tresor_jim Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Η φωτογραφία με τα περισσότερα retweets όλων των εποχών είναι τραβηγμένη με Νοτέλι. Ολη η γη γνωριζει.. πως το νοτελι σκιζει :-) Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cac Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Ναι δώσε το στην samsung Hellas και θα σου πουν . πάιρνω τηλ. στο κέντρο ή καπου συγκεκριμένα??? Δεν μπορω να το βρω μονος μου με καποιο site/προγραμμα? eyxaristv! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 (edited) [ATTACH]41914[/ATTACH] [ATTACH]41915[/ATTACH] Το ένα είναι gif αρχείο αλλά μου το ανέβασε ως jpeg. Για όποιον το θέλει έχει πολύ πλάκα, εδώ https://www.dropbox.com/s/1philnw2yt0ac24/tumblr_n1ufapET6Z1reeceqo1_500.gif Edited March 3, 2014 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 πάιρνω τηλ. στο κέντρο ή καπου συγκεκριμένα??? Δεν μπορω να το βρω μονος μου με καποιο site/προγραμμα? eyxaristv! Παίρνεις τηλέφωνο ή στέλνεις mail ή με live chat http://www.samsung.com/gr/info/contactus.html . Μπορείς και με το phone info απο το play να δεις κάποια πράγματα ,αλλά αν θελεις να εισαι 100% σίγουρος καλύτερά να επικοινωνήσεις με samsung . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cac Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 ευχαριστω πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaulosChania Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 ΑΑΑΑ ΟΚ κ παλι ομως τσαμπα το δινουν με συμβολαιο αν αναλογιστεις ποσα τρωνε... τα δικα μας εδω μεγαλα καταστηματα εμενα εγραφε οτι ειναι απο κει το κινητο γιαυτο και μπηκα !σπυρο εχεις παρει κιτ κατ? εγω ουτε κinder boueno δεν εχω παρει ακομα ! απο μερα σε μερα ειναι ναρθει? αυτο με το βιντεο που δε φευγει η μπαρα ειναι μπαγκσ του δικου μου? κ κατι τελευταιο ! με τον νοβα το εχω νομιζω οτι το μενου οταν αλλαζει σε καρτελες η στο κανονικο ειναι πολυ πιο σμουθ απτο να το βαλεις σε κυβο που τρωει κατι σκαλοματακια καμια φορα το εχει προσεξει κανεις αυτο?[/quote ρε φιλε διαβαζε αυτα που στέλνεις! εχω διαβάσει κατι μηνυματα σου κια προσπαθω να καταλαβω τι εννοείς! Παράθεση Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου, γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου! Ψαραντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stallone Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 για ηχογράφηση σε κιτ κατ πρέπει να είσαι ρουτ δεν υπάρχει άλλος τρόπος δυστηχως. για να βάλεις την προηγούμενη έκδοση απλά δεν γίνετε δεν υπάρχει επιστροφη. και αν υποθεσουμε οτι κανω ρουτ στην κιτ κατ που λογικα εχω τωρα, οι ηχογραφησεις θα φτιαξουν απο μονες τους η θα πρεπει να κανω και κατι αλλο?? ευχαριστω. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρουτ κάνεις εύκολα αλλά χάνεις την εγγύηση. Να γυρίσεις πίσω σε jelly bean rom δεν μπορείς πια. Δεν ξέρω σίγουρα αλλά πιθανώς αν αναβαθμιστουν οι εφαρμογές να μπορείς να ηχογραφήσεις κλήσεις, δεν ξέρω αν η αδυναμία ηχογραφήσεως κλήσεων είναι εγγενής στην κιτκατ. απο οτι ειδα καποιους οδηγους για ρουτ εδω, δεν ειναι καθολου ευκολο σε σχεση με το νοτε 2 που ειχα. επισης χρησιμοποιουνται καποιες ορολογιες που δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να τις ξερουμε ολοι. π.χ. κινδινευει να γινει το knox 0x1. εχουμε πελαγωσει. εκτος και αν εχει βγει καποιος τροπος πιο νεος απο αυτους που περιγραφονται για ρουτ στην πρωτη σελιδα για βελτιωσεις.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs3 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Παιδια καλησπερα, το εχω ξαναρωτησει αλλα απαντηση δεν πηρα... Εχω ελβετικη συσκευη και η 4.4.2 μου ηρθε απο νωρις, την περασα λοιπον κανονικα και το τηλεφωνο πεταει οπως εχω πει απο την αρχη , με μονο προβλημα πως δεν μου κραταει με τιποτα τα ασυρματα δικτυα. Δηλ. περναω του σπιτιου η σε ενα καφε η σε σπιτια φιλων και τα κραταει καμια βδομαδα και μετα τα χανει και μου ξαναζηταει κωδικους Καμια ιδεα?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Μου το κανε και εμενα και ενος φιλου που εχουμε ελβετικα . Μια φορα ομως στους 3 μηνες που το εχουμε. Κανα bug ειναι λογικα θα διορθωθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Παιδια καλησπερα, το εχω ξαναρωτησει αλλα απαντηση δεν πηρα... Εχω ελβετικη συσκευη και η 4.4.2 μου ηρθε απο νωρις, την περασα λοιπον κανονικα και το τηλεφωνο πεταει οπως εχω πει απο την αρχη , με μονο προβλημα πως δεν μου κραταει με τιποτα τα ασυρματα δικτυα. Δηλ. περναω του σπιτιου η σε ενα καφε η σε σπιτια φιλων και τα κραταει καμια βδομαδα και μετα τα χανει και μου ξαναζηταει κωδικους Καμια ιδεα?:O Δεν ξερω, μυστήριο είναι αυτό,. Έκανες hard reset ; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 απο οτι ειδα καποιους οδηγους για ρουτ εδω, δεν ειναι καθολου ευκολο σε σχεση με το νοτε 2 που ειχα. επισης χρησιμοποιουνται καποιες ορολογιες που δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να τις ξερουμε ολοι. π.χ. κινδινευει να γινει το knox 0x1. η διαδικασία να κάνεις root είναι πολύ απλή το δύσκολο ότι αν πάθει κάτι το τηλέφωνο δεν θα έχεις εγγύηση θα γράψει ο knox. Τώρα σκέψου το και αν θέλεις να προχωρήσεις εδώ είμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stallone Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 η διαδικασία να κάνεις root είναι πολύ απλή το δύσκολο ότι αν πάθει κάτι το τηλέφωνο δεν θα έχεις εγγύηση θα γράψει ο knox. Τώρα σκέψου το και αν θέλεις να προχωρήσεις εδώ είμαστε. Εννοείται δεν με ενδιαφέρει η εγγύηση. Θέλω να προχωρήσω γιατί όπως σου ειπα εχω θεμα με την ηχογράφηση κλήσεων που λόγω δουλειάς μου εχει δέσει τα χέρια. Θα βοηθήσεις? :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs3 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Παιδια καλησπερα, το εχω ξαναρωτησει αλλα απαντηση δεν πηρα... Εχω ελβετικη συσκευη και η 4.4.2 μου ηρθε απο νωρις, την περασα λοιπον κανονικα και το τηλεφωνο πεταει οπως εχω πει απο την αρχη , με μονο προβλημα πως δεν μου κραταει με τιποτα τα ασυρματα δικτυα. Δηλ. περναω του σπιτιου η σε ενα καφε η σε σπιτια φιλων και τα κραταει καμια βδομαδα και μετα τα χανει και μου ξαναζηταει κωδικους Καμια ιδεα?:O Μου το κανε και εμενα και ενος φιλου που εχουμε ελβετικα . Μια φορα ομως στους 3 μηνες που το εχουμε. Κανα bug ειναι λογικα θα διορθωθει Δεν ξερω, μυστήριο είναι αυτό,. Έκανες hard reset ; αν μου το εκανε μια φορα στους 3 μηνες ισως να μη με ενοχλουσε αλλα μου το κανει 3-4 φορες το μηνα και ναι εκανα και hard reset (και στη συγκεκριμενη συσκευη root ποτε) φοβαμαι πως αν το στειλω στην samsung εκτος του οτι θα καθυστερησει αρκετα ισως και να μη δουν ποτε το προβλημα αν το τσεκαρουν μονο με το δικο τους wi fi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
food_1 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Πάντα ηχογραφώ τις κλήσεις και δεν έχει να κάνει με τον συνομιλητή μου, αλλά έχει να κάνει με μένα. Αντί να κρατάω σημειώσεις προτιμώ να τις ακούω. Υπάρχουν πάρα πολλά παραδείγματα που θα μπορούσα να σου πω... από τα ψώνια του σούπερ μάρκετ που με πήρε τηλέφωνο η γυναίκα μου και μου είπε, μέχρι και τότε που ήθελα να νοικιάσω σπίτι και έπαιρνα τηλέφωνα όλη τη μέρα και τους ρωτούσα αν έχει πάρκινγκ, αυτόνομη θέρμανση, ντουλάπες, μπαλκόνια, κρεβατοκάμαρες, και άλλα πολλά... Επίσης πολλές φορές όταν κοιμάμαι, με καλούν οικογενειακά μου πρόσωπα (η μάνα μου) και μου λέει διάφορα που πρέπει να θυμάμαι. Εσύ πιστεύεις ότι μέσα στον ύπνο μου έχω τη δυνατότητα να συγκρατήσω ημερομηνίες και παραγγέλματα ; Αρχίστε να ηχογραφείτε τις κλήσεις σας και θα δείτε πόσο θα σας εξυπηρετήσει αυτό. φίλε μου για το απόρρητο των τηλεφωνικών κλήσεων σου έχει μιλήσει κανένας;προτρέπεις και τον κόσμο να το κάνει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Εννοείται δεν με ενδιαφέρει η εγγύηση. Θέλω να προχωρήσω γιατί όπως σου ειπα εχω θεμα με την ηχογράφηση κλήσεων που λόγω δουλειάς μου εχει δέσει τα χέρια. Θα βοηθήσεις? :):)έχεις κάνει εγκατάσταση τα kies στο pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Εννοείται δεν με ενδιαφέρει η εγγύηση. Θέλω να προχωρήσω γιατί όπως σου ειπα εχω θεμα με την ηχογράφηση κλήσεων που λόγω δουλειάς μου εχει δέσει τα χέρια. Θα βοηθήσεις? :):) Μήπως να δοκίμαζες να ανταλλάξεις τη συσκευή σου με κάποιον που έχει ακόμα jelly bean; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stallone Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 φίλε μου για το απόρρητο των τηλεφωνικών κλήσεων σου έχει μιλήσει κανένας;προτρέπεις και τον κόσμο να το κάνει;; Φίλε για κάποιους απο εμάς η ηχογράφηση κλήσεων ειναι εργαλείο δουλειάς. Αν διάβαζες πιο πάνω ειπα οτι ειμαι δημοσιογράφος και κάποιες φορές κάνω κάποιες συνεντεύξεις τηλεφωνικές και από φωνή την κλήση μετά ώστε να τα γράψω και να γλύτωσω χρόνο. Πάντα το ξέρει ο συνομιλητής. Δεν εχει διάφορα με το κλασσικό δημοσιογραφικό μαγνητοφωνακι . Οπότε μην τα βάζεις όλα σε ένα.! ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έχεις κάνει εγκατάσταση τα kies στο pc. Έχεις π.μ. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως να δοκίμαζες να ανταλλάξεις τη συσκευή σου με κάποιον που έχει ακόμα jelly bean; Είχα ένα λευκό απο την πρώτη μέρα που βγήκε και το έκανα πριν μια εβδομάδα ανταλλαγή με μαύρο που ήθελα. Ειναι χρονοβόρα και στον αέρα λίγο η διαδικασία της ανταλλαγής. Δεν θέλω πάλι τα ιδια. Απλά αν ήξερα τι προβλήματα θα αντιμετώπιζα με τη αναβάθμιση δεν θα την έκανα απλά. Τώρα ελπίζω να με βοηθήσει κάποιος να κάνω ρουτ μπας και λύση τα προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 ΑΑΑΑ ΟΚ κ παλι ομως τσαμπα το δινουν με συμβολαιο αν αναλογιστεις ποσα τρωνε... τα δικα ρε φιλε διαβαζε αυτα που στέλνεις! εχω διαβάσει κατι μηνυματα σου κια προσπαθω να καταλαβω τι εννοείς! Νασαι καλα π μπηκες στον κοπο να μου γραψεις αλλα πΙστευω οτι δε τα γραφω τοοοσο χαλια κ οτι τα καταλαβαινουν οι περισσοτεροι απτη στιγμη που μου απαντανε? Ας πουμε ειχα θεμα με το βιντεο δεν βγαινει η μπαρα με το play με το χτυπημα της οθονης μου απαντησαν οτι το προκαλει καποια εφαρμογη παιδια που ειχαν θεμα καταλαβαν τι ηθελα.. με το μενου στο νοβα οταν το εχω να γυριζει σε μορφη κυβου ετρωγε π και που κατι σκαλοματακια.. εγω εχω θεμα κ ειμαι πολυ ψειρας σε αυτα κ νευριαζω.. το εβαλα να γυριζει το μενου σαν καρτελα! Κ το κινητο παει σφαιρα κ πιο σμουθ απο τις λιγες μερες που το εχω! Τωρα το εγραψα πιο αναλυτικα.. η γλωσσα στα μηνυματα δεν αλλαζει οπως σε ολους μ βγηκε μια υδρογειος αριστερα κ απο οτι ειπαν τα παιδια ειναι μπαγκς απο εφαρμογη! Με επιασες τωρα? Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 φίλε μου για το απόρρητο των τηλεφωνικών κλήσεων σου έχει μιλήσει κανένας;προτρέπεις και τον κόσμο να το κάνει;; σιγά τα αυγα. Όταν το δουλεύεις για σημειώσεις όπως και εγώ κανένα πρόβλημα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 και αν υποθεσουμε οτι κανω ρουτ στην κιτ κατ που λογικα εχω τωρα, οι ηχογραφησεις θα φτιαξουν απο μονες τους η θα πρεπει να κανω και κατι αλλο?? ευχαριστω. Επειδή εγώ το ξεκίνησα το ζήτημα με την ηχογράφηση (που φυσικά για πολύ κόσμο είναι ΕΡΓΑΛΕΙΟ και δεν έχει να κάνει με παρακολουθήσεις και τρίχες). Λέγεται ότι είναι bug. Ευελπιστούμε να φτιαχτεί στην επόμενη έκδοση. Στο 8πύρηνο Note 3 διορθώθηκε στις 14/1/14 (ή κάτι τέτοιο). Όχι στο δικό μας 9005. Βγήκε τελευταίο update μετά από του 8πύρηνο αλλά δεν έχει διόρθωση. Το root μόνο του δεν κάνει τίποτα. Πρέπει να αγοράσεις (demo ως 1/4/14) το πρόγραμμα ενός στo XDA forum. Μεγάλο σφάλμα η αναβάθμιση σε 4.4.2. Έπρεπε να μέναμε στην 4.3. Πάντα απορούσα με όλους αυτούς που κυνηγάνε τις αναβαθμίσεις και Ρουμάνικα μοντέλα και ξέρω γω τι άλλο. Η εμπειρία μου λέει όσο μπορεί κάποιος να ΜΗΝ αναβαθμίζει ούτε λειτουργικά ούτε software αν όλα λειτουργούν όπως θέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 [ATTACH]41914[/ATTACH] [ATTACH]41915[/ATTACH] Το ένα είναι gif αρχείο αλλά μου το ανέβασε ως jpeg. Για όποιον το θέλει έχει πολύ πλάκα, εδώ https://www.dropbox.com/s/1philnw2yt0ac24/tumblr_n1ufapET6Z1reeceqo1_500.gif Εντάξει παιδιά μην τρελαίνεστε. Και εγώ το έχω αλλά επειδή τα έχωσε χοντρά η Samsung δεν σημαίνει ότι το προτιμά το Hollywood. Μετά η παρουσιαστρια τραβούσε backstage photo με το IPhone της. Και έγινε ρεζίλι η Samsung. Γιατί εγώ τα είχε δώσει χοντρά για να προμοταρουν το Note ξέχασε να τους απαγορεύσει να ανεβάζουν και από τα προσωπικά τους. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galactob Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2475986 θα το βρεις εδώ στο ποςτ #343 σε ευχαριστώ πολύ και καλή σαρακοστή !!!! Παράθεση "ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Mε ποια εφαρμογη κανατε ηχογραφηση των κλησεων??:confused: Θελει root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Εντάξει παιδιά μην τρελαίνεστε. Και εγώ το έχω αλλά επειδή τα έχωσε χοντρά η Samsung δεν σημαίνει ότι το προτιμά το Hollywood. Μετά η παρουσιαστρια τραβούσε backstage photo με το IPhone της. Και έγινε ρεζίλι η Samsung. Γιατί εγώ τα είχε δώσει χοντρά για να προμοταρουν το Note ξέχασε να τους απαγορεύσει να ανεβάζουν και από τα προσωπικά τους. Καλά καλαμπουρι κάναμε. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε. Απλώς επειδή το iphone συνήθως κυριαρχεί σε τέτοια events είπαμε να το γλεντησουμε λίγο που μπήκαμε και εμείς οι φτωχοί στα κοσμικά σαλόνια και στα κόκκινα χαλιά Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stallone Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 θελω να ευχαριστησω δημοσια τον χρηστη menioseten για την πολυτιμη πραγματικα βοηθεια του και την υπομονη του για να κανω ρουτ το νοτε 3 μου. *** δεν δουλευει κανενα λινκ για την ωμεγα 10 για note3. εχει καποιος καποιο λινκ για την ωμεγα να δουλευει? πληροφοριακα την xnote ρομ που περασα δεν διορθωνει το προβλημα των καταγραφων των κλησεων *** Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts