Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περιττό δεν είναι καθόλου.

Είναι τι θέλει ο καθένας και πως του αρέσει να ασχολείται.

Εγώ για παράδειγμα δεν γουστάρω στο κινητό μου να έχει μέσα σαβούρες της σαμι δεν θέλω να τις βλέπω καν.

Όπως δεν θέλω να μου έρχονται στην νοτιφικατιον ενημερώσεις από εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο δεν διανοούμενοι τις διαφημίσεις.

Σε όλα τα παραπάνω μπαίνει και το χόμπι ας πούμε του να φλασαρα να βλέπω τι βγάζει στο xda κτλ.

Ένα ακόμα είναι η εμφάνιση θέλω να διαλέγω τα χρώματα που μου αρέσουν.

Προσθέτω ότι δεν έχεις κανένα έξτρα πρόβλημα και ότι αν ξέρεις μπορείς να βελτιώσεις πολύ την συσκευή και σε ταχύτητα αλλά και σε μπαταρία.

Καμία περίπτωση να έχει καλύτερη μπαταρία οφισιαλ από σωστά σεταρισμενη ρομ μη λέμε ότι θέλουμε.

Αυτά όλα είναι πως το βλέπω εγώ και δεν επιμένω να ρουταρουν οι άλλοι αλλά για μένα το κινητό ξεκινάει από το ρουτ και τις ρομ και εμένα μου χρειάζεται δεν μου είναι καθόλου περιττό.

Μην επιμένεις κάνεις λάθος.

Για να το λέμε σημαίνει ότι έχουμε κάνει άπειρες δοκιμές.

Πρώτα πρώτα οι deodexed είναι εκ φύσεως πιο αργές γι αυτό τελευταία κάποιο καλοί cookers άρχισαν να βγάζουν custom odexed.

Με απλό ρουταρισμα μπορείς προσεκτικά να βελτιώσεις κάποια πράγματα αλλά manual.

Αν αρχίσεις να φορτώνεις εφαρμογές που παρεμβαίνουν στο σύστημα, αν το ψάξεις, θα δεις ότι καταναλώνουν και ram και ενέργεια αφού παρακολουθουν τα πάντα έτοιμες έτοιμες να επέμβουν.

Ασε τους κερνελς. Για να εξοικονομησουν ένα 3% κάνουν πιο αργό το ξύπνημα της συσκευής η ακόμα και το άνοιγμα εφαρμογών.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Φυσικα Αντωνη, αν δεν περασει καποιος από αυτό το τρελο σταδιο των απανωτων φλασαρισματων (καμια 20αρια μεσα σε ένα ΣΚ, που υπαρχει και χρονος, τα περασμένα χρονια) δε μπορει να καταλαβει ότι τελικα όλα γινονται απλα για το χομπι. Πλεον, ο,τι συσκευη χρησιμοποιω (κινητο, ταμπλετα κλπ) είναι παντα απολυτως stock, όπως τη "γεννησε" ο κατασκευαστης.

Συμφωνώ μαζί σου σε κάποια άλλα για τον λόγο ότι έχω φλασαρει και εγώ κάποιες εκατοντάδες φορές δεν συμφωνώ ότι είναι μόνο για το χόμπι.

Εσύ έτσι λες ένα βασικό θα σου πω εγώ για ποιών λόγο να έχεις διαφημίσεις στο κινητό σου; για ποιών λόγο να μην μπορείς να βάλεις όλες τις εφαρμογές σε διπλό παράθυρο και αλλα τέτοια και μην πεις για εφαρμογές αγορασμένες γιατί έχω πολλές από αυτές αλλά είναι κάποιες φρει που έχουν θες δεν θες.

Σέβομαι τα λεγόμενα σου ως προς την διαχείριση μνήμης αλλά μη γειώνουμε το ρουτ δεν κάνει :)

Μην επιμένεις κάνεις λάθος.

Για να το λέμε σημαίνει ότι έχουμε κάνει άπειρες δοκιμές.

Πρώτα πρώτα οι deodexed είναι εκ φύσεως πιο αργές γι αυτό τελευταία κάποιο καλοί cookers άρχισαν να βγάζουν custom odexed

Οι Deodexed είναι πιο αργές στην πρώτη εκκίνηση που θα χτίσουν στην cache. Μετά από αυτό δεν πρόκειται να δεις κάποια διαφορά, όχι κάποια που θα την καταλάβεις τουλάχιστον.

Καλό θα είναι να συνεχιστεί η συζήτηση στο θέμα Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note 3.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Να ρωτήσω κάτι μετά την αναβάθμιση έκανα φόρματ όταν ενεργοποίησα το τηλέφωνο και έβαλα το λογαριασμό Samsung δεν μου επανέφερε τους αποθηκευμένους κωδικούς των δικτύων wifi που είχα μήπως ξέρει κανείς πως να τους επαναφέρω?

Συμφωνώ μαζί σου σε κάποια άλλα για τον λόγο ότι έχω φλασαρει και εγώ κάποιες εκατοντάδες φορές δεν συμφωνώ ότι είναι μόνο για το χόμπι.

Εσύ έτσι λες ένα βασικό θα σου πω εγώ για ποιών λόγο να έχεις διαφημίσεις στο κινητό σου; για ποιών λόγο να μην μπορείς να βάλεις όλες τις εφαρμογές σε διπλό παράθυρο και αλλα τέτοια και μην πεις για εφαρμογές αγορασμένες γιατί έχω πολλές από αυτές αλλά είναι κάποιες φρει που έχουν θες δεν θες.

Σέβομαι τα λεγόμενα σου ως προς την διαχείριση μνήμης αλλά μη γειώνουμε το ρουτ δεν κάνει :)

Προσεχω πολύ τις εφαρμογες που φορτωνω στη συσκευη μου πλεον. Ειδικα εφαρμογή με διαφημισεις κατά 95% είναι σκουπιδι ή υπαρχει κι η αντιστοιχη επι πληρωμη (οποτε αγοραζω παντα τη δευτερη).

Υπαρχουν μερικες βελτιωσεις που εχεις με ρουτ (που τελικα κι αυτές ασήμαντες είναι αν τις καλοσκεφτείς - πχ ποσο χρησιμη είναι η λειτουργια side by side app σε 5.7 ιντσες οθονη), αλλα προσωπικα δεν τις κυνηγαω γιατι θελω απολυτα στοκ τη συσκευη μου πλεον, καθως μιλαμε για ένα βασικο επαγγελματικο εργαλειο της καθημερινότητας μας.

Ας συνεχισουμε στο άλλο νημα, για να μη βγαινουμε εκτος...

Edited by v@gelis

Ρε παιδια άλλη ερώτηση, έχει αφαιρεθεί εντελώς από το Google search σε images το να ψάχνεις βάση μεγέθους φωτογραφίας? (βάση pixel) βλέπω έχει μόνο "Color type time" στις επιλογές.

Καλησπερα. Ερωτηση: Αν εγκαταστησω τον flashplayer θα παιζει ή θα τρωει κολληματα το κινητο ...οποτε να μη το βαλω;;;;;;;;;;

Καλησπερα. Ερωτηση: Αν εγκαταστησω τον flashplayer θα παιζει ή θα τρωει κολληματα το κινητο ...οποτε να μη το βαλω;;;;;;;;;;

Με τον dolfin που εγώ δουλεύω λειτουργεί άψογα

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Βάλτο και άμα σου κολλάει βγαλτο. Δεν το παντρευεσαι κιόλας.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Α επισης αλλη διαπιστωση. Το Skype πρεπει να ειναι το πιο άθλιο battery draining application που εχει υπάρξει. Κοιμηθηκα 6 ωρες και από 100 πήγε 20% επειδή είχα ξεχάσει να το σβήσω από το multitasking window και να κανω logout. Αμα μεινω μεσα συνδεδεμένος έφυγε η μπαταρία εξαφανίστηκε... Τραγικό.

Στρατηγέ Lee, μάλλον κάτι δεν έχει κάτσει καλά στη συσκευή σου... Εγώ έχω το Skype μόνιμα φορτωμένο και μόνιμα online, γιατί δέχομαι πολλά τηλεφωνήματα από εξωτερικό. Δεν το κλείνω ποτέ για να είμαι διαθέσιμος. Δεν έχω παρατηρήσει καθόλου πτώση στη μπαταρία, είναι σαν να μην τρέχει. Ακόμα και όταν μιλάω μέσω Skype η κατανάλωση είναι ελάχιστη.

Δεν το συμπαθώ ιδιαίτερα σαν εφαρμογή, έχει τις ιδιοτροπίες του και τα bugs του, αλλά σε θέμα μπαταρίας είναι άψογο, τουλάχιστον στο Note II μου. Ίσως δεν κάθεται καλά στη ROM του Note 3; Τι να πω...

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Μου φαίνεται αδιανόητο το ότι η Samsung δεν έχει διορθώσει από το s3 μέχρι το Note 3 το πρόβλημα με τον κέρσορα που παει μόνος του αριστερά δεξιά και δεν μπορείς να κάνεις σωστή επιλογή σε κείμενο η να γράψεις σαν άνθρωπος σε φόρουμ. Σημαδεύεις με το δάχτυλο το σημείο στο κείμενο και αυτό πηδαει στο ξεκίνημα της πρότασης πχ. Έχω την εντύπωση ότι συμβαίνει μόνο στον stock browser. Όπως και να χει είναι ντροπή μετά από 3 συσκευές να το κάνει. (ίσως το έκανε και πιο πριν το s2).

Α επισης αλλη διαπιστωση. Το Skype πρεπει να ειναι το πιο άθλιο battery draining application που εχει υπάρξει. Κοιμηθηκα 6 ωρες και από 100 πήγε 20% επειδή είχα ξεχάσει να το σβήσω από το multitasking window και να κανω logout. Αμα μεινω μεσα συνδεδεμένος έφυγε η μπαταρία εξαφανίστηκε... Τραγικό.

Μήπως πρέπει να κάνεις μια νέα εγκατάσταση του skype?

H αύξηση κατανάλωσης είναι ελάχιστη (σχεδόν αμελητέα) σε μένα, όσο τρέχει στο παρασκήνιο και σίγουρα καμία (μα καμία) σχέση έχει με πτώση 80% σε 6 ώρες.

Παιδια μια ερωτηση, καθως δεν εχω ασχοληθεί ποτε στο παρελθον.

Πηρα το allshare cast dongle και όταν το εστησα στην ΤV, παρατηρησα ότι το νοτε 3 μου δεν εχει την εφαρμογή allshare cast (ουτε σχετικη επιλογή στις ρυθμισεις).

Τι μπορει να συμβαινει? Εχει κανεις σχετικη εμπειρια? Υποψιάζομαι ότι είναι θεμα της ρομ...

Πηρα το allshare cast dongle και όταν το εστησα στην ΤV, παρατηρησα ότι το νοτε 3 μου δεν εχει την εφαρμογή allshare cast (ουτε σχετικη επιλογή στις ρυθμισεις).

Τι μπορει να συμβαινει? Εχει κανεις σχετικη εμπειρια? Υποψιάζομαι ότι είναι θεμα της ρομ...

Πήγαινε στις ρυθμίσεις και δες το κοινή χρήση πολυμέσων το mirroring και το κοντινές συσκευές.

Δεν υπάρχει πλέον εφαρμογή Allshare. Οι συσκευές κάνουν scanning και βρίσκουν η μία την άλλη.

Για δώσε κάνα link γι αυτό που πήρες. Εγώ δουλεύω με καλώδιο αλλά δεν βολεύει τόσο επειδή τα καλώδια αυτά είναι βαριά και στο τέλος θα χαλάσω την micro usb.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Πρώτες εντυπώσεις με την 4.4.2 πολύ καλές...

Αξίζει η αναβάθμιση παιδιά...

Είμαι με την πολωνικη and root .

Το all share είναι πλέον το Samsung link..

Πρώτες εντυπώσεις με την 4.4.2 πολύ καλές...

Αξίζει η αναβάθμιση παιδιά...

Είμαι με την πολωνικη and root .

Φιλε μου μηπως υπαρχει καποιος οδηγος για ρουτ στην 4.4.2;;;

Το all share είναι πλέον το Samsung link..

To Samsung link νομίζω ότι είναι για να μοιράζεις περιεχόμενο σε άλλες συσκευές όπως φώτο, βίντεο, μουσική και αρχεία.

Τουλάχιστον αυτό κάνω μεταξύ S4 και note 8.

Για την χρήση που θέλει ο Βαγγέλης, δηλαδή να προβάλλεται η οθόνη του note στην TV και εκτός από βίντεο κλπ, να μπορεί να παίζει games, να κάνει browsing, να βλέπει youtube και γενικά ότι κάνει στο κινητό του, θα πρέπει να πάει Ρυθμίσεις/ Συνδέσεις/ Screen Mirroring

Εκεί θα ανιχνεύσει την allshare cast συσκευή του και θα συνδεθούν μέσω του wifi.

Αμέσως ότι κάνει στο Note θα προβάλλεται στην TV.

Λογικά το μόνο που απαιτήται είναι μια TV με HDMI αφού το allshare cast συνδέεται μ αυτήν μέσω καλωδίου.

Ουσιαστικά μετατρέπει την tv σε smart tv με πολύ περισσότερες δυνατότητες.

Μοναδικός περιορισμός η αυτονομία του smartphone.

Είναι ιδανικό για tablet γιατί τα μετατρέπει σε desktop.

Εγώ το κάνω με καλώδιο. Έχω της samsung αλλά περιμένω ένα άλλο που είναι πολύ πιο μακρύ το καλώδιο που συνδέεται στο tablet μου. Έτσι αποκτά ευελιξία γιατί της samsung είναι 15 cm και πέφτει όλο το βάρος του HDMI καλωδίου στην micro usb.

Είναι φοβερό να δουλεύεις σε 32 άρα οθόνη χρησιμοποιοντας το Note 8.

To Samsung link νομίζω ότι είναι για να μοιράζεις περιεχόμενο σε άλλες συσκευές όπως φώτο, βίντεο, μουσική και αρχεία.

Για την χρήση που θέλει ο Βαγγέλης, δηλαδή να προβάλλεται η οθόνη του note στην TV και εκτός από βίντεο κλπ, να μπορεί να παίζει games, να κάνει browsing, να βλέπει youtube και γενικά ότι κάνει στο κινητό του, θα πρέπει να πάει Ρυθμίσεις/ Συνδέσεις/ Screen Mirroring

Εκεί θα ανιχνεύσει την allshare cast συσκευή του και θα συνδεθούν μέσω του wifi.

Λογικά το μόνο που απαιτήται είναι μια TV με HDMI αφού το allshare cast συνδέεται μ αυτήν μέσω καλωδίου.

Εγώ το κάνω με καλώδιο. Έχω της samsung αλλά περιμένω ένα άλλο που είναι πολύ πιο μακρύ το καλώδιο που συνδέεται στο tablet μου. Έτσι αποκτά ευελιξία γιατί της samsung είναι 15 cm και πέφτει όλο το βάρος του HDMI καλωδίου στην micro usb.

Σωστός ο Κώστας... Στην δική μου smart TV έτσι συνδέεται

για να καταλαβω αυτο θελει καλωδιο η μονο με wifi?

Μόνο wifi για σύνδεση με το Note.

Είναι ένα κουτάκι που συνδέεται με την TV μέ καλώδιο μέσω της θύρας HDMI. Παίρνει μέσω wifi από το κινητό και το δίνει στην tv μέσω καλωδίου.

Για να συνδεθεί το κινητό θέλεις το Samsung dongle το συνδεεις με φορτιστή και HDMI τα οποία έχει μέσα και μετά στην μπάρα του κινητού πατάς το screen mirroring βάζεις κωδικό και Είσαι έτοιμος .

Με τον dolfin που εγώ δουλεύω λειτουργεί άψογα

Βάλτο και άμα σου κολλάει βγαλτο. Δεν το παντρευεσαι κιόλας.

ΟΚ! Ευχαριστω πολυ.

Ακριβώς έτσι Κώστα. Το Samsung link είναι μόνο για διαμοιρασμό των αρχείων της συσκευής μου. Εγώ θέλω να κάνω mirroring ότι βλέπω στο note μου. Έστησα τη συσκευη, ενεργοποίησα το screen mirroring, βρίσκει το dongle, συνδέεται επιτυχώς, αλλά δε μου φέρνει κάποια εικόνα στην tv (εννοείται επιλέγω το σωστή hdmi για προβολή από το μενού της τηλεόρασης μου).

Το εγχειρίδιό αναφέρει πως το επόμενο βήμα είναι να επιλέξω την εφαρμογή allshare και να συνδεθώ από εκεί, αν και δε βρίσκω τέτοια επιλογή ούτε στο app drawer, ούτε στις ρυθμίσεις. Κατά συνέπεια, μπορούν να μου επιβεβαιωσουν οι κάτοχοι; απλά ανοίγουν το screen mirroring, συνδέονται από εκεί και τέλος; κάτι τέτοιο ανέφεραν τα παιδιά (ntinoscrypton, galanakop). Αν είναι έτσι, τότε κάτι δεν πάει καλά με την τηλεόραση μου η το hdmi καλώδιο της συσκευασίας. Ευχαριστώ

ΥΓ Κώστα το πήρα από το Νίκο (extreme-mobile) σε καλή τιμουλα. Το είχα προτείνει και σε φίλους και είναι πολύ Ευχαριστημενοι, αλλά εμένα μου κάνει τσαλιμακια. Είναι ιδανικό για χρήση του xbmc και προβολή ταινιών κλπ...

Edited by v@gelis

Σωστός ο Κώστας... Στην δική μου smart TV έτσι συνδέεται

Εγώ έχω μια Samsung Smart TV με wifi και συνδέονται χωρίς τίποτα με το screen mirroring. Πας στο source της τηλεόρασης κάνει ένα μικρό scanning και βλέπει note 3 και Νοτε 8 αμέσως.

Τα Νοτε στις 55 ίντσες.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)