιο odin?και ενα λινκ για driver,το πηρα σημερα,ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

Φοβερο θεμα για την kitkat , λογικα καποιοι θα το εχετε. Βρισκεται στα themes&apps και αναφερει best theme. εγώ το έχω στην civZ NB7 και νιώθω ότι έχω άλλο κινητο. Edited by kosmasgr

Φοβερο θεμα για την kitkat , λογικα καποιοι θα το εχετε. Βρισκεται στα themes&apps και αναφερει best theme. εγώ το έχω στην civZ NB7 και νιώθω ότι έχω άλλο κινητο.

Πραγματικά φοβερό θέμα. Μαμημένο knox. Πραγματικά το theeming είναι το μόνο που μου λείπει

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Φοβερο θεμα για την kitkat , λογικα καποιοι θα το εχετε. Βρισκεται στα themes&apps και αναφερει best theme. εγώ το έχω στην civZ NB7 και νιώθω ότι έχω άλλο κινητο.

Βοbcat ε? Κι εγω σημερα το πετυχα, θα το φλασαρω σε λιγο :)

Αν και τον θυμαμαι τον τυπο απο το Note 2, φοβερη δουλεια. Οπως και οι ρομ του.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Δεν προσεξα αν ειναι προεγκατεστημενο στην bobcat αλλα ο τυπος εκανε τρομερη δουλεια. Ακομα και η εφαρμογη email εγινε πανεμορφη. Τα εικονιδια εξαιρετικα με τρομερη λεπτομερια.

Φιλε nnik εφοσον το κινητο σου μετα απο καιρο δεν εβγαλε καποιο προβλημα μη το σκεφτεσαι καθολου για το knox. Αλλιως θα περιμενεις 2 χρονια να περασει η εγγυηση για να φλασαρεις

Edited by kosmasgr

Δεν προσεξα αν ειναι προεγκατεστημενο στην bobcat αλλα ο τυπος εκανε τρομερη δουλεια. Ακομα και η εφαρμογη email εγινε πανεμορφη. Τα εικονιδια εξαιρετικα με τρομερη λεπτομερια.

Φιλε nnik εφοσον το κινητο σου μετα απο καιρο δεν εβγαλε καποιο προβλημα μη το σκεφτεσαι καθολου για το knox. Αλλιως θα περιμενεις 2 χρονια να περασει η εγγυηση για να φλασαρεις

Nα σε ρωτησω, πριν το φλασαρεις ποιο θεμα ειχες στην statusbar? Μολις το φλασαρα και μου εχει κανει τα toggles χαλια. Βρηκα λυση αλλαζοντας απο το Xnote App το θεμα σε Aosp, αλλα τωρα τα toggles ειναι σε Aosp (προφανως) και το υπολοιπο theme σε bobcat. Που δε με χαλαει ιδιαιτερα, αλλα μου αρεσουν τα toggles του.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Ειχα stock statusbar. Ναι στην xnote λυνεται το προβλημα με αλλαγη στα χρωματα σε διαφανες. Δεν ειναι απαραιτητο να τα γυρισεις σε aosp. Μεσα στο thread του theme λεει την παραπανω λυση για οσους εχουν xnote.

Εγώ έχω αυτό το θέμα .

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2493354

και έχω αλλάξει το πληκτρολόγιο με το πανέμορφο μαύρο μπλε από το θέμα που πρότεινε φίλος λίγο ποιο πριν.

Αν μπορεις καποιο link για το πληκτρολογιο να το δω. Στο θεμα που λεω πιο πανω δεν αλλαζει το πληκτρολογιο

Αν μπορεις καποιο link για το πληκτρολογιο να το δω. Στο θεμα που λεω πιο πανω δεν αλλαζει το πληκτρολογιο
Ήταν μία να κάνεις root τώρα ποίος σε πιάνει:lol::lol:

ΧΑΧΑ. Καλημέρα. Θέλω επειγόντως το πληκτρολόγιο ;) Αλλά δεν κατάλαβα πιο εννοεί. Μένιο θα μείνω με civz τελικά :)

ΧΑΧΑ. Καλημέρα. Θέλω επειγόντως το πληκτρολόγιο ;) Αλλά δεν κατάλαβα πιο εννοεί. Μένιο θα μείνω με civz τελικά :)
Καλημέρα . Μακράν η καλύτερη κατά την γνώμη μου.Για τον κερνελ τι να πούμε κάνει παπάδες.

Βάλτο 2496MHz μην το φοβάσαι πάει σφαίρα και απροβληματιστα εδώ και μια εβδομάδα χωρίς ίχνος lag.

Πιστεύω να έκανες και τις ρυθμίσεις τις υπογραφής μου.

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις