Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά μετά από 3 συσκευές Android είπα να κάνω το πρώτο μου benchmark στο θηρίο μας..πως σας φαίνονται τα αποτελέσματα; είναι λογικό τόσο ψηλά;

μην δινετε σημασια σε αυτα,δεν εχουν νοημα

Edited by truckman

Καλησπέρα σας.

Στην μπάρα ειδοποιήσεων, κάτω από τα toggles, υπάρχει ο ρυθμιστής φωτεινότητας. Υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε να υπάρχει και η ένταση της φωνής?

Mετα την αναβαθμιση σε 4.4.2 βλεπω στα στατιστικα της μπαταριας το ''Συστημα android'' να καταναλωνει το μεγαλυτερο μερος. Πριν οταν ημουν με 4.3 δεν φαινοταν καν στα στατιστικα και πρωτη ηταν η οθονη. Εν τω μεταξυ οσο περισσοτερο χρησιμοποιω τη συσκευη τοσο πιο πολυ ανεβαινει το ποσοστο του… Συμβαινει σε ολους?

(Μια μονο εφαρμογη που μπορει να κανει την ζημια αν δεν φταιει η 4.4.2 ειναι η google camera που την κατεβασα αμεσως μολις περασα kitkat… Αλλα δεν νομιζω.. Απλη εφαρμογη καμερας ειναι.)

http://i61.tinypic.com/2akk8wh.png

Mετα την αναβαθμιση σε 4.4.2 βλεπω στα στατιστικα της μπαταριας το ''Συστημα android'' να καταναλωνει το μεγαλυτερο μερος. Πριν οταν ημουν με 4.3 δεν φαινοταν καν στα στατιστικα και πρωτη ηταν η οθονη. Εν τω μεταξυ οσο περισσοτερο χρησιμοποιω τη συσκευη τοσο πιο πολυ ανεβαινει το ποσοστο του… Συμβαινει σε ολους?

(Μια μονο εφαρμογη που μπορει να κανει την ζημια αν δεν φταιει η 4.4.2 ειναι η google camera που την κατεβασα αμεσως μολις περασα kitkat… Αλλα δεν νομιζω.. Απλη εφαρμογη καμερας ειναι.)

http://i61.tinypic.com/2akk8wh.png

Δεν την σβήνεις καλύτερα; Εγώ με του που την έσβησα απαλλάχτηκα απο το πρόβλημα που λες. Δεν ξέρω μπορεί να ήταν και τυχαίο αλλά δεν έχεις να χάσεις κάτι αν δοκιμασεις.

Θα το κανω ναι… Απλα ελεγα μηπως φταιει η kitkat… Ευχαριστω. Θα επανελθω για να πω τι εγινε τελικα.

Θα το κανω ναι… Απλα ελεγα μηπως φταιει η kitkat… Ευχαριστω. Θα επανελθω για να πω τι εγινε τελικα.

Δεν θα αλλάξει κάτι οτι κι αν κάνεις. Είναι μάλλον bug της Kitkat.

Μη σκας πάντως, δεν γίνεται παραπάνω κατανάλωση μπαταρίας, κι ας γράφουν οτι γράφουν τα battery stats

Δεν θα αλλάξει κάτι οτι κι αν κάνεις. Είναι μάλλον bug της Kitkat.

Μη σκας πάντως, δεν γίνεται παραπάνω κατανάλωση μπαταρίας, κι ας γράφουν οτι γράφουν τα battery stats

Στην αναμονη γινεται… Με την 4.3 φορτιζα στο 100% πριν πεσω για υπνο, το εβγαζα απ την πριζα και μετα απο 7 ωρες με ανοιχτο wifi, συγχρονισμους και σημα κινητης (αλλα χωρις δεδομενα ανοιχτα) ειχα χασει maximum ενα 2%. Πολλες φορες δεν εχανε και καθολου (Ξερω, εντυπωσιακο για android. Εδω εγω που το εβλεπα δεν το πιστευα.:p) Τωρα σε 7 ωρες υπο τις ιδιες συνθηκες χανει ενα 6-7% που οκ δεν ειναι και καταστροφη αλλα γιατι να συμβαινει κιολας….

Στην αναμονη γινεται… Με την 4.3 φορτιζα στο 100% πριν πεσω για υπνο, το εβγαζα απ την πριζα και μετα απο 7 ωρες με ανοιχτο wifi, συγχρονισμους και σημα κινητης (αλλα χωρις δεδομενα ανοιχτα) ειχα χασει maximum ενα 2%. Πολλες φορες δεν εχανε και καθολου (Ξερω, εντυπωσιακο για android. Εδω εγω που το εβλεπα δεν το πιστευα.:p) Τωρα σε 7 ωρες υπο τις ιδιες συνθηκες χανει ενα 6-7% που οκ δεν ειναι και καταστροφη αλλα γιατι να συμβαινει κιολας….

Χάνει πολύ όντως. Εγώ με τα πάντα ανοιχτά+4G χάνω ενα 4% σε ενα 8-ωρο απ το βράδυ μέχρι το πρωι.

Kαι σε εμένα το ίδιο

Εκεί που φόρτιζα κάθε βράδυ τώρα χρειάζομαι φόρτιση δυο φόρες την ημέρα :devil:

Απίστευτο, αν και έκανα hard reset

edit:

για να καταλάβετε την διαφορά δείτε το screen shot

Εκεί που βλέπετε το 5' με την 4.3 ήταν 17'

Να πω επίσης ότι έχω ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές και ρυθμίσεις που είχα και πριν την αναβάθμιση + hard reset

Θα δοκιμάσω άλλη μια φορά το ΣΚ .... όλα από την αρχή.

Edited by Jig
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Κι εμένα μου το εμφάνιζε αλλά πλέον δεν μου το εμφανίζει. Η εφαρμογή που διέγραψα ήταν το Soundcloud και το Soundloader με το οποίο κατεβάζεις τα κομμάτια. Δεν ξέρω αν έφταιγε αυτή η εφαρμογή βέβαια... πάντως ιδιαίτερη διαφορά στη μπαταρία δεν είδα. Με full ιντερνετ βγάζω 5 με 5μισι ώρες ανοιχτή οθόνη όπως οι περισσότεροι.

Κι εμένα μου το εμφάνιζε αλλά πλέον δεν μου το εμφανίζει. Η εφαρμογή που διέγραψα ήταν το Soundcloud και το Soundloader με το οποίο κατεβάζεις τα κομμάτια. Δεν ξέρω αν έφταιγε αυτή η εφαρμογή βέβαια... πάντως ιδιαίτερη διαφορά στη μπαταρία δεν είδα. Με full ιντερνετ βγάζω 5 με 5μισι ώρες ανοιχτή οθόνη όπως οι περισσότεροι.

Εγω το έχω μόνιμο το ''σύστημα android'' στα stats της μπαταρίας και στο Note και στο S4. Ομως δεν εχω παρατηρήσει παραπάνω κατανάλωση μπαταρίας.

Καλησπέρα. Ερώτηση: Έκανα την αναβάθμιση. Αν κάνω hard reset θα πρέπει να περάσω όλες τις εφαρμογές μετά μανουαλι ή υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνουν αυτόματα;

Ευχαριστώ

Χαιρετω.

Σημερα ενοιωσα για πρωτη φορα,οτι το κινητο ζεσταινοταν.Το εβγαλα λοιπον απο το παλτο και το σακκακι του,μιας και του φοραω δυο θηκες,ή μαλλον τρεις,μια τυπου τσεπης,και αλλη μια μεσα,που αποτελειται απο δυο κομματια.Ενα ελαστικο,και ενα απο πανω του,σκληρο πλαστικο,που κραταει το πρωτο στη θεση του,μιας και ειναι μαλακο.

Τα εβγαλα λοιπον ολα,και εκει καταλαβα οτι ηταν πολυ ζεστο,οποτε φοβουμενος τιποτα κακο,το εσβυσα.

Μετα απο 5 λεπτα,το ανοιξα παλι,και τοτε θυμηθηκα οτι πρεπει να εχει καποια εφαρμογη,που δειχνει τη θερμοκρασια μεσα,και ανοιξα μια που λεει CPU...και μου εγραψε οτι θερμοκρασια μπαταριας 37°C.

Το τηλεφωνο,το ειχα ανοιξει για 5 λεπτα,και διαβαζα καποιες σελιδες απο το skai mobile.

Καποιο σχολιο;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Το βασικό δεν ειδές, την θερμοκρασία του επεξεργαστή.

Κακώς το έκλεισες η θερμοκρασία θα έπεφτε μονή της.

Το βασικό δεν ειδές, την θερμοκρασία του επεξεργαστή.

Κακώς το έκλεισες η θερμοκρασία θα έπεφτε μονή της.

Σ'ευχαριστω,την αλλη φορα θα το κανω.

Μεχρι ποσους βαθμους δεν ανησυχουμε;Ετσι για ναχουμε καλο ρωτημα λεω.:)

Κοσμοτε,100Mbps.

Χαιρετω.

Σημερα ενοιωσα για πρωτη φορα,οτι το κινητο ζεσταινοταν.Το εβγαλα λοιπον απο το παλτο και το σακκακι του,μιας και του φοραω δυο θηκες,ή μαλλον τρεις,μια τυπου τσεπης,και αλλη μια μεσα,που αποτελειται απο δυο κομματια.Ενα ελαστικο,και ενα απο πανω του,σκληρο πλαστικο,που κραταει το πρωτο στη θεση του,μιας και ειναι μαλακο.

Τα εβγαλα λοιπον ολα,και εκει καταλαβα οτι ηταν πολυ ζεστο,οποτε φοβουμενος τιποτα κακο,το εσβυσα.

Μετα απο 5 λεπτα,το ανοιξα παλι,και τοτε θυμηθηκα οτι πρεπει να εχει καποια εφαρμογη,που δειχνει τη θερμοκρασια μεσα,και ανοιξα μια που λεει CPU...και μου εγραψε οτι θερμοκρασια μπαταριας 37°C.

Το τηλεφωνο,το ειχα ανοιξει για 5 λεπτα,και διαβαζα καποιες σελιδες απο το skai mobile.

Καποιο σχολιο;

Άρχισαν οι ζέστες μήπως να του φόραγες κάτι καλοκαιρινό??:p

Πέρα από την πλάκα μπορεί κάποια εφαρμογή να στο έκανε αυτό!!Επανεκκίνηση θα του έκανα εγώ :O

Ένα βράδυ πριν καιρό ,είχα φορτίσει το λατρεμένο κ μόλις έφτασε 100% το έβγαλα κ πήγαμε για ύπνο - αυτό στο κομοδίνο:p

Κάποια στιγμή ξύπνησα κ έκαιγε πολύ ενώ η μπαταρία είχε πέσει στο 20% :wacko:

Το έσβησα κ το άφησα να κρυώσει!!Από τότε δεν μου το ξανά έκανε :cool:

Ίσως κ σε σένα κάτι ανάλογο να έγινε!!

Edited by evelinalex
IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Σ'ευχαριστω,την αλλη φορα θα το κανω.

Μεχρι ποσους βαθμους δεν ανησυχουμε;Ετσι για ναχουμε καλο ρωτημα λεω.:)

Κοίτα εγώ σε benchmark έχω δει και 80 βαθμούς.

Τώρα για καλοκαίρι λογικά σε ζορίσματα σίγουρα θα βλέπουμε 50 έως 60 πιστεύω.

Πρωτον,δεν ειναι της Google,και δευτερον,πως θα το κατεβασω;Πατησα στο play store,αλλα δε βρηκε τιποτα.Μου εβγαλε μονον το Google drive.:confused:

Κοσμοτε,100Mbps.

Δεν κατεβαζεις απο το playstore. Πατα στο λινκ που εβαλα και ανοιγει το αρθρο στο xda. Εκει εχει τα λινκ για καθε εκδοση. Θα πατησεις στα google services για 480 dpi

Ποια ειναι η εφαρμογη που εχει το κινητο για ενδειξη θερμοκρασιας?? :O

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Μεσα απο το xposed installer ειναι.

Cputemp

Α εσυ μιλας για rooted συσκευη....εγω νομιζα μαμα εφαρμογη για αυτο μου εκανε εντυπωση...

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)