Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οχι δεν το κάνει. Δεν είναι φυσιολογικό να αποτυπώνεται, κάτι δεν πάει καλά.

Οταν βγαλω το πενακι μπορει μια φορα να δουλεψει σωστα και να μην το εμφανισει...αλλα μετα το βγαζει.Δεν ξερω τι να κανω

Οταν βγαλω το πενακι μπορει μια φορα να δουλεψει σωστα και να μην το εμφανισει...αλλα μετα το βγαζει.Δεν ξερω τι να κανω

Όχι ότι είναι λύση, αλλά εναλλακτικοί τρόποι για screenshot αν δεν τους ξέρεις ήδη είναι το "πέρασμα" του χεριού και ο συνδυασμός home& power button

http://www.digitaltrends.com/mobile/how-to-take-a-screenshot-on-galaxy-s3-note-2-android/

Όχι ότι είναι λύση, αλλά εναλλακτικοί τρόποι για screenshot αν δεν τους ξέρεις ήδη είναι το "πέρασμα" του χεριού και ο συνδυασμός home& power button

http://www.digitaltrends.com/mobile/how-to-take-a-screenshot-on-galaxy-s3-note-2-android/

Τα γνωριζω αυτα φιλε μου και σε ευχαριστω αλλα δεν ειναι λυση οπως ειπες.Κατι πρεπει να φταιει αλλα τι?

Καλησπέρα σε όλους.Ειμαι εδώ και καιρό με official lollipop 5 και αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον defUlt mail client.επειδη δέχομαι δεκάδες επαγγελματικά Mail την ημέρα κατα την διάρκεια που είμαι μέσα στην εφαρμογή μου πετάει μήνυμα οτι διακόπηκε και κλείνει.εχω κάνει cash cleaner απο boot διαγραφή λογαριασμών και επανεγκατάσταση καΙ χθες έκανα και εργοστασιακές με το πρόβλημα να παραμένει.

Αναγκαστικα και εγκατέστησα άλλον client απο το store.καμια ιδέα???

Έχετε βρει καμία εφαρμογή που να μας μαθαίνει πως να ζωγραφιζουμε στο κινητό με το πενακι? Υπάρχει κάτι τέτοιο?

Έχετε βρει καμία εφαρμογή που να μας μαθαίνει πως να ζωγραφιζουμε στο κινητό με το πενακι? Υπάρχει κάτι τέτοιο?

Γράψε στο YouTube galaxy note 4 sketching.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Γράψε στο YouTube galaxy note 4 sketching.

Ti θα συνιστούσες σε κάποιον αρχάριο για να προσπαθήσει να παλέψει λίγο με το πενάκι,που από τη μιά το θέλει,αλλά από την άλλη το...φοβάται;:)

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Ti θα συνιστούσες σε κάποιον αρχάριο για να προσπαθήσει να παλέψει λίγο με το πενάκι,που από τη μιά το θέλει,αλλά από την άλλη το...φοβάται;:)

Τι φοβασαι;

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Τι φοβασαι;

Αν πατήσεις πάνω από τρεις φορές το κουμπί στο πενάκι και μετά δεν το πατήσεις τέταρτη φορά, μπορεί να εκραγεί...

Αν πατήσεις πάνω από τρεις φορές το κουμπί στο πενάκι και μετά δεν το πατήσεις τέταρτη φορά, μπορεί να εκραγεί...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ξέρεις πιά είναι η πλάκα;Οτι λόγω ηλικίας,το να μαθαίνεις καινούρια πράγματα,από τη μία το θέλεις,γιατί σε κρατάει στη ζωή,μιας και ζωή=μάθηση,αλλά από την άλλη,το φοβάσαι,γιατί ξέρεις ότι είναι μία...Οδύσσεια.

Γι' αυτό έβαλα την ερώτηση.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Παραθέτω ένα πρόβλημα που διαπίστωσα και μου έφαγε αρκετό χρόνο να βρω ποια εφαρμογή δημιούργησε το πρόβλημα.

Τουλάχιστον στο δικό μου αυτό κάνει και αν μπορεί κανείς ας το επιβεβαιώσει για να ψάξουμε για γενικότερη λύση.

Όταν είναι εγκατεστημένη η εφαρμογή endomondo αλλά να έχει γίνει logion στην εφαρμογή, τότε στις επιλογές του κινητό για το κλείδωμα οθόνης απενεργοποιούνται οι παρακάτω επιλογές για κλείδωμα

1) "Κύλιση"

2)" Υπογραφή"

και

3) "Καμιά"

Αυτές οι τρεις επιλογές είναι απενεργοποιημένες και γράφει από κάτω στην κάθε μία "Απενεργοποιήθηκε από διαχειριστή, πολιτική κρυπτογράφησης ή χώρο αποθήκευσης διαπιστευτηρίων".

Αν κάνω απεγκατάσταση το endomondo ενεργοποιούνται ξανά οι παραπάνω επιλογές και μπορώ πάλι να τις επιλέξω.

Γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο γ'αυτό το πρόβλημα.

Μπορεί κάποιος να επιβεβαίωση ότι συμβαίνει και στο δικό του κινητό?

Edited by agriniopk

Τις τελευτειες μέρες έχω το εξής πρόβλημα. Οι φωτογραφίες που τραβάω με την καμερα δεν αποθηκεύουνται στην κάρτα μνήμης ουτε μποορώ πλέον να δω τα αρχεία που έχει η καρτα μνήμης. μου εμφανίζει ότι έχω 4 gb αποθηκευμενα και όταν παταω για να ανοίξουν δεν ανοιγουν! Μετα μηδενίζουν !!!! Επίσης δεν μπορώ να αποθηκευσω τα συννημένα που μου στέλνουν. Η κάρτα που έχω είναι sandisc ultra 64 gb xc1 class10! Τι να κάνω? πως θα σωσω τα αρχεια μου και την κάρτα? Επίσης απο χθες οταν βγαζω την καρτα πάλι μου εμφανίζει 0 gb τις φωτογραφίες και τα video που εχω αποθηκεύσει στη συσκευη!!! μήπως να κάνω μια επαναφορα αλλά χωρίς να χάσω αρχεία και εφαρμογές... Γίνεται? Edited by cac

sorry ρε παιδιά αλλά μου κάνει κάτι εντύπωση ...

οι περισσότεροι τις τελευταίες μέρες αναφέρετε πολύ καλά λόγια για την Nordic 5 (nordic Counties) .

αυτή είναι build 1/7/15 και από τότε έχουν βγεί πόσες άλλες μέχρι και 1/8/15

έχει δοκιμάσει κανείς καμιά πιο φρέσκια από του Ιουλίου ?

θα κάνω που θα κάνω κάααααποια στιγμή το update γιατί βαρέθηκα τα προβλήματα του BT με την Πολωνική, ε ας γίνει με το πιο φρέσκο και απροβλημάτιστο firmware ...

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

sorry ρε παιδιά αλλά μου κάνει κάτι εντύπωση ...

οι περισσότεροι τις τελευταίες μέρες αναφέρετε πολύ καλά λόγια για την Nordic 5 (nordic Counties) .

αυτή είναι build 1/7/15 και από τότε έχουν βγεί πόσες άλλες μέχρι και 1/8/15

έχει δοκιμάσει κανείς καμιά πιο φρέσκια από του Ιουλίου ?

θα κάνω που θα κάνω κάααααποια στιγμή το update γιατί βαρέθηκα τα προβλήματα του BT με την Πολωνική, ε ας γίνει με το πιο φρέσκο και απροβλημάτιστο firmware ...

Μην μπερδεύεις την ημέρα που παρουσιάζεται μια ρομ με την build date. Μία ρομ που παρουσιάζεται σήμερα μπορεί να έχει παλιότερο firmware από μία ρομ που παρουσιάστηκε πριν από ένα μήνα για παράδειγμα. Η Νordic Counties όπως μπορούμε να δούμε εδώ, έχει build date 17 Jun 2015. Αν και κυκλοφόρησαν πολλές lolipop μετά απ'αυτήν όπως λές, ελάχιστες είναι αυτές που έχουν νεώτερο firmware.

Επίσης νεώτερο firmware δεν σημαίνει κατ'ανάγκη και καλύτερο. Η Nordic φαίνεται ότι έλυσε ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα των lolipop rom που ήταν οι αποσυνδέσεις με το bt, όπως και κάποια άλλα όπως την καθυστέρηση με την διαγραφή των recent apps. Σε μεταγενέστερες ρομ από αυτήν, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα κάποιων που τις δοκίμασαν το lag ας πούμε των recent apps επέστρεψε.

Οι περισσότεροι λοιπόν προτιμούν ακόμα Nordic γιατί μέχρι στιγμής αποδεικνύεται η καλύτερη. :)

Μην μπερδεύεις την ημέρα που παρουσιάζεται μια ρομ με την build date. Μία ρομ που παρουσιάζεται σήμερα μπορεί να έχει παλιότερο firmware από μία ρομ που παρουσιάστηκε πριν από ένα μήνα για παράδειγμα. Η Νordic Counties όπως μπορούμε να δούμε εδώ, έχει build date 17 Jun 2015. Αν και κυκλοφόρησαν πολλές lolipop μετά απ'αυτήν όπως λές, ελάχιστες είναι αυτές που έχουν νεώτερο firmware.

Επίσης νεώτερο firmware δεν σημαίνει κατ'ανάγκη και καλύτερο. Η Nordic φαίνεται ότι έλυσε ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα των lolipop rom που ήταν οι αποσυνδέσεις με το bt, όπως και κάποια άλλα όπως την καθυστέρηση με την διαγραφή των recent apps. Σε μεταγενέστερες ρομ από αυτήν, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα κάποιων που τις δοκίμασαν το lag ας πούμε των recent apps επέστρεψε.

Οι περισσότεροι λοιπόν προτιμούν ακόμα Nordic γιατί μέχρι στιγμής αποδεικνύεται η καλύτερη. :)

Οκ φίλε μου ... κατανοητό ....

κατέβηκε η Rom ...να δούμε πότε θα την περάσω :O

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Παραθέτω ένα πρόβλημα που διαπίστωσα και μου έφαγε αρκετό χρόνο να βρω ποια εφαρμογή δημιούργησε το πρόβλημα.

Τουλάχιστον στο δικό μου αυτό κάνει και αν μπορεί κανείς ας το επιβεβαιώσει για να ψάξουμε για γενικότερη λύση.

Όταν είναι εγκατεστημένη η εφαρμογή endomondo αλλά να έχει γίνει logion στην εφαρμογή, τότε στις επιλογές του κινητό για το κλείδωμα οθόνης απενεργοποιούνται οι παρακάτω επιλογές για κλείδωμα

1) "Κύλιση"

2)" Υπογραφή"

και

3) "Καμιά"

Αυτές οι τρεις επιλογές είναι απενεργοποιημένες και γράφει από κάτω στην κάθε μία "Απενεργοποιήθηκε από διαχειριστή, πολιτική κρυπτογράφησης ή χώρο αποθήκευσης διαπιστευτηρίων".

Μάλλον κάποιο άλλο πρόβλημα έχεις...Σε εμένα δεν το κάνει..Βέβαια μπορείς να κόψεις το endomondo και να βάλεις sports tracker...:D:D:D

Αν κάνω απεγκατάσταση το endomondo ενεργοποιούνται ξανά οι παραπάνω επιλογές και μπορώ πάλι να τις επιλέξω.

Γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο γ'αυτό το πρόβλημα.

Μπορεί κάποιος να επιβεβαίωση ότι συμβαίνει και στο δικό του κινητό?

Μάλλον κάποιο άλλο πρόβλημα έχεις...Σε εμένα δεν το κάνει..Βέβαια μπορείς να κόψεις το endomondo και να βάλεις sports tracker...:D:D:D

[ATTACH]63682[/ATTACH]

[ATTACH]63683[/ATTACH]

Τις τελευτειες μέρες έχω το εξής πρόβλημα. Οι φωτογραφίες που τραβάω με την καμερα δεν αποθηκεύουνται στην κάρτα μνήμης ουτε μποορώ πλέον να δω τα αρχεία που έχει η καρτα μνήμης. μου εμφανίζει ότι έχω 4 gb αποθηκευμενα και όταν παταω για να ανοίξουν δεν ανοιγουν! Μετα μηδενίζουν !!!! Επίσης δεν μπορώ να αποθηκευσω τα συννημένα που μου στέλνουν. Η κάρτα που έχω είναι sandisc ultra 64 gb xc1 class10! Τι να κάνω? πως θα σωσω τα αρχεια μου και την κάρτα? Επίσης απο χθες οταν βγαζω την καρτα πάλι μου εμφανίζει 0 gb τις φωτογραφίες και τα video που εχω αποθηκεύσει στη συσκευη!!! μήπως να κάνω μια επαναφορα αλλά χωρίς να χάσω αρχεία και εφαρμογές... Γίνεται?

Δυστυχώς δεν γίνεται επαναφορά χωρίς να χάσεις τα αρχεία που είναι περασμένα στην μνήμη του κινητού.

Μπορείς όμως να δοκιμάσεις να πάρεις ένα backup με κάποια εφαρμογή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Καλησπέρα σε όλους.Ειμαι εδώ και καιρό με official lollipop 5 και αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον defUlt mail client.επειδη δέχομαι δεκάδες επαγγελματικά Mail την ημέρα κατα την διάρκεια που είμαι μέσα στην εφαρμογή μου πετάει μήνυμα οτι διακόπηκε και κλείνει.εχω κάνει cash cleaner απο boot διαγραφή λογαριασμών και επανεγκατάσταση καΙ χθες έκανα και εργοστασιακές με το πρόβλημα να παραμένει.

Αναγκαστικα και εγκατέστησα άλλον client απο το store.καμια ιδέα???

Φίλε μου το έχω κι εγώ το συγκεκριμένο πρόβλημα και δεν έχω βρει λύση για την ώρα :O

Καλησπέρα, έβαλα τον Opera και τον Opera Max στο note 3. Ήθελα να ρωτήσω εάν όντως έχεις οικονομία στα data και εάν πρέπει να έχεις και τον Max ή εάν φτάνει να έχεις μόνο τον Opera. Για να έχω οικονομία πρέπει να ανοίξω πχ. το facebook μέσα από τον Opera ή μπορώ να ανοίξω και την εφαρμογή.

Νίκος

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα, έβαλα τον Opera και τον Opera Max στο note 3. Ήθελα να ρωτήσω εάν όντως έχεις οικονομία στα data και εάν πρέπει να έχεις και τον Max ή εάν φτάνει να έχεις μόνο τον Opera. Για να έχω οικονομία πρέπει να ανοίξω πχ. το facebook μέσα από τον Opera ή μπορώ να ανοίξω και την εφαρμογή.

Νίκος .

Ξέρουμε πια ρομ (της Samsung την γνήσια από εδώ http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N9005// ) είναι ποιο καλά στημένη ή ποιο πρόσφατη ?

Ποιας χώρας να κατεβάσω? Με την ελληνική έχω κάποια κολλήματα περίεργα.

Ποια άλλη να κατεβάσω να δω μην κάτσει καλύτερα

να κανω μια ερωτηση;το πενακι μπαινει απο οποια πλευρα και να το βαλουμε στην συκευη;

Αν το βάλεις με την μύτη δεν έχεις πρόβλημα όπως και να το βάλεις.

να κανω μια ερωτηση;το πενακι μπαινει απο οποια πλευρα και να το βαλουμε στην συκευη;

Δεν ειναι οπως το note 5

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)