PETROSLEON Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Απο lolipop 5.0 μπορούμε να παμε 4.4.2 γιατι η κατανάλωση μπαταρίας δεν παλεύεται. Ειναι επαγγελματικο εργαλείο για μενα και με δυσκολία βγάζει την ημέρα, πολλές φορες ευτυχώς εχω φορτιστή μαζι μου. Κάποια custom ισως με καλη QUOTE] Επεστρεψα κι εγω πριν λιγες μερες εξ' αιτιας προβληματων με το bluetooth με Odin. Ακριβως οπως ειχα παει και απο 4.4.2 σε Lolipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rollman Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Μου τα εκανε και μενα αυτα. Στην αρχη το αντιμετωπισα με το κολπο του πεπιεσμενου αερα μεσα απο το ηχειο. Οταν σταματησε να δουλευει το εστειλα στη Smartec ( σε 3 μερες τοειχα στα χερια μου, με καλυψε πληρως η εγγυηση εννοειτε). Εγινε αντικατασταση και πλεον δουλευει αλλα βλεπω ενα μικρο lag. Οταν κατεβαζω το τηλεφωνο απο το αυτι δεν αναβει αμεσως η οθονη αλλα περιμενει πρωτα να κλεισει ο συνομιλητης και μετα αναβει και παλι. Δε φταιει ομως η επισκευη διοτι στο διαγνωστικο *#0*# ανταποκρινεται μια χαρα. Θεωρω οτι φταιει το lollilop αλλα δε με πειραζει καθολου. Αν ηξερα το θεμα με το kernel και τη ρομ ισως το δοκιμαζα πριν το στειλω για επισκευη. Baxy ευχαριστω πολυ. θα δοκιμασω και θα δω.. επισης θα αλλαξω και τον kernel σε fulgor γιατι παιρνει πολλα θετικα σχολια εδω, αρα θα ειναι καλος.. Παράθεση The quieter you become, the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Παρατηρω μετα την αναβαθμιση οτι η γκαλερι αργει τραγικα να ανοιξει, ακομα και οταν τραβηξω φωτο και παω αμεσως μετα να κανω προεπισκοπιση. Η οθονη μαυριζει 4 με 5 δευτερολεπτα και μενουμε ολοι πανω απο την οθονη περιμενωντας να δουμε τι τραβηξα. Αυτο με εκθετει και εγω λεω βλακειες να καλυψω το χρονο αναμονης:) επισης οταν με καλουν και εχω bt συνδεδεμενο αρκετη ωρα,δεν μπορω να απαντησω την κληση απο το κουμπι του bt αλλα μονο αν συρω το κουμπι απαντησης στην οθονη. Ο ηχος ομως παει κανονικα στο ακουστικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Πώς φεύγει ο καιρός από την οθόνη κλειδώματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Ρυθμίσεις - συσκευή - οθόνη κλειδώματος και κατω κατω θα το δεις Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Δεν έχει κάτι σχετικό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xray25gr Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Ρε παιδιά έχω το Note 3 Γερμανικό κ ακόμα να πάρω από OTA το Lolipop. .κάθε μέρα πατάω 10 φορές έλεγχο για ενημερώσεις κ τπτ. . Έχει κάποιος κάποιο link να μου δώσει να το κατεβάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Δεν έχει κάτι σχετικό.. Είναι η προτελευταία επιλογή "εμφάνιση πληροφοριών καιρού". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο...[ATTACH]60152[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο...[ATTACH]60152[/ATTACH] Περίεργο. Ποια ρομ έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Πήγαινε ρυθμίσεις/συσκευή/κλήση/αναδυόμενα παράθυρα σχετικά με κλήσεις/αναδυόμενα παράθυρα ειδοποίησης κλήσης και τικαρισε το. Με αυτόν τον τρόπο όταν σου έρχεται μια κλήση δεν θα ανοίγει σε όλη την οθόνη αλλά σε ένα αναδυόμενο παράθυρο. Δεν είναι εκεί το θέμα μου...Εγώ θέλω να γίνεται minimize κατά τη διάρκεια της κλήσης πατώντας το κεντρικό κουμπί, όπως γινόταν προ lollipop ή hard reset...δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papaioannou Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Δεν είναι εκεί το θέμα μου...Εγώ θέλω να γίνεται minimize κατά τη διάρκεια της κλήσης πατώντας το κεντρικό κουμπί, όπως γινόταν προ lollipop ή hard reset...δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει... Είμαι με 4.4.2 και μου το έκανε κάποια στιγμή και μένα. Θυμίσου ποιες εφαρμογές κατέβασες τελευταία, κάνε απεγκατάσταση μία μία και δοκίμαζε να κάνεις κλήσεις για να δεις ποια σ κάνει τη ζημιά... Εγώ έτσι το βρήκα αλλά δε θυμάμαι ποια μ έκανε τη ζημιά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 (edited) Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο...[ATTACH]60152[/ATTACH] Στο Πρόσθετες Πληροφορίες πρέπει να μπεις. Εκεί μεσα είναι, αλλα γιατί στο έχει γκρι δεν καταλαβαινω... Edited April 28, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Ρε παιδιά έχω το Note 3 Γερμανικό κ ακόμα να πάρω από OTA το Lolipop. .κάθε μέρα πατάω 10 φορές έλεγχο για ενημερώσεις κ τπτ. . Έχει κάποιος κάποιο link να μου δώσει να το κατεβάσω; Δεν έχει έρθει για όλα τα γερμανικά ακόμα. Η μοναδική γερμανική lolipop που βλέπω είναι αυτήν εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xray25gr Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Δεν έχει έρθει για όλα τα γερμανικά ακόμα. Η μοναδική γερμανική lolipop που βλέπω είναι αυτήν εδώ. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 (edited) Στο Πρόσθετες Πληροφορίες πρέπει να μπεις. Εκεί μεσα είναι, αλλα γιατί στο έχει γκρι δεν καταλαβαινω... Έχω την Ελβετική..[ATTACH]60175[/ATTACH] Μήπως φταίει ότι χρησιμοποιώ τον Nova launcher ; Edited April 28, 2015 by Dr_House Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Έχω την Ελβετική..[ATTACH]60175[/ATTACH] Μήπως φταίει ότι χρησιμοποιώ τον Nova launcher ; Μπα, κι εγώ με Nova είμαι. Έχεις παγώσει μήπως το Unified Daemon? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Έχω την Ελβετική..[ATTACH]60175[/ATTACH] Μήπως φταίει ότι χρησιμοποιώ τον Nova launcher ; Ενεργοποιησε τς προσθετες πληροφοριες και ξετικαρε τον καιρο.. Μπα, κι εγώ με Nova είμαι. Έχεις παγώσει μήπως το Unified Daemon? Δεν παιζει ρολο.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Ενεργοποιησε τς προσθετες πληροφοριες και ξετικαρε τον καιρο.. Δεν παιζει ρολο.. Μα δεν είναι εφικτό να επιλεγεί...[ATTACH]60188[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Είμαι με 4.4.2 και μου το έκανε κάποια στιγμή και μένα. Θυμίσου ποιες εφαρμογές κατέβασες τελευταία, κάνε απεγκατάσταση μία μία και δοκίμαζε να κάνεις κλήσεις για να δεις ποια σ κάνει τη ζημιά... Εγώ έτσι το βρήκα αλλά δε θυμάμαι ποια μ έκανε τη ζημιά.. Το κακό είναι πως δεν εγκατέστησα άλλες εφαρμογές μετά την αναβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Μα δεν είναι εφικτό να επιλεγεί...[ATTACH]60188[/ATTACH] παιδια πια ρομ ειναι αυτη.Εχω και εγω λολιποπ την πολωνικη την δευτερη και μου εχει αυτες τις επιλογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 παιδια πια ρομ ειναι αυτη.Εχω και εγω λολιποπ την πολωνικη την δευτερη και μου εχει αυτες τις επιλογες Είναι η Ελβετική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Είναι η Ελβετική ευχαριστω.Εχει αλες διαφορες απο την πολωνικη?αξιζει να την περασω...θα δω διαφορες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Βασικά απ ότι κατάλαβα, έχει bug και δεν αξίζει, εάν δεν διορθωθεί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Βασικά απ ότι κατάλαβα, έχει bug και δεν αξίζει, εάν δεν διορθωθεί.. οκ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts