Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το εκανα οκ ολα εκτος απο τα οτα updates.

Επισης μου λεει οταν μπαινω στο download mode SYSTEM STATUS CUSTOM αντι για official.

Επισης μου αλλαξε και το csc.πρεπει να το ξανα φλασαρω τωρα?

Aν πέρασες όπως είπαμε ταυτόχρονα και τα 2 μάλλον δεν παίζει αυτό.. τώρα μόλις είδα κάποιον στο xda να το λέει.. απλά πέρνα το CSC πάλι και θα είσαι ΟΚ.

Όσο για το Custom με το που θα βάλεις το Wanam Xposed θα το τρέξεις και θα πας στις ρυθμίσεις του στο Security Hacks και θα κάνεις τικ στο Fake System Status.

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα ήταν καλό να φτιάχνει ένας αναλυτικός οδηγός και για όσους δεν ξέρουμε αγγλικά έτσι θα τον βάλουν στην πρώτη σελίδα και θα μαζέψουμε κόσμο εδώ.

Εγώ μη ξέροντας ακριβώς τι πρέπει να κάνω και αν και πως επανέρχεται το κινητό για να έχω εγγύηση δεν το πειράζω ακόμα.

Ερώτηση τα update υπάρχει τρόπος να τα πάρουμε η θα είμαστε όπως τώρα με ρουτ συσκευή.

Αφού έχει αλλάξει το csc δεν μπορείς να πάρεις της αναβαθμίσεις κατευθείαν από το κινητό και όχι μέσα από το κιςς

Edited by araditsas

Aν πέρασες όπως είπαμε ταυτόχρονα και τα 2 μάλλον δεν παίζει αυτό.. τώρα μόλις είδα κάποιον στο xda να το λέει.. απλά πέρνα το CSC πάλι και θα είσαι ΟΚ.

Όσο για το Custom με το που θα βάλεις το Wanam Xposed θα το τρέξεις και θα πας στις ρυθμίσεις του στο Security Hacks και θα κάνεις τικ στο Fake System Status.

Ολα οκ!Ειχα κανει εγω λαθος νομιζα οτι περαστηκε αλλο αλλα περαστηκε το σωστο.

Καποιος οδηγος για το wanam expose?

Θα ήταν καλό να φτιάχνει ένας αναλυτικός οδηγός και για όσους δεν ξέρουμε αγγλικά έτσι θα τον βάλουν στην πρώτη σελίδα και θα μαζέψουμε κόσμο εδώ.

Εγώ μη ξέροντας ακριβώς τι πρέπει να κάνω και αν και πως επανέρχεται το κινητό για να έχω εγγύηση δεν το πειράζω ακόμα.

Ερώτηση τα update υπάρχει τρόπος να τα πάρουμε η θα είμαστε όπως τώρα με ρουτ συσκευή.

Αφού έχει αλλάξει το csc δεν μπορείς να πάρεις της αναβαθμίσεις κατευθείαν από το κινητό και όχι μέσα από το κιςς

Οκ θα κάνω ένα HowTo αύριο δεν προλαβαίνω σήμερα λόγο δουλειάς..

Για αυτό που ρωτάς δεν ξέρω να σου απαντήσω.. τι στιγμή που έχουμε την τελευταία revision άρα μας λέει πως δεν υπάρχει update το κινητό. Με το KIES δεν έχω κάνει ποτέ update .. να σου πω το φοβάμαι κιόλας ειδικά αυτό που είναι καραbeta (πήγα να κάνω full backup από αυτό και μια δεν εσωνε τα μηνύματα.. μια τα wifi points κλπ).

Επίσης μιλάς με λάθος άνθρωπο :) ... αν περιμένω να εμφανιστεί την Ελλάδα update (συνήθως περνάει πάνω από 2μηνο) ζήτω που κάηκα. Απλά κατεβάζω από XDA πάντα την τελευταία έκδοση (έτσι τουλάχιστον έκανα πριν το KNOX) και την πέρναγα από πάνω χωρίς wipe. Τώρα απλά θα περνάω όποτε τα παιδιά εκεί βγάζουν Update με το Knox προστατευμένο οπως ο τρόπος του DesignGears.

Ήδη βγήκε αναβάθμιση με την MJ3 που εμφανίστηκε Αγγλία σήμερα και ήδη την έχουν στο XDA χωρίς να πειράζει το KNOX..

[ROM]><N9005 XXUBMJ3><[JB 4.3]><VEGA/Pre-Rooted STOCK ROM's><Odex/DeOdex><Odin/CWM>

Admin CorollaClub.com

Ολα οκ!Ειχα κανει εγω λαθος νομιζα οτι περαστηκε αλλο αλλα περαστηκε το σωστο.

Καποιος οδηγος για το wanam expose?

Εγκατάστασης? είναι απλό .. το κατεβάζεις το βάζεις.

Τρέχεις το Xposed Installer

Πατας Framework

Πατάς Install

Μετά Reboot

Μετά το reboot τρέχεις το Wanam Xposed και εκεί είναι το εγκεφαλικό με το τι μπορείς να πειράξεις

Admin CorollaClub.com

Εγκατάστασης? είναι απλό .. το κατεβάζεις το βάζεις.

Τρέχεις το Xposed Installer

Πατας Framework

Πατάς Install

Μετά Reboot

Μετά το reboot τρέχεις το Wanam Xposed και εκεί είναι το εγκεφαλικό με το τι μπορείς να πειράξεις

Ολα οκ φιλε!Σευχαριστω!Το εκανα και πλεον μου βγαζει οτι δεν υπαρχουν ενημερωσεις για τη συσκευη μου γιατι εχω τη νεοτερη!

1000 ευχαριστω!

Οκ θα κάνω ένα HowTo αύριο δεν προλαβαίνω σήμερα λόγο δουλειάς..

Ήδη βγήκε αναβάθμιση με την MJ3 που εμφανίστηκε Αγγλία σήμερα και ήδη την έχουν στο XDA χωρίς να πειράζει το KNOX..

[ROM]><N9005 XXUBMJ3><[JB 4.3]><VEGA/Pre-Rooted STOCK ROM's><Odex/DeOdex><Odin/CWM>

Δλδ μπορούμε να περάσουμε και την νέα αναβάθμιση.μια χαρά . Περιμένω τον οδηγό σου (αν μπορέσεις γράψε και την διαδικασία επαναφοράς του κινητού σε περίπτωση σέρβις)και ήρθα και εγώ στην όμορφη παρέα σας. Είχα το ΝΌΤΕ1 Και φλασαρα καθημερινά μακάρι να βρεθεί τρόπος και για ρεικοβερι ...

Ίσως να περίμενα και μια δυο μέρες μπας και κάνει κάτι η ωμέγα? Τι λέτε?

Ναι και εγώ λέω να περιμένουμε λίγο τα παιδιά από την ωμέγα.

Παιδιά να πω κάτι? ξέχασα να πω κάτι που το κάνω πάντα πριν κάνω οτιδήποτε στο κινητό και αυτό είναι Backup το EFS.... υπάρχει εύκολος τρόπος και στο N3 ανεξαιρέτως αν είσαι root ή όχι. Το EFS για όσους δεν ξέρουν είναι μοναδικό για κάθε συσκευή.. έχει μέσα το IMEI του κινητού μας και σε περίπτωση προβλήματος σε πέρασμα σε κάποια ROM και εφόσον χτυπήσει το EFS το backup του θα είναι σωτήριο αλλιώς η συσκευή είναι άχρηστη.

Backup λοιπόν κάντε το EFS σας με αυτό το πρόγραμμα.

Θα το συμπεριλάβω στον οδηγό...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375449

Edited by m7ixalis

Admin CorollaClub.com

http://www.androidauthority.com/galaxy-note-3-root-283310/

βρηκα αυτο και σκεφτηκα οτι θα σας νοιαζει, εσας με το note 3.

αν και απ' οτι βλεπω, ολοι το εχετε ήδη rootαρει! :happy:

edit: μολις πηρα χαμπαρι οτι το γνωριζετε ήδη... δεν πειραζει ομως!!! :p

Εδώ βγήκε επίσημα στο Samfirmware http://www.sammobile.com/2013/10/14/galaxy-note-3-root-method-released-doesnt-affect-knox-security-status/

Να δω τώρα τι θα σκεφτούν στη s samsung να μας το κόψουν

Admin CorollaClub.com

Εδώ βγήκε επίσημα στο Samfirmware http://www.sammobile.com/2013/10/14/galaxy-note-3-root-method-released-doesnt-affect-knox-security-status/

Να δω τώρα τι θα σκεφτούν στη s samsung να μας το κόψουν

Μήπως πρέπει να σκεφτείς ότι το έδωσε κάτω από το τραπέζι η samsung?

Ναι κα

Μοντερειτορια κάποιος να το βάλει στην πρώτη σελίδα

Σε ευχαριστούμε φίλε για τον χρόνο που μας αφιέρωσες

Μήπως πρέπει να σκεφτείς ότι το έδωσε κάτω από το τραπέζι η samsung?

Η σκέψη του παλικαριού ήταν απλή αλλά δύσκολη στην υλοποίηση, χωρίς να πειραχτεί και καλά το σύστημα χωρίς να αλλαχτεί δηλαδή το md5 checksum έβαλε με hexeditor στην αρχή της εκκίνησης ένα script που πέρναγε το ρουτ. Τώρα ναι το κόβω κομματάκι δύσκολο το πως το βρήκε, πως το σκέφτηκε και αν το σκέφτηκε ο ίδιος γιατί ενώ στην αρχή ήταν μόνος ξαφνικά μπήκε στο κόλπο και ο άγιος chainfire. Μάλλον αν σφυριχτηκε κατι προς αυτόν ήταν και απλά δεν μπορούσε να φανεί αυτός.

Admin CorollaClub.com

Ας είναι κόλπο ας μην είναι σημασία έχει να μπορούμε να φλασαρουμε και όπως φαίνεται καλά πάμε. Αν και πιστεύω ότι διέρρευσαν ότι στοιχεία χρειάζονταν για να έχουμε ρουτ αλλά δεν θα αφήσουν τις αλλαγές ρομ ψεύτης να βγω μακάρι

Blue cris κάνοντας ρουτ φαντάζομαι εσβησες την σαβούρα με τιτανιουμ πως το βλέπεις έχει καμία διαφορά το κινητό μας ή είναι τόσο τούμπανο που δεν υπάρχει διαφορά?

Αααα το τιτανιουμ δουλεύει κανονικά η χρειάζεστε τίποτα έξτρα αν είναι να το προσθέσεις και αυτό στον οδηγό σου.

Χάχα χα τον πρώτο οδηγό για ρουτ στο note1 το να είχε φτιάξει ο elthis (που είναι αυτός χαμενος) και τον είχε ονόμασε ο πολύ σωστά " Η βίβλος του ΝΟΤΕ" θεϊκό. ..

To Helium πως δουλεύει? Πρέπει να το συνδέσω στο pc?

Edited by araditsas

To Helium πως δουλεύει? Πρέπει να το συνδέσω στο pc?

Ναι, μόνο στο ξεκίνημα και είναι πανεύκολο.

Πριν αρκετό καιρό που χρειάστηκε να κάνω restore το Note 8'' είχα πάρει back up με το Helium και δεν μου πήρε πάνω από 15' για να γίνει ακριβώς ίδιο όπως πριν.

Edited by Jig
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Σίγουρα η Samsung έβαλε το χεράκι της στο να βγει το root. Ίσως να προβώ και εγώ σε root, αργότερα. Ίσως όμως και όχι, γιατί σκέφτομαι να το δώσω το κινητό για να πάω στο άλλο μοντέλο με την κυρτή οθόνη. Edited by apitsakis

Σίγουρα η Samsung έβαλε το χεράκι της στο να βγει το root. Ίσως να προβώ και εγώ σε root, αργότερα. Ίσως όμως και όχι, γιατί σκέφτομαι να το δώσω το κινητό για να πάω στο άλλο μοντέλο με την διαφορετική οθόνη.

διαφορετική οθόνη.???

Αααα οκ

Αν αλλάζατε ένας από τους δυο avatar, δεν θα μας μπερδευατε πια για το ποιος είναι o araditsas και ποιος o apitsakis :lol:

Τώρα όσο για την κυρτή οθόνη(δεν έχει S-Pen), θα κυκλοφορήσει πρώτα Κορέα για δοκιμή και κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως την δούμε και Ευρώπη

Μα ο ένας συμπληρώνει τον άλλον!!! Θα πάω Κορέα σύντομα και θα το δω μάλλον. Θα το πάω στο σέρβις να μου περάσουν την JM3, όπως έκαναν με την JM1

Μα ο ένας συμπληρώνει τον άλλον!!! Θα πάω Κορέα σύντομα και θα το δω μάλλον. Θα το πάω στο σέρβις να μου περάσουν την JM3, όπως έκαναν με την JM1

Tότε εντάξει :)

Στο servis τι ακριβώς σου λένε? Γιατί δεν μπορούμε ΟΤΑ οι υπόλοιποι με Ελληνική συσκευή?

Επίσης πόσο χρόνο χρειάζονται για να στην περάσουν?

Και τελευταία ερώτηση, αν πουλάνε battery cover στην smartec?

Γιατί πολύ απλά δεν έχει βγει ΟΤΑ αναβάθμιση για Ελλάδα. Τώρα αυτοί πώς μου πέρασαν την JM1, ένας Θεός γνωρίζει. Θα ρωτήσω για τα καπάκια. Πόσο χρόνο.. καμία ώρα

Γιατί πολύ απλά δεν έχει βγει ΟΤΑ αναβάθμιση για Ελλάδα. Τώρα αυτοί πώς μου πέρασαν την JM1, ένας Θεός γνωρίζει. Θα ρωτήσω για τα καπάκια. Πόσο χρόνο.. καμία ώρα

Χρειαζεται να κλεισεις ραντεβου η οχι?

Τι διαφορες ειδες με αυτο που σου περασαν απο το προηγουμενο firmware?

Πουλάνε battery cover?

Δεν έχω καταλάβει καμία διαφορά... Όχι δεν έκλεισα κανένα ραντεβού. Θα τους τηλεφωνήσω την Τετάρτη, έναν τεχνικό που μιλούσαμε, ίσως να μπορέσει να μου περάσει την νέα έκδοση. Για καπάκια δεν ξέρω αν πουλάνε. Απλά μου φαίνεται περίεργο πώς αυτοί πέρασαν την JM1...

Που ειναι ρε παιδια το λινκ που εδωσε ο φιλος παραπανω;

Το παταω και μου λεει δεν υπαρχει......

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Που ειναι ρε παιδια το λινκ που εδωσε ο φιλος παραπανω;

Το παταω και μου λεει δεν υπαρχει......

ΩΧ έχεις δίκιο και εγώ το είχα κάνει παρακολούθηση και τώρα δεν υπάρχει...

θα μάθουμε...μπας και το διορθώνει, μπας και θέλει να βάλει την τελευταία ρομ, μπας και κάτι δεν πήγε καλά και το έβγαλαν για να μας προστατέψουν και σήμερα θα το έκανα και εγώ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΝΕΑ

Edited by araditsas

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις