bikiapo Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Διέγραψε τον λογαριασμό και ξανά βάλτον εγώ στο Gmail αυτό κάνω όταν τρώει κολλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Το διεπραξα σημερα κι εγω.Μαυρο με 505€.Πηρα ταξι μαλιστα για να παω,μπας και το μετανοιωσω,(οπως εκανα κι αλλες φορες).:lol: Τωρα θα το ψαξω να δω αν μπορει να παιξει το mw1 που με το note 2 δεν επαιζε καλα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Σήμερα έβαλα συγχρονισμό στη δουλειά δεν το πρόσεξα και το google+ "έφαγε" 550 MB...ότι να ναι... ευτυχώς έχω 3 gb το μήνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Εγω παιδες το screen mirroring δε μου δουλευει. Εχω note 3 και TV samsung es8000. Η τηλεοραση στο source δεν εχει την επιλογη screen mirroring, κατι ειχα ακουσει οτι το μοντελαο f8000 μπορει μονο. Τι να πω. Και η Samsung UE F6500 κάνει άμεσο συγχρονισμό με screen mirroring. Λογικά το ΝΟΤΕ δεν έχει θέμα screen mirroring με όλες τις 2013 παραγωγής Samsung smart tv's . Για όλα τα υπόλοιπα μοντέλα και brands τηελεοράσεων θα είναι λογικά θέμα firmware η συμβατότητα μεταξύ των. Για εμένα ήταν βασικός παράγοντας η επικοινωνία με το ΝΟΤΕ η επιλογή μιας Samsung smart tv έναντι άλλης. [*] Και επι της ευκαιρίας να πω τις πρώτες εντυπώσεις μου απο το νεοαποκτηθέν ΝΟΤΕ 3 (το οποίο αντικατέστησε το ΝΟΤΕ 2 που είχε αντικαταστήσει το ΝΟΤΕ 1:) μετά απο τέσσερεις ημέρες κατοχής του. + Υποδειγματική διάρκεια μπαταρίας που φόρτιση με τη φόρτιση βελτιώνεται(είμαι στην τέταρτη). + Υπέροχη οθόνη / ανάλυση. + Ακαριαία απόκριση και υπέρτατο smoothness + Καλύτερο wi-fi + Η καινοτομία και η συνεργασία με το s-view cover της Samsung αναβαθμίζει τη λειτουργικότητα της συσκευής σε σημείο που θεωρώ πως θα έπρεπε να δίνεται de facto με την απόκτηση του ΝΟΤΕ 3. + Κανένα θέμα θερμότητας,προβληματικού hard button και γενικότερων παιδικών ασθενειών που είχαν εντοπίσει πολλοί φίλοι στις πρώτες παρτίδες. + Το knox είναι μία εξαιρετική δικλείδα ασφαλείας για επαγγελματική χρήση και διαφύλαξη ευαίσθητων δεδομένων. + Το s-pen με τις αναβαθμισμένες λειτουργίες του ανοίγει νέους ορίζοντες σε θέματα παραγωγικότητας. + Εξαιρετική τιμή/απόδοση. Για την εποχή που το αγόρασα είναι ο ορισμός του best value for money. + Πανάλαφρο για τα κυβικά του με πολύ καλή συναρμογή στα πλαστικά του μέρη. + Εντυπωσιακά απλή και απρόσκοπτη επικοινωνία με οποια συσκευή ανήκει στο οικο-σύστημα της Samsung και έτυχε να έχω στην κατοχή μου (Note 8 / UE F6500 ) + Ποιό ελαφρύ δε γίνεται, το λειτουργικότερο ΝΟΤΕ έβερ για on the go χρήση (ακόμα και με ενα χέρι ) απο κάθε προηγούμενο. + Η κάμερα σε πρωινές λήψεις είναι άριστη. - Η έλλειψη ραδιoφωνικού δέκτη - Το Knox πρέπει να επεκταθεί σε όλες τις εφαρμογές του οικοσυστήματος του android (Το keep φερειπείν που χρησιμοποιώ κατά κόρον για σημειώσεις είναι αδιανόητο να μην καλύπτεται απο την ασπίδα του Knox) - Το κοινό slot των mini sim-micro sd είναι φτηνιάρικο κακοσχεδιασμένο και περίπλοκο. - Το ui του touch wiz χρειάζεται επανασχεδιασμό άμεσα. - Στο λευκό η πλάτη δείχνει αυτό που πραγματικά είναι, φτηνιάρικη. Με την πλάτη της s-view όμως η αίσθηση πολυτέλειας και ποιοτικότερης υλοποίησης απογειώνεται. - Συνεχίζω να αναφέρω απο το πρώτο ΝΟΤΕ το παραπονό μου πως το S-Pen πρέπει να είναι τύπου fluoroecent- ανακλαστκό για βραδυνή χρήση και με διαφορετικό χρώμα στο button του) - Η κάμερα σε δύσκολο φωτισμό έχει τα θεματά της. Από εδω και στο εξής το βάρος της αναβάθμισης θα πρέπει να δωθεί στον αισθητήρα. Τα mpixels είναι υπεραρκετά για κάθε μη επαγγελματική χρήση. - Κάποιες εφαρμογές δεν συνεργάζονται απόλυτα με το ΝΟΤΕ 3. Προφανώς είναι θέμα αναβάθμισης των αλλά δεν παύει να είναι ενοχλητικό φαινόμενο για κάποιον που τις χρησιμοποιεί. Να αναφέρω παραδειγματικά τον Aldico Premium pdf reader που χρησιμοποιούσα(-ω) και στα ΝΟΤΕ2/8 και ενώ διάβαζαν απροβλημάτιστα ενα αρχείο .pdf με το ΝΟΤΕ3 στο ίδιο αρχείο έχω θέμα στην διαχειρισή του. - Αδιάφορο και τυπικό design. Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Σήμερα έβαλα συγχρονισμό στη δουλειά δεν το πρόσεξα και το google+ "έφαγε" 550 MB...ότι να ναι... ευτυχώς έχω 3 gb το μήνα... Πήγαινε στα δεδομένα και τσέκαρε το περιορισμό δεδομένων παρασκηνίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Το διεπραξα σημερα κι εγω.Μαυρο με 505€.Πηρα ταξι μαλιστα για να παω,μπας και το μετανοιωσω,(οπως εκανα κι αλλες φορες).:lol: Τωρα θα το ψαξω να δω αν μπορει να παιξει το mw1 που με το note 2 δεν επαιζε καλα. Tελικά σε φούντωσα και το διέπραξες .Ενημέρωσέ μας για τη συμπεριφορά του MW1 με το Νοτε 3 στο ανάλογο νήμα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5162155#post5162155 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Εγω παιδες το screen mirroring δε μου δουλευει. Εχω note 3 και TV samsung es8000. Η τηλεοραση στο source δεν εχει την επιλογη screen mirroring, κατι ειχα ακουσει οτι το μοντελαο f8000 μπορει μονο. Τι να πω. Ούτε εμένα το έχει η UE46ES8000 παρόλο που έχω βάλει και το evolution kit. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 (edited) Πρωτη ανησυχια.Εμφανιζει μονον 1 γραμμη σηματος,ενω το 2,εμφανιζε 5!:( Ακυρον.Ειχα βαλει το αυτοματο 2g/3g .Μολις εβαλα μονο 2g,εβγαλε 5 μοναδες. Edited January 21, 2014 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Τα έχω δει και αυτά, έχω βάλει την κάθε πιθανή επιλογή, τον οποιοδήποτε συνδυασμό. Μπαίνει το αυτόματο, και όμως συνεχίζει και γράφει στον λογαριασμό ότι δεν υπάρχει αυτόματος συγχρονισμός. Στέλνω ένα mail δοκιμαστικό και δεν έχω ειδοποίηση, παρά μόνο αν πάω να το τραβήξω μόνος μου χειροκίνητα. Μου το έκανε και εμενα αυτό πριν 2 μήνες και δεν ήξερα τι άλλο να κάνω. Έστρωσε μετά από την αλλαγή κιν που μου έκανε η αντιπροσωπία λόγο κάποιου προβλήματος στο wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Πήγαινε στα δεδομένα και τσέκαρε το περιορισμό δεδομένων παρασκηνίου Έγινε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
General_lee Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Με τον από πάνω φίλο που έκανε μια λιστα με τα + και - θα διαφωνήσω λιγάκι στην ποιότητα κατασκευής. Τα πλαστικά μπορεί να είναι καλύτερα από του note2 s3 s4, αλλά παραμένουν μέτρια σαν συναρμογη. Στα σημεία που έχει εγκοπή ας πούμε το πίσω καπάκι για να το βγάζεις με το νύχι, υπάρχει έστω και ελαχιστο μποσικο που αν το πιέζεις με το χέρι το νιώθεις/ακούς. Το πενάκι επισης δεν είναι απόλυτα σταθερό. Βεβαια από την άλλη αυτά είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας το κινητό να βγει πάρα πολύ ελαφρύ για το μέγεθος του. Προσωπικά το προτιμούσα πιο βαρύ και πιο καλοφτιαγμενα όλα τα μέρη του. Στο s3 που ειχα η κατάσταση βέβαια ήταν τραγωδία μπροστά του. Τον πρώτο μήνα το πίσω καπάκι κουνιόταν ολόκληρο όπως το κρατούσα στο χέρι και άκουγες κλικ κλικ αν έβαζες λίγη πιεση στην παλάμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Ούτε εμένα το έχει η UE46ES8000 παρόλο που έχω βάλει και το evolution kit. ue46d7000 εχω εγω , δεν εχει screen mirroring. την ειχα ενωσει με το s3. αλλα ειχα βαλει κοντα το ρουτερ. χθες με το νοτε δεν μπορεσε να βρει δικτυο η τηλεοραση διοτι ειανι στο δωμα το ρουτερ. θα το κατεβασω να πιασει καλυτερα και θα δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 (edited) C,D,E series παίζουν μέσω allshare. F series έχουν screen mirroring. Edited January 23, 2014 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Στην 4.4.2, εκτός της μαμίσιας εφαρμογής file explorer, που μπορείς να δεις την κάρτα sd, και να αντιγράψεις σε αυτήν, στους αλλους file explorer δεν σου επιτρέπει να επέμβεις καθόλου σε αυτήν. Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα αν δεν οφείλεται απλά σε μια αναβάθμιση των file explorer. Το παρατηρήσατε αυτό; Τελικά συνεχίζει να υφίσταται το πρόβλημα; Άλλοι το έχουν παρατηρήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 D,E series παίζουν μέσω allshare. F series έχουν screen mirroring. Με το allshare η τηλεόραση μπορεί να παίξει τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο τηλέφωνο (βίντεο, φωτογραφίες, τραγούδια). Με το screen mirroring φαίνεται η οθόνη του τηλεφώνου στην τηλεόραση real time; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Με το allshare η τηλεόραση μπορεί να παίξει τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο τηλέφωνο (βίντεο, φωτογραφίες, τραγούδια). Με το screen mirroring φαίνεται η οθόνη του τηλεφώνου στην τηλεόραση real time; Ναι . Να προσθέσω ότι και οι C έχουν Allshare. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Με το allshare η τηλεόραση μπορεί να παίξει τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο τηλέφωνο (βίντεο, φωτογραφίες, τραγούδια). Με το screen mirroring φαίνεται η οθόνη του τηλεφώνου στην τηλεόραση real time; Ακριβώς. Ότι κάνεις στο ταμπλετ ή το κινητό φαίνεται ακριβώς στην τηλεόραση Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Θα έπρεπε τότε να την είχαν συμπεριλάβει τη λειτουργία αυτή και στο λογισμικό του evolution kit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Σας έχω μια σπαζοκεφαλιά. Από την Παρασκευή το βράδυ (το παρατήρησα χτες το πρωί), έχουν παγώσει όλοι μου οι συγχρονισμοί, πάγωσαν όλοι ταυτόχρονα κατά πάσα πιθανότητα. Σε κάθε λογαριασμό μου γράφει ότι ο συγχρονισμός έχει απενεργοποιηθεί. Δεν άλλαξε κάτι στο κινητό ώστε να το προκαλέσει αυτό, τουλάχιστον εγώ έτσι πιστεύω. Δεν εγκαταστάθηκε δηλαδή κάποιο καινούργιο πρόγραμμα, δεν πειράχτηκαν ρυθμίσεις, μιας και θέλω μονίμως όλους τους συγχρονισμούς ενεργούς και αυτόματους. Το μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτό, είναι ότι δεν βρίσκω πως να επαναφέρω τους συγχρονισμούς στο αυτόματο, δεν μου δίνει επιλογή. Παρά μόνο την χειροκίνητη, που φυσικά είναι μόνο για την φορά εκείνη που κάνεις το sync. Καμιά λαμπρή ιδέα; Θα κατεβάσεις με δύο δάχτυλα την οθόνη με τις γρήγορες ρυθμίσεις η όταν την κατεβάσεις πάτα το πάνω πάνω δεξιά και έτσι θα σου βγάλει και άλλα παραθυράκια εκεί λογικά θα έχει πατηθεί το πλακάκι για τον συγχρονισμό του κινητού με τα πάντα Λογικά αυτό είναι και όλα θα είναι οκ [ATTACH]40253[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 (edited) Βλέπω πια ότι αρκετοί από το Note ΙΙ είπαν το πολυπόθητο ''ναι'' στο ΙΙΙ ..... Welcome guys @ FR33Z3R Εξαιρετικό το mini review με τα + & - Στο μοναδικό που δεν συμφωνώ είναι ότι δεν σου αρέσει η ποιότητα κατασκευής και το design........ σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα της Samsung, είναι μακράν ότι καλύτερο. Όσο για το το Knox, καθημερινά προστίθενται και άλλες εφαρμογές. Edited January 21, 2014 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 :!:Ενημέρωση Να υπενθυμίσω πως η οποιαδήποτε αναφορά σε παράνομο λογισμικό απαγορεύεται ρητά από τους Ο.Π.Χ. του myphone. Αφαιρέθηκαν τα σχετικά μηνύματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Καλημέρα ! Θέλω να εκτυπώσω κάποιες φωτογραφίες από το νότες 3 σε εκτυπωτή hp. Μπορώ με το καλώδιο USB του νότε να γίνει απευθείας σύνδεση μεταξύ τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 (edited) Τελικά συνεχίζει να υφίσταται το πρόβλημα; Άλλοι το έχουν παρατηρήσει; Ναι υπάρχει το πρόβλημα και έχουν και κάποιες εφαρμογές που έχουν εγκατασταθεί στη κάρτα μνήμης πρέπει να μεταφερθούν στο τηλέφωνο ελπίζω να είναι θέμα των εφαρμογών και όχι του λογισμικού Πάντως παιδιά μετά την αναβάθμιση η μπαταρία φτάνει σε άλλα επίπεδα έχω μείνει άφωνος!! Πολλά μπράβο στη Samsung σε αυτό το θέμα Edited January 22, 2014 by bikiapo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Καλημέρα ! Θέλω να εκτυπώσω κάποιες φωτογραφίες από το νότες 3 σε εκτυπωτή hp. Μπορώ με το καλώδιο USB του νότε να γίνει απευθείας σύνδεση μεταξύ τους? Όχι ,με δίκτυο μόνο .Κάνε τον εκτυπωτή δικτύου με καλώδιο ή wi fi και θα εκτυπώσεις εύκολα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Βλέπω πια ότι αρκετοί από το Note ΙΙ είπαν το πολυπόθητο ''ναι'' στο ΙΙΙ ..... Welcome guys @ FR33Z3R Εξαιρετικό το mini review με τα + & - Στο μοναδικό που δεν συμφωνώ είναι ότι δεν σου αρέσει η ποιότητα κατασκευής και το design........ σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα της Samsung, είναι μακράν ότι καλύτερο. Όσο για το το Knox, καθημερινά προστίθενται και άλλες εφαρμογές. Ευχαριστούμε για το καλωσόρισμα Jig και καλώς σε βρίσκω και εδώ;) Αυτό μου έλειπε να μην έμπαινα στο team,ξέρεις πόσο πολύ εκτιμώ τα ΝΟΤΕ. Την ποιότητα κατασκευής του καπακιού τη συγκρινα με αυτήν της s-view, και η ποιοτική διαφορά μεταξύ τους είναι αβυσσαλέα.( μόλις την πάρεις θα δείς:). Το design δεν είπα οτι δεν μου αρέσει ίσα-ίσα το θεωρώ αποδεκτό και τυπικό στα βιομηχανικά standards που εχει θέσει η εν λόγω βιομηχανία. Μια χαρά το βρίσκω δηλαδή,όχι όμως και ουάου! Αλλωστε δεν είναι και η πρώτη μου προτεραιότητα για την οποία επιλέγω μια συσκευή. Με τον από πάνω φίλο που έκανε μια λιστα με τα + και - θα διαφωνήσω λιγάκι στην ποιότητα κατασκευής. Τα πλαστικά μπορεί να είναι καλύτερα από του note2 s3 s4, αλλά παραμένουν μέτρια σαν συναρμογη. Στα σημεία που έχει εγκοπή ας πούμε το πίσω καπάκι για να το βγάζεις με το νύχι, υπάρχει έστω και ελαχιστο μποσικο που αν το πιέζεις με το χέρι το νιώθεις/ακούς. Το πενάκι επισης δεν είναι απόλυτα σταθερό. . Μπορεί να είναι και θέμα μονάδας. Εμένα έχει πολύ καλή προσαρμογή και το καπάκι και το s-pen. Σε κάθε περίπτωση πολυ καλύτερη από τα ΝΟΤΕ 2 και ΝΟΤΕ 1 Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts