kapapa Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 (edited) Flash player έχει καταφέρει κανένας?και με ντολφιν δοκίμασα αλλά δεν. Ναι κανονικά εγώ με dolpin Ρυθμισεις>Περιεχόμενο Διαδικτυου>Flash player και πατάς ενεργοποιηση Edited October 30, 2013 by kapapa Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Ναι κανονικά εγώ με dolpin Ρυθμισεις>Περιεχόμενο Διαδικτυου>Flash player και πατάς ενεργοποιηση Αρκεί βέβαια να έχεις εγκαταστήσει τον flash player. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Flash player έχει καταφέρει κανένας?και με ντολφιν δοκίμασα αλλά δεν. Δες αυτό και πράξε ανάλογα https://www.youtube.com/watch?v=5EjUrLe_W0Y&feature=youtube_gdata_player Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Camera Mute χωρίς root . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioankas Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Αρκεί βέβαια να έχεις εγκαταστήσει τον flash player. και με PUFFIN BROWSER είναι μια χαρά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 και με PUFFIN BROWSER είναι μια χαρά.. λαγκάρει τρελά και μου σπάει τα νεύρα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Παιδιά ερώτηση, με το multi window δεν υπάρχει τρόπος να έχουμε 3 παράθυρα ε; με το pen window οκ το κάνω απλα ήθελα ακόμα 1 Όχι .πολλά ζητάς ,που θα τα βάλεις τα τρία παράθυρα ? :lol: Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Έχω μεγάλο μπαλκόνι βρε Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 (edited) και με PUFFIN BROWSER είναι μια χαρά.. Μετά από όλες δοκιμές και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κρασαραν όλοι όταν έβαζα να παίξει φλας ακόμα και ντολφιν φιρεφοξ ο μόνος που παίζει τέλεια είναι ο flashfox. Edit. Μπορεί κάποιος που έχει την mj6 να μου δώσει τα 2 αρχεία από το system/app SamsungIME.apk SamsungIME.odex Να τα βάλω στην mj1 να δω αν δουλεύει το μαύρο πληκτρολόγιο; Edited November 3, 2013 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Έχω το wanam αν βάλω το gravity box θα έχω πρόβλημα στην παράλληλη λειτουργία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Παιδιά εάν ήμαστε ROOT δεν μπορούμε να κάνουμε OTA UPdate ? και εάν όχι τότε τι κάνουμε για να ήμαστε ενήμερη ? Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Παιδιά εάν ήμαστε ROOT δεν μπορούμε να κάνουμε OTA UPdate ? και εάν όχι τότε τι κάνουμε για να ήμαστε ενήμερη ? Όχι δεν μπορείς να κάνεις τις αναβαθμίσεις παρα περιμένεις και ρουταρεις όταν βγει η νέα βάση ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Παιδες ενω ειμαι κατευχαριστημενος απο τη συσκευη μου και εχω κανει ρεκορ χρησης διχως root απο τοτε που την πηρα (συνηθως rootαρω day 2), με κουρασαν οι εφαρμογες συστηματος και θελω απλα να τις ξηλωσω χωρις ελεος. Πειτε μου λοιπον, στην mj2 ποιος ειναι ο ενδεδειγμενος τροπος για root χωρις να πειραχθει το Knox? Eπισης εστω πως θελω να κανω update, κανω unroot και μετα OTA? Noob ερωτησεις αλλα πραγματικα δεν εχω συνηθισει τις πολυ στοκ καταστασεις, παντα πετουσα custom και επαιζα με τα updates αυτων, αλλα πλεον αποφασισα πως θα μεινω stock με root (αντε και κανενα Xposed βαρια βαρια). Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Ακόλουθα τον οδηγό φίλε αλλά καλύτερα τον 2ο τον URDLV δηλαδή. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Παιδες ενω ειμαι κατευχαριστημενος απο τη συσκευη μου και εχω κανει ρεκορ χρησης διχως root απο τοτε που την πηρα (συνηθως rootαρω day 2), με κουρασαν οι εφαρμογες συστηματος και θελω απλα να τις ξηλωσω χωρις ελεος. Πειτε μου λοιπον, στην mj2 ποιος ειναι ο ενδεδειγμενος τροπος για root χωρις να πειραχθει το Knox? Eπισης εστω πως θελω να κανω update, κανω unroot και μετα OTA? Noob ερωτησεις αλλα πραγματικα δεν εχω συνηθισει τις πολυ στοκ καταστασεις, παντα πετουσα custom και επαιζα με τα updates αυτων, αλλα πλεον αποφασισα πως θα μεινω stock με root (αντε και κανενα Xposed βαρια βαρια). Να σου πω..... Ουτε και εγω ειχα συνηθησει χωρις ρουτ...... Πηγα να το ρουταρω με τον Vega αλλα εγραψε το knox 1 και μου εφυγε ενα βαρος........:D Εχω δοκιμασει 3 custom και η μια ειναι καλυτερη απο την αλλη.......:lol::lol::lol: Απο αυριο ξεκιναω δοκιμες και σε kernel...... Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Να σου πω..... Ουτε και εγω ειχα συνηθησει χωρις ρουτ...... Πηγα να το ρουταρω με τον Vega αλλα εγραψε το knox 1 και μου εφυγε ενα βαρος........:D Εχω δοκιμασει 3 custom και η μια ειναι καλυτερη απο την αλλη.......:lol::lol::lol: Απο αυριο ξεκιναω δοκιμες και σε kernel...... Η πλακα ειναι πως αυτο σκεφτομουν τωρα που διαβαζα τον οδηγο του BlueChris (thanks man, κατατοπιστικοτατος) ο οποιος ειναι πραγματικα καλογραμμενος, αλλα οσο διαβαζα ημουν σε φαση "Οκ ας γραψει ο,τι θελει το Knox :lol:" Παρεμπιπτοντως εχω Mj3 τελικα με βαση το *#1234# το mj2 το ειχα βρει απο το About Phone. Anyway αυριο που θα εχω χρονο θα δω πως θα ασχοληθω τελικα με το θεμα :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Η πλακα ειναι πως αυτο σκεφτομουν τωρα που διαβαζα τον οδηγο του BlueChris (thanks man, κατατοπιστικοτατος) ο οποιος ειναι πραγματικα καλογραμμενος, αλλα οσο διαβαζα ημουν σε φαση "Οκ ας γραψει ο,τι θελει το Knox :lol:" Παρεμπιπτοντως εχω Mj3 τελικα με βαση το *#1234# το mj2 το ειχα βρει απο το About Phone. Anyway αυριο που θα εχω χρονο θα δω πως θα ασχοληθω τελικα με το θεμα :) πρόσεχε γιατί αν έχεις mj3 απο αναβαθμίσιμη samsung κάτι λέει να προσέξεις στον οδηγό δώσε βαση. ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Ότι κάνουμε με οποιαδήποτε από τις 2 διαδικασίες του DesignGears (RDLV και URDLV που περιγράφω παρακάτω) γίνεται με την συνθήκη πως ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ UPDATE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ ΣΕ MJ3!!!! ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΡΟΠΟΥΣ. 1. ΟΤΑ UPDATE 2. KIES UPDATE 3. ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΜΕ MJ3 ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ 4. ΜΑΣ ΕΠΑΘΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ SERVICE KAI MAΣ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΜJ3 O λόγος είναι πως από την MJ3 και μετά άλλαξε ο bootloader και υπαρχει πάντα ο κίνδυνος να γίνει το knox 0x1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Παιδιά εάν ήμαστε ROOT δεν μπορούμε να κάνουμε OTA UPdate ? και εάν όχι τότε τι κάνουμε για να ήμαστε ενήμερη ? Αμα κανεις root μπορεις με wanam να κανεις το status official και να παιρνεις ΟΤΑ αλλα αμα κανεις το update θα χασεις το root... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Να σου πω..... Ουτε και εγω ειχα συνηθησει χωρις ρουτ...... Πηγα να το ρουταρω με τον Vega αλλα εγραψε το knox 1 και μου εφυγε ενα βαρος........:D Εχω δοκιμασει 3 custom και η μια ειναι καλυτερη απο την αλλη.......:lol::lol::lol: Απο αυριο ξεκιναω δοκιμες και σε kernel...... Για πες μας τι custom έβαλες, έτσι για να ξέρουμε και εμείς, άμα μας τη δώσει και το αποφασίσουμε. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Πως το κανεις official??ποια επιλογη ειναι??? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Πως το κανεις official??ποια επιλογη ειναι??? Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4963670#post4963670 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpanos33 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 καλησπερα παιδες καποιος οδηγος για ροοτ ποια firmware εχουν θεμα με το ροοτ και unroot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 καλησπερα παιδες καποιος οδηγος για ροοτ ποια firmware εχουν θεμα με το ροοτ και unroot Καλησπέρα ,δές εδω Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Για πες μας τι custom έβαλες, έτσι για να ξέρουμε και εμείς, άμα μας τη δώσει και το αποφασίσουμε. Εχω δοκιμασει ολες σχεδον που κυκλοφορουν στο XDA αλλα κολλησα με αυτην: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2495688 Σταθερη γρηγορη με πολυ καλη μπαταρια και κατεβαζω τωρα την Lite 3 να κανω μια δοκιμουλα..... Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Omega δοκίμασες? Εντωμεταξυ δεν βλέπω και θέμα για omega εδώ στο φόρουμ. Μόνο στο xda υπάρχει... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts